سلام دوست عزیز من اواست دارم وطبعا اواست رو پیشنهاد میدم اما خدایی هم سبکه هم قدرت مند در ضمن وقتی ریجستر بشه تا مدت ها کار میده اپدیتش هم اتومات اپ میشه avast8![]()
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
سلام دوست عزیز من اواست دارم وطبعا اواست رو پیشنهاد میدم اما خدایی هم سبکه هم قدرت مند در ضمن وقتی ریجستر بشه تا مدت ها کار میده اپدیتش هم اتومات اپ میشه avast8![]()
ادامه پست بالا
رتبه دهم:Eset smart securety
نسخه جدید اسمارت سیکیورتی شرکت Eset نسبت به گذشته ارتقایقابل توجهی داشته،هر چند نه آن قدرها که ازسازنده آنتی ویروس مشهود نود 32 انتظار می رفت.اسمارت سیکیورتی موفق به متوقف کردن 88/5 درصد حملات بد افزاری و 98 ذرصد نمونه بدافزار های روز شد که در نوع خودش امتیاز بسیار خوبی به شمار می اید.با این حال در مقاسیه با بقیه رکوردهای امسال،چندان عالی نیست.بسته امنیتی Eset در مقابل شناسایی تقریبا تمامی انواع بدافزار و غیرفعال کردن 90 درصد موفق بود و 60 درصد موارد هم تمام اثار بدافزارها را از میان برد. این انتی ویروس تاثیر محسوسی روی عملکرد سیستم دارد اما رایط کاربری که پبش از این به خاطر پیچیدگی،یکی از مهم ترین نقاط ضعف این انتی ویروس به شمار می رفت.در نسخه جدید در عین اینکه تنظیمات دقیق خود را نیز همچنان حفظ کرده،تا حد زیادی برای سهولت استفاده،اصلاح شده است.
برای ادامه تشکر کنید!
سایت سازندگان این انتی ویروس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by vxp; 26-06-2013 at 21:23.
آنتی ویروس نسخه اصلی و معتبر استفاده کن ف نه محصول جعلی و تقلبی .
الان همیشه باید به نت وصل باشی .
بهر شکل محصولاتی که هم معتبر باشن و هم قدرت خوبی در شناسایی داشته باشن و هم با گارانتی معتبر بشه تهیه کرد و هم پشتیبانی خوبی داشته باشن :
ترند میکرو
سایمنتک
وب روت ( سبکترین و کم حجم ترین ضد ویروس )
بقیه هم بدک نیستن .
بولگارد
بیت دفندر
و ....
ولی باید نسخه اصلی استفاده کنی .
نه نسخه جعلی و تقلبی و fake av
شاید برای شما پر.داخت 50 هزار تومان برای یک سال کم باشه!اما همه این طور نیستن!
نسخه کرک شده با اصل هیچ فرقی نمی کنه مگه اینکه کسی مدرکی داشته باشه!
شما داری؟
سلام
دوستام من Avira رو نصب دارم رو سیستم
تونستم سریال هم بهش بدم و تا 2015 رجیستر شد
حالا میخوام بدونم که نیاز هست Comodo رو هم نصب کنم یا همون یکی کافیه؟
بیش تر از کافی ولی حتی اگر هم کافی نبود هم باید اول اولی رو پاک کنی و بعد دومی رو نصب کنی این گونه بهتر است.
ولی اگه اویرا خوبه اوست ورژن 8 فوق العاده است!
از نظر امنیتی کدومشون خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا قبل پست دادن صفحات قبل رو هم مطالعه کنین!!
هرکدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن ولی در بین اینها کومودو بسیار عالی هستش
Last edited by Captain; 28-06-2013 at 16:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)