دمتون گرم!!! هیچ کس سوال ساده ما رو جواب نداد!!!
لطفا یه ایرفون در حد 50-60 برای سانسا کلیپ معرفی کنید از هدفون خودش بهتر باشه!! ایرفون میخوام
مال خودش هدفونه
دمتون گرم!!! هیچ کس سوال ساده ما رو جواب نداد!!!
لطفا یه ایرفون در حد 50-60 برای سانسا کلیپ معرفی کنید از هدفون خودش بهتر باشه!! ایرفون میخوام
مال خودش هدفونه
درود
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم امیدوارم حال همگی دوستان خوب باشه ؟
الان که یک بررسی کردم ظاهرا از این EX-1000 خیلی تعریف کردید!
باز نیومده ما رو وسوسه کردید ...
خوبی
بیا برو این سونی 160 تومنی صفحه قبل گفتم رو بگیر خوبه اون EX1000 به درد نمیخوره.
نه جدی به قیمتش می ارزه و میدونم که تموم میشه و یه پارت هم اومد اشتباهی دیگه هم قرار نیست بیاد.
sony ex-1000 کجا پیدا میشه 635 تومن؟؟فیک نیست؟؟ اگه واقعاً هست بگین من همین فردا بگیرم
بعد از مطالعه لینکی که برام فرستاده بودین متوجه شدم منظور شما از انتخاب نوع موسیقی چیه فکر کنم اگه بدونین من فقط موسیقی ایرانی گوش میدم جواب سوالتون درباره نوع علاقه من مشخص بشه (متاسفانه من دسترسی به تهران ندارم که بتونم مدل های مختلف رو بررسی میکنم)
بیشتر مد نظرم هدفون های روی گوشی هست چون فکر میکنم برای زمان طولانی استفاده راحت تر هستن خوشحال میشم نظر اساتید رو درباره راحتی اینها بدونم متاسفانه اطرافیان من هیچ کدوم اهل خرید اجناس مارک نیستن پس من واقعا هیچ راهی جز راهنمایی گرفتن از شما ندارم و بسیار شرمنده ام که با سوال هام اذیتتون میکنم امیدوارم منو ببخشین مرسی
مرسی حسین جان
جدی میگی 160 تومان ! سونی عجب چیزهایی اورده نسبت به قیمتش مفته فردا حنما میام پایتخت میگیرمش
فعلا تا صبح باید بشینم ریویو بخونم
ممنون بابت پیشنهادت
Last edited by saxp; 13-02-2013 at 23:05.
خوب با بودجه چه مدلی بگیریم?
لطفا شما هم نظرتون بگیدpeaceful1
دوستان لطفا ما را هم راهنمایی کنید .....
دوستان من چند روز پیش یکی از دوستام هدفون beats mixer که high copy بود را 400 خرید و کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار قویی داشت جوری که واقعا جذبش شدم که یکیشو بگیریم
توی چندتا از مقاله ها خوندم که سنهایزر نسبت به قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره، میخواستم ببینم نسبت به این مدل بیتس مدل بهتری داره؟ قیمتش چه جوریاس؟ شما چه هدفونهایی را توصیه میکنید؟
واسه موزیک میخوام و قیمت هم حدودا 300-400 باشه
ممنون
نه منظور من سبک موسیقی نیست
مثلا یکی دوست داره هدفون بیس قوی داشته باشه
یکی دیگه دوست داره صدا فلت باشه
و مشکل اینه که تعریف هر کس هم از بیس قوی یا صدای فلت متفاوته
ولی خوب در کل و با توجه به مکالمه ای که داشتیم.
توصیه ی من همون مدل hd-25 هستش
از فروشگاه اینترنتی چاره میتونید تهیه فرمایید.
کیفیت ساخت و صدای خیلی خوبی داره هم توی منزل هم بیرون قابل استفاده هست
با iphone هم درایو خواهد شد.
اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید می تونید ریویو های این هدفون رو در اینترنت پیدا کنید تا اطلاعات بیشتری داشته باشید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)