تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 421 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه تایپیک باحالیه !!!
    منم مشکلم در مورد افراد غریبه (فامیل خیلی دور و ...) اینه هرکی هرچی بهم بگن نمیتونم مخالفت کنم یا بهش نه بگم . ناراحت شدن یا نشدنه طرف خیلی برام مهمه
    کار یا درخواستی که بهم میشه خیلی هم ناراضی باشم انجام میدم . یا نخام انجام بدم اینقد باید معذرت خاهی یا دلیل بیارم تا طرف ناراحت نشه
    چیکار باید کنم؟؟
    میشه منم راهنمایی کنید ؟؟؟
    Last edited by roya.rashidi; 14-08-2014 at 03:30. دليل: حذق سوال

2. این کاربر از roya.rashidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

سلام

من با بچه ها نمی تونم ارتباط برقرار کنم.
    تو جمع و کلا حتی تو خلوت خجالت می کشم و اصلا نمی تونم که مثلا صدام رو نازک کنم یا با لحن کودکانه باهاشون صحبت کنم و سربه سرشون بزارم یا باهاشون بازی کنم.

به نظرتون چیکار کنم!!
    اصلا لازم نیست صداتون رو نازک کنید...شما با لحن خیلی معمولی ولی در مورد چیزهای کودکانه با بچه ها صحبت کنید....برای بچه ها خوراکی بخرید بقلشون کنید اگر میتونید براشون قصه بگید و با بچه ها بازی کنید.

واسه معذرت خواهی چی بگیم خوبه ؟
    این همه دوستان به شما گفتند بیخیال معذرت خواهی و دوستانتون بشید ولی باز شما....

بهترین جمله

به خاطر کارهایی که انجام دادم و باعث ناراحتی تو شده معذرت میخوام.
    یا
    میدونم صحبت ها و شوخی های خوبی نداشتم و باعث رنجش تو شدم.امیدوارم من رو ببخشی

سلام

من هر چی می گن فقط می گم "خواهش می کنم" یا "خیلی ممنون" !
    لطفا چند تا دیگه عبارت که نسبتا سنگین و محترمانه باشه بهم یاد بدید!
    شما لطف دارید
    سپاسگذارم
    زنده باشید
    سلامت باشید

چه تایپیک باحالیه !!!
    منم مشکلم در مورد افراد غریبه (فامیل خیلی دور و ...) اینه هرکی هرچی بهم بگن نمیتونم مخالفت کنم یا بهش نه بگم . ناراحت شدن یا نشدنه طرف خیلی برام مهمه
    کار یا درخواستی که بهم میشه خیلی هم ناراضی باشم انجام میدم . یا نخام انجام بدم اینقد باید معذرت خاهی یا دلیل بیارم تا طرف ناراحت نشه
    چیکار باید کنم؟؟
    شما مشکل نه گفتن دارید
    اگر افراد فامیل کار راحتی رو از شما میخوان خب کمک کردن بد نیست و گاهی خوب هست که کار دیگران را راه بیندازید
    ولی اگر کاری هست که شما اشنایی ندارید همان موقع به طرف بگویید که ببخشید من هیچ اشنایی با این موضوع ندارم.واقعا کاری از دستم بر نمیاد.
    اگر هم اشنایی دارید و به هر دلیلی نمیخواهید انجام بدید و نمیتونید همان موقع به طرف نه بگید بفرمایید که باید بررسی اش کنم جوابش رو فردا میدم.یک روز بعد زنگ بزنید و یک بهانه ای بیاورید

فقط حواستان باشد به هرکسی اندازه ی جنبه اش بها بدید...بعضی ها هستند اگر هر کاری که میگن رو شما انجام بدی بعد اگر یک کاری رو نخواهی انجام بدی ناراحت میشن..فکر میکنند وظیفه ات هست که به اوامر انها عمل کنی

یا علی بن موسی الرضا!

شما قبلا هم این حرفو اگه اشتباه نکنم به من زده بودین!!! نه نیستم! استغفرالله!

من دوستامو دوست دارم و اصلا هم دنبال GF نیستم! خب دوستامن ... اگه قابل بدونن جان ما تقدیم دوست باد!

شما مرام و رفاقت و معرفت رو چرا بد متوجه میشین! ربطی به داشتن ابهت نداره!

مشکل من گرم شدن یا بقول معروف صمیمی شدن با دوستامه - من با کسی بخاطر کفر دوست نمیشم!

البته اینم بدونین محاله بتونین پسر پاکی مثل من توی این دنیا پیدا کنین! (البته تعریف از خود نباشه) من فقط دوست داشتم با کسایی که عین من هستن صمیمی بشم همین و بس!
    دوستان پاسخ این پرسش شما را داده اند

بهتر هست که دیگر پیگیر این موضوع نباشید چون کم کم داره حالت اسپم رو به خودش میگیرد.ممنون

4. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مشکل نه گفتن دارید
    اگر افراد فامیل کار راحتی رو از شما میخوان خب کمک کردن بد نیست و گاهی خوب هست که کار دیگران را راه بیندازید
    ولی اگر کاری هست که شما اشنایی ندارید همان موقع به طرف بگویید که ببخشید من هیچ اشنایی با این موضوع ندارم.واقعا کاری از دستم بر نمیاد.
    اگر هم اشنایی دارید و به هر دلیلی نمیخواهید انجام بدید و نمیتونید همان موقع به طرف نه بگید بفرمایید که باید بررسی اش کنم جوابش رو فردا میدم.یک روز بعد زنگ بزنید و یک بهانه ای بیاورید

فقط حواستان باشد به هرکسی اندازه ی جنبه اش بها بدید...بعضی ها هستند اگر هر کاری که میگن رو شما انجام بدی بعد اگر یک کاری رو نخواهی انجام بدی ناراحت میشن..فکر میکنند وظیفه ات هست که به اوامر انها عمل کنی
    خب نه اینجور مشکلا .
      محتوای مخفی: R 
    مثلا یکی شمارمو بخاد یا در کل از این کارا واسم سخته بخام بهش بگم نه یا مخالفت کنم .نمیدونم حالا واقعا ناراحت میشن یا من خیلی سخت میگیرم ؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

خب نه اینجور مشکلا .
    مثلا یکی شمارمو بخاد یا در کل از این کارا واسم سخته بخام بهش بگم نه یا مخالفت کنم .نمیدونم حالا واقعا ناراحت میشن یا من خیلی سخت میگیرم ؟
    خب بستگی داره اونی که شماره شما رو میخواد چه کسی باشه
    بعضی ها هستند شماره ادم رو فقط محض اطلاع میخوان که اون هیچ مشکلی نداره ولی بعضی ها هستند بعد از گرفتن شماره ممکنه برای ادم ایجاد زحمت کنند که این جور مواقع چون فامیل هم هستند مستقیم نمیشه بهشون بگی نه
    باید بپیچونید
    مثلا فامیلی که سالی 2-3 بار میبینیدشون بگید شماره ام چند روز دیگه میخوام عوض کنم بزار شماره ی جدید گرفتم بهت شماره جدید رو میدم

در مورد مثال های پیچاندن من خیلی بلد نیستم امیدوارم دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند

7. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بستگی داره اونی که شماره شما رو میخواد چه کسی باشه
    بعضی ها هستند شماره ادم رو فقط محض اطلاع میخوان که اون هیچ مشکلی نداره ولی بعضی ها هستند بعد از گرفتن شماره ممکنه برای ادم ایجاد زحمت کنند که این جور مواقع چون فامیل هم هستند مستقیم نمیشه بهشون بگی نه
    باید بپیچونید
    مثلا فامیلی که سالی 2-3 بار میبینیدشون بگید شماره ام چند روز دیگه میخوام عوض کنم بزار شماره ی جدید گرفتم بهت شماره جدید رو میدم

در مورد مثال های پیچاندن من خیلی بلد نیستم امیدوارم دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند
    پس همه خاهشا شرکت کنید راهنمایی کنید .
    جواب اینم بی زحمت بدید .
    بهترین جوابی که اینجور موقع ها میشه داد چیه که طرف هم ناراحت نشه هم بدونه واقعا قصد ناز کردن ندارم .
    Last edited by roya.rashidi; 14-08-2014 at 21:47. دليل: Bold

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خب نه اینجور مشکلا .
    بهترین کار اینه که پیش دستی کنید بگید شما شمارت رو بده من سیو میکنم! ((بعدم سیو کنید اما عین خیالتون نباشه))
    یا بگید طرفای ما موبایل خوب آنتن نمیده شماره تلفن منزل که خدمتتون هست؟((غیر مستقیم میفهمه که خوشتون نیومده از درخواستش))
    اگرم فامیل نیست که خیلی راحت با لبخند بگو : نه نمیشه مطمئن باشید کسی که جسارت اینو داشته که پیشنهاد بده پی این چیزا رو به تنش مالیده

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

.....

البته اینم بدونین محاله بتونین پسر پاکی مثل من توی این دنیا پیدا کنین! (البته تعریف از خود نباشه) من فقط دوست داشتم با کسایی که عین من هستن صمیمی بشم همین و بس!
    دوست عزیز دوستایی که می فرمایید اگه مثل شما باشن هیچ وقت اینطور با شما تو جواب گوشیتون برخورد نمی کنند.
    با توجه به مطالب چند صفحه قبلتون احتمالا شما تا حدودی وابسته هستین و دارای روحیه لطیف
    اینارو از من داشته باشین عزیز شاید به دردتون بخوره!
    سعی کنید انتظاراتتون رو از مردم کم کنید
    سعی کنید روحیه وابستگی رو از خودتون با تمرین دور کنید البته تا جایی که به قساوت نکشه
    سعی کنید از محیط خونه دور بشین و تا حدودی وقتتونو بیرون بگذرونید مثل کلاسای ورزش و یا کوهنوردی یا پیاده روی حتی تنها باشی یا کار پاره وقت
    نمی دونم چند سالتونو ولی باید اینو بقبولونید تنهایی و نداشتن دوست هم زیاد بد نیست.وقتت زیاد می شه و به خودت بیشتر فکر می کنی و به گفته حضرت علی (ع) وقت خودشناسی انسانیتون بیشتر می شه. به خداتون بیشتر نزدیکتر می شین که مطمعنا تو آینده زندگیتون تاثیر گذاره
    در کل بگم به فکر پر کردن وقت در بیرون از خونه باشین و برنامه منظم داشته باشن.زیاد هم جذب وسایل هایی مثل کامپیوتر و موبایل نشین برا پر کردن خلع هاتون.
    لازم به ذکره بگم که خودم هم تجربیاتتون رو داشتم و خدارو شکر ضرر نکردم
    یا علی
    Last edited by a6543210; 15-08-2014 at 10:51.

12. 5 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام.میخواستم بدونم با افرادی که شخصیت خاصی دارن(زود قهر میکنن یا عصبانی میشن)چجوری رفتار کنیم؟ما خودمون رو با اونا هماهنگ کنیم یا اونا خودشون رو درست کنن؟با همچین ادمایی میشه رابطه دوستی برقرار کرد یا با دوستیشون ادامه بدیم؟
    به نظر من با آدمایی که اخلاق خاص دارن نمی شه دوست شد هر چند به درد مون بخورن.

14. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام.میخواستم بدونم با افرادی که شخصیت خاصی دارن(زود قهر میکنن یا عصبانی میشن)چجوری رفتار کنیم؟ما خودمون رو با اونا هماهنگ کنیم یا اونا خودشون رو درست کنن؟با همچین ادمایی میشه رابطه دوستی برقرار کرد یا با دوستیشون ادامه بدیم؟
    به نظر من با آدمایی که اخلاق خاص دارن نمی شه دوست شد هر چند به درد مون بخورن.

خوب رفتار کردن با این آدما در مقابل رفتار با آدمای معمولی خیلی متفاوته گرچه این افراد انسان معمولی هستن فقط یکم باید اخلاق بدشون درست بشه. اتفاقا تو آشنا های خودم هم یکی هست که اینطوره، کافیه به نظرش اهمیت ندی، قهر میکنه یا عصبانی میشه. به نظر من ما وظیفه ای در قبال اخلاق بد اونها نداریم، اگه قهر کرد دو بار که محلش نذاری اخلاقش رو درست میکنه، اگه عصبانی شد هم همینطور.
    به نظر من درسته ملایمت و مهربانی حرف اول رو میزنه ولی در مقابل اینجور اخلاق ها صدق نمیکنه و تنها بی تفاوتی در قبال عصبانیت ها و قهر هاشون چاره ی کاره.
    دوست شدن با اینجور آدما هم خیلی سخته چون هم اعصاب خودت رو داغون میکنند، هم یه جورایی هم رفیقته و نمیتونی بی محلش کنی ولی من به شخصه تا جایی که بتونم از این افراد دوری میکنم.

16. 6 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز دوستایی که می فرمایید اگه مثل شما باشن هیچ وقت اینطور با شما تو جواب گوشیتون برخورد نمی کنند.
    با توجه به مطالب چند صفحه قبلتون احتمالا شما تا حدودی وابسته هستین و دارای روحیه لطیف
    اینارو از من داشته باشین عزیز شاید به دردتون بخوره!
    سعی کنید انتظاراتتون رو از مردم کم کنید
    سعی کنید روحیه وابستگی رو از خودتون با تمرین دور کنید البته تا جایی که به قساوت نکشه
    سعی کنید از محیط خونه دور بشین و تا حدودی وقتتونو بیرون بگذرونید مثل کلاسای ورزش و یا کوهنوردی یا پیاده روی حتی تنها باشی یا کار پاره وقت
    نمی دونم چند سالتونو ولی باید اینو بقبولونید تنهایی و نداشتن دوست هم زیاد بد نیست.وقتت زیاد می شه و به خودت بیشتر فکر می کنی و به گفته حضرت علی (ع) وقت خودشناسی انسانیتون بیشتر می شه. به خداتون بیشتر نزدیکتر می شین که مطمعنا تو آینده زندگیتون تاثیر گذاره
    در کل بگم به فکر پر کردن وقت در بیرون از خونه باشین و برنامه منظم داشته باشن.زیاد هم جذب وسایل هایی مثل کامپیوتر و موبایل نشین برا پر کردن خلع هاتون.
    لازم به ذکره بگم که خودم هم تجربیاتتون رو داشتم و خدارو شکر ضرر نکردم
    یا علی
    سلام جا داره از تمامی دوستانی که راهنماییم کردن تشکر ویژه بکنم - به نظرم حق با شماست من 19 سالمه ... بله کمی وابسته به دوستام هستم ... واقعا عالی جواب دادین ممنون - به نظر خودمم آره باید قبول کنم که نمیشه با کسی گرم بشم ... فکر کنم سرنوشت همینو میگه که باید تنها باشم ... به هر حال سپاس از همه دوستانی که کمکم کردن - با حرفاتون خدارو شکر حالم نسبت به قبل بهتر شد - ممنون دوستان .

اندر دل بی وفا غم و ماتم باد / آن را که وفا نیست ز عالم کم باد / دیدی که مرا هیچکسی یاد نکرد ! / جز غم! که هزار آفرین بر غم باد!

ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •