میشه منم راهنمایی کنید ؟؟؟
میشه منم راهنمایی کنید ؟؟؟
Last edited by roya.rashidi; 14-08-2014 at 03:30. دليل: حذق سوال
اصلا لازم نیست صداتون رو نازک کنید...شما با لحن خیلی معمولی ولی در مورد چیزهای کودکانه با بچه ها صحبت کنید....برای بچه ها خوراکی بخرید بقلشون کنید اگر میتونید براشون قصه بگید و با بچه ها بازی کنید.
این همه دوستان به شما گفتند بیخیال معذرت خواهی و دوستانتون بشید ولی باز شما....
بهترین جمله
به خاطر کارهایی که انجام دادم و باعث ناراحتی تو شده معذرت میخوام.
یا
میدونم صحبت ها و شوخی های خوبی نداشتم و باعث رنجش تو شدم.امیدوارم من رو ببخشی
شما لطف دارید
سپاسگذارم
زنده باشید
سلامت باشید
شما مشکل نه گفتن دارید
اگر افراد فامیل کار راحتی رو از شما میخوان خب کمک کردن بد نیست و گاهی خوب هست که کار دیگران را راه بیندازید
ولی اگر کاری هست که شما اشنایی ندارید همان موقع به طرف بگویید که ببخشید من هیچ اشنایی با این موضوع ندارم.واقعا کاری از دستم بر نمیاد.
اگر هم اشنایی دارید و به هر دلیلی نمیخواهید انجام بدید و نمیتونید همان موقع به طرف نه بگید بفرمایید که باید بررسی اش کنم جوابش رو فردا میدم.یک روز بعد زنگ بزنید و یک بهانه ای بیاورید
فقط حواستان باشد به هرکسی اندازه ی جنبه اش بها بدید...بعضی ها هستند اگر هر کاری که میگن رو شما انجام بدی بعد اگر یک کاری رو نخواهی انجام بدی ناراحت میشن..فکر میکنند وظیفه ات هست که به اوامر انها عمل کنی
دوستان پاسخ این پرسش شما را داده اند
بهتر هست که دیگر پیگیر این موضوع نباشید چون کم کم داره حالت اسپم رو به خودش میگیرد.ممنون![]()
خب نه اینجور مشکلا .شما مشکل نه گفتن دارید
اگر افراد فامیل کار راحتی رو از شما میخوان خب کمک کردن بد نیست و گاهی خوب هست که کار دیگران را راه بیندازید
ولی اگر کاری هست که شما اشنایی ندارید همان موقع به طرف بگویید که ببخشید من هیچ اشنایی با این موضوع ندارم.واقعا کاری از دستم بر نمیاد.
اگر هم اشنایی دارید و به هر دلیلی نمیخواهید انجام بدید و نمیتونید همان موقع به طرف نه بگید بفرمایید که باید بررسی اش کنم جوابش رو فردا میدم.یک روز بعد زنگ بزنید و یک بهانه ای بیاورید
فقط حواستان باشد به هرکسی اندازه ی جنبه اش بها بدید...بعضی ها هستند اگر هر کاری که میگن رو شما انجام بدی بعد اگر یک کاری رو نخواهی انجام بدی ناراحت میشن..فکر میکنند وظیفه ات هست که به اوامر انها عمل کنی
محتوای مخفی: R
خب بستگی داره اونی که شماره شما رو میخواد چه کسی باشه
بعضی ها هستند شماره ادم رو فقط محض اطلاع میخوان که اون هیچ مشکلی نداره ولی بعضی ها هستند بعد از گرفتن شماره ممکنه برای ادم ایجاد زحمت کنند که این جور مواقع چون فامیل هم هستند مستقیم نمیشه بهشون بگی نه
باید بپیچونید
مثلا فامیلی که سالی 2-3 بار میبینیدشون بگید شماره ام چند روز دیگه میخوام عوض کنم بزار شماره ی جدید گرفتم بهت شماره جدید رو میدم
در مورد مثال های پیچاندن من خیلی بلد نیستم امیدوارم دوستان بهتر بتوانند راهنمایی کنند
پس همه خاهشا شرکت کنید راهنمایی کنید .
جواب اینم بی زحمت بدید .
بهترین جوابی که اینجور موقع ها میشه داد چیه که طرف هم ناراحت نشه هم بدونه واقعا قصد ناز کردن ندارم .
Last edited by roya.rashidi; 14-08-2014 at 21:47. دليل: Bold
بهترین کار اینه که پیش دستی کنید بگید شما شمارت رو بده من سیو میکنم!((بعدم سیو کنید اما عین خیالتون نباشه))
یا بگید طرفای ما موبایل خوب آنتن نمیده شماره تلفن منزل که خدمتتون هست؟((غیر مستقیم میفهمه که خوشتون نیومده از درخواستش))
اگرم فامیل نیست که خیلی راحت با لبخند بگو : نه نمیشهمطمئن باشید کسی که جسارت اینو داشته که پیشنهاد بده پی این چیزا رو به تنش مالیده
![]()
دوست عزیز دوستایی که می فرمایید اگه مثل شما باشن هیچ وقت اینطور با شما تو جواب گوشیتون برخورد نمی کنند.
با توجه به مطالب چند صفحه قبلتون احتمالا شما تا حدودی وابسته هستین و دارای روحیه لطیف
اینارو از من داشته باشین عزیز شاید به دردتون بخوره!
سعی کنید انتظاراتتون رو از مردم کم کنید
سعی کنید روحیه وابستگی رو از خودتون با تمرین دور کنید البته تا جایی که به قساوت نکشه
سعی کنید از محیط خونه دور بشین و تا حدودی وقتتونو بیرون بگذرونید مثل کلاسای ورزش و یا کوهنوردی یا پیاده روی حتی تنها باشی یا کار پاره وقت
نمی دونم چند سالتونو ولی باید اینو بقبولونید تنهایی و نداشتن دوست هم زیاد بد نیست.وقتت زیاد می شه و به خودت بیشتر فکر می کنی و به گفته حضرت علی (ع) وقت خودشناسی انسانیتون بیشتر می شه. به خداتون بیشتر نزدیکتر می شین که مطمعنا تو آینده زندگیتون تاثیر گذاره
در کل بگم به فکر پر کردن وقت در بیرون از خونه باشین و برنامه منظم داشته باشن.زیاد هم جذب وسایل هایی مثل کامپیوتر و موبایل نشین برا پر کردن خلع هاتون.
لازم به ذکره بگم که خودم هم تجربیاتتون رو داشتم و خدارو شکر ضرر نکردم
یا علی
Last edited by a6543210; 15-08-2014 at 10:51.
سلام.میخواستم بدونم با افرادی که شخصیت خاصی دارن(زود قهر میکنن یا عصبانی میشن)چجوری رفتار کنیم؟ما خودمون رو با اونا هماهنگ کنیم یا اونا خودشون رو درست کنن؟با همچین ادمایی میشه رابطه دوستی برقرار کرد یا با دوستیشون ادامه بدیم؟
به نظر من با آدمایی که اخلاق خاص دارن نمی شه دوست شد هر چند به درد مون بخورن.
خوب رفتار کردن با این آدما در مقابل رفتار با آدمای معمولی خیلی متفاوته گرچه این افراد انسان معمولی هستن فقط یکم باید اخلاق بدشون درست بشه. اتفاقا تو آشنا های خودم هم یکی هست که اینطوره، کافیه به نظرش اهمیت ندی، قهر میکنه یا عصبانی میشه. به نظر من ما وظیفه ای در قبال اخلاق بد اونها نداریم، اگه قهر کرد دو بار که محلش نذاری اخلاقش رو درست میکنه، اگه عصبانی شد هم همینطور.
به نظر من درسته ملایمت و مهربانی حرف اول رو میزنه ولی در مقابل اینجور اخلاق ها صدق نمیکنه و تنها بی تفاوتی در قبال عصبانیت ها و قهر هاشون چاره ی کاره.
دوست شدن با اینجور آدما هم خیلی سخته چون هم اعصاب خودت رو داغون میکنند، هم یه جورایی هم رفیقته و نمیتونی بی محلش کنی ولی من به شخصه تا جایی که بتونم از این افراد دوری میکنم.
سلام جا داره از تمامی دوستانی که راهنماییم کردن تشکر ویژه بکنم - به نظرم حق با شماست من 19 سالمه ... بله کمی وابسته به دوستام هستم ... واقعا عالی جواب دادین ممنون - به نظر خودمم آره باید قبول کنم که نمیشه با کسی گرم بشم ... فکر کنم سرنوشت همینو میگه که باید تنها باشم ... به هر حال سپاس از همه دوستانی که کمکم کردن - با حرفاتون خدارو شکر حالم نسبت به قبل بهتر شد - ممنون دوستان .
اندر دل بی وفا غم و ماتم باد / آن را که وفا نیست ز عالم کم باد / دیدی که مرا هیچکسی یاد نکرد ! / جز غم! که هزار آفرین بر غم باد!
ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)