فکر نمیکنم. قفط کافی چسب های که به دور لوله زدید را کاملاً بکنید و یک بار دیگه پرسش کنید و اگر مشکل نشتی برطرف نشد تعویضش کنید..
احتمال داره که واشرش پاره شده باشه و یا اینکه خوب پرس نشده باشه.
فکر نمیکنم. قفط کافی چسب های که به دور لوله زدید را کاملاً بکنید و یک بار دیگه پرسش کنید و اگر مشکل نشتی برطرف نشد تعویضش کنید..
احتمال داره که واشرش پاره شده باشه و یا اینکه خوب پرس نشده باشه.
Last edited by tamirkar1; 14-03-2014 at 00:33.
سلام اقاي تعمير كار.
شير زانويي رادياتور چه برندي رو كار كنم؟ قيمت خوب و كيفيت خوب؟
به صورت عمده ميخوام.ميخوام مستقيم از كارخانه خريد كنم.
شیر زانو های موجود در بازار که پر فروش هم هستند: جی پی ، گرما، تکسا، سامین،جاکومینی ،سیتکو و جدیداً هم گروه صنعتی آذر شیر رادیاتوری تولید کرده که سیستمش با شیرهای قدیمی فرق داره و از مغزی توپی شکل استفاده کرده.
جی پی شیر خیلی خوبیه.
جاکومینی عالیه.
تکسا هم کیفیت خیلی خوبی داره و در حدشیر های خارجیه.
گرما شیر پر فروشیه کیفیتش هم خوبه.اما بعضی وقتها خوب کنترل کیفی نمیشه.
سامین هم شیر خوبیه.
سلام خدمت دوستان و جناب تعميركار
پكيج من بوتان كالدا ونيزيا است اخيرا خودبخود خاموش ميشه.موقع روشن كردن به اين دليل كه فندكش جرقه نميزنه گاها تا ده بار بايد رى استارت بشه تا بار دهم كه صداى جرقه فندك بياد بلافاصله به سرويس مياد.من حدس ميزنم از سرويس خارج شدن خودبخوديش هم بعلت همين خرابى فندكش باشه.لطفا راهنمائى كنيد كه اگر تشخيص من درسته آيا خودم ميتونم فندك رو عوض كنم؟و اينكه از كجا بايد تهيه كنم؟و قيمتش چقدره؟متشكرم
دو هفته عید من خونه نیستم.پکیج را خاموش کنم و شیرهای زیر پکیج را هم ببندم؟منظورم چهارتا شیر رفت و برگشت رادیات ها و مصرف معمولی هست
شیرزانو سامین دستی 13100 بالای 100 جفت
دوستان این بوی باروت ضعیف (همونی که تو ترقه و این چیزاس) که از پکیج هنگام کار کردنش میاد برا چیه؟ آدم حساسیت پیدا میکنه بهش (ایران رادیاتوره)
همچنین پوسته پوسته شدن رنگ حوله خشک کن طبیعیه؟
آخه این جدیدا چرا اینطورین
ممنون
وقتی که پکیج کار میکنه نباید هیچگونه بوی ازش خارج بشه.
شاید منظور شمای بوی است که هنگام هواگیری از رادیاتورها خارج میشه.که این بوی هیدروژن و طبعی هست.
پوسته پوسته شدن رنگ حوله خشکن هم به خاطر پایین بودن کیفیت حوله خشکن است.متاسفانه کیفیتها خیلی پاین امده. دودش هم فقط تو چش مصرف کننده میره.
سلام جناب تعمیرکار
من تازه یه پکیج مکس الیت (32000) واسه آپارتمانم که طبقه پنجم هست نصب کردم. سیستم گرمایشی خونه گرمایش از کفه از موقعی که نصب کردم برای اینکه تستش کنم گذاشتمش رو حالت زمستونی
...
تا اینجا مشکلی نبود ولی وقتی شیرهای سرویس های بهداشتی رو که باز میکنم اصلا آب داغ نمیده (با اینکه من درجه آب گرم مصرفیش روی 55 تنظیم کردم) ولی شیر آب داخل آشپزخونه رو که باز میکنم دقیقا همون درجه آب تنظیمی رو بهم میده !!! به نظرتون مشکل از کجاست؟! تموم کلکتورها رو چک کردم ولی راستش سر در نیاوردم. در ضمن پمپ هم نذاشتم واسه خونه... به نظرتون مشکل از فشار آبه؟!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
شیر آب گرم را باز کنید و جلوی پکیج بایستید ببینید چه دمای را نشون میده.
آیا فشار آبسرد خیلی زیاده ؟
از شیرهای دیگه هم تست کنید ببینید آبگرم میاد یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)