تنظیماتو بیار پایین
کارت گرافیک DirectX اپدیته ؟
تنظیماتو بیار پایین
کارت گرافیک DirectX اپدیته ؟
سلام من مشکل گرافیک دارم بازی اجرا میشه ولی کم میاره حتی روی LOW هم خیلی رون اجرا نمیشه.
MB: Asus P7P55D LE
Cpu:Core i5 750
RAM: 8 G
Graphic: 9600 GT
Hard :2 TB 64 MB
Windows : Windows 7 sp1 32 And 64
من باید چیکار کنم که این بازی حداقل با گرافیک متوسط رون اجرا بشه.
---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:54 PM ----------
دایرکست رو هم آپدیت کردم.
در ضمن کارت گرافیکم هم آپدیت کردم . برای هر دو ویندوز 285.62 انویدیا رو دانلود و نصب کردم.
یه مشکلی باید با کارتهای 9600GT با این بازی باشه!!!
طبق محاسبات من همنیطور که گفتم 9600GT باید بتونه بازی رو توی medium در رزولوشن 768*1024 بتونه فریم قابل قبولی بده!!!
نمیدونم چون دوستمون هم توی همین یکی دو پست قبل 9600GT داشتند!...شاید کارتهای گرافیکتون تقلبیه!!
یکیش همین سه سال پیش به تور خودم خورد ناجور![]()
با سلام بچه ها من لینک اینو میخواستم اگه میدونید لطفا لینکش را بزارید nvidia nforce serial ata controller من ورژن 10.06.016 را دارم اگه ورژن بالاترش را دارین لطفا بزارین
آخرین نسخه دایرکت ایکسو درایور کارت رو نصبیدم اما نه تو این بازی هم تو کال آف دیوتی 8 هم تو فارکرای 2 هم تو هوم فرونت این جوری میشه
اما تو ایکس پی بازی ها این مشکل رو ندارن
این مشکل کشیدگی تصویر در بازی مخصوصا در محیطهای بزرگ(اگه دقت کنی توی BF3 مرحله اول محیط نسبتا بسته هست ولی در مراحل بعد محیط خیلی وسیع تر میشه) در اکثر اوقات به علت کمبود رم مخصوصا از نوع سیستم ناشی میشه!!
دلیل اینکه شما توی XP مشکل خاصی نداری هم همین مشکل میتونه باشه چون ویندوز XP حجم کمتری از رم سیستم رو اشغال میکنه....
اما فک نمیکنم 9600 بتونه این بازیرو بکشه...آخه مینممش 8800 هسش ...
دوست عزیز یه فرض اینکه کارتهای ما تقلبی باشه پس چرا این مشکلو فقط با این بازی دارم؟یادمه کال اف دیوتی بلک اوپس از این بدتر بود طوری لگ میزد که نمیشد بازیو بست ولی یه پچ برش دادن من با اخرین تنظیمات بازیو رون اجرا کردم
سلام دوستان ....
بچه ها بازی رو نصب کردم بعدش کرکش کردم اما بعد از اجرا با این پیام روبرو میشم و بازی اجرا نمیشه ....
لطفا راهنماییم کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم از کرکش باشه اگه میشه یه کرک سالم و تست شده بدید بدانلودم ....
سلام .
می خواستم بدونم این بازی روی 1 GT ATI HD 5650 اجرا میشه ؟
رم 4 گیگ - سی پی یو icore5
من بازی های MW3/RAGE?Skyrim روی روی High با این سیستم بازی کردم ..
حالا Battle Field 3 اجرا میشه ؟
با تشکر .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)