تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 203 از 461 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

ممنون از همتون ، بجه ها یک سوال دیگ!!!؟ دیدم میشد دانشجوهای آزاد کنکور بدن بعد جاشونو عوض کنن.... الان من سال دوم هستم ولی بدلایلی میخوام کنکور بدم و سال 3 و 4 رو توی کرج بگزرونم ... امکانش هست؟ چجوریاس و......
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه urchin7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

اقا من یه سوال دارم که بدجوری واسم مشکل درست کرده و حسابی ترسوندتم!
    من متولد اسفند 71 هستم.پارسال فارغ التحصیل شدم کنکورم دادم اما امسال دوباره دارم میخونم...رفتم پیش مشاور گفت کد نظام وظیفه رو باید 5 بزنم که یعنی باید دفترچه خدمت رو پست کنم...
    الان نمیدونم مشمولم یا نه؟اگه الان دفترچه رو پست کنم کی تاریخ اعزامم میشه؟قبل کنکور یا بعد از تابستون ؟تو دفتر پلیس10+ از هر کی پرسیدم جواب درست حسابی نداد!راستی هرچی زودتر دفترچه رو بفرستی تاریخ اعزامت زودتر میفته یا اصلا ربطی نداره و شانسیه؟من تا تاریخ تولدم فرصت دارم دفترچه رو بفرستم یا همین الان این کارو بکنم بهتره؟ کلا میخوام بدونم تاریخ اعزام معمولا کی میفته و اگر الان بفرستی بهتره یا یخورده لفتش بدی؟
    خواهشا در این مورد یه راهنمایی خوب و کامل بکنید...خیلی دلشوره دارم!
    مرسیییییی.
    مشکلت مشابه مشکل منه!
    باید حتما دفترچه رو بفرستی چون اگه غیبت بخوری دانشگاه پر!
    یه دفترچه بخر ببین تا چه تاریخی وقت داری!
    من دفترچه رو فرستادم تاریخ پیشنهادی رو 18 مهر 91 زدم! باید برم پلیس+10 ببینم چی شده!
    خریتم این بود مثل بچه ادم 2 تا کتاب خودم رو ننداختم

3. این کاربر از urchin7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

بچه ها سلام.
    من ثبت نام کردم اما برا پیام نور ثبت نام نکردم. حالا کی باید اینکارو بکنم؟؟؟؟حالا؟؟؟یا بهمن؟؟؟؟؟؟
    کمکم کنید!!!
    سلام
    پارسال كه من ثبت نام كردم بايد همون موقع كارت غيرانتفاعي و پيام نور رو ميخريدي و در هنگام ثبت نام اونم وارد ميكردي و ثبت نام جداگونه اي انگار نداشت

5. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام خدمته همه ی دوستانه گلم من واسه گرفتنه کد سوابق تحصیلی تو سایت رفتم اما چون شماره شناسنامم اشتباه بود اصلاحش کردم بد یه کد پیگیری هم داد امروز واسه ثبته نام که رفتم دیدم با خطه سبز نوشته صحت اطلاعاته شما تایید شده با همون شماره شناسنامه اشتباه! کد پیگیریم که وارد می کنم میگه اشتباست حالا چیکار کنم هنوز یه خاطره این مسله ثبت نامم نکردم
    Last edited by hosein29; 15-12-2011 at 20:40.

داره خودمونی میشه زهـــZAHRAــــــرا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قـ♥ـلـ ـب

پيش فرض

سلام خدمته همه ی دوستانه گلم من واسه گرفتنه کد سوابق تحصیلی تو سایت رفتم اما چون شماره شناسنامم اشتباه بود اصلاحش کردم بد یه کد پیگیری هم داد امروز واسه ثبته نام که رفتم دیدم با خطه سبز نوشته صحت اطلاعاته شما تایید شده با همون شماره شناسنامه اشتباه! کد پیگیریم که وارد می کنم میگه اشتباست حالا چیکار کنم هنوز یه خاطره این مسله ثبت نامم نکردم
    سلام از اونجایی که ثبت نام فقط تا فردا ساعت 24 هست شما برای اخرین بار به سایت مراجعه کنین و کد سوابق رو دریافت کنین ببینین چه کدی بهتون میده بعدش با همون ثبت نامتونو انجام بدین و در مدتی که برای ویرایش می ذارن می تونین با خودسازمان در تماس باشین و اون موقع اشتباهات رو ویرایش کنین.

داره خودمونی میشه hosein29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام از اونجایی که ثبت نام فقط تا فردا ساعت 24 هست شما برای اخرین بار به سایت مراجعه کنین و کد سوابق رو دریافت کنین ببینین چه کدی بهتون میده بعدش با همون ثبت نامتونو انجام بدین و در مدتی که برای ویرایش می ذارن می تونین با خودسازمان در تماس باشین و اون موقع اشتباهات رو ویرایش کنین.
    ولی وقتی رفتم واسه ثبته نام تو کافی نت اونا گفتن واسه ثبته نام باید 11/30 الی 12/03 بیاید چون تو دفترچم نوشته اونایی که اطلا تشون ناقصه باید اون موقع بیان کد سوابق تحصیلی رو دارم اما ثبت نام نکردم مسله اینه که من اطلا عاتم تایید شده با همون شماره شناسنامه ی اشتباه در صورتی که من تایید نکردم حتی از صفحه ی اصلاح شده عکسم کرفتم اون گفت شنبه بورو اداره اموزش پرورش ببین چی میگن امشبم ثبته نام اولیه تموم میشه الان بد جور منو استرس گرفته نمیتونم بخونم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

تاریخ ویرایش کیه!
    من اشتباهی بجای این که معدل کل سال سوم رو بنوستم معدل کل دبیرستان رو نوشتم!
    تو فرم پیش نویس ثبت نام نوشته بود معدل کل دیپلم من فکر کنم هر سه سال رو می خواد ولی وقتی ثبت نام کردم دیدم نوشته معدل سال سوم شما ؟؟ که اشتباه نوشتم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    قشم

پيش فرض

ولی وقتی رفتم واسه ثبته نام تو کافی نت اونا گفتن واسه ثبته نام باید 11/30 الی 12/03 بیاید چون تو دفترچم نوشته اونایی که اطلا تشون ناقصه باید اون موقع بیان کد سوابق تحصیلی رو دارم اما ثبت نام نکردم مسله اینه که من اطلا عاتم تایید شده با همون شماره شناسنامه ی اشتباه در صورتی که من تایید نکردم حتی از صفحه ی اصلاح شده عکسم کرفتم اون گفت شنبه بورو اداره اموزش پرورش ببین چی میگن امشبم ثبته نام اولیه تموم میشه الان بد جور منو استرس گرفته نمیتونم بخونم
    خودت رو ناراحت نکن!
    2 سال پیش یکی از دوستان 2-3 هفته بعد از ثبت نام یادش اومد که اوخ فراموش کردم ثبت نام کنم! به صورت پستی ثبت نام کرد!
    پس زنگ بزن سازمان سنجش ببین باید چکار کنی بعد هم به صورت پستی ثبت نام کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یک سوال:یکی از دوستانم که منطقه یکه و معدلش 10.23 هست امسال میخواد کنکور بده.
    میخواد بدونه با این درصد ها یه رتبه ای میاره؟دوستان لطفا سریع جواب بدین.ممنون
    ادبیات:70
    معارف:70
    عربی:30-40
    زبان:80-90
    ریاضی:30-40
    فیزیک:50
    شیمی:30-40

اگه نباشه جاش خالی می مونه You & I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    کـــرمانشاه

پيش فرض

تاریخ ویرایش کیه!
    من اشتباهی بجای این که معدل کل سال سوم رو بنوستم معدل کل دبیرستان رو نوشتم!
    تو فرم پیش نویس ثبت نام نوشته بود معدل کل دیپلم من فکر کنم هر سه سال رو می خواد ولی وقتی ثبت نام کردم دیدم نوشته معدل سال سوم شما ؟؟ که اشتباه نوشتم
    ناراحت نباش ميشه اصلاحش كني اصلاحيه مياد !

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

تويه اسفند مياد

13. این کاربر از You & I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •