ممنون از همتون ، بجه ها یک سوال دیگ!!!؟ دیدم میشد دانشجوهای آزاد کنکور بدن بعد جاشونو عوض کنن.... الان من سال دوم هستم ولی بدلایلی میخوام کنکور بدم و سال 3 و 4 رو توی کرج بگزرونم ... امکانش هست؟ چجوریاس و......
ممنون
ممنون از همتون ، بجه ها یک سوال دیگ!!!؟ دیدم میشد دانشجوهای آزاد کنکور بدن بعد جاشونو عوض کنن.... الان من سال دوم هستم ولی بدلایلی میخوام کنکور بدم و سال 3 و 4 رو توی کرج بگزرونم ... امکانش هست؟ چجوریاس و......
ممنون
مشکلت مشابه مشکل منه!
باید حتما دفترچه رو بفرستی چون اگه غیبت بخوری دانشگاه پر!
یه دفترچه بخر ببین تا چه تاریخی وقت داری!
من دفترچه رو فرستادم تاریخ پیشنهادی رو 18 مهر 91 زدم! باید برم پلیس+10 ببینم چی شده!
خریتم این بود مثل بچه ادم 2 تا کتاب خودم رو ننداختم
سلام
پارسال كه من ثبت نام كردم بايد همون موقع كارت غيرانتفاعي و پيام نور رو ميخريدي و در هنگام ثبت نام اونم وارد ميكردي و ثبت نام جداگونه اي انگار نداشت
سلام خدمته همه ی دوستانه گلم من واسه گرفتنه کد سوابق تحصیلی تو سایت رفتم اما چون شماره شناسنامم اشتباه بود اصلاحش کردم بد یه کد پیگیری هم داد امروز واسه ثبته نام که رفتم دیدم با خطه سبز نوشته صحت اطلاعاته شما تایید شده با همون شماره شناسنامه اشتباه! کد پیگیریم که وارد می کنم میگه اشتباست حالا چیکار کنم هنوز یه خاطره این مسله ثبت نامم نکردم![]()
Last edited by hosein29; 15-12-2011 at 20:40.
سلام از اونجایی که ثبت نام فقط تا فردا ساعت 24 هست شما برای اخرین بار به سایت مراجعه کنین و کد سوابق رو دریافت کنین ببینین چه کدی بهتون میده بعدش با همون ثبت نامتونو انجام بدین و در مدتی که برای ویرایش می ذارن می تونین با خودسازمان در تماس باشین و اون موقع اشتباهات رو ویرایش کنین.![]()
ولی وقتی رفتم واسه ثبته نام تو کافی نت اونا گفتن واسه ثبته نام باید 11/30 الی 12/03 بیاید چون تو دفترچم نوشته اونایی که اطلا تشون ناقصه باید اون موقع بیان کد سوابق تحصیلی رو دارم اما ثبت نام نکردم مسله اینه که من اطلا عاتم تایید شده با همون شماره شناسنامه ی اشتباه در صورتی که من تایید نکردم حتی از صفحه ی اصلاح شده عکسم کرفتم اون گفت شنبه بورو اداره اموزش پرورش ببین چی میگن امشبم ثبته نام اولیه تموم میشه الان بد جور منو استرس گرفته نمیتونم بخونمنوشته شده توسط زهـــZAHRAــــــرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
تاریخ ویرایش کیه!
من اشتباهی بجای این که معدل کل سال سوم رو بنوستم معدل کل دبیرستان رو نوشتم!
تو فرم پیش نویس ثبت نام نوشته بود معدل کل دیپلم من فکر کنم هر سه سال رو می خواد ولی وقتی ثبت نام کردم دیدم نوشته معدل سال سوم شما ؟؟ که اشتباه نوشتم
خودت رو ناراحت نکن!
2 سال پیش یکی از دوستان 2-3 هفته بعد از ثبت نام یادش اومد که اوخ فراموش کردم ثبت نام کنم! به صورت پستی ثبت نام کرد!
پس زنگ بزن سازمان سنجش ببین باید چکار کنی بعد هم به صورت پستی ثبت نام کن
یک سوال:یکی از دوستانم که منطقه یکه و معدلش 10.23 هست امسال میخواد کنکور بده.
میخواد بدونه با این درصد ها یه رتبه ای میاره؟دوستان لطفا سریع جواب بدین.ممنون
ادبیات:70
معارف:70
عربی:30-40
زبان:80-90
ریاضی:30-40
فیزیک:50
شیمی:30-40
ناراحت نباش ميشه اصلاحش كني اصلاحيه مياد !
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
تويه اسفند مياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)