حرفم رو به شدت پس میگیرم
قبلا روزی بالای 1 گیگ دانلود داشتم الان 300 مگ رو به زور همش Request timed out
لعنت به این نت که مفتش هم گرونه
حرفم رو به شدت پس میگیرم
قبلا روزی بالای 1 گیگ دانلود داشتم الان 300 مگ رو به زور همش Request timed out
لعنت به این نت که مفتش هم گرونه
آقا سرعتم بازم خرابه چرا کسی گزارشی و اعتراضی بیان نمی کنه. نکنه اشتراک من مشکل داره سرور داخلی 220 اما سرور خارجی 100 120 یا 150 اصلا حساب کتاب نداره نکنه مخابرات داره ضریب یک به ده رو جدی جدی روی اینترنت خارجی اعمال می کنه؟
چرا اسپید تست اعداد و ارقام تست ها رو داخل عکس مخصوص برای قرار دادن تو فروم نمایش نمیده ؟
نتایج تست من از سرور داخلی :
پینگ : 88
دانلود : 0.22
آپلود : 0.10
نتایج تست من از سرور خارجی :
پینگ : 413
دانلود : 0.22
آپلود : 0.09
Last edited by brothers000; 31-01-2012 at 00:44.
بعد از دو روز سرعت افتضاح گویا مثل قبل شده
![]()
برای من که سایتای خارجی رو یکی درمیون بازی میکنه
مثلا imdb که از هر 10 دفعه فقط یه بار بازش میکنه (این مشکل جدای از پایین اومدن سرعته)
با درود بر دوستان
من بیشتر از یک سال هست که از ADSL شرکت رسانه تهران استفاده می کنم و بد نیست اما قیمتش بالا هست. برای همین تصمیم دارم از ADSL مخابرات استفاده کنم. این نمونه نت الان من هست که سرعت 128 داره. اگر نت مخابرات بگیرم (با وجود اینکه شنیدم کیفیت جالب نیست) اما سرعت 512 رو بگیرم از این نت الان من که 128 هست بهتر میشه؟ محدودیت دانلود مخابرات به چه صورت هست یعنی شبها آزاد هست برای دانلود؟ هزینه هر ماه 512 چقدر هست؟
پیشاپیش ممنونم از لطفتون
![]()
اگر استاد دانشگاهی یا برای شرکت دولتی می خواهی در مورد 512 مخابرات پیگیر باش
سلام.
مخابرات سرعت 128 رو به کاربران خانگی میده و برای 256 حتما کارت دانشجویی باید داشته باش.
البته 128 رو برای کاربرا روی 160 میبندن . تا کیفیت یه کمی بهتره بشه. حدودا 17 کیلوبایت میشه دانلود کرد.
و ساعتی حدود 55 مگابایت.
مخابرات محدودیت دانلود هم نداره. و تمام سرویس ها نامحدودن. و در ما با سرعت 128 میشه 42 گیگ دانلود کرد (24 ساعته دانلود کنه) با 256 میشه 84 گیگ دانلود کرد.(24 ساعته دانلود کن)
ممنون دوستان،
دانشجو هستم، پس نمیتونم 512 بگیرم گویا. اما هزینه چقدر هست برای هر ماه 256؟ خیلی خوبه که محدودیت دانلود نداره. کارت دانشجویی رو که نشون بدی همونجا تمومه یا مدرک خاصی میخوان؟
من اینترنت 256 مخابرات دارم دو هفته پیش از همین مخابرات 128 داشتم. الان سرعت دانلود خیل اومده پائین و رسیده به 5 تا 7 کیلوبایت. می خواستم بدونم کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
ویروس هم ندارم. نرم افزار خاصی هم نصب نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)