تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 203 از 269 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل الان و ستیز گرایانه کره ای ها(جنوبی) با ایران مربوط میشه به چند ماه قبل که کره شمالی ' کره جنوبی رو تهدید به حمله کرده بود و سردار جزایری هم از این اقدام کره شمال حمایت کرد.

100%مطمئآ هستم که به همین علت هست.
    Last edited by alivw71; 14-06-2013 at 18:19.

2. 4 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

پیغام سرمربی کره‌جنوبی برای کی‌روش/ 11 پیراهن ازبکستان برایمان بفرست!
    اینا به عربا نگفتن یه متر اونورتر وایستید ما جاتون وایستیم!

4. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با ارزوی پیروزی تیم کشورمون در مقابل کره که جای هیچ نگرانی رو بابت نتیجه بازی ازبکستان باقی نگذاره
    ((دوستان عزیز بد نیست به این تاپیک هم سری بزنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))

6. 15 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

پیغام سرمربی کره‌جنوبی برای کی‌روش/ 11 پیراهن ازبکستان برایمان بفرست!
    بد بخت داره پشت بازیکناش قایم می شه! خخخخخ

8. 4 کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

چقدر جذاب شده این بازی .. حیف که تو آزادی نیست

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ایران باید ببره تا دهنه مربی کره رو ببنده

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

دوستان گرامی ترکیب مورد علاقتون ( البته منطقی ) برای بازی با کره چیه ؟

بازی خیلی حساسه من همون ترکیبی که برای بازی قبلی گفتم رو روش تاکید دارم حالا صرفا چون مربی کره داره هی حرف ... میزنه نباید احساساتی عمل کنیم یهو 4 تا مهاجم بفرستیم وسطالبته خود کیروش هم میدونه و تحت تاثیر این صحبتها قرار نمیگیره ...

مساوی کردن توی این بازی یعنی تو دهنی زدن به مربیه کره و بردن توی این بازی یعنی له کردن مربیه کره . پس جفتش خوبه با یه فوتبال منطقی میتونیم با امتیاز از بازی بیام بیرون ...

رحمان احمدی

بیک زاده ...... حسینی* ------ منتظری -------- حیدری

--------- تیموریان

نکونام

شجاعی -------- جباری ---------- خلعتبری

قوچی

در مورد حسینی ابتدا صادقی رو توی ترکیب گذاشته بودم یکی اشاره کرد که بازیه کره هم مثل ایران جدیدا رفته رو هوا . خوب حسنی روی هوا بیشتر از صادقی جواب میده و اگه تو ترکیب باشه دفاع مستحکم تر میشه .
    راجع به شجاعی هم که دیگه همه از دسته گلای این چند بازیش خبر دارن !! اما چه میشه کرد ! خیلی بازیه حساسیه نمیتونیم یکی مثل مسلمان رو فیکس بذاریم اونجامجبوریم از شجاعی فیکس استفاده کنیم در صورت لزوم اگه بازم مثل بقیه بازیاش افتضاح بازی کرد تعویضش کنه کیروش .

جای نکونام یا تیموریان هم میتونه عوض شه و گردشی بازی کنن اما اینی که ثابت بچسبن به همدیگه اون وسط کار اشتباهیه . مثل بازی با لبنان باید یکیشون حتما رو به جلو بازی کنه .

دژاگه هم معلوم نشد چی شد آخر به این بازی میرسه یا نه ؟ اگه برسه که خیلیییی کمکمون میکنه توی این ترکیب هم میتونه جای شجاعی بازی کنه هم اینطرف با خسرو مچ شه و همکاری کنه اما من متوجه نشدم آخر به این بازی میرسه یا نه !

Last edited by Mohammad.F.M; 14-06-2013 at 21:55. دليل: گذاشتن اسم حسینی جای صادقی

12. 10 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

از اونجایی که کره اصلا بازیه هوایی انجام نمیده و تمام حرفه و مهارتش روی زمینه من ترجیح میدم ذوج صادقی منتظری وسطمونو پر کنن .
    اگه یک بار فقط یک بار بازیای کره رو دنبال میکردید متوجه میشدید که این کره با کره سابق زمین تا آسمون تفاوت داره و اتفاقا اصلا روی زمین بازی نمیکنه و روی ایرانیا رو توی بکش زیرش سفید کرده البته از راه درستش و با برنامه! سیدجلال بهترین مدافع حال حاضر ایرانه چه روی زمین چه روی هوا و من دلیل حذف این بازیکن توسط شما رو به هیچ وجه درک نمیکنم! (شاید دلیلتون قرمز بودنشه)

14. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

اگه یک بار فقط یک بار بازیای کره رو دنبال میکردید متوجه میشدید که این کره با کره سابق زمین تا آسمون تفاوت داره و اتفاقا اصلا روی زمین بازی نمیکنه و روی ایرانیا رو توی بکش زیرش سفید کرده البته از راه درستش و با برنامه! سیدجلال بهترین مدافع حال حاضر ایرانه چه روی زمین چه روی هوا و من دلیل حذف این بازیکن توسط شما رو به هیچ وجه درک نمیکنم! (شاید دلیلتون قرمز بودنشه)
    خوب بله من بازیهای کره رو امسال اصلا مستقیم نگاه نکردم ولی خلاصه بازیشو اخبار ورزشیا میداد اکثرا حمله هاشون زمینی بود !! حالا شاید روی ضربات ایستگاهی و سانتر هم برنامه داشتن باشن اما دیگه فکر نکنم در اون حد باشه که روی ایرانو سفید کرده باشه !!!

بعدشم خوب ایرادی نداره حسینی جای صادقی ! بحث رنگ نیست من به شوخی بعد از بازی بحث رنگی میکنم اما توی ترکیب چیدن به هیچ وجه اینطوری نیست . اگه کامنتای بازیه قبلی رو خونده باشید برای بازی با قطر که حیدری خوب کار نکرد گفتم ای کاش ماهینی میومد تو و همکاریش با خسرو بیشتر از ذوج منتظری خسرو بود !!

یا قبل از بازی با لبنان سر بازی با همون قطر گفتم ای کاش رضایی بعد از گلی که قوچی زد میومد توی زمین و سرعت بیشتری به بازی میداد ... اما بعد از اون بازیی که مقابل لبنان ازش دیدم الان اصلا همچین پیشنهاد و نظری ندارم !

اینم برای شما ویرایشش میکنم حسینی جای صادقی ... اما بهترین مدافع حال حاضر از نظر من پژمانه حالا هر کی نظری داره ...

16. 7 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

خوب بله من بازیهای کره رو امسال اصلا مستقیم نگاه نکردم ولی خلاصه بازیشو اخبار ورزشیا میداد اکثرا حمله هاشون زمینی بود !! حالا شاید روی ضربات ایستگاهی و سانتر هم برنامه داشتن باشن اما دیگه فکر نکنم در اون حد باشه که روی ایرانو سفید کرده باشه !!!
    همین بازی آخر جلو ازبکستان انقدر سانتر کردن تا از همون راه هم به گل رسیدن. یه بازیکن قدبلند داشتن اسمشو نمیدونم کلا برای اون سانتر میکردن اون میکاشت مهاجمای کناریشون ضربه میزدن که البته زیاد موفق نبودن ولی با توجه به دفاع ضعیف ایران و سابقه‌ی بازیا گذشته خیلی میتونه خطرساز باشه/ پس من زوج حسینی-صادقی رو ترجیح میدم چون منتظری اصلا سرزن خوبی نیست و میتونه دردسرساز بشه!
    Last edited by Alinho; 14-06-2013 at 22:03.

18. این کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •