تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 339 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

زندگی میلیاردی و اتومبیل دست ساز مجیدی

در گزارشی جالب به نکاتی از زندگی گذشته فرهاد مجیدی در امارات و زندگی فعلی اش در قطر پرداختیم.
    مجیدی اقامات دوبی را دارد. او پس از آنکه با العین قهرمانی در آسیا را جشن گرفت یک دستگاه ویلا در ساحل جمیرا از شیخ دوبی دریافت کرد. او یک منزل فوق العاده شیک و همچنین یک فروشگاه به ارزش یک و نیم میلیون دلار در امارات دارد و همچنین سوله ای در دوبی خریداری کرده و در مدت حضورش در استقلال آن را به مبلغ سالیانه 350 میلیون تومان اجاره داده و درآمد چشمگیری از این راه به دست آورده.
    مجیدی بهترین ماشین ها را می خرد. در امارات، اتومبیلش چشم هم تیمی هایش را گرفته بود. کاپیتان سابق استقلالی ها در امارات با ماشین دست ساز انگلیسی «بنتلی» که در دنیا پنج نفر بیشتر ندارند، رانندگی می کرد. مجیدی برای آنکه اتومبیل BMW سری 7 خود را وارد ایران کند باید پول زیادی به گمرک می داد. به همین علت از این کار پشیمان شد.
    زندگی شخصی کاپیتان استقلال مملو از علاقه به تیام و امیربردیاست. فرهاد به خاطر عشق به فرزندانش، گاهی تمرینات را زودتر تمام می کند و پس از بازی ها نیز زودتر از دیگران، کمپ را ترک می کند.
    او به نوع تربیت آنها هم حساس است؛ اما حالا که استقلال کم کم خود را برای قهرمان شدن در دو جام داخلی بسته و آرام آرام به این خواسته نزدیک شده شوک بزرگری به این تیم و به ویژه هواداران وارد شد و فرهاد با ترک به یکباره استقلال با قراردادی به ارزش دو میلیارد تومان و یک ماشین بی ام و آخرین مدل که حتی در ایران نظیرش نیست به الغرافه پیوست تا زندگی جدیدی کنار دخترش داشته باشد که این روزها بدجوری دلتنگ شده و تحمل دوری پدرش را ندارد.

تماشا

2. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا رفتن فرهاد ناراحت کننده بود که یه سری روزنامه ها شیطنت می کنن و بحث مسائل مالی رو وسط می کشن...

توی نقل و انتقالات نیم فصل می تونیم خوب بازیکن جذب کنیم و فکر کنم این حتی با کمتر از یک پنجم پولی که بعضی تیما برای یه مربی میدن امکان پذیره
    این مهاجم صربستانی که گرفتیم رو باید ببینیم چی کار می کنه و نمیشه خیلی در موردش اظهار نظر کرد و کلا این مهاجم های خارجی سابقه خوبی توی ایران ندارن. ولی امیدوارم از اون بازیکنای خارجی خیلی خوب و حداقل در سطح مهاجم های درجه یک ایرانی باشه...

عنایتی هم که به احتمال 99 درصد نیم فصل باید به استقلال بیاد و تقریبا همه چی دیگه تمومه. خلعتبری هم ظاهرا توی مصا حبه هاش جوری صحبت کرده بوده که بدش نمیاد به استقلال بیاد و اگه استقلال بتونه اونو از چنگ پرسپولیس در بیاره عالیه چون توی پستی بازی می کنه که واقعا به درد استقلال می خوره...
    جباری هم پیشنهاد حدود 2 میلیون دلاری از چند تا تیم عربی داشته که پول خوبی هم به استقلال می رسه و مظلومی هم موافقت کرده در صورتی که کرار رو بتونن به تیم برگردونن که امیدوارم به هیچ وجه جباری رو از دست ندیم!

4. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به شایعات خبرگزاریها توجه نکنیدهیچ بازیکنی از استقلال جدا نخواهد شد
    حاجی گفت پیشنهادم داشته باشن رضایتنامه نمیدم.

اومدن عنایتی کنسل شده و صبا رضایت نداده

استقلال با مس برای تعویض کرار با پولادی به توافق رسیده.درسته کرار از پولادی بهتره اما پولادی بیشتر به درد ما میخوره به چند دلیل 1_حاشیه نداره 2_قدرت بدنی بالایی داره 3_شوتزنه 4_سانترهای خوبی انجام میده.اگه دفاع چپ بذاریمش سمت چپمونم مثل سمت راستمون راه میفته.در ضمن در کنار اندو به عنوان هافبک دفاعی میتونه جایگزین خیلی بهتری نسبت به کیارحمتی باشه.اما تکنیک و قدرت حمل توپ کرارو نداره.کرار برامون وینگر چپ بازی میکرد با اومدن ولید و یا خرید احتمالیه خلعتبری نبود کرار جبران میشه
    امیدوارم ساموئل نظرش عوض نشه مدافعی که 71 بازی برای بولتون انجام داده کم کسی نیست

ما در 3 جام درگیریم و باید برای هر پست 3 بازیکن خوب داشته باشیم
    دفاع راست:حیدری.حمودی.امیر ابادی

دفاع وسط:حنیف.منتظری.ساموئل

دفاع چپ : حسینی.شیرزاد.پولادی.امیر ابادی

هافبک دفاعی : رحمتی.تیموریان.پولادی

وینگر راست :شریفات.حیدری

بازی ساز : زندی . جباری .

وینگر چپ : ولید علی . خلعتبری . یوسفی

مهاجم نوک : میداودی.برهانی جرکوویچ

بازیکنایه سبز رنگ هنوز جذب نشدن و بهشون نیاز داریمابی ها هم دو پسته هستن
    ......

اینم یه فیلم دیگه از جرکوویچ . خدایی چه بازیکنیه . خدا کنه تو استقلالم اینطوری جواب بده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض تيموريان: از من جلوتر خيلي‌ها هستند كه كاپيتان استقلال شوند/ اطلاعي از وضعيت ساموئل ندارم

من آن بازوبند را خودم درست كردم و فقط قصد شوخي داشتم و قرار هم نيست كاپيتان استقلال شوم

سايت گل – آندرانيك تيموريان هافبك ملي‌پوش استقلال در تمرين دو روز پيش اين تيم بازوبند كاپيتاني را بر بازو بست كه اين بازوبند دقيقا شبيه همان بازوبندي بود كه فرهاد مجيدي كاپيتان آبي‌ها بر بازو مي‌بست. همين موضوع باعث شد تا عكس آندو در همه روزنامه‌هاي روز شنبه چاپ شود.

تيموريان در پاسخ به اين سوال كه آيا واقعا قصد داري كاپيتان استقلال شوي به خبرنگار سايت گل مي‌گويد:« خير اصلا اينطور نيست. خيلي‌ها از من جلوتر هستند كه بايد بازوبند كاپيتاني استقلال را در اختيار بگيرند. من آن بازوبند را خودم درست كردم و فقط قصد شوخي داشتم و قرار هم نيست كاپيتان استقلال شوم.»

آندو در مورد فرهاد مجيدي و اينكه بازوبند در اختيار كداميك از بازيكنان استقلال قرار خواهد گرفت خاطرنشان مي‌كند:« در مورد اينكه چه كسي بازوبند را مي‌بندد كادرفني تصميم خواهد گرفت. مجيدي كاپيتان موثر تيم ما بود كه حالا جدا شده و اين موضوع براي همه استقلالي‌ها ناراحت‌كننده است. با اين حال من براي او آرزوي موفقيت دارم و اميدوارم در ليگ قطر شرايط خوبي را تجربه كند.»

آندارنيك تيموريان در مورد وضعيت ساموئل مدافع خارجي استقلال كه بدون عقدقرارداد ايران را ترك كرد مي‌گويد:« ساموئل مدافع بسيار خوبي است كه در تمرينات تيم ما هم نشان داد كه آمادگي خوبي دارد. او سال‌ها تجربه بازي در فوتبال انگليس را دارد و مي‌تواند به ما كمك كند. البته من از وضعيت اين بازيكن در مورد آمدن به استقلال اطلاع دقيقي ندارم و نمي‌دانم كه قرارداد امضا خواهد كرد يا خير.»

از تيموريان در مورد بازي روز جمعه مقابل شهرداري ياسوج تيمي كه سرمربي ندارد سوال مي‌كنيم كه او اينگونه جواب مي‌دهد:« ما نبايد توجهي به شرايط تيم حريف داشته باشيم ضمن اينكه در جام حذفي هميشه نتايج غيرقابل پيش‌بيني رخ مي‌دهد. شهرداري تيم‌هايي مثل فولاد و تراكتورسازي را حذف كرده و يك تيم خطرناك است بنابراين ما بايد خيلي باهوش و حرفه‌اي فوتبال بازي كنيم. ما به دنبال قهرماني در جام حذفي هستيم و بايد با اقتدار به فينال برسيم و در بازي فينال هم مقتدرانه قهرمان شويم.»

8. 9 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولید علی : دوست دارم دوباره به استقلال برگردم

استقلالی‌ها با جذب ولیدعلی در زمان نقل و انتقالات اعتقاد داشتند یکی از بهترین خریدها را انجام داده‌اند. آنها این هافبک کویتی را بازیکنی می‌دانستند که با استفاده از توانایی‌های خود می‌تواند جناح چپ آبی‌ها را بیمه کند، اما هیچ زمان این اتفاق نیفتاد و در نهایت او به کشورش بازگشت. بعد از گذشت چند ماه دوباره صحبت از استقلالی شدن او به گوش می‌رسد.
    دیروز از طریق مدیر برنامه‌هایش با ولیدعلی مصاحبه‌ای انجام دادیم که آن را می‌خوانید.
    * ولیدعلی به یکباره کجا رفت؟

اول فصل با پیشنهاد استقلال روبه‌رو شدم. تیمی بزرگ که حضور در آن برای هر بازیکنی افتخار است به همین دلیل با این تیم قرارداد امضاء کردم اما متاسفانه به دلیل برخی مشکلات ادامه همکاری میسر نبود.

* چه مشکلاتی؟ منظورت بحث مالی است؟

خیر مشکل مالی نداشتم و دلیل جدایی‌ام این موضوع نبود.

* برخی عنوان کردند از نیمکت‌نشینی ناراحت بودی.

بازیکن باید با نشان دادن آمادگی و توانایی‌های خود راه حضور در ترکیب را هموار کند. بازیکن حرفه‌ای هستم و هیچ زمان در هر تیمی که باشم به دلیل نیمکت‌نشینی آنرا ترک نمی‌کنم. مشکلات من خانوادگی بود و هیچ دلیل دیگری نداشت. بازیکن آماتور از نیمکت‌نشینی ناراحت و قهر می‌کند.

* بیشتر توضیح می‌دهی؟

به خانواده‌ام وابستگی زیادی دادم، به خصوص پسرم که دوری‌اش را نمی‌توانم تحمل کنم. استقلالی شدنم اولین تجربه لژیونر شدنم بود و از نظر روحی و احساسی دوری از خانواده خیلی برای من سخت و سنگین بود. در استقلال دلتنگ علی (پسرم) بودم.

* چند هفته‌ای در استقلال بودی. شرایط وجو این تیم را چطور دیدی؟

همانطور که در ابتدای مصاحبه‌ام گفتم استقلال تیم بزرگی است. خودم را از هر نظر برای آمدن به این تیم آماده کرده بودم. خوشبختانه کادرفنی و بازیکن با من برخورد خوبی داشتند و در حد توان برای اینکه من احساس غریبی نکنم تلاش کردند.

* دوباره صحبت از بازگشت‌ تو شده است.

بله صحبتهایی در این باره صورت گرفته است. قرار است این هفته به تهران بیایم و به همراه مدیر برنامه‌هایم جلسه‌ای را با مسئولان باشگاه برگزار کنم. اگر شرایط فراهم شود از اینکه دوباره استقلالی شوم استقبال می‌کنم.

* در این مدت تمرین داشته‌ای؟

بله در تمرینات کویت و تیم‌ملی کشورم حضور داشتم. به همین دلیل از آمادگی لازم برخوردارم. اگر اینگونه نبود مطمئن باشید در تیم‌ملی از من استفاده نمی‌شد و بازی نمی‌کردم.

* بازی‌های استقلال را می‌دیدی؟

اگر فرصت به دست می‌آوردم بازی‌ها را می‌دیدم. جدا از این ایرانی‌های حاضر در کویت هم اخبار استقلال را به من می‌دادند.

* در آن چند ماه که ایران بودی رابطه تو با مردم چگونه بود؟

ایرانی‌ها خونگرم و مهمان‌نواز هستند. هواداران استقلال هم با من برخورد خوبی داشتند. در کویت هم با ایرانی‌های ساکن آنجا رابطه مطلوبی دارم. امیدوارم شرایط بازگشت فراهم شود و با بازی‌های قابل قبول خود در موفقیت‌های استقلال نقش داشته باشم.

* فکر می‌کنی این بار عملکردی بهتر از گذشته داشته باشی؟

صد در صد. اگر برگردم در استقلال می‌جنگم و بهترین بازی‌ها را انجام خواهم داد. در آن مقطع هم‌چنین هدفی داشتم اما بحث احساسی و روحی برایم مشکل‌ساز شد. در چند بازی که حضور داشتم فکر می‌کنم عملکردم قابل قبول بود و در بازی مقابل فجر هم گل زدم.

پ.ن
    من خیلی قبولش دارم.2 تا بازی انجام داد اونم هر بازی چند دقیقه اما یه گل زدو یه پاس گل داد

مقابل کره که بازی کردو هنوز یادمه یه کویت بودو یه ولیدچه تیرکی زد بهشون

............................
    ............................
    پ.ن2
    دوستان 3 تا خبر غیر رسمی ولی واقعی
    1_پرسپولیس محمد نوریو برای معاوضه با پولادی به مس پیشنهاد داده یه جورایی پولادیو باید پرسپولیسی بدونیم
    2_یکی خلعتبریو تو دوبی دیده بهش گفته میری پرسپولیس؟گفته خدا نکنه.با این حساب احتمال داره بیاد استقلال
    3_ساموئل با یه تیم دسته دوم انگلیسی به توافق رسیده باید ببینیم میره اونجا یا میاد ایران!
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-12-2011 at 23:49.

10. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اهدای سکه به بازیکنان مسیحی استقلال

باشگاه استقلال به دو بازیکن مسیحی این تیم یک سکه اهدا کرد.
    در مراسمی که تحت نظر سرپرست کمیته فرهنگی باشگاه استقلال امروز به مناسبت فرارسیدن کریسمس برای بازیکنان مسیحی استقلال تدارک دیده شده بود ،علی نظری جویباری قائم مقام باشگاه به آندو تیموریان و گوران زاتکوویچ بازیکنان مسیحی این تیم نفری یک سکه به عنوان یادیود اهدا کرد.

جباری: کدام جدایی؟ پیشنهادی ندارم!

بعد از جدایی فرهاد مجیدی از استقلال شایعاتی پیرامون حضور مجتبی جباری در تیم-های خارجی سر-زبان-ها افتاد
    بعد از جدایی فرهاد مجیدی از استقلال شایعاتی پیرامون حضور مجتبی جباری در تیم-های خارجی سر-زبان-ها افتاد. برخی در گمانه-زنی-های خود اعلام کردند که بعد از کاپیتان استقلال، مجتبی جباری هم ساکش را جمع می-کند و از این تیم می-رود اما اکنون مجتبی جباری نه پیشنهادی از خارج دارد و نه خود می-خواهد استقلال را ترک کند و به تیم دیگری برود. جدایی فرهاد مجیدی یک جدایی خاص بود که دلایل اصلی آن هنوز هم مشخص نیست و کسی به قطعیت نمی-داند چرا شماره7 آبی-ها ناگهان از این تیم جدا شد. شاید همین جدایی غیر منتظره باعث شد عده-ای تصور کنند مجتبی جباری هم از استقلال جدا خواهد شد اما آقای شماره 8 روز گذشته در پی انتشار شایعه جدایی-اش در تمرین استقلال این خبر را تکذیب کرد. چند تن از بازیکنان استقلال که آندو یکی از آنها بود از مجتبی جباری می-پرسند که ماجرای جدایی-ات چیست که او در جواب آنها می-گوید: «هیچ پیشنهادی ندارم و تا پایان فصل هم می-خواهم در استقلال باشم. من نمی-دانم این خبرها از کجا می-آید؟!» تعدادی از بازیکنان استقلال حرف-های جباری را شنیدند و پس از آن بحث-های آقای شماره 8 دهان به دهان شد و به گوش رسانه-ها هم رسید. جباری حتی به دوستان نزدیکش هم گفته من تا پایان فصل می-خواهم برای استقلال بازی کنم و چون تا حالا تجربه حضور در فوتبال خارج از ایران را نداشته-ام می-خواهم با چشم باز تیم جدیدم را انتخاب کنم... بی-شک جدایی مجتبی از استقلال می-تواند یک شوک بزرگ دیگر بر پیکر استقلال باشد و پرویز مظلومی را دچار چالشی بزرگ کند البته خیلی هم بعید است که مسوولان باشگاه استقلال در صورت وجود پیشنهاد خارجی با رفتن جباری موافقت کنند. وقتی جباری پس از آن مصاحبه تند علیه مظلومی عذرخواهی می-کند و بخشیده می-شود قطعا مسوولان باشگاه استقلال هم حاضر نمی-شوند اواسط فصل آن هم در این شرایط حساس با جدایی یک بازیکن تاثیرگذار موافقت کنند.

چرا مشکلات مالی استقلال را حل نمی-کنند؟

بحران مالی در استقلال جدی است. درگیری لفظی ظهر پنج-شنبه میان فتح-ا...زاده و حنیف عمران-زاده بار دیگر نشان داد
    بحران مالی در استقلال جدی است. درگیری لفظی ظهر پنج-شنبه میان فتح-ا...زاده و حنیف عمران-زاده بار دیگر نشان داد استقلال به-جز تکاپو و تلاش در جهت رسیدن به اهداف میدانی خود یعنی قهرمانی در جام حذفی و لیگ برتر باید بخش اعظمی از نیروی خود را نیز صرف مبارزه با بی-پولی-ها کند. در شرایطی که این روزها رویانیان هزینه بسیاری را صرف مصطفی دنیزلی و دستیارانش می-کند و البته صحبت از جذب چندین بازیکن مطرح لیگ است، استقلال اوضاع و احوال مناسبی ندارد. البته موضوع بی-پولی در استقلال به امروز و دیروز اختصاص ندارد. ماجرای بی-پولی استقلال از همان فصل نقل-و-انتقالات آغاز شد. برخلاف تبلیغات وسیعی که برخی علیه باشگاه استقلال انجام دادند و علی فتح-ا...زاده را به خاطر جذب بازیکنان گرانقیمت به نقد کشیدند امروز می-بینیم مشکلات استقلال هنوز حل نشده است و باید بیشتر باور داشت که فتح-ا...زاده و همکارانش با دست خالی وارد رقابت بر سر جذب بازیکنان شاخص شدند.
    طی همه روزهایی که از لیگ گذشت بارها گفته شد باید به وضع مالی استقلال که بی-گمان یکی از دوست-داشتنی-ترین تیم-های چند سال اخیر فوتبال ایران محسوب می-شود رسیدگی شده و آبی-ها را از جهت مالی به شرایط ایده-آل رساند اما ظاهرا تا به امروز مشکلات حل نشده و همانگونه که می-بینیم بازیکنی مثل حنیف عمران-زاده بخش اعظمی از مطالبات خود را دریافت نکرده است. اوضاع وقتی بحرانی-تر جلوه می-کند که می-بینیم برخی بازیکنان استقلال هنوز مطالبات فصل قبل خود را هم دریافت نکرده-اند، حتی مربیان استقلال نیز بارها به این واقعیت اشاره کردند که بازیکنان از فصل قبل هنوز طلبکارند. خود همین مربیان نیز بخش اعظمی از حقوق خود را دریافت نکرده-اند. بررسی دریافتی مربیان استقلال- حتی مظلومی- نشان می-دهد آنها با حقوق بسیار ناچیزی در قیاس با دیگر مربیان لیگ برتر از 2 سال پیش تاکنون به فعالیت خود ادامه داده-اند. در این شرایط قطعا کار کردن دشوارتر هم خواهد شد. ظهر پنج-شنبه حنیف عمران-زاده بابت مشکلات مالی-اش اعتراض کرد و قطعا بعد از او نوبت به دیگران هم خواهد رسید. اگرچه حنیف فردای آن روز اعلام کرد به خاطر خستگی قصد تمرین کردن نداشته است اما واقعیت را نمی-توان انکار کرد؛ -استقلال - بهترین تیم حال حاضر فوتبال ایران- دست به گریبان مشکل مالی است و این معضل برای فوتبال ایران خوب نیست. تضعیف استقلال به هر شکل تضعیف فوتبال ایران است. ماجرا وقتی نگران-کننده-تر جلوه می-کند که می-بینیم بخش اعظمی از سرمایه-های فوتبال ایران- تیم ملی- در استقلال حضور دارند. آیا کاهش روحیه ملی-پوشان استقلال که حاصل پرداخت نشدن به موقع حقوق و دستمزد است به تیم ملی کشورمان لطمه نمی-زند؟ یادآوری مشکلات مالی استقلال هر ذهنی را متوجه مالکان این باشگاه می-کند. استقلال و پرسپولیس هر دو از یک منبع ارتزاق می-کنند حال چگونه یک طرف دارای منبع مالی سرشاری است که می-تواند یک مربی ترک-تبار و گرانقیمت را با خدم و حشم به تهران بیاورد و از سوی دیگر استقلال که شاکله اصلی تیم ملی ایران را هم تشکیل می-دهد با معضل بی پولی روبرو است؟! آیا نباید عدالت را میان دو تیم تقسیم کرد تا استقلال اینگونه دچار بحران اسکناس نشود؟

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فرهاد مجيدي در تمرين الغرافه(عکس)

فرهاد مجيدي بازيکن سابق استقلال که هفته گذشته به تيم الغرافه قطر پيوست، امروز در تمرين اين تيم حاضر شد.

مجیدی اولین جلسه تمرینی خود با تیم قطری را پشت سر گذاشت. الغرافه روز چهارشنبه در یک بازی دوستانه به مصاف تیم مسیمیر می رود. اولین بازی رسمی مجیدی برای الغرافه دوشنبه هفته آینده در لیگ ستارگان قطر مقابل ام صلال خواهد بود.

ورزش 3

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

15. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فکری: کاش فرهاد باشگاه و هواداران استقلال را بازیچه قرار نمی داد/ مجیدی به خاطر پول رفت، نه دخترش

حرفهای فکری در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، را در ذیل می خوانید:
    *در مورد وضعیت استقلال در حال حاضر صحبت می کنید؟
    - شرایط استقلال که فعلا خوب است. به هر حال در نیم فصل اول وضعیت خیلی خوبی داشتند و در جام حذفی هم یکی از مدعیان قهرمانی هستند و شانس بسیار زیادی برای قهرمانی دارند. در کل استقلال شرایط مناسبی دارد و اگر مشکلات مالی باشگاه برطرف شود مشکل خاصی نخواهند داشت تا بتوانند در لیگ برتر قهرمان شوند.
    *فرهاد مجیدی از استقلال جدا شد، دوست داریم به عنوان کاپیتان سابق آبی پوشان تهرانی در این رابطه صحبت کنید؟
    - می شود گفت که جدایی فرهاد اتفاق خوبی برای استقلال و هواداران نبود چون اول بحث خانوادگی و دوری از دخترش را مطرح کرد اما دوباره به یک کشور غریبه رفت و قرارداد بست. در کل فرهاد می توانست یک مقدار هم به استقلال و هم به طرفداران تیم احترام بیشتری بگذارد.
    درست است که الغرافه قطر پیشنهاد مالی بالایی داده اما طرفداران استقلال با این تیم زندگی می کنند و امید زیادی به قهرمانی دارند و وقتی که بازیکنان محبوب خودشان را از دست می دهند خیلی ناراحت می شوند. اول فکر می کردم فرهاد قصد دارد از فوتبال خداحافظی کند و می خواهد دنبال زندگی شخصی اش باشد و به خانواده اش برسد اما وقتی بحث قراردادش با الغرافه مطرح شد چندان جالب نبود.
    *می خواهید بگویید که فرهاد مجیدی با هواداران استقلال با صداقت برخورد نکرده است؟
    - دقیقا بحث من همین است چون ابتدا مشکل دخترش را مطرح کرد و بعد از الغرافه قطر سر درآورد. این قضیه هم برای طرفداران و هم برای تیم استقلال گران تمام شد.
    *یعنی فرهاد به خاطر پول الغرافه را به استقلال ترجیح داد و از این تیم رفت؟
    - مطمئنا به خاطر پول بوده چون اگر پیشنهاد مالی خوبی نداشت که نمی رفت. اگر هم بحث دخترش بود باید به امارات می رفت. بعضی وقتها پول آنقدرها هم ارزش ندارد که آدم یک سری چیزها را به خاطرش زیر پا بگذارد.
    خود من هم در زمانی که بازی می کردم از پرسپولیس پیشنهادی ۲ برابر مبلغ قرارداد استقلال داشتم اما به خاطر طرفداران و تیم و شخصیتی که به خاطر استقلال برای ما به وجود آمده بود از این پیشنهادات چشم پوشی می کردیم. پیشنهاد قطری ها هر چقدر هم که بود فرهاد می توانست آن را نادیده بگیرد.
    *اگر استقلال امسال قهرمان نشود تکلیف هواداران چه می شود؟
    - هیچی، بیچاره هواداران که باید بسوزند و بسازند.
    *در چنین شرایطی هواداران استقلال می توانند کاپیتان محبوب خود را ببخشند؟
    - اختیار دست هواداران است که فرهاد را ببخشند یا نبخشند اما این اتفاقات در ذهن مردم ثبت می شود. امیدوارم استقلال قهرمان شود و چنین مشکلاتی به وجود نیاید. به هر حال فرهاد هم برای استقلال زحمت کشیده و دوست ندارم چنین اتفاقاتی برایش بیفتد اما اگر استقلال قهرمان نشود چنین مسائلی از ذهن مردم بیرون نمی رود و نمی توانند فرهاد را ببخشند. ای کاش فرهاد باشگاه و هواداران را بازیچه قرار نمی داد چون ارزش آنها خیلی بالاتر از پول است.
    *گفتگو: مهدی نوری

خبرگزاری ایپنا

همش دروغه؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همش دروغه؟؟؟؟
    بیخیاله فرهاد بشیددیگه رفت حالا دلیلش هرچی بود کسی نمیدونه.....فکری هم مثل منو شما فقط حدس میزنه!
    ........

الان باید به فکر جذب بازیکن باشیم خیلی بازیهای سنگینی در پیش داریم.با این پتانسیلمون فقط میتونیم روی یک جام حساب کنیم
    ساموئل که انگار ایران بیا نیست....اگه اون نیاد تو این اوضاع بهتر از شکوری پیدا نمیکنیم.گرچه اگه به شاهین درخواست کتبی بدیم میگه جباریو بدید شکوریو بگیرید

سید گفته اوردن خلعتبری با من امیر ابادی هم همین قولو در مورد پولادی داده باید ببینیم چی میشه
    من که چشمم اب نمیخوره بتونیم کسیو جذب کنیم باید بازیکنای خودمونو برگردونیم(ولید-کرار)

.......................

قرارداد ولید راحت فسخ شد
    خدا وکیلی کی مثل ما راحت رضایتنامه میده؟
    بی پولی همینه دیگه

مجیدی: می‌خواهم اولین ایرانی باشم که دو بار قهرمان آسیا شده
    اولا الغراضتونو پرسپولیس شوتش میکنه ببین اصلا صعود میکنید
    دوما اقا فرهاد شرمندتم این جام ان شاالله برای استقلاله نه تیم دیگه.فقط دوست دارم به این الغراضه بخوریم میلاد یه 40 متری واسشون کنار گذاشته
    سوما قهرمانی دومتو تو اسیا میخوای 4 ماه بعد برگرد تا دومیشو تجربه کنی
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 27-12-2011 at 16:54.

18. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •