خواهش مي كنم
آره حضور استینگ قطعی شده
کمپانی WWE در حال حاضر دچار مشکل و کمبود های بسیاریست . یکی از اون ها - که میخوایم در این پست به بحث دربارش بپردازیم - کمبود تگ تیم هست .
در سال های گذشته شاهد تگ تیم های (فعال) بسیار خوب و قدری بودیم که هر کدوم مدعی عنوان قهرمانی تگ تیم جهان و دابلیو دابلیو ای بودن :
:: l2005
Batista & Rey Mysterio
Kane & The Big Show
Lance Cade & Trevor Murdoch
Johnny Nitro & Joey Mercury (MNM)l
:: l2006
Matt Hardy & Jeff Hardy (Hardys)l
Shelton Benjamin & Charlie Haas (World's Greatest Tag Team)l
Randy Orton & Edge (Rated RKO)l
The Undertaker & Kane (Brothers Of Destruction)l
Shawn Michaels & Triple H (D-Generation X)l
:: l2007
Paul London & Brian Kendrick
M.V.P. & Matt Hardy
The Miz & John Morrison
:: l2008
The Miz & John Morrison
Jesse & Festus
Zack Ryder & Curt Hawkins
:: l2009
Cody Rhodes & Ted DiBiase (Priceless)l
Carlito & Primo Colon (Colon Brothers)l
* بعضی از تگ تیم های بالا در سال های گذشته (و یا بعد) هم حضور داشتن اما یا چندان تیم قدری نبودن و یا کمتر بصورت تیمی مسابقه میدادن . همچنین میکسد تگ تیم ها رو حساب نکردیم .
بله ، همونطور که ملاحظه کردید دابلیو دابلیو ای نسبت به سال های قبل از نظر تگ تیم بسیار افت کرده . شاید بهترین تگ تیم ها در چند سال اخیر در سال 2006 تشکیل شدن و خوب مسابقات تگ تیم زیبایی هم در سال های 2005-2006 میدیدیم .
اما امسال (2009) در حال حاضر فقط دو تیم قدر وجود دارن که میتونن کمربند تگ تیم رو بدست بیارن . تیم پرایسلس (کودی و تد) که درگیر استوری لاین Legacy vs. Mc Mahons هستن ، پس اون ها به طرف کمربند تگ تیم نمیتونن برن . با این اوصاف تنها تیم کولونز باقی میمونه که خوب هر دو کمربند تگ تیم جهان/دابلیو دابلیو ای روی شونه ی اون ها هست .
دابلیو دابلیو ای باید برای این مشکل چاره ای بیندیشه چون واقعا این کمپانی از کمبود ت تیم خوب رنج میبره . به هم زدن تیم های جسی و فستس ، فینلی و هورنسواگل ، میز و جان مورسن ، کرت هاکینز و زک رایدر و ... واقعا جز ضرر هیچ نتیجه ی دیگه ای برای WWE در بر نداشت .
کمپانی جدیدا برای این مشکل داره چاره ای پیدا میکنه و اولین راه حلی که به ذهنشون رسید ، باز گردوندن تیم های قدیمی (و از هم پاشیده) هست . در هفته ی گذشته شاهد تشکیل دوباره ی یک تیم قدیمی بودیم :
Shelton Benjamin & Charlie Haas (World's Greatest Tag Team)l
اما آیا این تگ تیم کافی هست ؟ قطعا خیر . WWE نیاز به تگ تیم های بیشتری داره (حداقل 4 تای دیگه) تا بتونه استوری لاین های تیمی بوجود بیاره . میتونید تعداد تگ تیم های (قدر) حاضر در سه برند رو ببینید :
ECW : No Tag Teams
RAW : 2 Tag Teams (Colons & Priceless)l
Smackdown! : 1 Tag Team (WGTT)l
به این ترتیب هیچ استوری لاینی بشکل تگ تیم نمیتونه صورت بگیره . WWE باید چندین تیم دیگه تشکیل بده تا در ساختن Rivlary در آینده به مشکل بر نخوره . این تنها یک مشکل کمپانی WWE در سال 2008-2009 هست .
-----------------------------------
» چند خبر کوتاه :
- در خبر ها اومده که آندرتیکر باید زانوی خودش رو عمل کنه و در صورتی که عمل او با موفقیت انجام بشه او تا قبل از سامراسلم باز خواهد گشت و در صورتی که در حین عمل نیاز به جراحی نقاط دیگر زانوی او هم باشه (که احتمالش زیاده) تیکر باید ماه ها - شاید نزدیک یک سال - از مسابقات دور باشه .
- گفته میشه که در آینده استوری لاینی طولانی بین کریس جریکو و ری میستریو سر کمربند اینترکانتیننتال بوجود خواهد اومد . کریس جریکو به سران دابلیو دابلیو ای پیشنهاد داده تا قضیه ی ماسک ری میستریو (و برداشتنش) رو هم به این رایولری اضافه کنن تا جذابیت داستان بیشتر بشه .
نام رخداد : راء
تاریخ برگزاری : دوشنبه ، 11م می سال 2009
محل برگزاری : کلمبس ، اوهایو
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مایکل کول و جری لالر به همه خوش آمد میگن .
لیلیان گارسیا ، دابلیو دابلیو ای چمپین (رندی اورتن) رو معرفی میکنه و موزیک وویسز نواخته میشه . رندی اورتن به همراه کودی رودس و تد دیبیاسی وارد میشه و میره داخل رینگ . رندی در ابتدای صحبتش به تماشاگرا توهین میکنه و به اون ها لقب " ترسو " میده . رندی میگه : " مک منز-ارا هفته ی گذشته به پایان رسید . " کلیپی از چگونگی مصدومیت شین مک من در هفته ی گذشته ی راء نشون داده میشه . برمیگردیم و رندی میگه : " همه باید در دابلیو دابلیو ای بدونن که یکی دور و بر اون ها هست و اون رندی اورتن هست . این شامل حال باتیستا هم میشه . اما از اونجایی که ویکی گررو گفته که از امشب تا جاجمنت دی نو-کانتکت خواهد بود یعنی نه من و نه باتیستا حق نداریم به هم (حتی) دست بزنیم ، از باتیستا میخوام که وارد رینگ بشه . " موزیک آی واک الون پخش میشه و باتیستا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . رندی به باتیستا میگه : " من میخوام یه چیزی بهت بگم که خودت هم اون رو میدونی ، تو نه در جاجمنت دی و نه در هیچ وقت دیگه دابلیو دابلیو ای چمپین نخواهی شد . بخاطر همین من تو فرا خوندم تا دعوتت کنم عضوی از لگسی بشی . " تد دیبیاسی میگه : " من میدونم که تو (باتیستا) نگران این هستی که رندی با لگد به سر تو ضربه بزنه اما اگه به لگسی بپیوندی این اتفاق نخواهد افتاد . " رندی اورتن میگه : " در ایولوشن هم با هم بودیم و تنها مشکل ما در اون گروه که باعث از هم پاشیدنش شد رو از بین بردم ، یعنی تریپل ایچ . حالا تو میتونی به بزرگ ترین گروه که از فور هورسمن ، دی اکس و ... بزرگ تر هست بپیوندی . تو چمپین نخواهی شد ، اما حداقلش در تیم پیروز هستی . همانند آرم اندرسن که همیشه دست راست ریک فلیر بود ، تو هم میتونی به عنوان انفورسر همیشه در کنار ما باشی . " باتیستا در جواب میگه : " خیلی موقعیت خوبیه ، تمام حرف هایی که زدی ممکنه هر کسی رو وسوسه کنه اما یه مشکلی هست ، من از تو (اورتن) خوشم نمیاد . من هیچ وقت پشت تو نبودم و نخواهم بود . هیچ کس هم نمیتونه جلوی من رو بگیره تا تو رو داغون نکنم . " رندی اورتن میگه : " تو بزرگ ترین اشتباه زندگیت رو انجام دادی ، خیلی هم خوش شانس هستی که قانون میگه ما نباید با هم درگیر بشیم واگرنه الان لهت میکردم . " باتیستا میگه : " من از شنیدن حرف های تو و ویکی گررو خسته شدم ، همچنین از صبر کردن . هیچ راهی نیست که ویکی گررو مین ایونت جاجمنت دی رو کنسل کنه و من تو رو داغونت میکنم . " باتیستا میکروفون رو میندازه ولی در همین لحظه صدای ویکی گررو شنیده میشه که داره میگه " اکسکیوز می (ببخشید) " . او چندین بار این تکه کلامش رو تکرار میکنه و سپس میگه : " من اصلا نو-کانتکت رولز برام اهمیتی نداره و برام مهم نیست که شما خودتون رو تکه تکه کنید . چون مین ایونت یکشنبه سر جاش خواهد بود . اما امشب ، باتیستا ابتدا باید برابر کودی رودس و تد دیبیاسی قرار بگیره . در صورتی که لگسی برنده شد ، همانند هفته ی گذشته یه هندیکپ 3 به 1 خواهیم داشت ، اما اگه باتیستا برنده بشه ، امشب برابر رندی اورتن بصورت وان آن وان قرار میگیره . " سپس ویکی از اورتن میخواد رینگ رو ترک کنه تا این مسابقه آغاز بشه .
کامرشال .
مسابقه اول :: باتیستا برابر کودی رودس و تد دیبیاسی
مسابقه در حین کامرشال آغاز شده و باتیستا در گوشه ی رینگ دیبیاسی رو میزنه . تد از دست باتیستا در میره و نک بریکر میزنه . کودی رودس تگ میشه و میاد با باتیستا درگیر میشه اما باتیستا به او سوپلکس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دیبیاسی حواس باتیستا رو پرت میکنه و این باعث میشه کودی از فرصت استفاده کنه و از پشت باتیستا رو بزنه . چندین تگ بین کودی و تد انجام میشه و لگسی کنترل بازی رو در دست میگیره . تد روی پای باتیستا کار میکنه و سپس کودی رو تگ میکنه . کودی چند مشت و کیک میزنه . تد و کودی سه تگ دیگه انجام میدن و روی پای باتیستا کار میکنن . حالا باتیستا و دیبیاسی درگیر هستن و باتیستا بک بادی دراپ میزنه . رودس از پشت به باتیستا حمله میکنه ولی باتیستا هر دو عضو لگسی رو بیرون رینگ پرت میکنه . در حالی که داور حواسش نیست ، کودی یه صندلی میاره داخل رینگ ولی باتیستا اون رو از دست کودی میگیره . داور برمیگرده و میبینه باتیستا تو دستش صندلی داره . در همین لحظه دی کیو اعلام میکنه .
» برنده ی مسابقه با قانون DQ : تد دیبیاسی و کودی رودس
کول و لالر اعلام میکنن که با نتیجه ی بدست اومده ؛ امشب شاهد هندیکپ 3 به 1 بین لگسی و باتیستا خواهیم بود .
کامرشال .
مسابقه دوم :: جیلین هال و دیواز چمپین ، ماریس برابر میکی جیمز و کلی کلی
ماریس به همراه جیلین داخل رینگ هست (اون ها در حین کامرشال وارد شدن) . او (ماریس) میکروفون در دست داره و یه جمله به زبان فرانسوی میگه . سپس خودش به انگلیسی ترجمه میکنه و میگه : " اگه من ماریس نبودم ، دوست داشتم که بشم ! " موزیک میکی جیمز نواخته میشه و بعد از او هم کلی کلی وارد میشه که هر دو مورد تشویق قرار میگیرن . مسابقه آغاز میشه و کلی کلی با جیلین درگیر میشه . کلی هد سیزرز میزنه . جیلین با کمک ماریس به بازی برمیگرده . ماریس تگ میشه و کلی رو میزنه . هدلاک از ماریس . کلی میخواد در بره اما ماریس موی او رو میکشه و کلی رو به رینگ میکوبه . ماریس به طرف میکی میره و او رو میزنه . کلی از پشت به ماریس حمله میکنه و سپس میکی رو تگ میکنه . میکی جیمز میاد و به ماریس هاریکنرانا و سپس (از بالای طناب ها) فلایینگ لو تز پرس میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : میکی جیمز و کلی کلی
در بک استیج ، جاش متیوس با رندی اورتن مصاحبه ای ترتیب میده . اما در همین ابتدای کار تد دیبیاسی میاد و به رندی میگه که کودی پیداش نیست . رندی از دیبیاسی میپرسه که باتیستا کجاست ؟ سپس هر دو با عجله میرن تا کودی رو پیدا کنن .
کامرشال .
ویدئویی از درگیری های بیگ شو و سینا پخش میشه .
در بک استیج ، چاوو گررو حضور داره و ویکی گررو رو بخاطر تصمیمات او در ابتدای شوء تحسین میکنه . ویکی از چاوو میپرسه که دقیقا چی میخواد . چاوو میگه : " میدونیم که جان سینا تا جاجمنت دی نمیتونه مسابقه بده . اما بنظر من اون میتونه امشب در یه مسابقه ی ' دوستانه ' که رسمی نیست بجنگه . " ویکی از این ایده خوشش میاد و میگه که امشب جان سینا در یه مسابقه ی ' دوستانه ' برابر میز قرار میگیره .
جری لالر و مایکل کول مسابقات جاجمنت دی رو یاد آوری میکنن .
در بک استیج ، رندی اورتن بالاخره کودی رودس رو پیدا میکنه و کودی هیچ چیش نیست و رندی الکی نگران بود . اما کودی و رندی میبینن که دکتر ها دارن میان بالا سر تد دیبیاسی و او رو چک میکنن که بنظر میرسه دیبیاسی کاملا ناک اوت شده و یکی بهش حمله کرده . رندی اورتن با عصبانیت میگه : " باتیستـــــا ! "
کامرشال .
مسابقه سوم :: دی براین کندریک برابر کارلیتو به همراه پریمو کولون
کارلیتو به همراه برادرش پریمو وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . کندریک وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . مسابقه آغاز میشه و کندریک و کارلیتو درگیر میشن . کارلیتو حریف رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و یه دراپ کیک زیبا میزنه . کندریک با یه بوت به بازی برمیگرده . نی لیفت و کلوزلاین از کارلیتو . کندریک موهای کارلیتو رو میکشه و نمیذاره او رو بالای طناب ها بپره . " دی کندریک " (فینیشر کندریک) اجراء میشه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : دی براین کندریک
بعد از مسابقه ، کندریک میکروفون میگیره و میگه : " شکست دادن کارلیتو اولین قدم بود . دومین قدم پیدا کردن یه پارتنر (همتیمی) هست ، البته نه هر همتیمی ای بلکه یک The Partner ! سپس من یکی از قهرمانی های تیم کارلیتو و پریمو رو بدست میارم . "
لالر و کول میگن که مسابقه ی بعد بین جان سینا و میز بصورت دوستانه خواهد بود .
کامرشال .
مسابقه چهارم :: اکسه بیشن مچ :: جان سینا برابر د میز
موزیک بیگ شو نواخته میشه و او وارد میشه ! بیگ شو میره و روی میز (!) گزارشگرای راء میشینه . سپس موزیک جان سینا نواخته میشه و سینا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . شاهد ورود میز هستیم که تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . میز میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " کاری که من امشب میخوام با سینا بکنم با کاری که بیگ شو هفته ی گذشته کرد قابل قیاس نخواهد بود . (رو به سینا) حالا تو چی کار میخوای بکنی سینای بد بخت ؟ اما نترس ، این یه مسابقه ی دوستانست ، مثل فیلم تو 12 راند نیست . من فیلم مزخرف تو رو دیدم ، البته آلبوم رپ تو هم چرت و پرت بود . " میز میکروفون رو میندازه و مسابقه آغاز میشه . سینا بهتر کار میکنه ، هدلاک و تیک داون از سینا . میز با چند مشت به بازی برمیگرده و دو سوپلکس میزنه . او سینا رو به گوشه ی رینگ پرت میکنه و سپس رانینگ کلوزلاین میزنه . بیگ شو از اتفاقاتی که داره میفته خوشحال هست . چند کیک از میز . سینا با چند شولدربلاک به بازی برمیگرده و سپس بادی اسلم میزنه . سینا فایو ناکل شفل میزنه . سپس بیگ شو رو مسخره میکنه . در همین لحظه چهره ی ویکی گررو از مانیتور ورزشگاه پخش میشه و ویکی گررو میگه که به اندازه ی کافی دیده و این مسابقه از الان تموم شده به حساب میاد . او به سینا میگه که شانسی برابر بیگ شو در جاجمنت دی نداره .
» برنده ی مسابقه : -
در بک استیج ، رندی و کودی با هم صحبت میکنن و کودی میگه که آیا این کار میتونه کار باتیستا باشه ؟ رندی میگه که کودی باید الان خودش رو نشون بده و او باید بره و باتیستا رو پیدا کنه و او رو KO کنه .
کامرشال .
در بک استیج ، سانتینا ، ویکی و چاوو در کنار هم هستن . ویکی از سانتینا میپرسه که آیا او هفته ی گذشته او (ویکی) رو مسخره کرده ؟ سانتینا میگه که کار او نبوده و کار برادرش سانتینو بوده . در همین لحظه بث فینکس و روزا مندز میان . ویکی از سانتینا (در نقش زن) میخواد که روزا مندز رو ببوسه . سانتینا با کمی مکث میگه : " عیبی نداره ، من هم مثل بعضی ها ... شما (ایتالیایی ها) بهش چی میگید ... آها ، لزیبانو (لزبن) هستم . " سانتینا یهو صدای خوک از خودش در میاره - برای مسخره کردن ویکی - و سپس میره .
در بک استیج ، کودی در دستش یه لوله ی آهنی داره و بدنبال باتیستا میگرده . او از داخل یه اتاق صدایی میشنوه و در رو باز میکنه (فکر میکنه باتیستاست) اما هورنسواگل از اتاق میاد بیرون و در میره . باتیستا از پشت به کودی حمله میکنه و او رو بشدت میزنه . سپس در حالی که کودی اصلا توان تکون خوردن نداره ، او رو ول میکنه و میره .
لالر و کول درباره ی اتفاقاتی که بین لگسی و باتیستا افتاد حرف میزنن و میگن که احتمالا امشب (در حالی که باید یه هندیکپ 3 به 1 رو شاهد باشیم) یک مسابقه ی تک به تک خواهیم دید .
مسابقه پنجم :: سانتینا مارلا برابر بث فینکس
بث فینکس به همراه روزا مندز وارد میشه . سپس شاهد ورود سانتینا (با آهنگ قدیمی بیلی و چاک) هستیم . تماشاگرا سرود " سانتینا " رو سر میدن . مسابقه آغاز میشه و بث به سانتینا حمله میکنه . او رو با یه کلوزلاین به بیرون پرت میکنه . بث با آیریش ویپ ، سانتینا رو به رینگ برمیگردونه . بث یه قفل رو اپلای میکنه و سانتینا مثل دختر ها جیغ میکشه . فول نلسن از بث روی سانتینا اپلای میشه و سانتینا باز هم جیغ میکشه . حالا بث حواسش میره طرف داور و به او اعتراض میکنه . سانتینا میاد و بث رو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : سانتینا
در بک استیج ، جان سینا داره راه میره . جاش متیوس به طرف او میره و با سینا مصاحبه میکنه . سینا میگه که این چند هفته براش خیلی سخت گذشته ولی امشب با دیدن هزاران تماشاگر در ورزشگاه کمی روحیش بهتر شده و میگه که اون ها او رو برابر سختی ها آداپته میکنن . سینا درباره ی مسابقش در جاجمنت دی صحبت میکنه و میگه : " من به جاجمنت دی نمیرم تا بجنگم ، میرم تا پیروز بشم . " سپس متیوس به دنبال سینا میره و سینا برمیگرده و میگه : " نشنیدی چی گفتم ، میرم تا پیروز بشم . "
موزیک ام وی پی پخش میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . ام وی پی در داخل رینگ ، میکروفون در دستش میگیره و بنظر میخواد برنامه ی VIP Lounge اش رو اجراء کنه . ام وی پی بعد از کمی صحبت درباره ی جوّ ورزشگاه و دیگر چیز های راء ، درباره ی هفته ی گذشته صحبت میکنه و میگه که ریگل در کار او دخالت کرده . او از ریگل میخواد که وارد بشه (به عنوان مهمان) . ریگل میره داخل رینگ ، میکروفون میگیره و میگه : " من از اینکه تو به راء اومدی ناراحتم . من برنده ی کینگ آو درینگ شدم ، مدتی جنرال منجر راء بودم و خیلی کار های سخت دیگه کردم ، اما حالا همه چیزم رو ازم گرفتن . من دوباره به یه جنگنده تبدیل شدم . من نشون دهنده ی USA هستم و میخوام قهرمان ایالات متحده بشم چون فکر میکنم در حدش هستم . " تماشاگرا سرود ' یو اس ای ' رو سر میدن . ام وی پی هم در خلال صحبت های ریگل کمی او رو مسخره میکنه . چند لحظه بعد ، بعد از اتمام صحبت های ریگل ؛ موزیک مت هاردی پخش میشه و مت وارد میشه . مت میگه : " دیدم همه دارن درباره ی خودشون صحبت میکنم ، گفتم من هم بیام . من رو مجبور کردن که چندین بار با دست شکسته مسابقه بدم . شکست من برابر کوفی در هفته ی گذشته باید از کتاب رکورد ها پاک بشه . من سختی های زیادی کشیدم و اگه ریگل میخواد یو اس چمپین بشه باید منتظر بمونه تا نوبتش بشه چون این جا هیچ کس بیش تر از من لیاقت تایتل شات رو نداره ، همچنین من بیشتر از هر کسی ام وی پی رو شکست دادم . " در همین لحظه کوفی کینگستن از پشت به مت حمله میکنه و او رو میزنه . اما چاوو گررو وارد میشه و میگه : " امشب یه مسابقه بین تیم کوفی کینگستن و ام وی پی برابر مت هاردی و ویلیام ریگل انجام خواهد شد . "
کامرشال .
مسابقه ششم :: مت هاردی و ویلیام ریگل برابر کوفی کینگستن و یونایتد استیتس چمپین ، ام وی پی
مسابقه آغاز شده و ام وی پی با ریگل درگیر هست . او کوفی رو تگ میکنه و کوفی با یه پرواز ، ریگل رو نقش بر زمین میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . دابل لگ دراپ (بوم بوم) از کوفی . کار به گوشه ی رینگ میکشه و مت دور از چشمان داور کوفی رو میزنه . ریگل ، مت رو تگ میکنه . مت چند نی ، اسلم و البوء میزنه . ریگل و مت چندین تگ پشت سر هم انجام میدن و کنترل بازی رو در دست میگیرن . کوفی بالاخره موفق میشه از دست حریف (ریگل) در بره و ام وی پی رو تگ کنه . ام وی پی میاد و چند مشت و اسلم میزنه . بالین البوء از ام وی پی . کاور میکنه ، یک..دو.. اما مت دخالت میکنه . کوفی ضربه ای به دست شکسته ی مت میزنه . ریگل از پشت به ام وی پی حمله میکنه اما ام وی پی به بازی برمیگرده . مت در میره (به سمت بک استیج) . ام وی پی به ریگل ، پلی میکر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ام وی پی و کوفی کینگستن
هایلایت هایی از چگونگی حمله ی کوفی به مت و ضربه زدن به دست مت (از سوی کوفی) پخش میشه .
در بک استیج ، رندی اورتن داره خودش رو آماده میکنه تا به رینگ بیاد .
ویدئویی تبلیغاتی (به عنوان پریویوء) از ای سی دابلیو فردا شب پخش میشه .
کامرشال .
مسابقه هفتم :: دابلیو دابلیو ای چمپین ، رندی اورتن برابر باتیستا
رندی اورتن وارد میشه و کودی و تد همراه او نیستن چون در حین شوء هر دوشون مورد حمله قرار گرفتن . رندی میکروفون میگیره و میگه : " باتیستا ، دلیلی نداره که ما قبل از جاجمنت دی در حالی که شش روز به اون باقی مونده برابر هم قرار بگیریم . در ضمن ، تو اگه ببری هم نمیتونی کمربند رو امشب برنده بشی . پس من رینگ رو ترک میکنم . " سپس موزیک آی واک الون پخش میشه و شاهد ورود باتیستا در میان تشویق تماشاگرا هستیم . مسابقه آغاز میشه و دو استار با هم درگیر میشن . رندی میره برای آر کی او اما موفق نیست و باتیستا کلوزلاین میزنه . کار به بیرون رینگ میکشه و باتیستا ، رندی رو به رینگ برمیگردونه . رندی میخواد آر کی او بزنه اما باز هم موفق نیست و باتیستا اسپاین باستر میزنه . باتیستا اسلم میزنه . او رینگ رو ترک میکنه و یه صندلی برمیداره . داور به باتیستا تذکر میده که از صندلی استفاده نکنه . باتیستا با صندلی رندی رو میزنه و داور دی کیو اعلام میکنه .
برنده ی مسابقه با قانون DQ : رندی اورتن
بعد از مسابقه ، باتیستا چندین ضربه با صندلی به اورتن میزنه . باتیستا ضربه ای با صندلی به پای رندی میزنه (شبیه همونکاری که رندی در هفته ی گذشته با شین کرد) . باتیستا رینگ رو ترک میکنه ، قسمت رویی پله رو برمیداره و اون رو به رینگ پرت میکنه . باتیستا یه ضربه ی دیگه با صندلی به پای رندی میزنه و سپس صندلی رو پرت میکنه بیرون . باتیستا پله رو برمیداره و اون رو بالای سرش میبره ، اما قبل از اینکه با پله رندی رو بزنه ، کودی رودس وارد میشه . باتیستا به کودی باتیستا بامب میزنه . باتیستا میره تا به رندی هم باتیستا بامب بزنه اما دیبیاسی دخالت میکنه . باتیستا به دیبیاسی اسپیر میزنه . رندی اورتن رینگ رو ترک کرده و باتیستا بهش میگه برگرده . رندی عقب عقب میره و باتیستا با عصبانیت پله رو به سمت رندی پرت میکنه . رندی از ناحیه ی پا درد میکشه . موزیک باتیستا پخش میشه و چندین ریپلی از اتفاقات این مسابقه میبینیم .
نام رخداد : ای سی دابلیو
تاریخ برگزاری : سه شنبه ، 12م می سال 2009
محل برگزاری : دی تون ، اوهایو
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
در اتاق جنرال منجر (تفنی) ، جک سوئگر و کریسچن حضور دارن . تفنی به اون ها میگه : " امشب بعد از چهار سال ، شاهد دوباره اجراء شدن برنامه ی Peep Show خواهیم بود . از شما میخوام تا هیچ برخورد فیزیکی ای با هم نداشته باشید چون ممکنه اتفاق بدی بیفته و مسابقه ی شما در جاجمنت دی در هاله ای از ابهام قرار بگیره . " کریسچن با لبخند اتاق رو ترک میکنه . سوئگر هم با ناراحتی (به ناچار) قبول میکنه و میره .
اینتروی ای سی دابلیو پخش میشه .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء (آتش بازی و ...) انجام میگیره .
مت استرایکر و جاش متیوس ، بیننده ها رو دعوت میکنن تا شوء رو تماشا کنن .
مسابقه اول :: تامی دریمر برابر مارک هنری به همراه تونی اطلس
مارک هنری به همراه منجرش تونی اطلس وارد میشن . سپس شاهد ورود تامی دریمر در میان تشویق تماشاگرا هستیم . میریم برای کامرشال . مسابقه آغاز شده و هنری بر بازی مسلط هست . او دریمر رو به بیرون رینگ پرت میکنه و خودش میره تا دریمر رو به رینگ برگردونه اما دریمر با کمک طناب ها سعی میکنه هنری رو خفه کنه . هنری بعد از لحظاتی به بازی برمیگرده و کلوزلاین میزنه . سپس با تمام هیکلش میپره روی دریمر . تماشاگرا دریمر رو تشویق میکنن اما تاثیری نداره و هنری همچنان به فشار ادامه میده . کاور میکنه ، یک..دو.. . دریمر از دست حملات هنری فرار میکنه و میره بالای طناب ها برای پرش اما هنری او رو میگیره و بهش اسلم میزنه . هنری میره برای البوء دراپ اما دریمر جاخالی میده . دریمر بر بازی مسلط میشه و اسپایک دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. اما هنری پای خودش رو روی طناب ها میذاره . تونی اطلس میاد بالا (روی رینگ) و حواس دریمر رو پرت میکنه . در یه رفت و برگشت هنری به دریمر ، وورلد استرانگست اسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : مارک هنری
در بک استیج ، هاریکین هلمز با تایسن کید مصاحبه ای ترتیب میده . کید میگه که امشب فینلی رو شکست خواهد داد چون جزوی از خانواده ی هارت هست . ناتالیا هم (که کنار کید هست) برای کید آرزوی موفقیت میکنه .
پنجشنبه ی این هفته در سوپراستارز ، بیگ شو در یه مسابقه ی تک به تک برابر هورنسواگل قرار میگیره .
ویدئویی از مسابقه ی اج و جف پخش میشه (پرومو) .
کامرشال .
مسابقه دوم :: تایسن کید برابر فینلی
فینلی وارد میشه و مورد تشویق قرار میگیره . سپس شاهد ورود تایسن کید هستیم که تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . جالبه که ناتالیا همراه او نیست . مسابقه آغاز میشه و چندین رفت و برگشت از هر دو استار شاهد هستیم . کید لگ لاک میکنه اما فینلی سریعا ریورس میکنه و شارپشوتر رو اجراء میکنه . کید در میره اما فینلی او رو به بیرون رینگ پرت میکنه . فینلی چند کیک میزنه (در بیرون رینگ) . فینلی میخواد به رینگ برگرده اما کید با یه دراپ کیک جلوی او رو میگیره . او اجازه میده تا فینلی از جاش بلند شه . یه دراپ کیک دیگه از کید به فینلی که اینبار فینلی به پله ها برخورد میکنه . میریم برای کامرشال . کید بر روی شونه ی فینلی کار میکنه . بعد از دقایقی فینلی قفل رو میشکونه و شولدربلاک میزنه . کید سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست . فینلی چند کلوزلاین و رولین کاتر میزنه . فینلی میره برای کلتیک کراس اما در همین لحظه دیوید هارت اسمیت میاد و به فینلی حمله میکنه و او رو بشدت میزنه .
» برنده ی مسابقه با قانون DQ : فینلی
بعد از مسابقه ، فینلی سعی میکنه با اسمیت بجنگه اما موفق نیست . کید از پشت میاد و با شلیلی به فینلی ضربه ای میزنه . سپس اون ها در بیرون رینگ فینلی رو به پله ها میکوبن . ناتالیا هم میاد و به اسمیت و کید اضافه میشه تا جمع Hart Foundation جمع بشه .
استیل تو کام ، پیپ شو .
کامرشال .
گزارشگرا درباره ی تشکیل شدن گروه جدید هارت فوندیشن صحبت میکنن .
راء ریباند پخش میشه .
گزارشگرا مسابقات جاجمنت دی رو یاد آور میشن .
در بک استیج ، زک رایدر با تفنی صحبت میکنه . در حین صحبت های اون ها ، پال برچل و کیتی لی میان . زک رایدر تکه کلام خودش رو میگه (وو وو وو ، یو نو ایت) و سپس میره . کیتی لی و پال هم به تفنی بخاطر اینکه امشب در شو نیستن اعتراض میکنن . تفنی هم میگه که همه فرصت حضور در شو رو پیدا نمیکنن .
کامرشال .
ویدئویی از تمرینات ولادیمیر کازلاو پخش میشه .
مسابقه سوم :: چد کولایر برابر ولادیمیر کازلاو
کازلاو وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . چد کولایر هم داخل رینگ هست . او یه استار آماتور هست که مدت ها در HWA فعالیت میکرد . مسابقه آغاز میشه و کازلاو بر بازی مسلط میشه . او بعد از زدن تریپل هدبات و بترینگ رم ، مادیفاید چوکسلم میزنه و کاور میکنه ، یک..دو..سه .
» برنده ی مسابقه : ولادیمیر کازلاو
بعد از مسابقه ، جاش متیوس میره داخل رینگ و با کازلاو مصاحبه میکنه .
کامرشال .
موزیک جاست کلوز یور آیز نواخته میشه و کریسچن در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . کریسچن میره داخل رینگ ، جایی که مخصوص برنامه ی Peep Show تزئین شده و دو صندلی هم داخل رینگ هست . کریسچن میره داخل رینگ و سوئگر رو دعوت میکنه تا به رینگ (برنامه) بیاد . سوئگر وارد میشه و تماشاگرا او رو هو (بو) میکنن . سوئگر لباسی شبیه به لباس گروه Right to Censor پوشیده . کریسچن به همه خوش آمد میگه . سوئگر میگه : " این خیلی مسخرست . مثل برنامه های چرت و پرتیه که آدم های معروف میان و توش صحبت میکنن . " سوئگر همراه خودش یه کلیپ آورده که این کلیپ پخش میشه (کلیپ چگونگی پیروزی کریسچن در بکلش و تقلب کردن او) . سوئگر به کریسچن میگه : " حالا چی داری که درباره ی این بگی ؟ " کریسچن در جواب میگه : " این کلیپ فقط نشون دهنده ی شکست خوردن تو سر کمربند بوده . در ضمن ، تو یه قسمت دیگه رو فراموش کردی و اون لحظه ای هست که تو همزمان با من محافظ ترنباکل رو بر میداری . تو باهوش نبودی سوئگر . " سپس کریسچن ویدئویی از سوئگر پخش میشه که در حین صحبت های او (سوئگر) زبونش میگیره . برمیگردیم و حالا کریسچن داره میخنده . کریسچن میگه : " خوب ، راستش ، جک ، این چیزی رو ثابت نمیکنه . فقط نشون میده که تو چقدر احمقی . " سوئگر خوشش نمیاد و به کریسچن میگه که بعد از جاجمنت دی دیگه نمیخنده . سوئگر ، کریسچن رو مسخره میکنه و بهش میگه که تفنی بهش اجازه نداد در شوء اش کاری انجام بده . کریسچن میگه : " خوب ، نکته اینجاست که بعد از اتمام شوء میتونی تصمیم بگیری چی کار کنی . " سپس کریسچن به سوئگر یه مشت میزنه و سوئگر رینگ رو ترک میکنه . موزیک کریسچن نواخته میشه و کریسچن کمربند ای سی دابلیو رو بالا میگیره .
نام رخداد: سوپراستارز
تاریخ برگزاری: 14 می 2009
محل برگزاری: كلمبوس ، اوهایو
مسابقه اول :: قهرمان بین قاره ای ری میستریو در برابر شلتون بنجامین
شوء با نواخته شدن موزیك ری میستریو آغاز میشه. دوربین چهره جان موریسن رو به تصویر میكشه كه در كنار جیم راس و تاد گریشام در پشت میز گزارشگران نشسته. سپس شاهد ورود حریف ری یعنی شلتون بنجامین هستیم كه در حین ورود او ویدئویی از سوپراستارز هفته گذشته كه در اون شلتون موجب شكست موریسن در برابر جریكو شد پخش میشه. زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و در ابتدا این شلتون هست كه بهتر كار میكنه و با انجام چند قفل ری رو به زمین میكوبه و سپس به بیرون از رینگ میندازه. ری به رینگ بر میگرده اما اینبار هم شلتون با یك هدلاك و شولدر تكل او رو نقش زمین میكنه. شلتون قصد داره تا به ری كیك بزنه كه ری از روی او میپره اما در برگشت شلتون كیكی رو به ری میزنه ولی ری باز هم از روی شلتون میپره و با یك سوپلكس اونو به بیرون از رینگ میندازه. حالا ری به گوشه بیرونی رینگ میره و به روی شلتون شیرجه میزنه و بات گاستر رو بر روش اجرا میكنه. ری، شلتون رو به داخل رینگ میفرسته اما در حین ورود شلتون با چند كیك ری رو به گوشه رینگ میفرسته. بنجامین ری رو بلند میكنه و بر روی طناب ها میزاره و با زانوی خودش ضربه ای وارد میكنه و ری به بیرون از رینگ و در كنار میز گزارشگران میفته. شلتون، ری رو به داخل رینگ بر میگردونه و با ویست لاك بر روی دنده هاش كار میكنه. تماشاگران ری رو تشویق میكنن كه در همین جا ری با چند البوء از قفل بنجامین رها میشه و در حالی كه شلتون تعادل خودش رو از دست داده ری رو به گوشه رینگ پرت میكنه كه ری با یك دراپ باعث میشه تا سر شلتون به گوشه رینگ برخورد كنه و حالا ری میره برای كاور كه هر دو سوپراستار با هم چند غلت میخورن و ری یك كیك به شلتون میزنه و كاور میكنه یك دو ... . ری با دراپ كیك شلتون رو به روی طناب ها میندازه و میره برای اجرای 619 كه شلتون ریكاور میكنه و با یك كیك ری رو به زمین میندازه. كامرشال... . به بازی برمیگردیم در حالی كه شلتون ری رو با ابدومینال استرچ در اختیار داره. ری خودش رو از دست شلتون آزاد میكنه و میره برای اجرای فن كه شلتون او رو به هوا پرتاب میكنه و میره برای شمارش یك دو ... . ری چند كیك به شلتون میزنه اما شلتون با زانوی خودش چندین ضربه به پهلوی او وارد میكنه و دوباره قفل خودش رو اجرا میكنه. شلتون ری رو در گوشه رینگ به صورت سرو ته قرار میده و قصد داره پانت كیكی به ری بزنه كه ری جا خالی میده و شلتون پس از برخورد به گوشه رینگ نقش بر زمین میشه و ری با اجرای سیت اسپلش میره برای كاور اما مو فق نیست و سعی داره تا شلتون رو به روی طناب ها بفرسته كه شلتون سوپلكس میزنه و ری رو به گوشه رینگ میبره اما ری با ترنادو دی دی تی و دراپ كیك موفق میشه شلتون رو به روی طناب ها بندازه و با زدن 619 و پشت بند اون اسپرین بورد دایو موفق میشه كه شلتون رو پین فال كنه.
برنده مسابقه: ری میستریو
بعد از مسابقه موریسن صحبت هایی در مورد باخت شلتون میكنه، شلتون قصد داره تا موریسن رو بزنه كه موریسن بلاك میكنه و ضربه مشتی به او وارد میكنه و به سمت ورودی میره.
كامرشال.
مسابقه دوم :: مارك هنری به همراه تونی اطلس در برابر قهرمان ای سی دبلیو كریستین
ابتدا مارك هنری و سپس كریستین وارد میشن و مسابقه آغاز میشه. هر دو استار با هم گلاویز میشن. كریستین ویست لاك میكنه اما هنری او رو به گوشه رینك هل میده و با چندین كیك به كریستین وارد میكنه. هنری ، كریستین رو چندین بار به دو گوشه رینگ میزنه و با ضربه ای به پهلو و پشت كریستین او رو نقش بر زمین میكنه. هنری میره تا كریستین رو به رینگ برگردونه اما كریستین خودش به رینگ میاد و در لحظه ورود هنری به رینگ بیسبایل اسلاید رو اجرا میكنه و میریم برای كامرشال. به بازی بر میگردیم در حالی كه هنری بر روی گردن كریستین كار میكنه و كریستین هم سعی داره تا از دست هنری رها شه. تصویری آهستهدر زمانی كه ما كامرشال رو می دیدیم پخش میشه كه در بیرون از رینگ هنری، كریستین رو به كناره رینگ میكوبه. حالا هنری با كلوزلاین میره برای كاور یك دو ... . كریستین چند كیك به هنری میزنه و از روی ترنباكل به روی هنری میپره كه هنری او رو در آغوش میگیره و محكم فشار میده. كریستین چند پانچ و سپس كلوزلاین میزنه اما هنری سر جاش لیستاده و به روی زمین نمیفته. هنری قصد داره تا آیریش ویپ رو اجرا كنه ولی كریستین میره برای بوتز آپ و پشت بند اون هم میسل دراپ كیك كه هنری در حال تلو تلو خوردن هست و با یك میسل دراپ دیگه به روی زمین میفته و كریستین كاور میكنه یك دو ... . كریستین اینبار قصد داره تا ترنادو دی دی تی رو اجرا كنه اما هنری او رو به روی ترنباكل میفرسته اما كریستین چند پانچ به هنری میزنه و قصد داره تا سانست فلیپ رو اجرا كنه كه هنری مقاومت میكنه و حالا میره برای دراپ دان كه كریستین جا خالی میده و سپس كراس بادی رو اجرا میكنه و یك دو سه.
برنده مسابقه: كریستین
راو ریباند پخش میشه.
مسابقات جاجمن دی معرفی میشن.
هورنسواگل و بیگ شو رو میبینیم كه دارن برای مسابقه بعدی آماده میشن.
كامرشال.
مسابقه سوم :: بیگ شو در برابر هورنسواگل
هورنسواگل در گوشه رینگ وایساده و به نظر علاقه ای به شروع مسابقه نداره. بیگ شو ازش میخواد كه به وسط رینگ بیاد. حالا بیگ شو و هورنس واگل در وسط رینگ در مقابل هم ایستادن و دوربین اونها رو به تصویر میكشه. شو كتف هورنس واگل رو میگیره و فشار میده و بعدش اون رو به بالای سرش میبره و چند بار میخواد كه اونو به بیرون از رینگ پرت كنه اما این كار رو انجام نمیده و در آخر او رو در بالای رینگ میزاره. شو به روی زمین دراز میكشه و از هورنس واگل میخواد كه بهش فراگ اسپلش بزنه. هورنس واگل فراگ اسپلش رو اجرا میكنه اما بیگ شو جا خالی میده و بار دیگه اونو در بالای رینگ میزاره. بیگ شو میخواد كه پانچی (ضربه مشت) به هورنسواگل بزنه كه موزیك گلداست به صدا در میاد و هورنسواگل به بیرون از رینگ میره. گلداست به محض ورود به رینگ چندین ضربه به بیگ شو میزنه و داور زنگ مسابقه رو به صدا در میاره.
برنده: -
بیگ شو به گلداست چوكسلم میزنه و بعد از اون دست خودش رو به دور سر گلداست قلاب میكنه و كمی فشار میده و سپس رینگ رو ترك میكنه و در همین جا سوپراستارز این هفته به پایان میرسه.
------------------------------------
نام رخداد : اسمكدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 15م می سال 2009
محل برگزاری : دیتون ، اهایو
شماره اپسود : 508 مین اسمكدان
نام اپسود : Preparing for Judgment
مدت زمان كل این هفته : 115
عكس های این هفته اسمك دان (شامل 124 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 8,15
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اینتروی اسمكدان رو شاهد هستیم .
هفته با موزیك جان موریسن آغاز میشه و جیم راس و تاد گریشام خوش آمدگوئی میكنند . اعلام میشه كه یك مسابقه تگ تیم مچ قرار است كه برگزار شود .
مسابقه اول :: تگ تیم مچ - جان موریسن و سی ام پانك برابر شلتن بنجامین و چارلی هاس
جان موریسن قبل از اینكه به رینگ برسه توقف میكنه و نگاهی به عقب میكنه و موزیك سی ام پانك نواخته میشه . سی ام پانك هم در میان تشویق تماشاچیان به همراه جان موریسن وارد رینگ میشوند . حالا موزیك شلتن بنجامین زده میشه و او همراه با چارلی هاس با نام "ورلد گریتست تگ تیم" وارد رینگ میشوند ، در حین امدن ویدیوئی از سوپراستارز هفته گذشته كه شلتن باعث شد كه جان موریسن به كریس جریكو ببازد و ویدیو ئی هم از سوپراستارز شب گذشته كه جان موریسن یك چیپشات به شلتن میزند پخش میشود . مسابقه توسط سی ام پانك و چارلی هاس آغاز میشود . هاس روی پانك كار میكنه حالا با یك جا به جایی پانك چند كیك به هاس میزنه ( تماشاچیان سی ام پانك رو تشویق میكنند ) سی ام پانك با موریسن تگ میكنه ، حالا چند چیپشات و كیك از موریسن ، حالا میره برای كاور وان... نو ، هاس بلند میشه و چند چیپشات به موریسن میزنه و میره با شلتن تگ میكنه ، شلتن وارد میشه چند كیك و یك كلوزلاین به موریسن میزنه ، در یك جا به جایی موریسن بازی رو در دست میگیره و میره با سی ام پانگ تگ میكنه ، سی ام پانك وارد میشه و همراه با موریسن چند ضربه به شلتن وارد میكنند و حالا میره برای كاور وان... نو ، شلتن بلند میشه و ضربه ای به سر پانك وارد میكنه و میره با هاس تگ میكنه ، هاس وارد میشه و چند كیك و چیپ شات به پانك وارد میكنه اما پانك در یك جا به جایی بازی رو باز در دستش میگیره و دست هاس رو مال خود میكنه ، حالا میره برای كاور وان... نو ، هاس قصد داره كه به سمت شلتن بره و با او تگ كنه ، اما سی ام پانك مانع میشه ، حالا پانك برای جی تی اس اقدام میكنه كه شلتن میاد ، حالا پانك شلتن رو بر روی دوش داره و قصد زدن جی تی اس رو داره كه هاس شلتن رو پایین میكشه ، موریسن هم وارد میشه و با پانك حریفان خود رو به رینگ میاندازند . كامرشال . بر میگردیم به اسمكدان در جایی كه جان موریسن و هاس در رینگ درگیر هستند و بازی در دست موریسن اداره میشه ، حالا با یك جا به جایی هاس موریسن را به سمت شلتن میبره و اونجا با كمك هم ضرباتی را به موریسن وارد میكنند ، حالا هاس میره برای كاور وان...تو... نو ، حالا هاس جای خودش رو به شلتن میده ، شلتن روی موریسن كار میكنه ، موریسن قصد تگ كردن با پانك رو داره اما شلتن به او دی دی تی میزنه ، حالا میره برای كاور وان...تو... نو . حالا موریسن با یك پرش قصد داشت كه از روی سر شلتن بپره و با پانك تگ كنه كه شلتن در هوا اونو میگیره و به سمت هاس میبره و با هاس تگ میكنه ، كه موریسن حركت رولآپ را روی شلتناجرا میكنه كه هاس وارد میشه و با زدن یك كیك مانع میشه ، هاس كمی روی موریسن كار میكنه و باز هم میره با شلتن تگ میكنه ، حالا شلتن میاد و فیس لاك را روی موریسن اجرا میكنه ، ( تماشاچیان سی ام پانك رو تشویق میكنند ) ، بالاخره موریسن از قفل شلتن خودش رو رها میكنه ولی باز هم شلتن موفق تره حالا شلتن میره برای رولآپ كه موریسن خودش رو به پانك میرسونه و پانك تگ میكنه ، حالا پانك وارد میشه و چند كلوز لاین و كیك به شلتن میزنه ، شلتن دور از چشم پانك با هاس تگ میكنه ، حالا پانك شلتن رو به گوشه ی رینگ میفرسته و هاس از پشت به پانك سوپلكس میزنه ، هاس كمی روی پانك كار میكنه و حالا میره برای كاور وان...تو... نو ، هاس كمی پانك رو خسته میكنه و حالا میره با شلتن تگ میكنه ، شلتن وارد میشه و یك سوپلكس به پانك میزنه ، حالا پانك بلند میشه و چند كیك به شلتن میزنه كه در آخری شلتن پای پانك رو نگه میداره و به پانك كلوزلاین میزنه ، حالا شلتن باز هم میره با هاس تگ میكنه ، هاس میاد و باز هم روی پانك كار میكنه ، بالاخره پانك با موریسن تگ میكنه و به بیرون رینگ میافته و موریسن وارد میشه ، موریسن به هاس چند كلوزلاین میزنه ، میره و یك چیپشات هم به شلتن میزنه ، حالا یك كیك به هاس میزنه و هاس نقش زمین میشه ، موریسن میره روی بندها كه شلتن وارد رینگ میشه كه مانع بشه اما پانك هم میاد و با یك كلوز لاین هر دو به بیرون رینگ میافتند ، حالا جان موریسن Split-legged Corkscrew Moounsault میزنه و میره برای كاور . وان...تو...تیری .
برنده مسابقه : جان موریسن و سی ام پانك
تبلیغی از تور wwe raw كه قرار است در ماه جولای به كشور استرالیا سفر كنند پخش میشه كه در انها به ترتیب :
در سوم جولای در شهر Auckland جان سینا و تریپل ایچ به مصاف بیگ شو و رندی اورتن خواهند رفت .
در چهارم جولای در شهر سیدنی جان سینا به مصاف بیگ شو خواهد رفت .
در پنجم جولای در شهر Brisbane بتل رویال 15 نفره انجام میشود كه برنده ی آن چلنجر رندی اورتن خواهد شد.
در ششم جولای در شهر ادلاید رندی اورتن در یك مسابقه چمپینشیپ به مصاف باتیستا خواهد رفت.
در هفتم جولای در شهر ملبورن باتیستا در یك مسابقه استریت فایت مچ به مصاف بیگ شو خواهد رفت.
در هشتم جولای در شهر Perth یك مسابقه چمپینشیپ تریپل ترت مچ بین اورتن باتیستا و تریپل ایچ انجام خواهد شد.
موزیك كریس جریكو پخش میشه و او وارد رینگ میشه ، تماشاچیان هم او را بو میكنند ، جریكو شروع به صحبت میكنه و میگه كه این یكشنبه در جاجمن دی ، روزی خواهد بود كه تمام انسان های روی این سیاره باید گواهی بدهند كه در رابطه با من اشتباه كردند و از من طلب آشتی بخواهند . و من شما ریاكاران را در جاجمن دی وحشت زده خواهم كرد ، من یك مرد راستگویی هستم ، هنرمند و پاكدامن ، و همچنین پاك و دلدار ، و هر وقت هم گفتم كه كاری را میخواهم انجام دهم دقیقا هم انجام دادم . (جریكو توسط تماشاچیان بو میشود و شعارهایی بر ضد او سر داده میشود) ، جریكو به تماشاچیان بد و بیرا میگه و به آنها میگه "كرم های كدوی انگلی ژلاتینی" ، جریكو تدی لانگ را عامل اصلی ناكامی های او میدونه و میگه بعد از جاجمن دی به خدمت او هم خواهم رسید ، چرا كه تد لانگ مخرب رویاهای من است به علاوه او فردی است كه با افكار مسخره ای كه داره همیشه نمایش های سردی رو از او دیدیم ، جریكو در رابطه با حریفش در جاجمن دی صحبت میكنه ، جریكو میگه من قطعا ری میستریو را شكست خواهم داد و برای نهمین بار قهرمان بین قاره ای خواهم شد ، من كسی هستم كه شما از نمایش های من خوشحال میشوید ، اما ری میستریو كسی است كه اگر نتواند فن سیكس وان ناین را بزند شما حریفش را مقصر میشناسید ، به خاطر همین من ضمانت شماها رو به عهده میگیرم كه به قول خود عمل خواهم كرد ، "شما یكشنبه سیكس وان ناینی را نخواهید دید بلكه قهرمان جدید بین قاره ای را خواهید دید كه نامش كریس جریكو است " ، من كسی هستم كه دستور میدهم ، نمایش اصلی را من اجرا میكنم ، من در جهان بهترین هستم ، همچنین تعهد میدهم كه امشب هم شما سیكس وان ناین نخواهید دید ، و منتظر خواهید ماند تا جاجمن دی ، ری میستریو من به تو فرمان میدم مثل رهبر یك نمایش ، همین الان بیا اینجا !
You Think You Know Me پخش میشه ، و ادج در میان تشویق بعضی از تماشاچیان وارد میشه ، ادج میگه هی كریس من از شنیدن صدای تو متنفر هستم و اینو بدون كه من فیس اصلی اسمكدان هستم ، حالا تو میگی كه نقش اصلی اسمكدانی ؟ این كمربند رو میبینی ؟ این برای جان سینایی بود كه در راء جلوی او حرفی برای گفتن نداشتی ، پس خوب گوش كن كه من بزرگ اسمكدان هستم ، اسمكدان مكانیه كه مخصوص نمایش منه ، تو اگه تو جاجمن دی بتونی برنده بشی تازه نه بار قهرمان بین قاره ای میشی ، اما من همین الان نه بار قهرمان سنگین وزن هستم ، (صدای سوت تماشاچیان) ، و این یك حقیقتیه كه باید باورش كنی ، و من میخوام كه اینجارو ترك كنی چون در رابطه با حریفت تو جاجمن دی صحبت كردی و حالا من میخوام كه با حریفم تو جاجمن دی صحبت كنم ، جف وارد شو . جف وارد شو ، كریس جریكو میگه نو نو نو نو نو نو هنوز صحبتهای من تمام نشده ری وارد شو ، كه در این لحظه موزیك تد لانگ پخش میشه و در استیج قرار میگیره ، و با جدیت میگه كه این نمایش مربوط به هیچ كدام از شما نیست بلكه این شو مخصوص دابلیو دابلیو ای یونیورس هستش ، بنابراین فعلا آرزوی این رو در سر داشته باشید ، حالا ام مین ایونت امشب را مشخص میكنم ، ادج برابر كریس جریكو .
جف هاردی در بك استیج با صورت نقاشی شده نشان داده میشه كه اعلام میشه نمایش بعدی متعلق به اونه .
ویدیوئی از مسابقه هفته قبل جف هاردی برابر كریس جریكو پخش میشه كه جف توانست جریكو رو ببره و نگذاره كه جریكو هم به مسابقه چمپینشیپ در جاجمندی راه پیدا كنه كه این تبلیغی بود برای اسپانسر دابلیو دابلیو ای اسمكدان .جاست فور من .
مسابقه دوم : جف هاردی برابر ریكی اورتیز
موزیك جف هاردی پخش میشه و در میان تشویق شدید تماشاچی ها وارد رینگ میشه ، اهنگ ریكی اورتیز هم پخش میشه و او هم توسط برخی از تماشاچیان تشویق میشه و وارد رینگ میشه و مسابقه آغاز میشه ، اورتیز بازی رو در دست میگیره و چند چیپشات به جف میزنه ، حالا چند درگ از اورتیز مبره برای كاور وان... نو ، اورتیز سر جف در در گروء خود میگیره و چند ضربه به سر جف وارد میكنه ، باز هم میره برای كاور وان...تو... نو ، حالا اورتیز برای "بیگ او" اقدام میكنه كه هاردی زانویها خود رو خم میكنه و مانع میشه ، در یك رفت و برگشت اورتیز یك پاوراسلم به جف میزنه و باز هم بازی را در دستش میگیره ، اورتیز باز هم برای كاور اقدام میكنه وان...تو... نو ، حالا جف بلند میشه و با یك جا به جایی بازی رو در دستش میگیره ، چند كیك و چیپشات از جف ، حالا جف به اورتیز توایست او فیت میزنه و میره برای سوانتان بامب ، و حالا جف موفق میشه كه سوانتان بامب هم به اورتیز بزنه ، جف میره برای كاور وان...تو...تیری
برنده ی مسابقه : جف هاردی
بعد از مسابقه جاش متیوس وارد رینگ میشه و پیروزی جف رو بهش تبریك میگه از جف در رابطه با مسابقه چمپینشیپی كه در جاجمن دی با ادج داره سوال میكنه كه در این دو هفته شاهد هستیم كه تو از تمام نیروی خود استفاده نمیكنی ، حتما میخواهی نیروهای خودت رو به جاجمن دی منتقل كنی ؟ هاردی میگه بله همینطوره ، ادج در بكلش دوباره قهرمان سنگین وزن شد ، و در جاجمن دوباره آن را از دست خواهد داد . موزیك جف باز هم نواخته میشود و او همراه با تماشاچیان خوشحالی میكنند .
راء ریباند پخش میشه كه درگیری های هفته گذشته باتیستا و لگسی رو شاهد هستیم.
در بك استیج میشل مك كول به همراه آلیشا فاكس مشغول گرم كردن خود هستند كه اعلام میشه نمایش بعدی.
مسابقه سوم : میشل مك كول و آلیشا فاكس برابر گیل كیم و قهرمان زنان دابلیو دابلیو ای ملینا
موزیك میشل مك كول زده میشه و او همراه با آلیشا فاكس وارد رینگ میشند ، هنگام امدن آنها به رینگ هم ویدیوئی از مسابقه ی یك ماه قبل میشل مك كول و گیل كیم پخش میشه كه در آن مسابقه گیل كیم توانسته بود مك كول را شكست دهد ، بعد از آن ویدیوئی هم از مسابقه ی ریمچ آنها در هفته قبل پخش میشه كه آن مسابقه را هم مك كول توانسته بود برنده شود . موزیك گیل كیم زده میشه و وارد رینگ میشه ، در آخر هم موزیك ملینا پخش میشه و در میان تشویق شدید تماشاچیان وارد رینگ میشه . مسابقه توسط ملینا و میشل مك كول آغاز میشود ، ملینا ضربات متعددی به مك كول وارد میكنه و داور مسابقه را سرپا میده ، مك كول با آلیشا تگ میكنه و آلیشا وارد میشه ، ملینا با یك حركت نمایشی آلیشا را نقش زمین میكنه ، حالا چند چیپشات از ملینا ، ملینا میره و با گیل كیم تگ میكنه ، گیل كیم به سرعت میره و یك دابلكیك به آلیشا میزنه و برای كاور اقدام میكنه وان... نو ، بازی در دست گیل كیم اداره میشه و گیل كیم قصد داره به روی بندها بره كه مك كول پاهای او رو میگیره و او را به بیرون رینگ میندازه ، مك كول میره و از آلیشا میخواد كه باهاش تگ كنه ، حالا تگ میكنند و مك كول به سرعت گیل كیم را به رینگ بر میگردونه و برای كاور اقدام میكنه ، وان...تو... نو ، حالا هد لاك توسط مك كول ، گیل كیم به زحمت پاهای خودش ره به بندها میرسونه و همون رو به سوپلكس تبدیل میكنه ، حالا هر دو استار به روی زمین افتادند ، گیل كیم خودش رو به ملینا میرسونه و با او تگ میكنه ، ملینا وارد میشه و دو كلوزلاین به مك كول میزنه ، در یك جا به جایی مك كول برای رولآپ اقدام میكنه اما ناموفقه ، حالا ملینا ضرباتی را به سر مك كول وارد میكنه و برای كاور اقدام میكنه ، وان...تو... نو ، ملینا مك كول رو بلند میكنه كه آلیشا به رینگ میاد و یك كلوزلاین به ملینا میزنه ، گیل كیم هم وارد میشه و آلیشا را به بیرون رینگ پرت میكنه و خودش هم به بیرون رینگ میره و در انجا با هم درگیر میشند ، حالا ملینا "لگتراپ سانست فلیپ پاوربمب" میزنه و میره برای كاور وان...تو...تیری
برنده ی مسابقه : ملینا و گیل كیم
استیل تو كام :: ادج برابر كریس جریكو
دابلیو دابلیو ای ریواند پخش میشه (مسابقه هفته گذشته د گریت كالی و دالف زیگلر)
مسابقه چهارم :: جیمی ونگ ینگ برابر دالف زیگلر
موزیك جیمی ونگ ینگ در حال پخش است و او در رینگ حضور داره ، موزیك دالف زیگلر (اهل هالیوود ، كلیفرنیا) پخش میشه و وارد رینگ میشه ، مسابقه آغاز میشه و دالف به سمت ونگ ینگ میره و از او میخواد كه با او دست بده اما جیمی ونگ ینگ دست او رو شوت میكنه ، و یك اسلم به زیگلر میزنه ، اما زیگلر بلند میشه و بازی رو در دست میگیره و چند چیپشات به ونگ ینگ میزنه ، حالا یك اسلم وحشتناك از زیگلر ، زیگلر هدلاك میكنه ، چند ضربه از زیگلر ، حالا مبره برای كاور وان...تو... نو ، باز هم هد لاك از دالف زیگلر ، حالا جیمی ونگ ینگ با یك جای خالی روند بازی رو عوض میكنه و یك كلوزلاین به زیگلر میزنه ، چند حركت نمایشی از ونگ ینگ ، حالا چند كیك از او و میره برای كاور وان...تو... نو ، ونگ ینگ به روی بندها میره و قصد زدن داگز رو داره كه زیگلر جای خالی میده و "اس تی او" میزنه و میره برای كاور وان...تو...تیری
برنده مسابقه :دالف زیگلر
بعد از مسابقه آهنگ گریت كالی پخش میشه و وارد میشه ، قصد داره بهره داخل رینگ كه زیگلر به سمت او میدوه اما كالی او را از داخل رینگ به بیرون پرتاب میكنه و زیگلر هم پا به فرار میذاره ، كالی هم به دنبال او میره .
كامرشال.
بك استیج :: كرایم تایم در حال صحبت با ایو تورس ، ایو به سمت لیلا كه كمی آن طرف تر در حال گریم بود میره و وسایل آرایش رو روی سر لیلا خالی میكنه ، حالا درگیری سختی بین این دو آغاز میشه كه "جی تی جی" میره و ایو تورس را میگیره و "شد" هم لیلا را و آنها را از هم جدا میكنند . (در حالی كه خود آنها لبخندی به لب دارند).
مسابقه پنجم :: آر تروث برابر مایك ناكس
موزیك What's Up پخش میشه ، و ار تروث از بین تماشاچیان همراه با تشویق فراوان به سمت رینگ میاد ، حالا موزیك مایك ناكس پخش میشه و او هم به سمت رینگ میاد ( ویدیوئی از هفته قبل اسمكدان پخش میشه كه در آن مایك ناكس توانسته بود كه دور از چشم داور بیگ بوتی به آر تروث بزند و برنده ی مسابقه بشود) ، مسابقه آغاز میشود و هر دو استار در مایه ی سرشاخ با هم كار میكنند ، مایك ناكس آرتروث را به گوشه رینگ میبرد كه در یك جا به جایی آرتروث چند چیپشات به ناكس میزند ، اما ناكس به بازی مسلط میشه و با چند ضربه ارتروث رو نقش زمین میكنه حالا میره برای درگ كه ارتروث جای خالی میده و ناكس خودش رو به بیرون رینگ میندازه ، آرتروث حالا از داخل رینگ با یك پرش بلند روی مایك ناكس میافته ، آرتروث ناكس را به رینگ برمیگردونه و قصد امدن به رینگ را داشت كه ناكس به او یك بیگ بوت میزنه ، چند ضربه از مایك ناكس و حالا یك كلوزلاین ، حالا میره برای كاور وان.. نو ، حالا ناكس در مایه ی رولآپ قصد كاور رو داره كه باز هم ناموفقه ، حالا هد لاك از مایك ناكس ، ار تروث از هدلاك رها پیدا میكنه و چند حركت نمایش و حالا چند كیك از آر تروث و در اخر هم حركت پیچ دار او ( Corkscrew ) ، حالا میره برای كاور وان...تو...تیری
برنده ی مسابقه : آرتروث
بك استیج :: جاش متیوس همراه با قهرمان بین قاره ای ری میستریو - جاش از ری در رابطه با مسابقه او برابر كریس جریكو در جاجمن دی سوال میكنه ، ری در جواب با چند كلمه ی اسپانیایی جمله ای رو میگه ، او میگه جریكو آدم نفهمی است و دوست داره كه همه به او احترام بذارند كه واقعا این حرف خنده داری است ، ری میگه من هیچ نگرانیی ندارم و این جریكو است كه باید در مسابقه یكشنیه نگران باشد ، چرا كه او باید به خاطر سیكس وان ناین من نگران باشد .
جیم راس و تد گریشام در رینگ حضور دارند و مسابقات جاجمن دی را چك میكنند .
مسابقه ششم :: قهرمان سنگین وزن جهان ادج برابر كریس جریكو
موزیك ادج نواخته میشه و او وارد رینگ میشه . كامرشال . برنیگردیم و ادج در رینگ حاضره ، موزیك كریس جریكو هم زده میشه و او هم وارد رینگ میشه و مسابقه آغاز میشه . نزدیك هم میشند و درگیری های لفظی با هم دارند ، كه جریكو یك سیلی به ادج میزنه ، حالا ادج هم به جریكو سیلی میزنه ، جریكو به روی ادج می افته و ضرباتی به ادج میزنه ، حالا این ادج كه داره جریكو رو میزنه ، همینطور هر دو استار قل میخورند و همدیگر رو میزنند تا اینكه به بیرون رینگ می افتند ، در بیون كمی همدیگر رو میزنند حالا ادج جریكو رو به رینگ بر میگردونه ، جریكو در گوشه رینگه كه ادج میره برای اسپیر اما جریكو جای خالی میده و شانه ی ادج به میله لب رینگ برخورد میكنه ، جریكو دوباره ادج رو به همان نقطه میفرسته ، حالا یك هندلاك از جریكو ، در یك رفت و برگشت ادج یك كیك به جریكو میزنه ، حالا ادج روی جریكو كار میكنه ، ادج بعد از زدن چند ضربه میره برای كاور وان...تو... نو ، حالا جریكو بازی رو در دست داره ، جریكو یك دابلكیك به ادج میزنه و با لبخندی كه به لب داره به تماشاچیان نگاه میكنه ، جریكو هم به بیرون میره كه ادج او رو میگیره و به سمت پله ها پرت میكنه ، جریكو از درد فریاد میزنه ، ادج جریكو رو به رینگ برمیگردونه و برای كاور اقدام میكنه وان...تو... نو ، حالا هر دو سوپراستار روی بندها هستند كه همزمان به هم چیپشات میزنند و به بیرون رینگ میافتند . كامرشال . برمیگردیم به اسمكدان و ادج یك سوپلكس به جریكو میزنه ، حالا ادج میره برای كاور اما ناموفقه ، حالا یك دی دی تی از جریكو ، جریكو هم برای كاور اقدام میكنه اما ناموفق ، جریكو ضربات دیگه ای به ادج وارد میكنه و فریاد میزنه بلند شو بلند شو حالا نمایش برای كیه ؟ جریكو دورخیزی میكنه تا یك بیگ بوت به ادج بزنه ولی ادج جای خالی میده و جریكو به روی بندها میافته ، ادج جریكو رو به گوشه ی رینگ میفرسته و یك اسپیر به او میزنه ، حالا جریكو پاهای ادج رو میگیره و پاهای خود رو هم بر روی بندها میگذاره و میخواد كه كاور كنه ( همانند هفته گذشته ) اما داور میبینه كه پاهای او روی بندهاست و شمارش رو انجام نمیده ، جریكو بلند میشه و به داور اعتراض میكنه ، حالا ادج جریكو رو میگیره و حركت رولآپ رو انجام میده اما ادج هم پاهایش روی بندهاست و داور باز هم نمیشماره ، در یك رفت و برگشت هر دو استار همزمان به هم كلوزلاین میزنند و نقش زمین میشند ، داور هم شروع به شمارش میكنه تا از زمین بلند شوند ، كه در شماره ی 6 هر دو بلند میشند ، حالا جریكو با یك فیس فرس ادج را نقش زمین میكنه و میره كه به روی ادج بیافته اما ادج جای خالی میده ، ادج حالا Sharpshooter (سابمیشن) رو در اختیار داره (فنی كه كریس بنوا میزد) ، جریكو بالاخره به بندها میرسه و طناب رو میگیره ، ادج باز هم همان سابمشن رو قصد داره اجرا كنه كه جریكو ادج رو رولآپ میكنه وان...تو... نو ، حالا جریكو سابمشن میكنه كه ادج هم خودش رو به بند ها میرسونه . جریكو باز هم به سمت داور رفته و داره اعتراض میكنه ، حالا جریكو برمیگرده و ادج به او اسپیر میزنه اما جریكو خودش رو به بیرون رینگ میندازه ، داور شروع به شمارش میكنه تا جریكو به رینگ بازگرده ، حالا جریكو به رینگ میاد و ضربه ای به سر ادج وارد میكنه و میره بیرون یك صندلی برمیداره ، حالا وارد رینگ میشه و به سمت ادج با صندلی میدوه اما ادج به جریكو بیگ بوت میزنه . داور هم بازی را دی كیو میده .
برنده ی مسابقه : ادج با قانون دی كیو
بعد از مسابقه ادج بلند میشه و صندلی رو برمیداره و میخواد به جریكو حمله كنه كه جف وارد میشه و یك تواست او فیت روی صندلی به ادج میزنه ، جریكو هم خودش رو به بیرون رینگ میندازه ، جف به روی بندها میره و میخواد به ادج سوانتان بامب بزنه اما جریكو میاد پای اورو میگیره ، جف یك كیك به جریكو میزنه و از همان جا روی سر جریكو میافته ، ادج روی رینگ افتاده حالا موزیك سی ام پانك نواخته میشه و او همراه با مانی این د بنك و داور به سمت رینگ میدوند ، پانك میخواد از امتیاز مانی این د بنك استفاده كنه و اونو به داور میده ، در همین لحظه اوماگا هم وارد میشه و پانك مانی این د بنك رو از داور میگیره و چند ضربه به سر اوماگا وارد میكنه و اوماگا به بیرون رینگ می افته ، سی ام پانك با یك پرواز بلند روی اوماگا میافته ، اون بیرون پانك و اوماگا با هم درگیر هستند ، حالا جف وارد رینگ میشه و یك كیك به ادج میزنه ، جف حالا ادج رو به بیرون رینگ میفرسته و خودش هم دنبال او میره ، حالا میرند داخل تماشاچیان و به ضد و خورد هم میپردازند ، (سوت و تشویق شدید تماشاچیان) ، اوماگا و پانك هم میرند قاطیتماشاچیان ، جریكو با لبخندی كه بر لب داره میخواد كه استیج رو ترك كنه كه ری میستریو از پشت به او جمله ور میشه ، رقیبان در جاجمن دی همینطور مشغول زدن یكدیگر هستند . كه در همین جا شو به پایان میرسه .
Last edited by reza boy; 17-05-2009 at 21:58.
لیست مسابقات Judgment Day 2009 که بامداد دوشنبه ، هفدهم می 2009 برگزار خواهد شد :
*
مسابقه اول ::
John Morrison vs. Shelton Benjamin
این مسابقه بین شلتن بنجامین "كه سه عنوان قهرمان بین قاره ای ، یك عنوان ینایتد استیت و دو عنوان تگ تیم چمپین را در پرونده داره" باید به مصاف جان موریسن "كه یك عنوان قهرمانی ای سی دابلیو ، دو عنوان قهرمانی بین قاره ای ، پنج عنوان قهرمانی تگ تیم ، عنوان اسلمی آواردز بهترین تگ تیم سال در سال 2008 و نفر برتر سومین دوره ی Tough Enough " برود . میبینید كه جان موریسن در مدت زمانی كه در دابلیو دابلیو ای حضور داشته افتخارات بیشتری نسبت به شلتن بنجامین كسب كرده است . در این چند هفته هم جان موریسن تقریبا موفق تر نسبت به شلتن نشان داده . باید ببینیم كه نبرد The Gold Standard و The Shaman of Se-xy در جاجمن چه نتیجه ای را در بر خواهد داشت .
*
مسابقه دوم ::
Randy Orton © vs. " The Animal " Batista (WWE Championship Match)l
رندی اورتن قهرمان دابلیو دابلیو ای كسی كه در پی پی وی قبلی یعنی بكلش عنوان تریپل ایچ را از آن خود كرده باید به مصاف چلنجر خود باتیستا كه چهار عنوان قهرمانی سنگین وزن را در پرونده ی خود دارد برود . اورتن در این مدت بسیار قدرتمند نشان داده و خیلی ها پیروزی اورتن را مصلم میدانند ، اما در آن طرف باتیستا كه چهل روز است كه از بند مصدومیت رهایی پیدا كرده از امادگی بالایی برخوردار است كه در آخرین هفتگی راء هم شاهد امادگی بالای او بودیم و دیدیم كه به تنهایی از پس گروه لگسی برآمد ، و اگر بتونه در جاجمن دی هم همینطور عمل كنه نمیتونه كه مسابقه سختی مقابل اورتن در جاجمن دی داشته باشه . باید ببینیم جدال این دو سوپراستار چه نتیجه ای را در بر خواهد داشت .
* مسابقه سوم ::
Edge © vs. Jeff Hardy (World Heavyweight Championship Match)l
اما یكی از حساس ترین مسابقات جاجمن دی . قهرمان سنگین وزن جهان ادج باید به مصاف جف هاردی برود ، ادج كه در این مدت كم عنوان خود رو از دست نداده بعید نیست كه در جاجمن دی هم باز همان حكایت باشد . جف هاردی هم انگیزه بالایی برای قهرمان سنگین وزن شدن جهان دارد ، در رویال رامبلی كه پشت سر گذاشتیم ادج با كمك مت هاردی توانست كه عنوان قهرمانی جف را مال خود كند و جف خیلی دوست داره كه در جاجمن دی انتقام خود رو بگیره ، در چند هفته اخیر هم این جف بوده كه موفق تر نسبت به ادج نشان داده ، اما نمیشه تمام شانس ها رو به جف هاردی داد و ممكنه در یك لحظه ادج بر خلاف روند مسابقه پیروز مسابقه بشود و همچنان قهرمان سنگین وزن باقی بماند . باید ببینیم جدال این دو سوپراستار چه نتیجه ای را در بر خواهد داشت .
* مسابقه چهارم ::
Christian © vs. Jack Swagger (ECW Championship Match)l
در این مسابقه كریسچن باید به مصاف چلنجر خود جك سوئگر برود ، كریسچن هم همانند رندی اورتن و ادج در بك لش قهرمان شده و خیلی تمایلی به از دست دادن این عنوان ندارد ، اما جك سوئگر هم امید زیادی به پس گرفتن این عنوان دارد ، در طول هفتگی های انجام شده هم هر دو استار تقریبا اماده نشان داده اند و این باعث شده تا پیش بینی این مسابقه سخت شود . ممكن است همچنان كریسچن قهرمان باقی بماند و جك سوئگر از دور مسابقات چمپینشیپ كنار برود ، و ممكن هم هست كه جك سوئگر باز هم قهرمان ای سی دابلیو بشود و مدعیان دیگری برای گرفتن كمربند حریف جدید او بشوند .
* مسابقه پنجم ::
John Cena vs. " The World's Largest Athlete " Big Show
بیگ شو عامل اصلی باخت سینا در مسابقه چمپینشیپ مقابل ادج در بكلش بود ، و جان سینا امید زیادی به انتقام جویی از بیگ شو دارد ، در هفتگی های سپری شده نیز این بیگ شو بوده كه نسبت به سینا برتری داشته ، شاید سینا این قصد را داشته كه در جاجمن دی قدرت واقعی خود رو نشان دهد ، شاید بیگ شو در جاجمن دی هم موفق نشان بده و استوری لاین این دو همچنان ادامه داشته باشه . با توجه به مسابقات تور استرالیا در ماه جولای جان سینا و بیگ شو هم با هم مسابقه خواهند داشت و شاید كار این دو در اكستریم رولز خاتمه پیدا كنه . باید منتظر ماند تا ببینیم این مسابقه چه نتیجه ای را در بر خواهد داشت.
* مسابقه ششم ::
Rey Mysterio © vs. Chris Jericho (Intercontinental Championship Match)l
ری میستریو دارای عنوان قهرمان بین قاره ای باید برای حفظ عنوان خود مقابل جریكو پیروز مسابقه باشد ، ری در این چند هفته هم موفق تر نسبت به جریكو نشان داده ، اما كریس جریكو كه هشت عنوان قهرمانی بین قاره ای را در پرونده خود دارد امید زیادی به برد در این مسابقه داره كه برای نهمین بار این عنوان را كسب كنه ، باید منتظر ماند تا ببینیم این مسابقه چه نتیجه ای را در بر خواهد داشت .
* مسابقه هفتم ::
CM Punk vs. " The Samoan Bulldozer " Umaga
سی ام پانك كه برای سه هفته ی متوالی برای به كار گرفتن امتیاز مانی این د بنك اقدام نموده در هر سه تای آنها با دخالت اوماگا ناموفق بوده و خیلی دوست داره كه در این مسابقه بر اوماگا غلبه كنه ، اما اوماگا هم كه به تازگی از بند مصدومیت رهایی پیدا كرده نمیخواد كه در اولین مسابقه اش بعد از بازگشتش شكست بخورد . ضمن اینكه اوماگا از قدرت بدنی بالاتری نسبت به پانك برخوردار است و این درصد برد اوماگا را بالاتر میبره ، اما پانك هم در این چند وقت قابلیت های خود رو نشان داده و این مسابقه هم میتونه از حساسیت های خاص خود برخوردار باشه . احتمال اینكه مانی این د بنك هم به اوماگا واگذار باشه هست .
-------------------------------------------------------------
Last edited by reza boy; 17-05-2009 at 22:00.
نام رویداد : جاجمنت دی
تاریخ برگزاری : هفدهم می 2009
محل برگزاری : شیكاگو
عكس های جاجمنت دی 2009 (شامل 205 قطعه عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 13,09
پكیج ویدیویی جاجمنت دی پخش میشه و به محل برگزاری مسابقات میریم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسابقه اول :: سی ام پانك در برابر اوماگا
جیم راس به همه خوش آمد میگه و موزیك ورودی سی ام پانك پخش میشه. سی ام پانك به همراه مانی این د بنك خودش به رینگ میاد و به دنبال اون اوماگا با موزیك جدیدش وارد میشه. سی ام پانك با سرعت به سمت اوماگا میره و بهش حمله ور میشه اما اوماگا جلوشو میگیره و شروع به زدن اون میكنه. فریاد های "سی ام پانك، سی ام پانك" از بین مردم به گوش میرسه. اوماگا به ضربات سنگین خودش ادامه میده و پانك رو به آسانی از رینگ به بیرون میندازه. مردم به تشویق های خودشون ادامه میدن اما اوماگا همچنان سی ام پانك رو زیر دستان خودش لاك كرده و قفل معروف (نرو هلد) خودش رو روی پانك اجرا كرده. اوماگا شانه ی چپ پانك رو به ستون فلزی كنار رینگ میكوبه. اوماگا از هم پانك رو لاك میكنه و بعد با یك دابل نی پانك رو نقش بر زمین میكنه. پانك با یك بیگ بوت پانك رو به بیرون رینگ میندازه. مردم باز هم پانك رو تشویق میكنند. سی ام پانك سعی داره به اوماگا بادی اسلم بزنه اما اوماگا خیلی بزرگه و نمیتونه این كار رو انجام بده. اوماگا پانك رو وسط رینگ لاك میكنه و سپس به بالای روپ میره تا از اون بالا به پانك هد بات بزنه اما پانك جاخالی میده و اوماگا نقش بر زمین میشه. اوماگا به پانك حمله میكنه اما پانك بلاك میكنه و اوماگا به بیرون رینگ پرت میشه. سپس پانك طول رینگ رو به سرعت طی میكنه و خودش رو روی سر اوماگا میندازه. هر دو به رینگ میگردند. سی ام پانك با یك رانینگ نی به اوماگا حمله میكنه. پانك یك سوییفت كیك به اوماگا میزنه و اوماگا به گوشه ی رینگ میره. پانك به طرف اوماگا میره و بهش یكی رانینگ نی در هوا میزنه و سپس دی دی تی. اوماگا سعی داره پانك رو به بیرون رینگ بندازه اما پانك به بالای روپ میره و از اونجا به اوماگا بولداگ میزنه. مردم به شدت پانك رو تشویق میكنند. پانك به اوماگا یك كیك سنگین میزنه و به بالای روپ میره و از اونجا یه بادی اسلم تماشایی به اوماگا میزنه. پانك سعی داره اوماگا رو از زمین بلند كنه اما اوماگا سنگینه و نمیتونه. اوماگا بلند میشه و پانك رو مورد حمله ی خودش قرار میده و به دنبال اون بك دراپ رو اجرا میكنه. اوماگا میخواد ساموان اسپایك رو اجرا كنه اما پانك بلاك میكنه. اوماگا یكبار دیگه این كار رو انجام میده و موفق میشه ساموان اسپاین رو به روی پانك اجرا كنه. اوماگا میره برای پین فال. 1... 2... 3...! اوماگا موفق میشه پانك رو شكست بده.
برنده: اوماگا
هایلایت هایی از لحظات مهم مسابقه به نمایش در میاد و اوماگا هم در حال جشن گرفتن پیروزی خودش هست.
در بك استیج ویكی در حال تماشای پی پی وی در تلویزیون هست كه چاوو وارد میشه و میگه خبرهای خوبی داره. پزشك گفته كه جان سینا امشب میتونه مسابقه خودش رو انجام بده. ویكی نگاهی به چاوو میندازه و میگه مسابقه بین بیگ شو و سینا امشب به انجام خواهد رسید. حالا دوربین سمت دیگر اتاق رو نشون میده كه بیگ شو به روی صندلی نشسته. شو از جاش بلند میشه و میگه: همونطور كه تریپل اچ مسابقه اش رو باخت و مصدوم هم شد، سینا هم شكست میخوره و مصدوم میشه و این به نفع كمپانی نیست. شو میگه: من میدونم مردم امشب اومدن اینجا تا سینا رو تشویق كنن ولی شاهد شكست اون خواهند بود و این به ضرر كمپانی تموم میشه. ویكی میگه كه هیچ شخصی از افراد این كمپانی برتر و بهتر نیستند و همه شانس دارند تا خودشون رو نشون بدن. بیگ شو میگه: من این كار رو انجام خواهم داد كه اج وارد میشه و میگه كه میخوام با همسرم صحبت كنم. بیگ شو و چاوو اتاق رو ترك می كنند.
به سالن بر میگردیم كه دوربین چهره جوش متیوز و مت استرایكر رو به تصویر میكشه كه دارن در مورد مسابقه بكلش و پیروزی كریستین و قهرمانی او صحبت میكنند.
مسابقه دوم :: كریستین © در برابر جك سوئگر , ای سی دبلیو چمپینشیپ مچ
آهنگ سوئگر زده میشه و او وارد میشه سپس آهنگ كریستین زده میشه و در حالی كه تماشاگران او رو تشویق می كنند وارد رینگ میشه. زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد و دو استار با هم گلاویز میشن. كریستین دست سوئگر رو در اختیار میگیره و كمی میپیچونه، سوئگر ضربه ای به كریستین میزنه اما باز هم كریستین بر روی دست سوئگر كار میكنه و ضربه ای با پهلوی خودش به سوئگر میزنه كه سوئگر او رو به سمت طناب ها هل میده و در برگشت كریستین از زیر پاهای سوئگر رد میشه و با كیكی كه سوئگر میزنه هر دو استار به بیرون از رینگ میفتن ولی بلافاصله به رینگ بر میگردن. كریستین ، سوئگر رو مسخره میكنه و كمی متلك بهش میگه. سوئگر با عصبانیت میخواد كه كریستین رو بگیره اما كریستین البو و كیك میزنه اما سوئگر با بیگ شولدر بلاك او رو میگیره و به گوشه رینگ و سپس بالی طناب ها میزاره. سوئگر قسد داره سوپلكس رو اجرا كنه كه كریستین با چند كیك به زیر سوئگر میره و او رو به بیرون از رینگ میندازه و سپس از روی طناب ها با اسپرینگ بورد دایو به روی سوئگر شیرجه میزنه كه سوئگر او رو در آغوش میگیره و محكم به پایه آهنی رینگ میكوبه و به داخل رینگ بر میگردونه و كاور میكنه یك دو ... . سوئگر بادی اسكیسرز سابمیشن رو اجرا میكنه. كریستین میخواد قفل رو بشكئنه كه سوئگر از طناب ها استفاده میكنه و داور حواسش نیست. حالا كریستین خودش رو به سمت طناب ها میبره و خودش رو آزاد میكنه. سوئگر چند كیك میزنه و حالا با زانوی خودش ضربه ای به پهلوی كریستین میزنه و میره برای كاور كه اینبار هم در شماره دو متوقف میشه. سوئگر كریستین رو بلند میكنه و در گوشه رینگ و بر روی طناب ها قرار میده اما كریستین چند كیك میزنه و از روی سوئگر میپره و میخواد به زمین بزنه كه موفق نیست و حالا با یك دی دی تی سوئگر رو كاور میكنه یك دو ... . دو دراپ كیك از كریستین به صورت سوئگر، كریستین به بالای طناب ها میره و فلایینگ هدبات رو اجرا میكنه كه سوئگر جا خالی میده و حالا رول آپ از سوئگر و كاور میكنه كه در همون شماره اول ناكام میمونه. سوئگر باز هم كریستین رو هل میده و سپس به روی طناب ها میزاره و این بار موفق میشه سوپلكس رو اجرا كنه و میره برای كاور یك دو ... . حالا هر دو استار از روی زمین بلند میشن و با دبل كلوزلاین نقش بر زمین میشن. كریستین سانست فلیپ رو اجرا میكنه اما سوئگر رول آپ میكنه اما باز هم موفق نیست و كریست كیكز آت میكنه. كریستین میخواد ترنادو دی دی تی بزنه كه سوئگر اجازه نمیده. حالا در گوشه رینگ كریستین میخواد دی دی تی رو اجرا كنه كه سوئگر صورت او رو به گوشه رینگ میزنه و رول آپ میكنه و میره برای كاور داور میشماره یك دو اما وقتی میبینه كه سوئگر پای خودشو به روی طناب ها قرار داه به او تذكر میده كریستین كیل سوئیچ میزنه اما سوئگر مقاومت میكنه حالا فیس فرست از كریستین و سپس گاترنچ پاور بمب و حالا از زیرپوش سوئگر میگیره و رول آپ میكنه و میره برای كاور یك دو سه.
برنده مسابقه :: كریستین
در بك استیج ادج و چاوو گررو در كنار هم هستند. ادج از اینكه چرا چاوو به همسر ادج یعنی ویكی گررو نزدیكی میكنه بسیار عصبانیه. ادج از چاوو خواست كه ازش معذرت خواهی كنه چون اون یك مسابقه ی قهرمانی رو در پیش رو داره.
جیم راس در ورزشگاه جی كاتلر و برایان آرلچر از اعضای تیم شیكاگو برز رو معرفی میكنه.
مسابقه سوم :: جان مورسن در برابر شلتون بنجامین
ابتدا شلتون بنجامین به همراه چارلی هاس به رینگ میاد و به دنبال اون جان مورسن در میان تشویق تماشاچیان حاضر وارد میشه. بازی شروع میشه و هر دو سوپراستار به سمت هم حمله ور میشن. مورسن به بنجامین اسلم میزنه و اونو از رینگ به بیرون میندازه. جان مورسن از داخل رینگ به طرز بدی یك مولتی فلیپ اجرا میكنه و خودش رو روی بنجامین میندازه اما بنجامین یك كیك در هوا به مورسن میزنه و اونو نقش بر زمین میكنه. بنجامین مورسن رو به داخل رینگ میاره و كنترل بازی رو بدست میگیره. بنجامین بر روی مورسن چاك هلد اجرا میكنه و چارلی هاس هم از بیرون رینگ مورسن رو میزنه. بنجامین یك بك ابلوی سنگین به مورسن میزنه. مورسن به بازی برمیگرده و با چند حركت نمایشی یك پرش از روی بنجامین انجام میده. مورسن بعد از یه رفت و برگشت یه رانینگ نی میزنه و كاور میكنه اما موفق نمیشه. مورسن میخواد یه حركت هوایی انجام بده اما بنجامین در هوا به اون پاور بمب میزنه و اونو به گوشه ی رینگ میندازه. بنجامین كاور میكنه اما موفق نمیشه. مورسن به بازی برمیگرده و به بالای روپ میره و از اونجا یه كیك بسیار سنگین به بنجامین میزنه به طوری كه بنجامین كلا ناك آوت میشه. مورسن میره و فینیشر خودش رو روی بنجامین انجام میده. 1... 2... 3... مورسن موفق میشه بنجامین رو شكست بده.
برنده: جان مورسن
پرومویی از دی وی دی پكیج رسلمنیای 25 پخش میشه.
موزیك د میز زده میشه و او به داخل رینگ میره و میكروفن رو میگیره و میخواد كه برنده مسابقه قبلی رو معرفی كنه. میز میگه: مارتی ژانتی ...!!! نه نه به نظر میرسه برنده جان موریسن بوده. این اولین باری نیست كه من از موریسن پیروی می كنم و همیشه دستورات او رو انجام دادم. میز بحث رو عوض میكنه و در مورد مسابقه بیگ شو و سینا صحبت میكنه كه تماشاگرا او رو بوووووو میكنن و میز میگه: خفه شید، صدای شما مثل دسته اردك ها میمونه. سپس میز میگه: سینا یك بازنده ی دوست داشتنی برای این توله های شیكاگویی(خطاب به تماشاگران) هست و چون امشب نمیتونه مسابقه بده من به جاش كس دیكه ای رو چلنج میكنم. میز به آلفونسو سوریانو كه در ردیف اول تماشاگران نشسته اشاره میكنه و میگه بلند شو و حركت یو كنت سی می جان سینا رو برای این توله ها انجام بده. سپس به سوریانو میگه كه امشب تو جانشین سینا هستی به رینگ بیا و با من مبارزه كن و وقتی سوریانو به رینگ نمیاد میز میگه: میز 4 سینا صفر. آهنگ سانتینو مارلا زده میشه و سانتینو در حالی كه میكروفن به دست داره میگه: هی د فیز (به مسخره)، من شنیدم كه تو هموطن من آلفونسو سوریانو رو صدا زدی. میز صحبتهاش رو قطع میكنه و میگه: تو اینجا چی میخوای؟ سانتینو میگه: من دارم به سوپراستارهای WWE كه شبیه حیوون هستند اخطار می كنم. ویكی گررو شبیه خوكه ولادیمیر كازلاو هم شبیه عقاب میمونه و هی میز تو هم شبیه الاغ میمونی. در این لحظه مایكل كول هم به شدت خندش میگیره. میز میگه: من دلیلی نمیبینم كه سانتینو الان رینگ رو ترك كنه. سانتینو میگه: ای كاش من یه فلزیاب داشتم چون تو الان یا خودت تفنگ داری. سانتینو آستین های خودشو بالا میزنه و فیگور میگیره و به سمت میز حمله میكنه اما میز ضربه ای به سانتینو میزنه و سانتینو به زمین میفته. دوربین چهره تماشاگران رو نشون میده كه میز رو به شدت هو میكنن. میز اینبار دی دی تی سختی به سانتینو میزنه و رینگ رو ترك میكنه. حالا چاوو هست كه به رینگ میاد و به بالای طناب ها میره و با فراگ اسپلش به روی سانتینو میپره.
در بك استیج جوش متیوز به همراه كریس جریكو حضور دارند. جریكو میگه: از وقتی كه من به اسمك دان درفت شدم حتی یكبار شانس مسابقه برای كمربند سنگین وزن رو به دست نیاوردم. سپس میگه: او(ری) دوبار در اسمك دان به من حمله كرد. یك بار دیگه همین جمله رو تكرار میكنه و میگه در حالی كه ری به من حمله كرده تماشاگرا اونو تشویق میكنن و مورد حمایت قرار میدن. خطاب به تماشاگرا میگه كه شما امشب مایوس خواهید شد چونكه امشب هیچ 619 ی نمیبینید و یك قهرمان جدید بین قاره ای خواهید داشت ... كریس جریكو.
مسابقه چهارم :: ری میستریو © در برابر كریس جریكو , اینتركانتیننتال چمپینشیپ مچ
آهنگ ری زده میشه و در حالی كه با تماشاگران دست میده به داخل رینگ میاد. حالا نوبت كریس جریكو هست كه همراه با صدای بوی تماشاگران به داخل رینگ میره. داور كمربند رو بالا میگیره و زنگ آغاز مسابقه به صدا در میاد. در همون آغاز مسابقه ری، جریكو رو به روی طناب ها میندازه و میره برای اجرای 619 كه جریكو سریعا به بیرون از رینگ میره. جریكو به رینگ برمیگرده و جند كیك به ری میزنه. حالا اسنپمر و كیك به پشت ری میستریو، حالا ری چند البوء میزنه و خودشو به طناب ها میرسونه . جریكو ، ری رو بین طناب ها قرار میده و با پای خودش روی دنده های ری فشار میاره. یك لحظه جریكو تعادل خودش رو از دست میده و به بیرون از رینگ سر میخوره، ری به روی طناب ها میره و به روی جریكو اسپلش میزنه و یك كیك قوی به سینه جریكو میزنه.جریكو ری رو میگیره و به دیواره ای كه تماشاگران در اون سمت نشستند میكوبه و سپس اونو به رینگ بر میگردونه. ری از روی جریكو میپره و لگ دراپ قوی بهش میزنه و حال شولدر بلاك و میخواد به بالای رینگ بره كه جریكو مانع میشه. جریكو در گوشه رینگ با دراپ كیك ری رو به بیرون از رینگ میندازه و در حال لبخند زدن هستش. جریكو به بیرون از رینگ میره و صورت ری رو به گوشه بیرونی رینگ میكوبه و حالا ری رو به داخل رینگ میفرسته. جریكو در حال خفه كردن ری هست كه با شماره دو داور او رو رها میكنه و پشت بند اون ری جند كیك و هدبات در گوشه رینگ میزنه و جریكو به روی طناب ها میفته و ری میره برای 619 كه جریكو جا خالی میده و در برگشت بادی دراپ رو اجرا میكنه. ری در اون سمت طناب ها قرار داره و جریكو سعی میكنه با سوپلكس اون به رینگ برگردونه اما ری مقاومت میكنه ولی جریكو با چند كیك اونو به داخل رینگ میندازه و كاور میكنه یك دو ... . یك بار دیگه كاور میكنه اما باز هم نا موفقه. جریكو ری رو به بالا پرتاب میكنه و ری با صورت به زمین برخورد میكنه و حالا جریكو سعی داره ماسك ری رو از صورتش برداره اما ری مقاومت میكنه و جند ضربه به جریكو وارد میكنه. ری كراس بادی رو اجرا میكنه و میره برای كاور یك دو ... . حالا یك كیك قوی به سر جریكو و دوباره كاور میكنه یك دو ... . جریكو در گوشه رینگ افتاده و ری قصد داره تا البو بزنه كه جریكو جاخالی میده و سعی داره والز آو جریكو رو اجرا كنه، حالا ری بلاك میكنه و میره تا جریكو رو به روی طناب ها بفرسته كه موفق نیست و جریكو بك بریكر میزنه و یك دو ... . جریكو چند كیك قوی و هدبات به ری میزنه. تماشاگران سرود " سیكس وان ناین" رو سر دادن و جریكو از اون لبخند های همیشگی خودش بر لب داره. ری با ضربه ای به پشت جریكو اونو به روی طناب ها میفرسته ولی باز هم در زدن 619 موفق نیست. از بالای طناب ها اسپرینگ بورد رو اجرا میكنه كه جریكو ریكاور میكنه و میره تا والز آو جریكو رو اجرا كنه كه ری با چند كیك جریكو رو دوباره به روی طناب ها میفرسته و میره برای 619 كه جریكو پای ری رو میگیره و به داخل رینگ میاره و میره تا والز آو جریكو رو اجرا كنه و ری قصد داره تا خودش رو به طناب ها برسونه، جریكو دوباره ری رو به وسط رینگ میكشونه كه ری از زیر جریكو بیرون میاد و با چند كیك میره برای كاور یك دو ... . ری به بالای طناب ها میره و از اونجا به روی جریكو شیرجه میزنه كه جریكو ریكاور میكنه و به ری پاوربمب میزنه و با رول آپ میره برای كاور یك دو ... . جریكو كیكی قوی به سینه ری میزنه و ری هم با دراپ به پشت پای جریكو جواب میده و جریكو رو به روی زمین میندازه، حالا 619 از جریكو و پشت بند اون اسپرینگ بورد از روی طناب ها. ری اینبار از گوشه ی رینگ بالا میره و از اونجا بادی اسپلش رو اجرا میكنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه :: ری میستریو
پروموی مسابقه دبلیو دبلیو ای چمپینشیپ پخش میشه.
مسابقه پنجم :: رندی اورتون © در برابر باتیستا , دبلیو دبلیو ای چمپینشیپ مچ
ابتدا آهنگ باتیستا زده میشه و او در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه و سپس رندی اورتون هم وارد میشه. هر دو استار داخل رینگ هستند و بعد از معرفی مسابقه آغاز میشه. باتیستا حمله ور میشه و چند ضربه به رندی میزنه و رندی فورا رینگ رو ترك میكنه. رندی در حالی كه چشم تو چشم باتیستاست به داخل رینگ بر میگرده.باتیستا بعد از اسلاید هدلاك و بیگ شولدر بلاك رندی رو به سمت طناب ها میفرسته اما رندی باز هم از طناب ها میگیره و به بیرون از رینگ میره. رندی به رینگ بر میگرده و كیكی به باتیستا میزنه اما باتیستا با كلوزلاینی قوی جوابشو میده. حالا سوپلكس از باتیستا و میره برای كاور یك دو ... . باتیستا كیكی قوی به پشت اورتون میزنه و سپس در گوشه رینگ با زانوی خودش به روی اورتون فشار میاره. باتیستا با آیریش ویپ رندی رو به سمت طناب ها میفرسته كه اورتون ریكاور میكنه و باتیستا رو هل میده و به اون سمت طناب ها میفرسته بعد هم كیكی قوی به باتیستا میزنه. در بیرون از رینگ رندی باتیستا رو هل میده و پشت باتیستا به رینگ برخورد میكنه و باتیستا در حال درد كشیدن هست كه رندی اورو به رینگ برمیگردونه و كاور میكنه یك دو ... . حالا اورتون روی زانوی باتیستا كار میكنه و چندین ضربه به اون ناحیه وارد میكنه و دوباره كاور یك دو ... . اورتن در حالی كه عصبی هست بلند میشه و چندین كیك و پانچ به باتیستا میزنه. باتیستا سوپلكس میزنه و كمی روی رندی كار میكنه. رندی دستشو قفل میكنه اما باتیستا به راحتی قفل رو میشكونه و حالا دراپ كیك از رندی. باتیستا به بالای رینگ میره كه رندی با زانوی خودش ضربه ای محكم به سر باتیستا میزنه و چند هدبات و حالا از روی طناب ها به باتیستا دی دی تی میزنه و كاور میكنه یك دو ... . باتیستا زانوی خودش رو گرفته و احساس درد میكنه. رندی میخواد تا پانت كیك خودشو به باتیستا بزنه كه باتیستا بلند میشه و اسپیر قوی به رندی میزنه و هر دو استار به روی زمین افتادند. تماشاگران در حال تشویق كردن باتیستا هستند تا از جاش بلند شه. باتیستا بلند میشه و رندی رو به روی شونه هاش میگیره و پاور اسلم میزنه و كاور میكنه اما در شاماره 2 رندی كیكز اوت میكنه. حالا رندی رینگ رو ترك میكنه و داور شروع به شمارش میكنه تا رندی به رینگ برگرده. باتیستا به بیرون از رینگ میره تا خودش رندی رو برگردونه كه رندی به دور رینگ میدوئه و باتیستا هم به دنبال اون تا اینكه هر دو به داخل رینگ بر میگردن. باتیستا اورتون رو به زمین میزنه و چندین ضربه و میره برای كاور یك دو ... . كیكی قوی به سر رندی میزنه و رندی دوباره رینگ رو ترك میكنه. رندی یك صندلی برمیداره و قصد داره به داخل رینگ بیاره كه باتیستا با دست راست خودش رندی رو میگیره و صندلی به زمین میفته و حالا باتیستا به بالای طناب ها میره و به روی رندی شیرجه میزنه و كاور میكنه یك دو ... . اینبار باتیستا میره تا باتیستا بمب رو اجرا كنه كه رندی از دست باتیستا فرار میكنه و به كنار رینگ میره و كمربند رو میگیره. حالا رندی داره به سمت ورودی ورزشگاه میره كه باتیستا به سرعت میره و اونو به داخل رینگ بر میگردونه. اورتون میخواد باتیستا رو بزنه كه باتیستا جا خالی میده و اسپاین باستر میزنه و فریاد همیشگی خودش (با......) رو سر میده و وقتی برمیگرده اورتون قصد داره آر كی او بزنه كه باتیستا اجازه نمیده و رندی رو شارژ میكنه و به سمت دیگه رینگ میفرسته و میره برای اسپیر كه رندی جا خالی میده و باتیستا به گوشه رینگ برخورد میكنه. اورتون ژست زدن آر كی او رو گرفته و منتظره تا باتیستا برگرده. رندی میره برای آر كی او كه باتیستا اونو هل میده و رندی هم داور رو میزنه و داور زنگ رو به صدا در میاره.
برنده مسابقه با قانون دی كیو :: باتیستا
بعد از مسابقه باتیستا باورش نمیشه كه بازی به اتمام رسیده. كودی رودز و تد دیبیاسی به داخل رینگ میان و شروع میكنن به زدن باتیستا. رندی هم به اونا میپیونده و لگسی مشغول زدن باتیستا هستن كه آهنگ ریك فلیر پخش میشه و ریك به سرعت به سمت رینگ میاد و شروع میكنه به زدن لگسی. حالا باتیستا هم چند ضربه میزنه و كودی رودز و دیبیاسی رو به بیرون از رینگ میندازن. باتیستا نگاهی به فلیر میندازه و به رندی باتیستا بمب میزنه. لگسی به سمت ورودی ورزشگاه میرن و فلیر دست باتیستا رو بالا میگیره. در حالی كه رندی كمربندشو در آغوش گرفته باتیستا هم از داخل رینگ لبخندی میزنه.
پروموی اكستریم رولز كه در تاریخ 7 ژوئن به انجام خواهد رسید پخش میشه.
پروموی مسابقه سینا و بیگ شو پخش میشه.
مسابقه ششم :: جان سینا در برابر بیگ شو
آهنگ بیگ شو زده میشه و او به داخل رینگ میره. حالا نوبت سیناست كه در میان تشویق تماشاگران به رینگ میاد و تیشرت خودش رو در میاره و به داخل تماشاگرا پرت میكنه. مسابقه آغاز میشه. بیگ سو سینا رو هل میده و به گوشه رینگ میبره و سینا قصد داره تا به سمت دیگه ای بره كه شو او رو میگیره و دوباره به گوشه رینگ میفرسته و سینا هم با كیكی محكم به پای بیگ شو میكوبه. سینا بار دیگه میخواد از گوشه رینگ بیرون بیاد كه شو باز هم اجازه نمیده و پانچی به دنده های سینا میزنه. بیگ شو دوباره این كار رو انجام میده و چندین پانچ به سینا میزنه. سینا با فلایینگ شولدربلاك مزنه تا بیگ شو رو به زمین بندازه اما شو از جاش هیچ تكونی نمیخوره و سینا با حیرت به او نگاه میكنه. دوباره این دو در گوشه رینگ با هم گلاویز میشن كه داور اونها رو از هم جدا میكنه. اسكوپ اسلم و ساید اسلم از شو، بیگ شو به روی رینگ میره اما اونجا گرفتار میشه و سینا چند كیك میزنه اما این شو هست كه سینا رو از روی طناب ها به بیرون از رینگ میندازه. بیگ شو سینا رو در آغوش میگیره و او رو محكم به میله آهنی رینگ میكوبه و داور در حال شمارش هست كه هر دو به رینگ بر میگردن. شو قصد داره سینا رو بگیره كه سینا به سمت دیگه ای از رینگ میره و شو كیكی قوی به پشت سینا میزنه و چند كیك و پانچ دیگه. شو در گوشه رینگ بادی اسلم میزنه و سینا در حال درد كشیدن هست. شو با آیریش ویپ سینا رو از این گوشه به گوشه دیگه رینگ میفرسته و حالا شو قصد داره به روی سینا بپره كه سینا جا خالی میده و شو به گوشه رینگ برخورد میكنه و سینا با استفاده از طناب ها بلند میشه و جند كیك به پای بیگ شو میزنه و بادی اسلم و بیگ شو رو به روی زمین میندازه و میره برای اجرای فایو ناكل شافل كه بیگ شو ریورس میكنه و میره تا چوكسلم رو اجرا كنه ولی سینا بلاك میكنه و به شو دی دی تی میزنه. سینا به بالای رینگ میره و در حالی كه بیگ شو خم شده لگ دراپ رو اجرا میكنه و میره برای اس تی اف كه شو اجازه نمیده و از جاش بلند میشه و به سینا كلوزلاین میزنه. شو سینا رو به گوشه رینگ میبره و به روی ترنواكل دوم قرار میگیره و از اونجا به روی سینا اسپلش میزنه و كاور میكنه یك دو اما سینا كیكز اوت میكنه و بیگ شو باورش نمیشه. شو چند كیك میزنه و پای خودش رو به روی سینا میزاره و با استفاده از طناب ها به بدن سینا فشار میاره. سینا زیر شو رو خالی میكنه و با چند كیك بیگ شو رو به زمین میندازه و میره تا اس تی اف رو جفت و جور كنه اما باز هم موفق نیست و شو با چند كیك اونو سرنگون میكنه. شو سینا رو بلند میكنه و به روی رینگ میزاره. سینا چند كیك به صورت بیگ شو میزنه و فلایینگ لگ دراپ رو اجرا میكنه و برای بار سوم میره تا اس تی اف رو جفت و جور كنه كه بیگ شو با زدن البو اجازه نمیده. بیگ شو میخواد پاوربمب بزنه كه سینا اجازه نمیده و كیكی به صورتش میزنه و بیگ شو رو به روی دوشش میگیره و اتیتیود اجاسمنت رو اجرا میكنه و یك دو سه.
برنده مسابقه : جان سینا
بعد از مسابقه سینا به سختی از جاش بلند میشه و دست های خودش رو بالا میگیره و سپس به كنار رینگ و به سمت آلفونسو سوفیانو میره و دست او رو بالا میگیره و با هم یو كنت سی می رو اجرا میكنن و لحظات مهم مسابقه باز پخش میشن.
پرومو مسابقه وورلد چمپینشیپ پخش میشه.
مسابقه هفتم :: اج © در برابر جف هاردی , وورلد هویویت چمپینشیپ مچ
اج و جف وارد میشن و مسابقه آغاز میشه. هر دو استار با هم گلاویز میشن و اج لاك آپ میكنه و بر رو دست چپ جف كار میكنه. جف هم به روی دست اج كار میكنه اما اج با یك پیچ به پشت جف میاد و دوباره بر روی دست چپش كار میكنه. كیك و ساید هدلاك از اج. اج شولدر بلاك میكنه اما جف دور میزنه و دو دست اج رو در اختیار میگیره. جف به دست چپ اج فشار وارد میكنه اما اج خودش رو بهروپ میرسونه و از طناب ها میگیره. داور شمارش رو آغاز میكنه و جف ، اج رو رها میكنه. اج به بیرون از رینگ میره و جف از بالای طناب ها به روی او میپره و او رو به داخل رینگ بر میگردونه. جف دوباره میخواد روی دست اج كار كنه كه اج اونون به سمت گوشه رینگ هل میده و جف محكم به گوشه رینگ برخورد میكنه و به بیرون از رینگ میفته. اج، جف رو به رینگ بر میگردونه و چندین كیك پیاپی میزنه و كاور میكنه یك دو ... . كراس بادی به پشت جف و دوباره كاور میكنه اما باز هم موفق نیست. هر دو استار با اجرای دی دی تی ، كراس بادی و ... چندین بار همدیگه رو كاور میكنن اما هیچ كدوم موفق نیستند و مسابقه ادامه پیدا میكنه. اج میخواد بیگ بوت بزنه كه جف ریورس میكنه و كلوزلاین به اج و میره برای كاور كه در شماره 2 اج كیكز اوت میكنه. جف میخواد به بالای روپ بره كه اج او رو به روی روپ میندازه. اج به بالای رینگ میره و جف چند كیك بهش میزنه و از روی ترنباكل سانست فلیپ رو اجرا میكنه و میره برای كاور یك دو ... . جف ، اج رو به گوشه ی رینگ میبره و بهش دراپ كیك میزنه كه باعث میشه اج به بیرون از رینگ بیفته. جف هم به بیرون از رینگ میره و اج رو به سمت سكوریتی هل میده. جف روكش میز گزارشگران اسمك دان رو بر میداره و به سمت سكوریتی میره تا اج رو به روی میز بزاره كه ناگهان اج میپره و در هوا به جف اسپیر میزنه. جف به روی زمین افتائه و داور در حال شمارش هست كه اج خودشو به داخل رینگ میرسونه. داور شمارش رو ادامه میده و جف همچنان به روی زمین افتاده و د حالی كه داور تا 9 شمارش رو انجام داده بود، جف به زحمت خودشو به داخل رینگ میرسونه و بازی ادامه پیدا میكنه. اج باورش نمیشه و با عصبانیت چند كیك به جف میزنه و هاردی با پاها خودش اج رو به گوشه رینگ هل میده. جف به سمت اج میره و البو از اج. حالا اج نشون میده برای اسپیر كه جف میپره و حالا از روی طناب ها توئیست آو فیت رو اجرا میكنه و به دوباره به روی روپ میره و اسپرینگ بورد و میخواد در هوا یگ دراپ بزنه كه موفق نیست. این بار جف با ویسپر به روی سینه اج میره برای كاور یك دو ... اما نه باز هم اج در شماره دو كیكز اوت میكنه. اج به بیرون از رینگ میره و جف هم به دنبال او. جف كیكی به اج میزنه و او رو به روی دیوتره ای كه در جلوی تماشاگران هست قرار میده و جف بر روی دیواره راه میره و میپره و با زدن ساید كیك هر دو ایتار به اون سمت از دیواره و به داخل تماشاگرا میفتند. جف میخواد كه اج رو به این سمت از دیواره و كنار رینگ بیاره كه ناگهان مت از پشت سر حمله میكنه و با اون دست خودش كه گچ گرفته شده ضربه ای به سر جف وارد میكنه. اج با تعجب به مت نگاه میكنه و جف رو به داخل رینگ بر میگردونه. اج میره برای كاور یك دو ... اما نه جف كیكز اوت میكنه و اج باورش نمیشه. در حالی كه جف از ضربه ای كه مت بهش زده هنوز گیج هست، اج در پشت او اماده زدن اسپیر هست و میره برای اسپیر كه هاردی با یك پرش ریورس میكنه و میره تا از روی طناب ها سوانتان بمب رو بزنه كه اج اج طناب ها رو هل میده و باعث میشه تا جف همون بالای رینگ به روی طناب ها بیفته. اج به بالای روپ میره و از اونجا سوپلكس به همراه دی دی تی به جف میزنه و كاور میكنه یك دو سه.
برنده مسابقه : اج
بعد از چند ریپلای میبینیم كه اج كمربند سنگین وزن رو در آغوش گرفته و در حال خوشحالی كردن هست و پزشكها هم به بلالای سر جف رفتند و پی پر ویو در همین جا به پایان میرسه.
--------------------------------------------
ممنون رضا جان دیگه این شوها و مسابقات هفتگی خیلی مسخره شده
فقط کم مونده بود که ویکی بیاد مسابقه بده!!!!!!!!!!!!
ممنون آقا رضا
راستی این آواتارت منو کشته
کله ی رندی روی تن باتیستا!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)