تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 314 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

برنامه hp support assistant رو باز ميكني
    توي صفحه اول دومين گزينه از سمت چپ رو انتخاب ميكني
    توي صفحه بعد از بين 6 تا (يا 9 تا) گزينه، اولين ستون از سمت راست و پايين ترين گزينه رو انتخاب ميكني
    (يعني گزينه پايين سمت چپ)
    از صفحه باز شده در بالاي صفحه تب دوم رو اننتخاب كنيد
    گزينه HP coolsence رو انتخاب كنيد
    هر دوحالت رو روي گزينه اول فعال كنيد
    در اين حالت لپ تاپ در پايين ترين دماي ممكن قرار ميگيره

(شرمنده نه حوصله تايپ انگليسي داشتم نه اسامي بخش ها به طور كامل توي ذهنم بود چون الان دارم با pc اين پست رو ميذارم لپ تاپم دم دست نيست كه بخوام لاتين و صحيحش رو بنويسم
    البته چيز سختي نيست همون hp assistant رو خودتون يه جستجو بكنيد hp coolsence رو پيدا ميكنيد)

2. 3 کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

یعنی کول پد باعث داغ شدنش میشه؟؟؟ ولی باقی وقتا ( وقتایی که بازی نمیکنم ) لپ تاپو خنکِ خنکِ خنک میکنه، حتی دیگه گرم هم نیست چه برسه به داغی!!!

آره هست، ممکنه بگی چه تنظیماتی باس انجام بدم؟؟؟

توي پس بالا در مورد hp coolsense صحبت كردم
    اما بله خوده سيستم hp با توجه به صفحه زيرين اون طوري طراحي شده كه هوا رو به آرامي وارد لپ تاپ كنه (چونكه روزنه هاي كوچيكي داره به آرامي هوا وارد سيستم ميشه تا ذرات معلق درشت(پرز فرش و ...) هم كمتر وارد لپ تاپ بشن)
    و از سمت چپ و كنار لپ تاپ خارج كنه اين گردش هوا ب همراه فن ميتونه باعث خنك شدن سيستم بشه
    اما وجود فن با اينكه هوا رو به زير سيستم شما تغذيه ميكنه اما فشار اون باعث ميشه كه جريان آرام صورت نگيره و اصلا هوايي كمتري وارد سيستم بشه واين امر باعث اختلال در سيستم تهويه ميشه (همچنين باعث بدام افتادن هواي گرم در درون سيستم ميشه)
    شايد باورتون نشه اما تا حالا به فروشگاهي سر زدين كه جلوي در ورودي خودش يه كمپرسور باد قرار داده باشن؟
    معمولا فروشگاه هاي پرمخاطب به خاطر كاهش اتلاف انرژي سرمايي داخل كه ناشي از كولر هست و با توجه به اينكه مخاطبين زيادي رفت و آمد ميكنن و درب ورودي زياد باز و بسته ميشه از همچين امكاني استفاده ميكنن تا مانع خروج هواي سرد بشن
    اين هم تقريبا به مانند اون عمل ميكنه
    من خودم بدونه كول پد در شرايط استفاده يكسان ركورد 55-60 رو براي لپ تاپ داشتم كه در همون شرايط با كول پد 75 رو به من نشون ميداد.
    در ضمن كول پد باعث مصرف باتري شما و استفاده از شارژ مجدد باتري در بازه هاي زماني كوتاه ميشه كه باعث كاهش عمر باتري ميشه
    اما ميشه از اون فقط به عنوان يك پد براي زير لپ تاپ و عامل جلوگيري از بسته شدن دريچه هاي ورودي هوا توسط فرش ... پتو و ..استفاده كرد
    Last edited by malayeru; 22-08-2011 at 06:02.

4. 2 کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

برنامه hp support assistant رو باز ميكني
    توي صفحه اول دومين گزينه از سمت چپ رو انتخاب ميكني
    توي صفحه بعد از بين 6 تا (يا 9 تا) گزينه، اولين ستون از سمت راست و پايين ترين گزينه رو انتخاب ميكني
    (يعني گزينه پايين سمت چپ)
    از صفحه باز شده در بالاي صفحه تب دوم رو اننتخاب كنيد
    گزينه HP coolsence رو انتخاب كنيد
    هر دوحالت رو روي گزينه اول فعال كنيد
    در اين حالت لپ تاپ در پايين ترين دماي ممكن قرار ميگيره

(شرمنده نه حوصله تايپ انگليسي داشتم نه اسامي بخش ها به طور كامل توي ذهنم بود چون الان دارم با pc اين پست رو ميذارم لپ تاپم دم دست نيست كه بخوام لاتين و صحيحش رو بنويسم
    البته چيز سختي نيست همون hp assistant رو خودتون يه جستجو بكنيد hp coolsence رو پيدا ميكنيد)
    داداش تو این حالت عمر فن ها کمتر نمیشه، به خاطر استفاده ی بیشتر از حد معمول؟؟؟

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

توي پس بالا در مورد hp coolsense صحبت كردم
    اما بله خوده سيستم hp با توجه به صفحه زيرين اون طوري طراحي شده كه هوا رو به آرامي وارد لپ تاپ كنه (چونكه روزنه هاي كوچيكي داره به آرامي هوا وارد سيستم ميشه تا ذرات معلق درشت(پرز فرش و ...) هم كمتر وارد لپ تاپ بشن)
    و از سمت چپ و كنار لپ تاپ خارج كنه اين گردش هوا ب همراه فن ميتونه باعث خنك شدن سيستم بشه
    اما وجود فن با اينكه هوا رو به زير سيستم شما تغذيه ميكنه اما فشار اون باعث ميشه كه جريان آرام صورت نگيره و اصلا هوايي كمتري وارد سيستم بشه واين امر باعث اختلال در سيستم تهويه ميشه (همچنين باعث بدام افتادن هواي گرم در درون سيستم ميشه)
    شايد باورتون نشه اما تا حالا به فروشگاهي سر زدين كه جلوي در ورودي خودش يه كمپرسور باد قرار داده باشن؟
    معمولا فروشگاه هاي پرمخاطب به خاطر كاهش اتلاف انرژي سرمايي داخل كه ناشي از كولر هست و با توجه به اينكه مخاطبين زيادي رفت و آمد ميكنن و درب ورودي زياد باز و بسته ميشه از همچين امكاني استفاده ميكنن تا مانع خروج هواي سرد بشن
    اين هم تقريبا به مانند اون عمل ميكنه
    من خودم بدونه كول پد در شرايط استفاده يكسان ركورد 55-60 رو براي لپ تاپ داشتم كه در همون شرايط با كول پد 75 رو به من نشون ميداد.
    در ضمن كول پد باعث مصرف باتري شما و استفاده از شارژ مجدد باتري در بازه هاي زماني كوتاه ميشه كه باعث كاهش عمر باتري ميشه
    اما ميشه از اون فقط به عنوان يك پد براي زير لپ تاپ و عامل جلوگيري از بسته شدن دريچه هاي ورودي هوا توسط فرش ... پتو و ..استفاده كرد
    ممنون از توضیحات کاملی که دادی

نظرت راجع به کول پدهای بدون فن چیه؟؟؟

6. این کاربر از atall بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpcp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    نظرت راجع به کول پدهای بدون فن چیه؟؟؟
    من یکی گرفتم با نرم افزار linx لپ تاپو تحت فشار گذاشتم دمای سی پی یو شد 93 با کولینگ بدون فن شد 92 یک درجه ارزششو نداشت رفتم دادمش به فروشنده دوباره به جاش دو تا کول دیسک گرفتم

8. 2 کاربر از amirpcp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    !In My City

پيش فرض

حالا کول پد بخریم یا نه؟

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

دوست عزيز
    شما در حدود 10% از ظرفيت باتري خودتون رو از دست دادين(wear level )
    بهتر پست هاي قبلي رو يه مرور كنين در مورد باتري پست هاي مفيدي بود
    خوب ایشون 10 درصد رو که از دست داده برای همیشه از دست داده؟؟
    بعد چیکار کنیم که از دست ندیم؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

دوست من کول پد موجب داغ شدن لپ تاپ نمی شه بلکه به سیستم کولینگ لپ تاپ شما کمک میکنه و لپ تاپو خنک تر میکنه که بسته به نوع کول و کیفیت اون لپ تاپ شما خنک تر میشه. علاوه بر این
    2 کار به خنک تر شدن لپتاپ شما کمک میکنه
    1-شما باید HP Coolsense رو اجرا کنی و هر دو Mode رو روی Coolest mode قرار بدی
    2- Bios بایوس لپ تاپ رو اپدیت کنی.
    ممنون داداش گلم.

در مورد bios، من وقتی به سایت HP سر زدم دیدم آخرین آپدیت همه ی درایورهاش ماله قبل از زمانیه که من لپ تاپو خریدم ( لپ تاپو یه هفته نمیشه که خریدم ) با این وجود بازم لازمه که من bios رو آپدیت کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

سلام

من یکی گرفتم با نرم افزار linx لپ تاپو تحت فشار گذاشتم دمای سی پی یو شد 93 با کولینگ بدون فن شد 92 یک درجه ارزششو نداشت رفتم دادمش به فروشنده دوباره به جاش دو تا کول دیسک گرفتم
    من آخرش نفهمیدم کول پد خوبه یا بده اگه خوبه فن دارش خوبه یا بدون فنش!

شرمنده ولی مگه پستا به 1000 تا برسه چی میشه؟؟؟ وقت رفتن به کجاست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

داداش تو این حالت عمر فن ها کمتر نمیشه، به خاطر استفاده ی بیشتر از حد معمول؟؟؟
    نه فن صحيح و سالم ميمونه فقط در اين حالت بايد حواستون باشه كه منافذ ورودي هوا بسته نشه
    باري اين هم ميتونيد از يه پد زير لپ تاپتون استفاده كنيد(سعي كنيد هميشه يه چيزي زير لپ تاپ بذازي)

14. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

خوب ایشون 10 درصد رو که از دست داده برای همیشه از دست داده؟؟
    بعد چیکار کنیم که از دست ندیم؟؟
    راستی این wear level چیست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •