مشکل بلو اسکرین و پیدا کردم البته با استفاده از تجربیات موجود در این تایپیک
مشکل من از اسلات رمم بود، مادر بوردم اسلاتش خراب هست، اسلات رم و عوض کردم این مشکل حل شد.
با تشکر از تایپیک مفید شما واقعا ممنونم
مشکل بلو اسکرین و پیدا کردم البته با استفاده از تجربیات موجود در این تایپیک
مشکل من از اسلات رمم بود، مادر بوردم اسلاتش خراب هست، اسلات رم و عوض کردم این مشکل حل شد.
با تشکر از تایپیک مفید شما واقعا ممنونم
محتوای مخفی: Debug
سراغ مشکلات سخت افزاری (مثل کابل و ...) نمی رم چون گفتید با تعویض ویندوز حل شده بود.
در مرحله بعد میریم سراغ چندتا بررسی »
1- اجرای دستور Chkdsk C: /r و به همین ترتیب برای سایر درایو ها.
2- اجرای دستور SFC /scannow .
در صورت عدم حل مشکل مرحله بعد چک کردن توسط یک آنتی ویروس خوب و سازگار مثل Avast MSE و Malwarebytes Anti Malware هست.
در ضمن توصیه می کنم پست اول رو کامل مطالعه کنید و یک ریپورت کامل با برنامه پست اول هم در صورت حل نشدن مشکل اینجا قرار بدید.
Last edited by FerineFast; 03-12-2013 at 20:25.
سلام دوست عزیز
قبل هر چیز شما پست اول این تاپیک رو مطالعه بفرمایید و طبق گفته هاش عمل کنید تا بتونیم دقیقتر به مشکلتون رسیدگی کنیم با استفاده از اطلاعات فعلی می تونم بهتون بگم:
ارور شما : STOP 0x00000050: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
دلایل عمده : سخت افزار معیوب به خصوص انواع حافظه ها نه لزوما RAM , مشکل سرویس های ویندوز ، آنتی ویروس، درایور ها،خرابی NTFS، بایوس
راه حل ها :
با توجه به این گفته شما :
احتمال وجود بدسکتور روی هارد زیاد هست که با فرمت حل نمیشه و باید CheckDisk کنید.وقتی که ویندوز عوض میکنم تا یه ماه مشکلی نداره و تک و توک پیش میاد، اما بعد گذشت مدت زیادی از نصب ویندوز توی خیلی از فولدر هایی با فایل های زیاد میرم صفحه ی آبی دیوونه میکنه!
اجرای دستور Chkdsk C: /r و به همین ترتیب برای سایر درایو ها.
میتونه مربوط به یک برنامه یا درایور باشه که در اینصورت طبق گفته پست اول احتیاج به اطلاعات بیشتر هست.
طبق تصویر فایل WinFL32.sys مربوط به برنامه FolderLock هست توصیه می کنم با یک برنامه قوی مثل CCleaner کامل پاکش کنید و ببینید تکرار میشه یا نه!
سلام
بهتر بود می گفتید چه موقع هایی این مشکل پیش میاد و کمی بیشتر توضیح میدادید ولی با اطلاعات فعلی بررسی می کنیم.
خیلی خوب شما 2 تا ارور مختلف دارید.
اولی KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M هست.
دلایل عمده : فضای کم دیسک، مشکلات درایور، مشکل کارت گرافیک،بایوس، مشکل عدم سازگاری سخت افزار با یکدیگر، سرویس های مشکل دار،برنامه های ریموت کنترل و حافظه
راه حل ها :
- کمی هاردتون و درایو ها رو به خصوص درایو ویندوز رو خلوت کنید و فضای خالی بیشتری ایجاد کنید.
- آخرین آپدیت های ویندوز و سرویس پک ها رو بگیرید.
- درایور هاتون رو آپدیت کنید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کنید.
- اگر بعد از نصب برنامه ای این مشکل شروع شد برنامه مربوطه رو پاک کنید.
- بایوس رو آپدیت کنید و هرگونه تنظیمات حافظه از جمله caching or shadowing رو در بایوس خاموش کنید.
دومی BAD_POOL_CALLER هست.
راه حل : فعال کردن Driver Verifier برای جمع آوری علل این ارور و چک کردن اتصال کابل ها.
سلام
الان دور روز هست ویندوزم بالا نمیاد و مرتب پیغام زیر ظاهر میشه و سیستم مرتب ریستارت میشه. اصلا امکان ورود به ویندوز نیست. ویندوزم 8 هست و از دو ماه پیش که نصب کردم مشکلی باهاش نداشتم.
کلی برنامه دارم رو سیستم و واقعا نمیدونم مشکل کجاست و از چه طریقی میشه وارد ویندوز شد و مشکل رو حل کرد.
HP4540S
Intel Core i5 3230M 2.60GHz up to 3.20 GHz
ram6
AMD Radeon HD 7650M DDR3 2048 MB
هارد 750
ویندوز8 ؛ 64 بیت
Last edited by XMAN9; 03-12-2013 at 09:53.
در مرحله اول شما 2 تا BSOD دارید که :
اولیش DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL هست که مربوط به درایورهاتون میشه.
راه حل: برنامه Connectify رو پاک کنید و از امکانات ویندوز برای Share اینترنت استفاده کنید یا آخرین ورژن رو دانلود و نصب کنید سپس درایورهاتون رو کامل بروز کنید.
مورد دوم SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M هست.
دلایل عمده : فضای کم دیسک، مشکلات درایور، مشکل کارت گرافیک،بایوس، مشکل عدم سازگاری سخت افزار با یکدیگر، سرویس های مشکل دار،برنامه های ریموت کنترل و حافظه
راه حل های عمومی :
- کمی هاردتون و درایو ها رو به خصوص درایو ویندوز رو خلوت کنید و فضای خالی بیشتری ایجاد کنید.
- آخرین آپدیت های ویندوز و سرویس پک ها رو بگیرید.
- درایور هاتون به خصوص درایور گرافیک رو آپدیت کنید.
- اگر بعد از نصب برنامه ای این مشکل شروع شد برنامه مربوطه رو پاک کنید.
- بایوس رو آپدیت کنید و هرگونه تنظیمات حافظه از جمله caching or shadowing رو در بایوس خاموش کنید.
- دستور SFC /scannow رو اجرا کنید.
راه حل شما آپدیت درایورها از سایت سازنده هست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طریق راهنمای زیر در 8 وارد Safemode بشید و طبق پست اول عمل کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق پست اول برنامه رو دانلود و یک گزارش کامل بگیرید فعلا نمی تونم بهتون بگم دقیقا مشکل از چیه ولی مربوط به درایور می تونه بشه تا آنتی ویروس و ...
Last edited by FerineFast; 03-12-2013 at 10:30.
سلام و خسته نباشین
من تقریبا از اوایل امسال ویندوز 8 دارم و مشکلی هم باهاش نداشتم
اما وقتی ویندوزم رو دوباره نصب کردم و چندتا از نرم افزار ها مثل:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Nero
Your Unin-staller
GOM Player
PotPlayer
Internet Download Manager
Oracle VM VirtualBox
QQPlayer
و ...
رو آپدیت کردم با مشکل صفحه ابی مواجه شدم
فایل dump رو چک کردم تا جایی که متوجه شدم از گرافیک ایراد میگیره
برای درایور کارت گرافیک نرم افزار AMD graghic
که اسم فایل ستاپش:
13-1-legacy_vista_win7_win8_32_dd_ccc
بود رو نصب کرده بودم. تا جایی که یادمه تو ویندوز قبلم هم این رو نصب کرده بودم و مشکلی نداشتم
سیستمم دوتا رم داره. رم ها رو یکی یکی امتحان کردم مشکلی نداشتن
با نرم افزار BurnInTest Pro 7.1 سخت افزارم از جمله رم و گرافیک رو تست کردم مشکلی پیدا نکرد.من اکثر مواقع به اینترنت وصلم و احساس میکنم وقتی به اینترنت وصلم این اتفاق می افته
بخاطر اینکه صفحه آبی خیلی پراکنده و نامنظم پیش میاد و اکثر اوقات که کامپیوتر روشنه به اینترنت وصلم نتونستم بفهمم که فقط وقتی کانکتم این اتفاق می افته یا اینکه نه. ولی فکر میکنم اینطور باشه.
مشخصات کامپیوترمم اینا هستن:
AMD Athlon(tm) 5000 Dual-Core Processor 2.2 GHz
4GB ram
ATI 1GB Radeon HD 4350 Graphics
Microsoft Windows 8 (6.2) Enterprise Edition 32-bit Build 9200
فایل های dump:
لیست نرم افزارهای نصب شده روی کامپیوترم:
ببخشین که اینجا آپلود کردم نمیدونستم این سایت شمارش معکوس داره اما فقط 7 ثانیه ست.
ممنون میشم کمکم کنین
Last edited by 70yusefi70; 03-12-2013 at 11:40.
سلام دوست عزیز
همونطور که خودتون هم متوجه شدید ایرادها به گرافیک هست و فایل های dxgmms1.sys و atikmdag.sys.
UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP_M هست.
دلایل عمده : خرابی حافظه، مشکل سخت افزار به خصوص حافظه ها، مشکلات OverClock، نصب درایور ناسازگار، نصب فایروال های خاص،درایور ها،عدم آپدیت بودن بایوس،درست جا نخوردن کارت های سخت افزاری، وسایل ذخیره ناسازگار، آنتی ویروس های ناسازگار،برنامه های بکاپ، مادربرد معیوب، سرویس های ویندوز خراب
خوب شما بهتره اول از همه یک درایور ورژن بالاتر (بتا) یا ورژن پایینتر رو نصب کنید برای گرافیک ببینید مشکل باز پیش میاد یا نه!
در مرحله بعد به فکر مشکل سخت افزاری به خصوص گرافیک باشید و سپس رم ها رو هم بررسی کنید پیشنهاد می کنم اگر به کارت گرافیک دیگه دسترسی دارید مدتی با اون تست کنید ببینید تکرار میشه یا نه!
یک Hotfix هم برای ویندوز 8 در مورد این ارور و باز کردن پنجره های تو در تو هست » [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این مورد رو هم تست کنید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)