بچه ها من تموم سایتهای خارجی رو زیرو رو کردم کرک واسه بازی نیومده فقط یه چند تایی کلیپ از خود شرکت scssoftwar دارم که ناکسا خودشون ردیف کردن وحال میبرن
اونم یه فایل اجراییه اونطور که تو ویدیو قابل رویت بود
بچه ها من تموم سایتهای خارجی رو زیرو رو کردم کرک واسه بازی نیومده فقط یه چند تایی کلیپ از خود شرکت scssoftwar دارم که ناکسا خودشون ردیف کردن وحال میبرن
اونم یه فایل اجراییه اونطور که تو ویدیو قابل رویت بود
اینم mod رادیو های TRT ترکیه خیلی فاز میده تو جاده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واللا یا شما دست فرمونتون خیلی ردیفه یا دست فرمون من خیلی افتضاحه!
راستی بزنم به تخته من تا حالا مشکل Activate نداشتم!![]()
یه سوال...
وقتی کروز کنترل رو میزنی... و بعد با ترمز موتور ، سرعت رو کم میکنی... چرا کروز کنترل 0 میشه ؟؟؟؟؟
در حالی که نباید اینطور باشه... و فقط سرعت باید کم بشه... نه اینکه کروز از میزان سرعت داده شده برگرده به 0
اینطوری که ترمز موتور هم کار ترمز معمولی رو میکنه !!!
من این مد رو ریختم گفت باید بازی رو اکتیو کنی پاکش کردم درست شد
کلا گند زدن رفته کرک نکردن بازی رو هر کاری میخوای بکنی میگه باید اکتیو کنی بازی رو
من که دارم استفاده میکنم.شما فکر کنم باید پچ رو بریزی مشکلت حل بشه
هربار که لولت میره بالا یک امتیاز مهارت یا همون skill point بهت میده و تو قسمت مربوطه یه سری گزینه قابل ارتقاء هست شامل بارهای خطر ناک ، بارهای راه دور ، بارهای باارزش بالا و... که هرکدومش بایک نشانه قابل تشخیصه مثلا بارهای باارزش بایک ستاره فکر میکنم مشخص شده که وقتی میخوای بار انتخاب کنی میبینی جلو بعضی بارها همچین علامت هایی هست . شما اگه این امتیاز رو مثلا صرف بارهای باارزش high value بکنین وقتی میخواین بار بردارین باید سعی کنین بارهایی رو با علامت ستاره بردارین چون پول و xp بیشتری بهتون میده . فرقی نمی کنه کدومش رو ببری بالا فقط سعی کن بیشتر تمرکزت رو یکی یا دوتاش باشه ولی خب یکی دوتاش که لولش رفت بالا کم کم میوتونی همش رو آپگرید کنی .
امتحان نکردی با فایروال بلاکش کنی ببینی درست میشه یا نه ؟ اصلا اینترنتت موقع بازی وصله یا قطعه ؟
فایر وال هم کار ساز نیست
من که پچ1.1.3 رو هم اضافه کردم و الحمولله اکتیو نخواست ، از ویژگی های پچ چیز محسوسی احساس نمیشه ، ولی تو سایت که نوشته بود هندلینگ و رو درست میکنه ، متوقف کردن کرش و از این حرفا که اینگیلیسیم اجازه نداد بیشتر بفهمم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)