بابا بزارین همین پی سی ورلد خودمون میزاره حالا شاید یک روز دیرتر بشه.....دیگه خیالت راحته که فیک نیست یا دمو اینا.....
جعبشم که اوجینال پرینت میشه.....
بابا بزارین همین پی سی ورلد خودمون میزاره حالا شاید یک روز دیرتر بشه.....دیگه خیالت راحته که فیک نیست یا دمو اینا.....
جعبشم که اوجینال پرینت میشه.....
چون بازی ممنوعه احتمالش هست که p30world نذاره.![]()
همین الان یک لینکی ازش پخش شد.
یکی رسیده به پارت 20 از 76 تا.اگر درست باشه همین پر میشه تو اینترنت والا بازم باید صبر کرد.
فکر نکنم بازی از 3 دی وی دی بالاتر باشه
------------
راستی بازی فکر نکنم کامل و بدون مشکلش تو این هفته به ایران برسه
تبریگ میگم.اونم الکی بود
همون 3 دی وی دی هست دیگه.13 گیگو میتونن رو 3 دی وی دی بزنن.نمیتونن؟البته شایدم بیشتره
لینک رپید شیر ؟؟؟
عزیزم بزار ما هم دان کنیم
کو ؟ کجاست ؟؟![]()
پس زرشکــــــــــــــ....
داشتم سرچ می کردم یه خبر خیلی قدیمی دیدم ولی بد نیست شما هم بخونید ، چون خود من این خبر رو تاحالا نشنیده بودم :
این بازی در Nov 18 در آمریکا و آلمان منتشر می شود همچنین در ۲۶ آبان ماه در ایران هم به فروش می رسد . این بازی که به دو شکل نسخه اصل و نسخه معرفی شده به نام نسخه جرمنی ( آلمانی ) فروخته می شود که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هست که به آنها اشاره می کنم :
نسخه آلمانی : این نسخه از بازی دارای کم و کاستی های نسبت به نسخه اصل هست از جمله گرافیک کمتر نسبت به نسخه اصل سانسور بعضي از صحنه ها و مكان ها ، كم شدن تعداد شخصيت هاي فرعي بازي ( مردم و رهگذرها ) ، كم شدن كيفيت از لباس ها و حركات شخصيت ها ، كم شدن چند ماموريت ( مرحله ) ، كم شدن بعضي از وسايل ، برداشته شدن چندين مكان غير ضروري ، كم تر شدن كيفيت صداها و افكت ها ، برداشته شدن برخي از افكت هاي صوتي خاص كه در صداهاي ديگر گم هستن ( مانند صدا پاشيده شدن خون بعد از شليك گلوله : صداي پاشيده شدن خون در صداي شليك گلوله گم مي شود ) ، ... و آخر از همه كم شده گرافيك بازي . اين بازي براي كساني خوب هست كه از گرافيك 256 و رم 512 استفاده مي كنند .
منبع :البته مشخصه که این خبر مال زمانیه که فروش بازی تاخیر نخورده بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی 4 DVD هست 2 تا DVD9 حجم دقیق بازی چون 13.85 هست که رو 3 تا DVD جا نمیشه . دوستان هم کمی تحمل کنن بازی برای فردا خیلی بعیده ولی از پس فردا احتمال تو بازار ما هم بیاد هنوز بازی کرک نشده فعلا OffLine Activion بازی هست فقط ولی کرک برای اجرا هنوز نیست البته هر لحظه ممکنه بیاد، باید صبر کرد تا گروه های معروف مثل Reloaded یا Razor تورنت بازی رو بدن که قائدتا بعدش جاهایه دیگه هم پخش میشه .
Last edited by milky way; 02-12-2008 at 19:39.
اینطوری قیمت بازی بایستی بالای 3000 توامن باشه ...
بابا پول میخوام !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)