خوب اگه منظورتونو دقیق متوجه شده باشم این کارو بکنبد
اول یک شمشیر one-hand رو انتخاب کنید و بعد از انتخاب خارج کنید و دوباره برو تو منوی جادوها و اونجا انتخاب کنید
مشکلت حل میشه
خوب اگه منظورتونو دقیق متوجه شده باشم این کارو بکنبد
اول یک شمشیر one-hand رو انتخاب کنید و بعد از انتخاب خارج کنید و دوباره برو تو منوی جادوها و اونجا انتخاب کنید
مشکلت حل میشه
همون کنار شهر riften یه دریاچه هست . اونو میگه باید بری تو دریاچه تقریبا وسطاش یه قایق غرق شده که یه صندوق کوچولو داخلش هست. قفل هم هست و باید همون زیر آب بازش کنی. چیزی که میخوای داخل اونه. البته این ماموریت optional هست.
دوستان من بعد از اینجا دیگه نمیدونم چطوری ماموریت های اصلی رو ادامه بدم هیچ نقطه ای روی تقشه نیست.یعنی هیچکس نمیدونه من باید چیکار کنم؟نوع agent رو هم مشخص کردم
![]()
از یکی از اون درها که آبی هست برین بیرون
الان سه روزه که اومدم بیرون رفتم dragonsearch اونجا یه ماموریت دادن که رفتیم یه اژدها کشتیم. این ماموریت اصلیه؟
این deadra heart ها رو میشه از جایی خرید؟
هر چی میگردم پیداشون نمیکنم.
آره خیلی اذیتشون کردن حتی زاغه نشینشون هم کردن
ولی تو کوئست بوچر اون قاتل بلفطره که زن های بدبخت رو میکشت (علت دقیق این کارشو نفهمیدم فکر کنم برای جادو جنبل بود) dark elve الان نمیدونم چی بگم شاید حق دارن این کارو بکنن
میری collage witerun برو به قسمت خوابگاه طبقه 2 دم در ورودی ,اتاق خواب دست چپ یه دارک الو هست کچل هم هست دونه ای 850 سکه بدون تخفیف بهت میفروشه
اگه ندیدیش ساعت 1 یا 2 صبح برو تو اتاقش خوابه ساعت 8.5 بیدار میشه قبلش باید کمی باهاش حرف بزنی تا منوی بزینس باز بشه
چون این قلبارو قاچاقی وارد میکنه باید از زیر زبونش بکشی بیرون
پولت زيادي كرده؟ خب ~ رو بزن بعد بنويس
Player.additem 0003ad5b X
به جاي X تعداد مورد نظر وارد كنيد!
كد كنسول هر آيتمي رو خواستيد بگيد براتون بزارم
من توی این مرحله با یک باگه کوچیک مواجه شدم که همینطور که اینجا گفته درستش کردم، شاید به درد بقیه بچه ها هم بخوره :
---کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال : یادمه وقتی که داشتم trailer بازی رو قبل از اینکه بیاد توی X360، میدیدم کاراکتری که داشت بازی میکرد که برای مثال 2 تا Sword دستشه یدفعه Spell هاشو اورد رو دستاش یعنی یه جور Shortcut
کسی میدونی جوری هست که بشه رو PC هم اینکارو کرد یعنی بری Spell ها shortcut تعریف کنی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)