مرسی.
ولی من فقط سیو بعد از حمله به نرماندی رو دارم.
فکر کردم همون برای تغییر دادن بازی کافیه.
بازی هم تموم شد.
فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
کلا 2 رو برا 3 بازی می کنم.
مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا)