تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 227 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه ashil1234's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بچه ها من یه مد ساختم برای mass effect 3 که 5 تا Heavy weapon اضافه میکنه از مس افکت 2 و 3 که تیراشونم کم نمیشه و یه عالمه لباس حدودا 40 تا و 10 تا هم چهره و چند تا هم Armor و ... البته خودم لباساشو نساختم این ورژنه یکش هست میخوام تو ورژن یعدیش چند تا اسلحه دیگه هم اضافه کنم خب تو فایل read me هم دکمه ها رو واسه اومدن heavy weapon ها زدم مثلا F1 رو که میزنی اسلحه M-920 Cain میاد و هر چه قدر که میخاید میتونین شلیک کنین ّF2 رو که میزنین Blackstar میاد که یه شلیکش باعث از بیت رفتن خودتون هم میتونه بشه و این اسلحه بعد از یک تیر میوفه جلوتین و دوباره میتونین ازش استفاده کنین و 3 تا اسلحه دیگه ......!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای نصب کردنش هم فایل Coalesced
    رو اینجا بندازین:

"...\Mass Effect 3\Mass Effect 3\BIOGame\CookedPCConsole\"

اینم لینکش به بلاگم :

که نگید از جایه دیگه برداشتم .
    Last edited by ashil1234; 08-08-2012 at 23:22.

2. 2 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان دیگه اخرای بازی هستم
    جایی که باید به مقعر سبروس حمله کنیم
    تا الان چیزی حدود 3000 تا EMS به دست اوردم اما توی سایت های خارجی دیده بودم که برای بهترین پایین باید 5000 تا باشه
    من قدرت نظامی که دارم چیزی حدود 5900 تاست اما به خاطر بخش انلاینش که نمی تونم بازی کنم این مقدار نصف شده
    راهی هست بشه این درصد امادگی کهکشان رو که با بازی انلاین بالا می بریم به صورت افلاین افزایشش بدیم ؟
    کلاً بالاترین EMS که می شه به صورت افلاین گرفت چنده ؟

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    تایپیک مس 2 که کسی نمی یاد جواب بده.
    گفتم اینجا بگم شاید یکی جواب داد.
    سلام
    من دوباره این بازیو شروع کردم تا از سیوش نسخه 3 رو شروع کنم.
    واسه همین این دور برام مهمه
    یه چند تا سوال داشتم.
    یکی اینکه اون ستون که کنار آبیه هسته و رنگش قرمزه (فکرکنم اسم آبیه پاراگون بود) به چه درد می خوره؟
    اونجا هست که اشلی رو دوباره می بینه اشلی خیلی بد برخورد می کنه نمی شه کاری کرد باهامون بیاد
    من هر کاری کردم نشد
    راستی من این بازیو تا حالا تموم نکردم ولی تا دیسک 2 چند بار رفتم که هر بار به دلیلی نتونستم تمومش کنم.برا اینکه خوب تمومش کنم بدون اینکه داستان هم لو بره اگه نکته ای هست بهم بگین
    مرسی
    البته الان آخرای بازیم ولی خوب برای مس 3 هم به درد می خوره.
    چون اون هم پاراگون و اون یکی رو داره.
    راستی الان من دیگه باید برم تو امگا 4 ریلی ولی همه لویال هستند به جز میرندا.
    برای اینکه لویالش کنم پاراگون می خوام.
    الان چطور پاراگون به دست بیارم؟

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

سلام دوستان
    من الان دیگه اخرای بازی هستم
    جایی که باید به مقعر سبروس حمله کنیم
    تا الان چیزی حدود 3000 تا EMS به دست اوردم اما توی سایت های خارجی دیده بودم که برای بهترین پایین باید 5000 تا باشه
    من قدرت نظامی که دارم چیزی حدود 5900 تاست اما به خاطر بخش انلاینش که نمی تونم بازی کنم این مقدار نصف شده
    راهی هست بشه این درصد امادگی کهکشان رو که با بازی انلاین بالا می بریم به صورت افلاین افزایشش بدیم ؟
    کلاً بالاترین EMS که می شه به صورت افلاین گرفت چنده ؟
    سلام بابک.تو اینجا توی بخش بازی چه میکنی؟
    Readiness رو هم که با مولتی پلیر بالا میره میشه با یه فایل درست کرد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این فایل Readiness رو 100 میکنه.یعنی War Asset هات هر چی باشن دیگه کم نمیشه ازشون و نصف نمیشن.
    دستور العملش هم توی خودشه.
    فکر کنم کل EMS ای که بشه جمع کرد 7000 باشه.دقیق یادم نیست.
    موفق باشی.

6. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    تایپیک مس 2 که کسی نمی یاد جواب بده.
    گفتم اینجا بگم شاید یکی جواب داد.

البته الان آخرای بازیم ولی خوب برای مس 3 هم به درد می خوره.
    چون اون هم پاراگون و اون یکی رو داره.
    راستی الان من دیگه باید برم تو امگا 4 ریلی ولی همه لویال هستند به جز میرندا.
    برای اینکه لویالش کنم پاراگون می خوام.
    الان چطور پاراگون به دست بیارم؟
    ای وای یعنی اونجایی هستی که Collector ها به کشتیت حمله میکنن و همه ی خدمه رو میبرن ؟؟؟اگه اونجایی وخدمت رو نبردن و همه لویالن میتونی با استفاده از این نرمافزار پاراگونت رو بالا ببری اگه اونجایی و خدمت رو برده باشن حتی یه مرحله دیگه بری نصف خدمت رو از دست میدی پیشنهاد بت میدم سیو قبل از Reaper IFF رو بری و همه رو loyal کنی قبل از اینکه هم loyal کنی نیازه که با این نرم افزار پارا گونت رو به 3000 برسونی .که بتونی سر دعواهای هم تیمیات اونارو متقاعد به این کنی که نباید دعوا کنن بعدش که همه لویال شدن مرحله reaper IFF رو برو
    تو اونجا با یه گث ملاقات میکنی که تیر میخوره بعد از این مرحله میتونی فعالش کنی یا بدیش سربروس که فعالش کن و بعد از یک مرحله برو پیشش تا یه چیزی میخواد بهت بگه بعدش مرحلش رو برو و تو اون مرحله همیشه پاراگون رو انتخاب کن
    بعدش هم که تالی میاد و دعوا که از هم باید جداشون کنی بعد کلا دیگه همه لویال میشن بعدش برو به مرحله ی آخر وقتی رسیدی اونجا بگو که بهت بگم چه کسایی رو برای فرماندهی انتخاب کنی که هیچ کس از بین نره !!!

حواست باشه وقتی مرحله گث رو میری خدمت رو نبرده باشن.مگرنه دوباره با استفاده از این نرم افزار باید لویالش کنی !!!

اگه هم خوب نفهمیدی چی گفتم باید بیای تو یاهو مسنجر بت بگم !!!

8. این کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

ای وای یعنی اونجایی هستی که Collector ها به کشتیت حمله میکنن و همه ی خدمه رو میبرن ؟؟؟اگه اونجایی وخدمت رو نبردن و همه لویالن میتونی با استفاده از این نرمافزار پاراگونت رو بالا ببری اگه اونجایی و خدمت رو برده باشن حتی یه مرحله دیگه بری نصف خدمت رو از دست میدی پیشنهاد بت میدم سیو قبل از Reaper IFF رو بری و همه رو loyal کنی قبل از اینکه هم loyal کنی نیازه که با این نرم افزار پارا گونت رو به 3000 برسونی .که بتونی سر دعواهای هم تیمیات اونارو متقاعد به این کنی که نباید دعوا کنن بعدش که همه لویال شدن مرحله reaper IFF رو برو
    تو اونجا با یه گث ملاقات میکنی که تیر میخوره بعد از این مرحله میتونی فعالش کنی یا بدیش سربروس که فعالش کن و بعد از یک مرحله برو پیشش تا یه چیزی میخواد بهت بگه بعدش مرحلش رو برو و تو اون مرحله همیشه پاراگون رو انتخاب کن
    بعدش هم که تالی میاد و دعوا که از هم باید جداشون کنی بعد کلا دیگه همه لویال میشن بعدش برو به مرحله ی آخر وقتی رسیدی اونجا بگو که بهت بگم چه کسایی رو برای فرماندهی انتخاب کنی که هیچ کس از بین نره !!!

حواست باشه وقتی مرحله گث رو میری خدمت رو نبرده باشن.مگرنه دوباره با استفاده از این نرم افزار باید لویالش کنی !!!

اگه هم خوب نفهمیدی چی گفتم باید بیای تو یاهو مسنجر بت بگم !!!
    مرسی.
    ولی من فقط سیو بعد از حمله به نرماندی رو دارم.
    فکر کردم همون برای تغییر دادن بازی کافیه.
    بازی هم تموم شد.
    فقط میرندا لویل نبود.
    دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن.
    راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم.
    فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم.
    راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟
    چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟
    اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟
    آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟
    کلا 2 رو برا 3 بازی می کنم.
    مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم.
    Last edited by رضا جنگنده; 06-08-2012 at 19:25.

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مرسی.
    بازی هم تموم شد.
    فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
    دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
    راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
    فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
    راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
    چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
    اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
    آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
    مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا)

راستی هیچکس از مدم استفاده نکرد بدجور و شدید باحاله ها !!! انتخاب با خودتون

11. 2 کاربر از ashil1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

اين DLC ها رو چطوري بايد تو ايكس باكس به بازي اضافه كرد؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

مرسی.
    بازی هم تموم شد.
    فقط میرندا لویل نبود. خیلی بد شد چون میراندا تو مس 3 یه مرحله داره که میتونه بهت کمک کنه و جای سربروسرو پیدا کنی تازه هم EMS داره
    دو نفر به دیار باقی پیوستند:میرندا و موردن. موردن بدبخت هم توی EMS مس افکت 3 تاثیر داره با توجه به انتخابت برا کروگنا
    راستی چون رو ایکس باکس بازی می کنم نمی تونم از نرم افزار استفاده کنم. فکر کنم بتونی به کامپیوتر وصلش کنی وسیوش رو توی کامپیوتر بزاری و بعد ویرایشش کنی من تو یه فیلم توی یوتیوب دیدم همین کارو کرده بود .
    فکر کنم برا اینکه 3 رو خوب شروع کنم باید از اول بازیو برم. آره خوبه حواست باشه پیش میراندا و جک که دعوا میکنن اگه پاراگون کم داشتی از میراندا طرفداری کن
    راستی تو این دور به پاراگون اهمیت بدم یا اون یکی؟ پاراگون تاثیرش بهتره ولی مقدار پاراگونایی که میتونی تو بازی بدست بیاری با توجه به رنیگید کمتره ولی کلا به اون اندازه هست که بتونه ستونش رو کامل کنه
    چی کار کنم بیشتر بهم پاراگون بده؟ انتخاب های پاراگون رو بزن (سمت راست بالا ) اگه هم انتخابی که رنگش آبی رو بزنی (سمت چپ بالا ) بهت بیشتر پاراگون میده .
    اگه نصف خدمه بمیرن رو 3 تاثیر بد می زاره یا باعث می شه کسی بمیره؟ رو EMS ت تاثیر داره همچنین باعث خوشنودی اونا از تو میشه تازه اون دو تا که توی Engineering هستن توی مس 3 هم میتونن بهت بپیوندن .
    آخر بازی اون پاگاه رو منفجر کنم یا نه؟کدوم برا 3 بهتره؟ اگه پایگاه رو به سربرس بدی اشلی توی مس3 خیلی بیشتر بت گیر میده همون بهتر که پایگاه رو بترکونی
    مس افکت 2 تاثیر زیاد رو 3 می زاره یا نه؟اگه تاثیر زیاد نمی زاره 3 رو بدون سیو 2 شروع کنم. شدیدا بسیار تاثیر میزاره مخصوصا تو EMS ت حواست باشه ایندفه که مس 2 رو میری بین Legion و Tali که دعوا میکنن دعواشون رو حل کن و حو حواستم باشه که توی مرحله ی لویال گث گت هارو خوبشون کنی بعدشم که دیگه به سلامتی به مس 3 رسیدی اول اون Admiral کوارین هارو نج نجات بده بعد به مرحله ی اصلی برو و گزینه ی آپگرید رو بزن بهدش هم گزینه ی آبی (چپ بالا)
    مرسی.
    از فردا شروع می کنم دوباره بازی کنم.
    راستی این مد شما رو ایکس باکس کار می کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

مرسی.
    از فردا شروع می کنم دوباره بازی کنم.
    راستی این مد شما رو ایکس باکس کار می کنه؟

متاسفانه نه چون مثلا باید F1 بزنی تا M-920 Cain بیاد شاید اگه ایکس باکس داشتم میتونستم بفهمم چیکار کنم که دستوراشو به دکمه های ایکس باکس بدم.

راستی کسی میدونه کجا میتونم DLC های Mass effect 1 رو پیدا کنم؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •