تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 205 اولاول ... 103153193199200201202203204205 آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2044

نام تاپيک: Crysis

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

ببخشید دوستان من 3 تا پچ برای کرایسیس گرفتم ولی هیچ کدوم نصب نمیشه
    چیکار کنم
    این 3 تا پچ رو دانلود کردم

---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:17 AM ----------

ببینید دوستان این ارور رو میده خود ورژن بازی 1.1.5667 هست فکر کنم حتی پیچ 1.1. هم نصب نمیشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که این بازی رو نمی تونم تو ویندوز7 64 بیتی نصب کنم چیکار کنم
    یعنی نصب میشه ولی ارور close میده

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

ببخشید دوستان من 3 تا پچ برای کرایسیس گرفتم ولی هیچ کدوم نصب نمیشه
    چیکار کنم
    این 3 تا پچ رو دانلود کردم

---------- Post added at 07:21 AM ---------- Previous post was at 07:17 AM ----------

ببینید دوستان این ارور رو میده خود ورژن بازی 1.1.5667 هست فکر کنم حتی پیچ 1.1. هم نصب نمیشه
    در این مورد من پچها رو نصب نکردم ولی بازی رو از اول نصب کنید و کرکش هم نکنید و حالا پچها رو نصب کنید و کرک اخرین پچ رو که نصب کردید دانلود کنید
    این عکس اخری هم دیده نمیشه
    دوستان یه سوال دیگه هم داشتم اونم اینه که این بازی رو نمی تونم تو ویندوز7 64 بیتی نصب کنم چیکار کنم
    یعنی نصب میشه ولی ارور close میده
    یه کرک برای 64 بیت همراه dvd هست

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

در این مورد من پچها رو نصب نکردم ولی بازی رو از اول نصب کنید و کرکش هم نکنید و حالا پچها رو نصب کنید و کرک اخرین پچ رو که نصب کردید دانلود کنید

یه کرک برای 64 بیت همراه dvd هست
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    ولی این نسخه ایی که من دارم اصلاً کرک نداره بازی نصب میشه بعد برنامه +V نصب میشه
    چیکار کنم کمک کنید

اینم عکسی که گفتید دیده نمیشه
    Last edited by mInI_ClockEr; 21-06-2011 at 15:39.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

[QUOTE=jack426;6197249]در این مورد من پچها رو نصب نکردم ولی بازی رو از اول نصب کنید و کرکش هم نکنید و حالا پچها رو نصب کنید و کرک اخرین پچ رو که نصب کردید دانلود کنید

یه کرک برای 64 بیت همراه dvd هست[/QUOTE
    بازی رو دوباره نصب کردم ولی درست نشد اصلاً پوشه یا فایلی بنام کرک نداره این نسخه ایی که من دارم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

خیلی ممنون از راهنماییتون
    ولی این نسخه ایی که من دارم اصلاً کرک نداره بازی نصب میشه بعد برنامه +V نصب میشه
    چیکار کنم کمک کنید

اینم عکسی که گفتید دیده نمیشه

یه کرک برای 64 بیت همراه dvd هست[/QUOTE
    بازی رو دوباره نصب کردم ولی درست نشد اصلاً پوشه یا فایلی بنام کرک نداره این نسخه ایی که من دارم
    خوب ببینید با راهکار 2 و3 مشکلتون حل میشه و اگر نشد باید dvd دستکاری نشده رو بخرید
    1-پس این نسخه ایی که نصب کردید از اول کرک شده ،بنابراین شما باید با ستاپ اصلی خود بازی ،بازی رو نصب کنید و بعد آپدیت کنید . اینطور آپدیتها برای ستاپ اصلی هست
    2-یا فایل اورجینال بازی crysis.exe از اینترنت دانلود کنید
    3-windows installer رو آپدیت کنید(از خود سایت مایکروسافت دانلود کنید و بعد نصب کنید

7. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من نمیدونم کدوم مدیری ورداشته پست مارو پاک کرده

من یه جا گیر کردم یه نیم ساعت از بازی رو رفتم سوار تانک میشم هی میرمو میرم تا اینکه اونجایی که میخوام از تونل برم بیرون 2 تا تانک میاند و یهو میزنندم 1000 بارم رفتم بازم میزنند قبل از اینکه من بزنمشون-اینا رو جوره خاصی باید نابودشون کرد ؟

کلا بازی چند ساعته ؟(متوسط رو به کند بازی کنی )

من نمیدونم کجای سوالم نا مربوط بود که پستمو حذف کردندو نوشتند نا مربوط به تاپیک

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من پاک کردم... اما به چه دلیلی,...

شما قبلش عنوان کرده بودین که "این آپدیت 3 گیگی که دانلودها گذاشته رو دانلود کنم؟تاثیر زیادی داره ؟یا نه ارزش نداره ؟همین که ماله دایرکست 11 هست رو میگم(گرافیکم دایرکست 11 نیستا)"
    اما جوابش: مربوط به بازی Crysis 2 میشه, نه Crysis... تاپیکو عوضی اومدین! البته اون اپدیت هم 2.5 گیگ هست نه 3 گیگ.
    با توجه به همین صحبتتون پستتون پاک شد مگه اینکه برای Crysis اپدیت 3 گیگ منتشر شده باشه که همگی بی خبریم ازش!...

10. این کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

من یه جا گیر کردم یه نیم ساعت از بازی رو رفتم سوار تانک میشم هی میرمو میرم تا اینکه اونجایی که میخوام از تونل برم بیرون 2 تا تانک میاند و یهو میزنندم 1000 بارم رفتم بازم میزنند قبل از اینکه من بزنمشون-اینا رو جوره خاصی باید نابودشون کرد ؟

کلا بازی چند ساعته ؟(متوسط رو به کند بازی کنی )

یه شات بزار از خود تانکها که روبروت هستند. اما با این همه نباید اونقدر نزدیک تانکها بشید که براحتی بهتون شلیک کنند .از راه دور هم میشه اونها زد.حتما که نباید با تانک بزنی از تانکت بیرون بیا و بعد با این اسلحه law یا همون rpg روی تانکها زوم کن و بزنشون
    Last edited by jack426; 05-07-2011 at 23:56.

12. این کاربر از jack426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من پاک کردم... اما به چه دلیلی,...

شما قبلش عنوان کرده بودین که "این آپدیت 3 گیگی که دانلودها گذاشته رو دانلود کنم؟تاثیر زیادی داره ؟یا نه ارزش نداره ؟همین که ماله دایرکست 11 هست رو میگم(گرافیکم دایرکست 11 نیستا)"
    اما جوابش: مربوط به بازی Crysis 2 میشه, نه Crysis... تاپیکو عوضی اومدین! البته اون اپدیت هم 2.5 گیگ هست نه 3 گیگ.
    با توجه به همین صحبتتون پستتون پاک شد مگه اینکه برای Crysis اپدیت 3 گیگ منتشر شده باشه که همگی بی خبریم ازش!...

ااااااا پس ببخشید

آخه الان کرایسیس 2 تو بورسه منم اینو دیدم بالاست دیگه توجه به 2 نبودنش نکردم

پس خوب شد که اینو نوشتم وگرنه همه فکر میکردند همون کرایسیس 1 منظورمه وگرنه همه رو گیج میکردم که تانک کجا رو میگم

حق با شماست -مر30 دوست عزیز

14. 2 کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •