panasonic gb 40 قیمت 200 تومن (ضد آب)
panasonic gb50 قیمت 320 تومن (ضد آب)
panasonic er217 قیمت 210 تومن (ضد آب)
دستگاه های بالا، با گارانتی های مختلف (مخصوصاً آژند) گران تر هستند.
panasonic gb 40 قیمت 200 تومن (ضد آب)
panasonic gb50 قیمت 320 تومن (ضد آب)
panasonic er217 قیمت 210 تومن (ضد آب)
دستگاه های بالا، با گارانتی های مختلف (مخصوصاً آژند) گران تر هستند.
سلام
با بادی گروم میشه قسمت های ( موهای زیاد ) پشت کمر رو هم اصلاح کرد ؟
دسته ای چیزی که نداره که باعث بشه قسمت پشت بدن رو هم اصلاح کرد ؟
از دوستان کسی بادی گروم پاناسونیک نداشته بدونه چجوره کیفیتش ؟
یا همون 2040 فیلیپس بگیریم ؟ مانند تیغ میزنه ؟
ممنون
پاناسونیک رو نمیدونم ولی 2040 فیلیپس که خیلی خوبه من الان 1 ساله دارم زیر دوش استفاده میکنم بهتر از تیغ میزنه ضد حساسیته من که ازش خیلی راضیم پایین کمر رو باهاش میزنم ولی که منظورت سر شونه هست رو نمیدونم چون سر شونه هام مو نداره ولی فکر نمیکنم نشه اگه ایینه مناسب تو حمام باشه میشه زد
سلام.بادی گروم تا سقف 170 چی پیشنهاد میکنید ؟
فیلیپس PHILIPS TT2021 یا رمینگتون REMINGTON BHT300 چطورن؟
میخوام برای تمام نقاط بدن بشه استفاده کرد و در حد- 0 - هم بتونه بزنه
Last edited by mohsen0000000000; 28-04-2014 at 09:35.
سلام
بران سري هفت 790 يا 720
پاناسونيك lf51
من دومي رو با گارانتي خريدم و راضيم ولي اولي بدون گارانتي گير مياد و بهتر هم هست
عزیز ممنون که جواب دادی
تو مدلایه پاناسونیک مثلا دو مدل زیر تو چیا باهم فرق دارن ؟ گرونه کیفیت ساختش بالاتره یا بهتر اصلاح میکنه و صداش کمتره کلا ارزش داره مثلا 400 بدی یا نه فرق زیادی ندارن با یه مل 120 تومنی هم همون اصلا حو انجام میده و لازم نیس 300 بدی مدل بالاتر بگیری ؟؟؟
ارزونا
1.پاناسونیک Panasonic ER240
پاناسونیک Panasonic ER2403
گرونا
2.پاناسونیک Panasonic ER1611
پاناسونیک Panasonic ER1511
خودم الان موزر مدل 1400 اصلی المانی و دارم سه سال پیش 20 تومن خریدم ولی از دستم افتاد ناق ص شد ازش راضی بودم این مدلایه ارزون بالا از لحاظ کارایی و اصلاح بهتر از این مدل بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گارانتی شون واقعا خدماتش خوبه یا مثل گارانتی گوشیایه موبایله یعنی همون کشکه ؟ واسه این پرسیدم میخوام از بانه بی گارانتی واصلی بخرم نظرت چیه ریسک داره
این دو تا اختلاف قیمت 10-15 تومنی دارن. پس نباید انتظار فرق خاصی رو بینشون داشته باشی.ارزونا
1.پاناسونیک Panasonic ER240
پاناسونیک Panasonic ER2403
توی مشخصاتشون دو تا فرق دیدم. 1- مدل 2403 به دلیل طراحیش، راحت تر میشه توی دست نگه داشت و دست کمتر خسته میشه. 2- مدل 2403 ضد آب هست.
کلاً فرق خاصی در کیفیت اصلاح نباید داشته باشن.
توی مشخصاتشون، فرقی که دیدم اینه که 1611 رو میشه یک ساعت به برق زد و 50 دقیقه استفاده کرد. اما 1511 که ارزون تر هست رو میشه یک ساعت به برق زد و 70 دقیقه استفاده کرد! (البته شاید و شاید به خاطر موتور قوی تر 1611 هست که سریعتر شارژ رو خالی میکنه. شاید!)گرونا
2.پاناسونیک Panasonic ER1611
پاناسونیک Panasonic ER1511
نمی دونم چقدر عملکردشون فرق داره. ولی خودم همیشه موقع جنس خریدن، کالایی رو می خرم که دو روز دیگه نگم کاش گرون تره رو می خریدم.
خودم تازه er217 خریدم و کارم به گارانتی نیفتاده. ولی مطمئناً بدترین گارانتی رو گوشی ها دارن. پاناسونیک و بقیه ی برندهای معتبر داخل، همیشه سرویس خوبی به مشتری ها دادن.
من اگر امکانش رو داشتم، از بانه، ارزون می خریدم. چون جنس ژاپنی به این زودی خراب نمیشه. و بعد از دو سال هم که اگر بخواد خراب بشه، گارانتی تموم شده. پس جنس معتبر، نیاز چندانی به گارانتی نداره.
خیلی ممنون
راستش این مدت شارژ و ارگونومی و زیبایی برام اصلا فرقی نداره
فقط واسم مهم اینه که کیفیتش ( این مدل ارزونا ) با مدلایه بالاتر اصلاحش و کیفیت قطعات و عمری بدنش یکیه یا نه واسه اینکه مرددم بد جور
چون حقیقاتش اگه با همون هزینه کمتر خواسته هام برسم نمیخوام هزینه یه بیشتری بکنم
مسلماً اختلاف قیمت مدل های ارزون و گرون بی دلیل نیست.فقط واسم مهم اینه که کیفیتش ( این مدل ارزونا ) با مدلایه بالاتر اصلاحش و کیفیت قطعات و عمری بدنش یکیه یا نه
چون با همه مدل ها کار نکردم، نمی تونم در مورد تفاوت کیفیت اصلاح شون نظر بدم. ولی در مورد کیفیت ساختشون، باید بگم که مثلاً جنس تیغه ی کالا های ارزون (حدود 200 تومن) از استیل ضد زنگ هست. گرون ترها از تیتانیوم و گرون ترهاش از آلیاژ نقره هست. پس شاید اختلاف کیفیت اصلاح خیلی نباشه، ولی مسلماً عمر تیغه ها، مدت زمان شارژ، جنس بدنه، ضد آب بودن و... فرق داره.
سلام.بادی گروم تا سقف 170 چی پیشنهاد میکنید ؟ فیلیپس PHILIPS TT2021 یا رمینگتون REMINGTON BHT300 چطورن؟میخوام برای تمام نقاط بدن بشه استفاده کرد و در حد- 0 - هم بتونه بزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)