تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 203 از 221 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اتفاقا منم این مدل رو دیدم و چنتا مشکل داره
    یکی اینکه به گفته خود مسوولینشون این مدل واسه حداکر قد 180 هست
    دوم اینکه واسه زدن لاری بدلیل اینکه ارتفاعش تغییر نمیکنه مناسب نیست
    و البته نفهمیدم میشه زاویشو تغییر داد و خوابوندشو سینه زد باهاش یانه
    و یه نکته دیگه واسه سر شونه چی کار میشه کرد؟
    ایا با خرید همین نیمکت و هارتل و دمبل و وزنه میشه تا حد مناسبی کار درست انجام داد؟
    خیلی جالبه منم شرایطم مثل شماس 185 قد و 88 وزن فقط مساله من اینه اکثر وزن تو شیکمم جمع شده و کلا بقیه بدنم لاغره

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام من یه خورد چربی در ناحیه شکم و پهلو ها و سینه دارم چه جوری میتونم چربی سوزی کنم ؟؟؟ با هوازی؟؟؟؟

چی کار کنم صورتم لاغر نشه
    سلام
    ورزش هوازی نیم ساعت در روز + رژیم غذایی

رژیم ملایم باشه صورت لاغر نمیشه. اگرم لاغر بشه موقتیه و برمیگرده

سلام
    من بعد از سالیان سال میخوام اول برای سلامتی و دوم برای اینکه هیکلم از این ریخت در بیاد ورزشو از سر بگیرم
    هدف هم که معلومه بعد سلامتی میخوام حجم بیارم ! منضورمم اصلا بازوی خفنو سینه فلان نیستا ! در حد معمولی اصلا هدفم گنده شدن بیش از حد نیست

مشکل اینه من به باشگاه دسترسی ندارم و باید وسایل رو بگیرم و تو منزل تمرین کنم
    من به صورت خیلی شدید نیاز به تمرینهای سرشونه هم دارم البته

میشه در ابتدا در مورد خرید وسایل (البته طوریکه خیلی هم نخوام هم هزینه کنم هم جا زیاد بگیره) راهنماییم کنیم
    اینکه چه چیزهایی نیازه واسه شروع و بعدش کم کم اضافه کنم .... البته دویدن و دوچرخه هم تو برنامه هفتگیم خواهد بود و وسیله نمیخواد
    سلام
    خب توضیح ندادید که لاغرید یا چاقید. بهرحال اگر بیش از حد لاغر هستید دوچرخه و تردمیل و دویدن توصیه نمیشه فعلا.
    من توی دستگاههای خونگی خیلی وارد نیستم ولی دستگاههایی هست که مخصوص ورزش خونگیه چندین حرکت رو با یک دستگاه میتونید انجام بدید. از اونا بگیرید اگر نیاز به دستگاه دارید. اکثر حرکات رو با دمبل و هالتر میشه زد. البته به میز پرس سینه نیاز دارید که باید تهیه کنید همچنین اگر تمرین پا میخواید بکنید به دستگاههای مربوطه یا به پایه ی نگهدارنده ی اسکات نیاز دارید.
    وسایل ضروری همیناست البته خیلی گرون در میاد

آقا من هم دقیقا شرایط شما رو دارم. 7 8سال پیش که هنوز سر کار نرفته بودم یه سالی باشگاه رفتم اما بعدش دیگه ول کردم .اما حالا میخوام دوباره شروع کنم اما تو خونه .حوصله و وقت باشگاه رفتن رو ندارم.
    یک سرچ کردم به این نتیجه رسیدم یه نیمکت بدن سازی بگیرم و تو خونه شروع به کار کنم. یه دوچرخه ثابت هم دارم که اونم میذارم تو برنامه ام.
    فعلا این مدل مد نظرمه بگیرمش

فقط چند چیز مونده که از اساتید میخوام کمک کنن و راهنماییم کنن.
    1- من دنبال حجم اصلا نیستم . دنبال سلامتی دردرجه اول هستم و اینکه از هیکل های فیتنسی خوشم میاد. یه برنامه میخواستم که شامل کار یا دمبل و هالتر باشه که بشه با دستگاه بالا انجامش داد.
    2- در مورد دوچرخه ثابت چطوری تو برنامه تمرینی ازش استفاده کنم؟
    3- چه نوع دمبل و هالتری بگیرم؟ چند کیلویی . مدلهای خاصی اگر هست بگین.
    4- من حدود 184 قدمه و 88 کیلو وزنم. با شرایط و فرم بدنیم فکر میکنم حدود7 8 کیلو اضافه وزن داشته باشم. مقداری چربی در ناحبه شکم ، پهلو و سینه هام دارم. برنامه خاصی برای اونها وجود داره؟
    5- شنیدم چربی سوزهایی وجود داره که در صورت استفاده همراه با تمرینات ورزشی نتایج خیلی خوبی میده. از این آدرس مثلا شما چه نوع و مدلی رو پیشنهاد میدید برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فعلا همینا برای شروع مد نظرمه . اگر اساتید مورد خاصی هم به نظرشون میرسه لطف کنن بگن تا استفاده کنیم
    ممنون

سلام
    خب شما با این میز تمرینات پا رو چطوری میخواید انجام بدید؟ اگر نمیخواید انجام بدید که هیچی. همچنین بارفیکس هم هست و حرکات زیربغل که اونا رو هم پوشش نمیده...
    با این میز شما جلوبازو و سینه رو میتونی تقویت کنی.
    برای شروع از وزنه ی سبک شروع کن سه ست 10 یا 12 تایی بالا سینه ، همین مقدار پرس سینه و بعد هم زیر سینه بزن.
    جلو باز رو هم بعدش بزن همین تعداد.

2-. دوچرخه ثابت رو یه روز در میون برو روزهایی که با وزنه تمرین نمیکنی

3. بستگی به توان بدنیت داره دیگه. من فکر میکنم دمبل از پنج کیلو بگیر تا دمبل دوازده و نیم یا پونزده کیلویی. وزنه هم دو و نیم و پنج و ده و پونزده رو بگیر از هرکدوم یک جفت. البته فعلا پونزده رو نگرفتی اشکال نداره

4- چربی های اضافی با دوچرخه آب میشه اگر رژیم غذایی داشته باشی. فقط یادت باشه عضله اوردن با چربی آب کردن هم زمان نمیشه ، جدا جدا

5- فعلا شما نیاز به چربی سوز نداری یا یکی دو سال.

ایا با خرید همین نیمکت و هارتل و دمبل و وزنه میشه تا حد مناسبی کار درست انجام داد؟
    خیلی جالبه منم شرایطم مثل شماس 185 قد و 88 وزن فقط مساله من اینه اکثر وزن تو شیکمم جمع شده و کلا بقیه بدنم لاغره

بله وسایل کاربردی تر از این هم هست اخیرا خیلی پیشرفت کردن در زمینه وسایل خانگی. با یه وسیله 80 درصد عضلات رو میشه درگیر کرد ولی خب هرچی پول بدی آش میخوری

به این وسیله صرفا باید به چشم میز پرس نگاه کرد. اگر میزپرس های بزرگتر باشه بهتره. لاری خیلی مهم نیست.

3. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

یعنی همزمان نمیشه هم بدنسازی کار کرد هم هوازی ؟؟؟؟

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اینو که واسه حداکثر قد 180 هستش رو نمیدونستم! یعنی به درد ما نمیخوره؟
    زاویه شو که میشه تغییر داد. برا سرشونه هم فکر کنم از همون دمبل میشه استفاده کرد.

وسایل کاربردی تر از این هم هست اخیرا خیلی پیشرفت کردن در زمینه وسایل خانگی. با یه وسیله 80 درصد عضلات رو میشه درگیر کرد ولی خب هرچی پول بدی آش میخوری
    ممنون از راهنماییاتون.
    برای حرکات پا راستش نمیخوام زیاد رو اون قسمت کار کنم چون در کل پاهای قویی دارم بخاطر کوهنوردی تقریبا منظمی که انجام میدم.
    در مورد این وسایلی که میگین کاربردی تره و خونگی هم هست میشه یکم بیشتر توضیح بدید به چه صورته و چه مدلیه؟ قیمتهاشون چطوره؟ چقدر جا میگیرن؟ منبعی هست معرفی کنین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

شما دستگاه بدنسازی چند کاره رو تو نت سرچ کنید براتون میاره نمونه هاشو

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

یه برنامه ترکیبی برای هوازی و بدنسازی یعنی چربی سوزی و عضله سازی با هم باشه کمکم میکنید؟؟؟

ترتیب درست چیه اول بدنسازی بعد هوازی؟؟؟ یا اول هوازی بعد بدنسازی؟؟؟

قبل از شروع تمرین و بعد از اتمام تمرین غذایی باید مصرف بشه ؟؟؟

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

11

سلام من یه خورد چربی در ناحیه شکم و پهلو ها و سینه دارم چه جوری میتونم چربی سوزی کنم ؟؟؟ با هوازی؟؟؟؟

چی کار کنم صورتم لاغر نشه
    با اجازه آقا حامد :
    یکی از شاگردام تن تاک گرفته بود حدود 4 ماه پیش (دقیق نمیدونم ، خلاصه همین حدودا دیگه) هرروز هم ازش استفاده میکنه و مشکلی هم نداشته (مثل شکستگی و پارگی و ....)

اما مشکل اصلی اینه که هیچ فایده ای براش نداشته ، چون کوچک شدن شکم اصلا ربطی به حرکات شکم مثل دراز نشست و کرانچ و بارفیکس کرانچ و ...... نداره .
    کسی که میخواد شکمش کوچیک بشه فقط و فقط باید سه اصل رو رعایت کنه :

1. دریافت کالری کم (کمتر از مقدار نیاز روزانه که با محاسبه میزان فعالیت ها و وزن و قد و ...... بدست میاد)
    2. انجام ورزش های هوازی مثل : پیاده روی ، دو ، فوتبال ، دوچرخه ، کوهنوردی ، اسکی و ..... یا تو باشگاه : تردمیل ، دوچرخه ، اسکی فضایی ، طناب و .....
    3. استراحت و تنظیم خواب

* حالا اینکه چرا همراه با این نکات تمرین شکم میدن مثل دراز نسشت ، دیلیلش اینه که وقتی شکم چربی هاش آب بشه (اگه تو مدت زمان کم مقدار زیاد وزن کم کنیم مثلا در هر 4 هفته بیشتر از 3.5 کیلو کم کنیم) پوست شکم حالت آویزون و بدی پیدا میکنه ، اما اگه بجای چربی ها ماهیچه های این قسمت رشد کنند ، هم جای خالی چربی ها رو پر میکنند و هم بدن رو زیبا میکنند .

اما متاسفانه تن تاک با این شعار تبلیغاتی کل واحد های تربیت بدنی رو زیر سئوال برده .درضمن ، برای حرکت کرانچ بعد از یه مدتی از وزنه استفاده میکنند تا این کار سخت بشه نه اینکه با کمک چهار تا فنر و دوتا چرخ اینکار رو آسونتر کنن .

کسی که قصدتش جدیه و واقعا میخواد ورزن کم کنه بهتره بعد از یکماه رعایت سه نکته بالا ، از چربی سوزهایی مثل الکارنیتین ، لیپو6 ، CLA و ..... استفاده کنه .
    در کنار اینا اگه میخواد اتفاقی که در پاراگراف ستاره دار تشریح کردم نیوفته ، از BCAA , Whey , GLutamine میتونه استفاده کنه .

اما بازم تاکید میکنم ، تنها رعایت اون سه نکته + استفاده از ژریم غذایی تحت هرم غذایی هست که باعث پیشرفت میشه ، نه تن تاک و مکمل ها و .......
    همونطور هم که آقا حامد گفتند لاغر شدن صورت موقتیه ، توی دوره هم یکم ، خیلی کم ، استفاده از جوونه گندم و جو تاثیر داره .

9. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلاممم.
    یه سوال داشتم اوم اینه که مکملها با مارکهای زیادی هست تو بازار سوالم اینه چه مارکی خوبه و قلبی نیست و از کجا تهیه کنیم؟؟؟
    اگه میشه راهمایی کنید!!!

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام
    من یه نو جوون 14 سالم
    قدم حدودا 172 هستش
    وزنم هم 60 کیلو هست
    من از هر کسی پرسیدم گفت که بدنسازی برام توی این سن اصلا خوب نیس
    میشه بپرس واقعا تاثیر منفی توی رشد داره؟
    اگه ممکنه با دلیل برام توضیح بدید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلاممم.
    یه سوال داشتم اوم اینه که مکملها با مارکهای زیادی هست تو بازار سوالم اینه چه مارکی خوبه و قلبی نیست و از کجا تهیه کنیم؟؟؟
    اگه میشه راهمایی کنید!!!
    هر مارکی ممکنه تقلبیش باشه. باید فروشنده مطمئن باشه

سلام
    من یه نو جوون 14 سالم
    قدم حدودا 172 هستش
    وزنم هم 60 کیلو هست
    من از هر کسی پرسیدم گفت که بدنسازی برام توی این سن اصلا خوب نیس
    میشه بپرس واقعا تاثیر منفی توی رشد داره؟
    اگه ممکنه با دلیل برام توضیح بدید
    نه چنین چیزی نیست. هر سن سال و هر جنسیتی میتونه تمرین با وزنه رو انجام بده ولی در نوع تمرین و شدتش تفاوت داره. فعلا شما باید با یک برنامه ی سبک و وزنه های سبک کارکنی. بدنسازی تاثیر مثبت تو رشد داره اتفاقا

13. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •