ضيافت ناهار
اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :
فلورنيتينو پرز و ماريا دلنيدو ساعاتي قبل از بازي دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي بين تيم هاي رئال و سويا امروز در مراسم ضيافت ناهار شركت كردند
در اين مراسم علاوه بر دو مدير عاملان باشگاه خورخه والدانو - ادواردو فرناندز-مانوئل ردوندو -سانتياگو مرينو-اسكار سيسنروس-بالبولتين نيز حضور داشتند.
رئالي ها در مرحله رفت توانستند با 1 گل سويا را شكست دهند و امشب در حالي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو مقابل اين تيم صف آرايي ميكنند كه با حفظ نتيجه بازي رفت ميتوانند به فينال جام حذفي صعود كنند
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يك روز استراحت براي بازيكنان

بازيكنان جمعه تمرينات را از سر ميگيرند تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب با سوسيه داد آماده كنند
بعد از برد 2-0 سفيدها مقابل سويا و رفتن به فينال جام حذفي بازيكنان 1 روز استراحت ميكنند و سپس جمعه به تمرينات باز خواهند گشت تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب (ساعت 9.30 شب به وقت ايران )در ورزشگاه برنابئو مقابل سوسيه داد با آمادگي كامل به ميدان بروند.
ادامه تمرينات بازيكنان جمعه ساعت 11 به وقت محلي و با حضور 15 دقيقه اي خبرنگاران و رسانه ها پي گيري ميشود
کد:
آدبايور: "گل زدن بسيار ويژه بود"

پس از صعود رئال به فينال جام حذفي آدبايور در خصوص بازي و اولين گلي كه در برنابئو به ثمر رساند با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت
"مسابقه بسيار ويژه اي بود چون كه من عاشق اين باشگاه هستم و روياي من هميشه بازي كردن در رئال بوده است .با اولين حضورم در برنابئو توانستم اولين گلم را به ثمر برسانم و از اين بابت بسيار خوشحال هستم"
"من به اينجا آمدم تا بتوانم بيشتر بازي كنم .من در كنار بازيكنان بزرگي همچون رونالدو - كاكا - خديرا - اوزيل بازي ميكنم .فكر ميكنم بنزما بازيكن بزرگي است .او چندين شانس گلزني داشت ولي نتوانست به گل تبديل كند اما فوتبال همين است .بنزما بازيكن خوبي است و ميخواهد اينجا گلهاي بيشتري به ثمر برساند"
"هنوز زمان زيادي تا فينال باقي مانده است و ما بايد روي لاليگا تمركز كنيم .ما ميخواهيم مقابل يكي از بهترين تيمهاي جهان روبرو شويم .روبرو شدن با بارسلونا در فينال جام حذفي سخت خواهد بود ولي ما ميخواهيم اين شانس را داشته باشيم تا با شكست آنها قهرمان شويم"
کد: