تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 416 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Copa del Rey

Almeria 0-3 Barcelona
    Adriano 34
    Thiago Alcántara do Nascimento 56
    Ibrahim Afellay 66

José Pinto Colorado
    Adriano
    Gabriel Milito
    Sergio Busquets Burgos
    Daniel Alves
    Seydou Keita
    Javier Mascherano
    Thiago Alcántara do Nascimento
    Nolito
    Bojan Krkic
    Ibrahim Afellay

Gerard Piqué

Almeria 0-3 Barcelona (0-8 Agg) Afellay's First Goal Eases Blaugrana Into Copa Del Rey Final

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Barcelona Coach Pep Guardiola Delighted To Reach Copa Del Rey Final

کد:
    Feb 2, 2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آفلاي اولين گلش رو زد
    براي تيم جوانان بارسا بردن با اختلاف 3 گل نتيجه خوبي بود
    از همون چند دقیقه اولی که در ترکیب بارسا قرار گرفت راحت و سریع کار کرد. انگار تو ذاتشه! ازش به عنوان بهترین خرید لالیگا یاد می کنن.

نکنه میگی بازی بارسا و آلمریا که بازی رفتش 5-0 شده جذابیتش بیشتر از بازی رئال و سویا که بازی رفتش 1-0 شده؟!
    February 2, 2011

7 PM GMT
    Almeria - Barcelona

9 PM GMT
    Real Madrid - Sevilla

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

دوستان شبکه ای رونمی شناسید که بازی هاروزنده نشون بده روی هاتبردیایوتل ست

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

از مزایای بودن در سمت سخت جدوله عزیزم
    چپ میرن راست میرن میگن سمت راحت جدول(چند امتیازی که تو لیگ از دست دادید از تیم های قدر از دست دادید؟)
    بازی ها حذفیه و تیم ضعیف و قوی تمام تلاششونو می کنن تا شاید حتی با شانس هم که شده بیان بالا.
    تبریک به بارساییا و رئالییا برای بازی فینال لحظه شماری می کنم و می خوام ببینم مو ایندفعه چه نقشه ای داره(چه طور بارسارو مهار می کنه)
    بازی کیه؟
    Last edited by salar_khan; 03-02-2011 at 08:36.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دست گل ! بنزما درد نکنه ، دقیقه 4 و دروازه خالی و اوت ؟ ..... !!!!

البته اگر بدون موضع منفی نگاه کنیم ، بنزما بسیار انرژیک بازی می کنه و گاهی اوقات تا حدود زیادی عقب میاد و حتی نقش بازیسازی رو برعهده میگیره و به جابجایی های شناور بازیکنان تهاجمی رئال کمک می کنه ، کاری که مطمئنا آدبایور نمیتونه انجام بده ( به علت کلاس و استایل متفاوت بازیش ) . مثال همین بازی دیشب در نیمه ی اول که بنزما پایه گذار حرکت دی ماریا و پاس عمقی وی به رونالدو شد .

چپ میرن راست میرن میگن سمت راحت جدول
    بازی ها حذفیه و تیم ضعیف و قوی تمام تلاششونو می کنن تا شاید حتی با شانس هم که شده بیان بالا.
    اگر مجموع تورنمنت حذفی رو در نظر بگیریم رئال تیم شایسته تری بوده برای کسب قهرمانی ( با توجه به قرعه ) ، اما مسئله ی مهم اینجاست که در تورنمنت حذفی مهم ترین بازی ، بازی فینال هست ، و در نهایت تیمی که در فینال بهتر باشه ( صرفا از لحاظ نتیجه ، نه از لحاظ آمار) قهرمان هست .

بازی کیه؟
    April 20, 2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ضيافت ناهار

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

فلورنيتينو پرز و ماريا دلنيدو ساعاتي قبل از بازي دور برگشت نيمه نهايي جام حذفي بين تيم هاي رئال و سويا امروز در مراسم ضيافت ناهار شركت كردند

در اين مراسم علاوه بر دو مدير عاملان باشگاه خورخه والدانو - ادواردو فرناندز-مانوئل ردوندو -سانتياگو مرينو-اسكار سيسنروس-بالبولتين نيز حضور داشتند.

رئالي ها در مرحله رفت توانستند با 1 گل سويا را شكست دهند و امشب در حالي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو مقابل اين تيم صف آرايي ميكنند كه با حفظ نتيجه بازي رفت ميتوانند به فينال جام حذفي صعود كنند

کد:
    يك روز استراحت براي بازيكنان

بازيكنان جمعه تمرينات را از سر ميگيرند تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب با سوسيه داد آماده كنند

بعد از برد 2-0 سفيدها مقابل سويا و رفتن به فينال جام حذفي بازيكنان 1 روز استراحت ميكنند و سپس جمعه به تمرينات باز خواهند گشت تا خودشان را براي بازي يكشنبه شب (ساعت 9.30 شب به وقت ايران )در ورزشگاه برنابئو مقابل سوسيه داد با آمادگي كامل به ميدان بروند.

ادامه تمرينات بازيكنان جمعه ساعت 11 به وقت محلي و با حضور 15 دقيقه اي خبرنگاران و رسانه ها پي گيري ميشود

کد:
    آدبايور: "گل زدن بسيار ويژه بود"

پس از صعود رئال به فينال جام حذفي آدبايور در خصوص بازي و اولين گلي كه در برنابئو به ثمر رساند با سايت رسمي به مصاحبه پرداخت

"مسابقه بسيار ويژه اي بود چون كه من عاشق اين باشگاه هستم و روياي من هميشه بازي كردن در رئال بوده است .با اولين حضورم در برنابئو توانستم اولين گلم را به ثمر برسانم و از اين بابت بسيار خوشحال هستم"

"من به اينجا آمدم تا بتوانم بيشتر بازي كنم .من در كنار بازيكنان بزرگي همچون رونالدو - كاكا - خديرا - اوزيل بازي ميكنم .فكر ميكنم بنزما بازيكن بزرگي است .او چندين شانس گلزني داشت ولي نتوانست به گل تبديل كند اما فوتبال همين است .بنزما بازيكن خوبي است و ميخواهد اينجا گلهاي بيشتري به ثمر برساند"

"هنوز زمان زيادي تا فينال باقي مانده است و ما بايد روي لاليگا تمركز كنيم .ما ميخواهيم مقابل يكي از بهترين تيمهاي جهان روبرو شويم .روبرو شدن با بارسلونا در فينال جام حذفي سخت خواهد بود ولي ما ميخواهيم اين شانس را داشته باشيم تا با شكست آنها قهرمان شويم"

کد:

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چپ میرن راست میرن میگن سمت راحت جدول(چند امتیازی که تو لیگ از دست دادید از تیم های قدر از دست دادید؟)
    تبریک به بارساییا و رئالییا برای بازی فینال لحظه شماری می کنم و می خوام ببینم مو ایندفعه چه نقشه ای داره(چه طور بارسارو مهار می کنه)
    بازی کیه؟
    چه ربطی داشت؟ همکار انجمن اعتراض داشت که چرا بازی رئال رو پخش کردن و بارسا رو نه....گفتم دلیلش اینه که رئال سمت سخت جدول بوده و بازیش حساس تر بوده.

مطمئنا اگه بارسا با سویا داشت اونو نشون میداد...نه؟ پس دیگه این آسمون ریسمون بافتن چیه؟

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

اگر مجموع تورنمنت حذفی رو در نظر بگیریم رئال تیم شایسته تری بوده برای کسب قهرمانی ( با توجه به قرعه ) ، اما مسئله ی مهم اینجاست که در تورنمنت حذفی مهم ترین بازی ، بازی فینال هست ، و در نهایت تیمی که در فینال بهتر باشه ( صرفا از لحاظ نتیجه ، نه از لحاظ آمار) قهرمان هست
    در اینکه رئال با تیم های قوی تری بازی داشته و با نتایج بهتر تا این مرحله رسیده شکی نیست. و حرفتونو تایید می کنم.
    هدف از پست قبل این بود که دیگه دوستان نیان بگن بارسا با تیم های راحت بازی کرد رفت فینال.

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

ضمن تبریک برد
    از شواهد و قرائن پیداست که امسال سال ال کلاسیکوهاست!
    راستی در مورد کریم:
    بی انصافی نکنید.توپ خیلی سریع برگشت و یه عکس العمل سریعتر میخواست

الان یه چاقو بدن دست بازیکنای سه ویا و بگن کدوم یک از بازیکنای رئال رو میکشین صد در صد میگن آربلوا.ناواس رو فلج کرده بود

اوزیل هم که خوب بود ولی این تیم جلوی تیمهایی که فضا نمیدن و درگیرانه کار میکنن کم میاره

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

اولین فینالِ مورینیو

(به پرتغالی نوشته نصفشو من نفهمیدم نتونستمم معنیشو پیدا کنم همون تیکه دومش رو نوشتم فقط)

دیگر پیشخوانها:

مارکا به زبانِ موردِ علاقه ی دل نیدو به مو تبریک میگوید:پرتغالی

رئال مادرید 2-0 سه ویا

مادرید با رهبریِ اوزیلِ فوق العاده،حالا برای انتقام تاریخِ مشخصی دارد:20 آوریل

کلاسِ درسِ ستارگان از اوزیل با به ثمر رساندنِ یک گلِ کهکشانی

آدبایور وارد شد...تاثیر گذاشت..گلزنی کرد

پاندیانی:CR7 مشکل اخلاقی دارد،بهتر است کمی باادب تر باشد و از بهترین بازیکنِ دنیا الگو بگیرد

بارسا تلاش میکند فینالِ کوپادلری در برنابئو برگزار شود!!!

پیش نمایه آاس:

پیشخوانِ برجسته:

فینالیست

دیگر پیشخوانها:

بعد از 21 سال مادرید و بارسا دوباره در فینالِ کوپا دلری به مصاف هم میروند

آدبایور دقیقه 83 وارد شد و 5 هزارمین گل خانگی تاریخِ مادرید را به ثمر رساند

مورینیو از تاریخِ بازی فینال (20آوریل) شکایت کرد

کاپیتان رائول:لحظه شماری میکنم که مادرید قهرمانِ لالیگا شود

// با تشکر از مرتضی عزیز بابت ترجمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •