خیلیییییییییییی قشنگ تر شده خوشم اومد
ولی این مقایسه کفش هارو مثل اینکه باید چند دستی بزنیم تا دستمون بیاد
بایدم یکمی جنگل برم ببینم چجوری شده
خیلیییییییییییی قشنگ تر شده خوشم اومد
ولی این مقایسه کفش هارو مثل اینکه باید چند دستی بزنیم تا دستمون بیاد
بایدم یکمی جنگل برم ببینم چجوری شده
فکر کنم دیگه با هر ننه قمری که بخوای بری جنگل دهنت سرویس میشه . یعنی باید با یکی بری که ذاتا جانگل باشه . مثل ww یا وولی و نونو و ... . خیلی سخت شده جانگل . البته اول اولش . بعدش بهتر میشه . مثلا خون اون گرگه تقریبا دوبرابر شده . کلا جوری شده که بعد از گرفتن بلو تقریبا هیچ خونی واست نمیمونه و یکم کند میشه جانگل کردن .
به نظرم یکی از اهدافشون از این پچ این بوده که از مرگ های زیاد اول بازی نسبتا جلوگیری بشه .
جونگل با اون ایتم جدید خیلی اسون ترم شده رو YI شیوانا تست کردم خیلی راحت بود....
اتفاقا من با lee رفتم جنگل پدر پدر پدر پدرم در اومد اصلا نمیشه جنگل کرد باهاش!!!
بجاش رفتم تاپ بازی کردم چقدر مزخرف بود 3 بار سر red مردم!!!!!
شیش ساعت طول میکشه تا آیتمامو پیدا کنم![]()
با اسپید و ذوق خوبی رفتم برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه جورایی شده
من اپدیتم تموم شد رفتم پلی زدم و رفتم اکنانتمو وارد کردم بعد بازیو قطع کردم حالا که دوباره بازیو اجرا کردم دوباره اپدیت میخواد![]()
من موندم چرا وارموگ و NOF رو گند زدن بهش . دیگه به نظرم وارموگ ارزش خریدن نداره و کلا هیروهایی که با خون زیاد کار میکنن دیگه نمیتونن مثل قبل باشن .
این twin shadows رو کسی امتحان کرده ؟ به نظر جالب بیاد ؟
lyandry's tormet هم ایتم محبوبی شده ها از همین اول . فکر کنم همش به خاطر کم شدن Magic penteration توی بازی باشه .
بزار اپدیت شه . شاید یه اپدیت دیگه است . اخه بعضی موقع ها اینجوری میشه . ببین حجمش همونقدره ؟
Last edited by Gregar; 06-12-2012 at 09:53.
آخه یه قسمتشو یادشون رفت بزارن امروز یه 30 40 مگ دیگه هم گذاشتن !
----
10 15 آپدیت قبل یه عالمه از آپدیتشون تعریف کردن رفتیم آپدیت کردیم خیلی عجیب بود ... رفتیم تو بازی دیدیم که ری*ن اومدن آپدیت ورژن قبلی رو گذاشتن واسه دانلود ! بعد از یکی دو ساعت دوباره همه سرورا رفت تو maintance بعدشم آپدیت جدید اومد ولی اون روز کلی خندیدیم![]()
Last edited by Witcher6610; 06-12-2012 at 11:32.
الان داره یه 40مگ رو دانلود میکنه
با انچنت کفش ها حال نکردم خیلی الکی باگ شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)