تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 246 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

‘A great manager once said you cant loose games if you keep clean sheets – despite how obvious that sounds its very very true.

همون کاری که مورینیو پارسال توی جام باشگاههای اروپا با اینتر انجام داد .
    توی فیفا اگه یکی روی دفاع خوب تمرکز کنه و سیستم دفاعی خوبی چیده باشه شکست دادنش خیلی مشکل میشه از طرفی احتمال گل خوردن روی ضد حمله هم وجود داره .
    من معمولا در برابر این گیمرها و این سبک بازی از روشی که دومنک توی فرانسه اجرا میکرد استفاده میکنم یعنی اجازه میدم حریفم توپ و زمینو در اختیار بگیره و کاملا پیشروی کنه بعد از اینکه به اندازه کافی تیم حریف به زمین من نفوذ کرد و از فشردگی در اومد با توپ گیری اقدام به حمله میکنم ( شبیه سبک کاتناچوی ایتالیاییها ) .

شما توی گیم رنجر ایدیت چیه ؟ چطور من تا بحال ندیدمت .
    ای دی من hossein4039

در ضمن شما که 90 درصد بازیهاتو با لیورپول انجام میدی , یکی دو مورد از حرکات بازیکناتو هم بگو . معمولا از چه طریقی , با چه بازیکنانی و با چه روشی موقعیت سازی میکنی ؟
    ای دی من هم {|I.R.G|LiverBarca|} هست...
    راستش در مورد گل زدن هم باید بگم از همین روشی که گفتم استفاده میکنم،اکثرآ ضد حمله و پاس توی عمق...

---------- Post added at 08:46 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

گل رو هم قبلآ با تورس و الان با سوارز میزنم...

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام...به به عجب جایی اینجا
    حتی فکرشم نمی کردم فیفا این همه طرفدار داشته باشه(البته توی PC)
    من اولین بار وقتی FIFA07 را خریدم اصلا ازش خوشم نیومد چون نه ورزشگاه داشت نه چهره ی بازیکن ها مثل خودشون بود و نه حرکات و گیم پلی بازی به نظرم اصلا خوب نبود.....
    ولی حدودا یک ماهه که کامپیوترم را اساسی ارتقاع دادم و اولین کاری که کردم رفتم یک PES2011 خریدم و نصب کردم....چقدر تغییر کرده نسبت به2006 که من داشتم!!!!
    اما الان می خواستم برم مغازه ببینم فیفا در چه حاله....حدس میزدم که باید تغییرات خوبی کرده باشه ولی اصلا باورم نمی شد این همه هوادار داشته باشه!
    خلاصه نمیدونم چرا ولی با PES بیشتر از فیفا حال می کردم...ولی چونکه اسم و لوگوی بعضی از تیم ها توی PES اشتباه است و خیلی زمان میبره تا بخوام درستش کنم،گفتم شاید فیفا از PES بهتر باشه!!
    اگه کسی حالشو داره یک توضیحی درمورد فیفا بده و یک مقایسه بین 11فیفا و PES2011 انجام بده.....منظورم اون بحث های طولانی و گیج کننده نیست....فقط شما با توضیح نکات مثبت و منفی و مسائل ساده و به عنوان هواداره فیفا منو راهنمایی کنید(قانع کنید یا هرچی اسمشو بزاریم...) که فیفا بهتره یا نه؟
    از اون سوالات جنجالی پرسیدیا ! دی:
    معمولا بیشتر گیمرها به این سوال با توجه به سلیقه خودشون جواب میدن من سعی میکنم تا حد امکان و به دور از تعصب واقعیتها رو براتون توضیح بدم تا خودتون متوجه بشید متمایل به کدوم بازی هستید و سلیقه و تفکراتتون بیشتر به کدوم یکی متمایله .
    ببین دوست من همونطوریکه خودتون هم میدونید در حال حاضر ما دو بازی فوتبال کامپیوتری مطرح داریم بنامهای فیفا از شرکت EA و pes از شرکت کونامی . این دو بازی هر دو در ژانر ورزشی و فوتبال طبقه بندی میشه اما سبکشون کاملا با هم متفاوته .
    شرکت EA از چند سال پیش که نسل نکست این بازی به دنیای بازی معرفی شد روی شبیه سازی بازی فوتبال متمرکز شد و شرکت کونامی روی فان و فانتزی بودن یک بازی فوتبال و هر دو شرکت کاملا هم روی رسالت و سیاستی که در پیش گرفتن با قدرت تمام دارن کار میکنن و این مسیرو به پیش میبرن .
    علت اینکه این دو شرکت هر کدوم روی یک سبک خاص متمرکز شدن بازار هدف یا بعبارتی ما گیمرها هستیم که سلایقمون با هم متفاوته یک عده به بازی شبیه سازی شده بیشتر علاقه دارن و دوست دارن فوتبالی بازی کنن که تا حد امکان در تمام زمینه ها شبیه به واقعیت باشه اما یک عده فوتبالو بیشتر برای سرگرمی و جنبه فان بودنش بازی میکنن .
    تفکرات و تمایلات دسته دوم بیشتر شامل این موارد میشه :
    یک بازی راحت از نظر حرکت با توپ , باز کردن دفاع و عبور از بازیکنان حریف , شوتهای دقیق , باز کردن راحت دروازه حریفان , کسب عناوین و افتخارات مختلف به شکلی که زیاد سخت نباشه ( مثل عناوین قهرمانی در کاپها و جامهای مختلف , بهترین بازیکن , آقای گل و غیره ) و مواردی از این دست که بصورت خلاصه میشه گفت در مجموع گیم پلی راحت و کم زحمت برای رسیدن به رویاها و آرزوهای فوتبالی که در سر یک گیمر فان باز وجود داره بشکلی بسیار راحت و سریع .
    اما در طرف مقابل دسته اول بیشتر به شبیه سازی بازی علاقمند هستن و جزئیات بازی براشون خیلی مهمتره تا راحتی اون .
    اجازه بدین من چند نمونه از تفاوتهایی که در سبک شبیه ساز و فان وجود داره رو اینجا بگم .
    توی PES که یک بازیه فانه بدون برنامه و با تکروی و پاسهای پی در پی در طول نود دقیقه بارها میشه در موقعیت گلزنی قرار گرفت اما توی فیفا باید برای باز کردن دروازه حریف برنامه داشت ( برای اونایی که شدیدا به واقعیت گرایی علاقه دارن کنترلهای دستی طراحی شده که بازیو بشدت سخت و در عین حال واقعی و رئال میکنه ) .
    توی PES بخاطر جنبه فان بودنش میشه یک بازیکن جوون رو در عرض چند سال به یک ستاره تبدیل کرد و کلی هم پول ازش درآورد یعنی میشه قدرتهای یک بازیکنو در عرض چند سال دست کم 40-50 درصد ارتقا داد ( که در عالم واقع چنین چیزی محاله ) اما توی فیفا بر اساس واقعیتها بازیکنان رشد معقولی دارن .
    توی فیفا فرم بازیکنان در هر بازی چندان نوسان نداره اما توی PES یک بازیکن تا 20 درصد میتونه تواناییهاش نسبت به فرم عادی بهتر باشه و یا 20 درصد بدتر باشه که این تفاوت در عملکرد یک بازیکن تفاوت بسیار زیادی ایجاد میکنه مثلا اگه بازیکنانی مثل کاکا و ... در فرم خوب باشن دیگه کسی نمیتونه این بازیکنان رو مهار کنه .
    توی فیفا مثل فوتبال واقعی اختلاف تواناییهای بازیکنان ( که در این سطح در دسته ورزشکاران حرفه ای طبقه بندی میشن ) چندان زیاد نیست اما توی PES تفاوتها خیلی زیاده .
    من خودم وقتی PES بازی میکردم تمام بازیهای لیگو بدون استثناء میبردم و بطور میانگین توی هر بازی 3 یا 4 تا گل براحتی به هر تیمی میزدم . و در پایان فصل عنوان قهرمانی در لیگ , جام باشگاههای اروپا , جام حذفی رو در کنار بهترین بازیکن , بهترین پاسور , بهترین گلزن , بهترین خط دفاع , بهترین خط حمله و ... و خلاصه تمام عناوین ممکنه رو بدست میاوردم اما توی فیفا در حالت دستی با جون کندن فقط سعی میکنم سهمیه جام باشگاههای اروپا رو کسب کنم .
    توی PES بخاطر اینکه راحت این عناوین بدست میومد بعد دو سه فصل دیگه اشتیاقی به ادامه وجود نداشتم اما اینجا ( در حالت کنترلهای دستی ) بازی اینقدر سخت و واقعیه که آدمو به چالش میکشونه که از راههای مختلف بشه به موفقیت دست پیدا کرد مثلا جذب بازیکنان بهتر , یا استفاده از تاکتیکهای مناسب , شناخت نقاط ضعف تیمهای حریف و ... این چالش سبب میشه این بازی مثل یک داستان برام ادامه دار باشه و تا زمانیکه بتونم افتخارات مختلف رو بدست بیارم به این مبارزه ادامه بدم . افتخارانی مثل آقای گلی , بهترین پاسور , عناوین قهرمانی و غیره .

اما جدای از سبک این دو بازی که کاملا از هم متفاوت هستن هر کدوم برتریهای نسبت به اون یکی داره . بطور کل بخاطر اینکه سبک فیفا شبیه سازه دست کم دو برابر روی این بازی بیشتر کار شده نسبت به PES .
    - در زمینه انیمیشنها و شباهت حرکات بازیکنان به واقعیت , فیفا نسبت به PES کیلومترها جلوتره .
    - در زمینه صدا گذاری و گزارشگری بازی هم فیفا نسبت به PES یک سر و گردن بالاتره .
    - در زمینه جلوه های ویژه مثل انیمیشنهای جشنهای قهرمانی , کلیپهای مختلف در جامهای مختلف و ... PES نسبت به فیفا بسیار بهتر عمل کرده .
    - در زمینه گرافیکی هر کدوم در یک بخش بهتر کار کردن .
    - در زمینه تعداد تیمها و لیگها باز هم فیفا خیلی بهتر کار کرده و تیمهاو لیگهای مجوز گرفته شده بیشتری داره .
    - در زمینه مودهای بازی هر دو خوب کار کردن توی فیفا به نظر من منیجرمود واقعی تر و قشنگ تره و توی PES مود B.A.L واقعا جذاب طراحی شده .
    - در زمینه گیم پلی هم که بالا توضیح دادم سبک این دو بازی کاملا متفاوته یکی شبیه سازه و یکی فان و سرگرمی .
    - در زمینه هوش مصنوعی بازی باید بگم هر دو در این زمینه نسبت به بقیه بخشهای بازی خیلی ضعیف هستن که احتمالا علت این مساله ضعف سخت افزاری و پردازش باشه شاید هم برنامه نویسی این بخش خیلی وقت گیر و کاربره اما در مجموع فیفا نسبت به PES در این زمینه هم خیلی بهتر عمل کرده علتشم باز بیشتر بر میگرده به همون سبک این دو بازی و جریان فان در مقابل شبیه ساز بودن این دو بازی .
    من سعی کردم خیلی خلاصه تفاوت این دو بازیو توضیح بدم امیدوارم این توضیحات دید خوبی بهتون داده باشه .

...

یک نکته رو هم فراموش کردم بنویسم و اونم اینه که این مطالب بالا که در مورد سبک این دو بازی گفتم به این معنا نیست که یکی از این دو بازی نسبت به اون بهتره بلکه این تفاوت در سبکشونه که علتشو هم اول گفتم بخاطر سلایق مختلفیه که در گیمرهای مختلف وجود داره بنابراین شما باید ببینی تفکراتت بیشتر به کدوم یکی میخوره .
    اما مواردی که در انتهای نوشتهام درمورد بخشهای مختلف گفتم به سلایق مربوط نمیشه و برتریهای هر کدوم از این دو بازیو نشون میده .
    Last edited by 4039; 05-03-2011 at 21:04.

3. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام،
    تو اين لينك، سايت fifafanatic.com از روي ديتا بيس FIFA 11 اومده پتانسيل بازيكناي جوونو (25-16) تو منجر مود آورده:

FIFA 11 Best Young Players
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با اين توضيح كه به طور كل بازيكناي زير 23 سال، شانس بيشتري واسه رسيدن به پيك پتانسيلشون دارن؛ اينو هم اضافه كرده كه اين ارقام واسه منجر مود كنسول هم صادقه...

5. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

بچه ها اگه کسی رو میشناسین معرفی کنید جایگزین مسی و آلوز.فصل ترنسفر نزدیکه.
    سلام،
    از جوونا اگه بخوايم پيشنهاد بديم (با توجه به اون ليست fifafanatic.com):
    جاي آلوز تو دفاع راست ميشه اينا رو پيشنهاد داد: فيليپ لام، ميكا ريچاردز، گونزالو كاسترو، پابلو زابالتا، سرخيو راموس، آزپيليكوئتا، ...
    چن تا وينگر خوب: خسوس ناباس، ديگو كاپل، حاتم بن عرفا، آندرس گاردادو، ادن هازارد، تئو ولكات، آرون لنون،
    آردا توران، جفرسون فارفان، جوواني دوس سانتوس، ...

7. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

10 mer30

معمولا بیشتر گیمرها به این سوال ...
    HAAY VAYE MAN
    مرسی از توضیح دقیقتون خیلی به دردم خورد....
    من زیاد حوصله ی مربی گری ندارم و فکر کنم با PES راحت تر باشم، اما چونکه فیفا یک سری برتری ها نسبت به PES از جمله تعداد لیگ ها و تیم هاو...داره
    البته فیفا07 که واقعا مزخرف بود اما اگه توی 4 سال این همه پیشرفت کرده که به قول شما از نظر شباهت حرکات بازیکنان و واقع گرایی ، کیلومترها با PES فاصله داره،به امتحان کردنش می ارزه....در کل حدس میزدم در حد فاجعه پیشرفت کرده باشه اما می خواستم مطمعا بشم که با توضیحات شما شدم...
    الان به این نتیجه رسیدم که حتما فیفا را هم در کنار کونامی نصب کنم...

Last edited by Kit_Kat; 05-03-2011 at 22:54.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

باو فیفای امسال به هزارتا پس میارزه...

10. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

با تشكر از تمام دوستان
    ميخواستم ببينم كه پچ جديدي براي آپديت بازيكنان توسط فيفا اومده يا نه ؟

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

...

یک نکته رو هم فراموش کردم بنویسم و اونم اینه که این مطالب بالا که در مورد سبک این دو بازی گفتم به این معنا نیست که یکی از این دو بازی نسبت به اون بهتره بلکه این تفاوت در سبکشونه که علتشو هم اول گفتم بخاطر سلایق مختلفیه که در گیمرهای مختلف وجود داره بنابراین شما باید ببینی تفکراتت بیشتر به کدوم یکی میخوره .
    اما مواردی که در انتهای نوشتهام درمورد بخشهای مختلف گفتم به سلایق مربوط نمیشه و برتریهای هر کدوم از این دو بازیو نشون میده .
    ماشا لله این قدر ملایم درباره نقاط ضعف PES اظهار نظر کردی که تعصبی ترین هوادارای11 PES هم فکرشو نمی کردن ...
    جوری که از عدالت زیاد به بی عدالتی میل کرده

نه خب حقایقو گفتم . راستش معراج من زیاد تعصبی به مسائل نگاه نمیکنم تا همین یکسال و نیم پیش که فیفا نکست رو زیاد بازی نکرده بودم و شناختی ازش نداشتم فکر میکردم pes نسبت به فیفا خیلی جلوتره فکر میکردم فیفا همچنان مثل نسخه های کارنتش ضعیف باشه اما بعد از اینکه چند ساعتی که بازی کردم تازه متوجه شدم این نسل چقدر نسبت به نسل قبل متفاوت شده . به همین خاطر pes رو کنار گذاشتم . آخه چرا باید بی جهت نسبت به یک چیز تعصب داشته باشیم ؟ من قبل از فیفای نکست pes fan بودم ( از pes 3 تا نسخه 2009 و مدتی هم نسخه 2010 ) و قبل از اون فیفا باز بودم ( نسخه 94 تا حدود 2002 ) و الان مجددا برگشتم به دوران قدیم که هارد کور و از طرفداران قدیمی های فیفا بودم . اگه توی نسل آینده مجددا pes به دوران طلایی خودش برگرده و فیفا رو جا بزاره مجددا میرم سراغ pes .
    این احتمال هم وجود داره که pes توی نسل بعد پوست اندازی کنه چون چند سالی میشه کونامی بخش توسعه بازیها در آینده رو راه اندازی کرده و با اختصاص نیرو و سرمایه داره روی این جریان کار میکنه . اما از اونطرف فیفا هم به نظر نمیرسه براحتی صحنه رو خالی کنه و بازار مشتریان خودشو که چند سالیه روند صعودی به خودش گرفته به رقیب قدیمی خودش واگذار کنه .
    جالبه اینو بدونی تا 3-4 سال پیش تعداد نسخه های فروش رفته pes از فیفا با یک فاصله بسیار خوبی بیشتر بود نقطه برابری این جریان سال 2008 اتفاق افتاد و از اون سال به بعد هر سال بخشی از طرفداران pes به سمت فیفا نقل مکان کردن و این روند همچنان ادامه داره .
    تقریبا با تمام صحبتایی که کردی اتفاق نظر دارم من خودم تا اونجایی که تونستم از تعصب توی یه مورد حساس مثه این از تعصب دوری کردم درست مثل خودت همون روال طبیعی تغییر از فیفا به PES و بعد از اون بازگشت دوباره به فیفا به خاطر نکست جن را طی کردم و همیشه به دنبال نسخه ای بودم که خوش ساخت تر باشه و تنوع حرکات دفاع/حمله/گل ها و ... بیشتری داشته باشه و از این دست مسائل... و برای همین می گم می توستی با تیغی بارها برنده تر از این به نقد PES بپردازی چون توی نسخه PES11 مشکلات بنیادینی می بینم که در امروز جایی ندارن خصوصا بعد از اون دوران درخشان KONAMI که واقعا به روح مرده فوتبال توی اون سالها جون تازه ای داد...

با تشكر از تمام دوستان
    ميخواستم ببينم كه پچ جديدي براي آپديت بازيكنان توسط فيفا اومده يا نه ؟
    برای کنسول بله ولی برای PC مشخص نیست که کی بیاد.
    Last edited by City 17; 06-03-2011 at 22:20.

13. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ماشا لله این قدر ملایم درباره نقاط ضعف PES اظهار نظر کردی که تعصبی ترین هوادارای PES هم فکرشو نمی کردن ...
    جوری که از عدالت زیاد به بی عدالتی میل کرده

برای کنسول بله ولی برای PC مشخص نیست که کی بیاد.
    نه خب حقایقو گفتم . راستش معراج من زیاد تعصبی به مسائل نگاه نمیکنم تا همین یکسال و نیم پیش که فیفا نکست رو زیاد بازی نکرده بودم و شناختی ازش نداشتم فکر میکردم pes نسبت به فیفا خیلی جلوتره فکر میکردم فیفا همچنان مثل نسخه های کارنتش ضعیف باشه اما بعد از اینکه چند ساعتی که بازی کردم تازه متوجه شدم این نسل چقدر نسبت به نسل قبل متفاوت شده . به همین خاطر pes رو کنار گذاشتم . آخه چرا باید بی جهت نسبت به یک چیز تعصب داشته باشیم ؟ من قبل از فیفای نکست pes fan بودم ( از pes 3 تا نسخه 2009 و مدتی هم نسخه 2010 ) و قبل از اون فیفا باز بودم ( نسخه 94 تا حدود 2002 ) و الان مجددا برگشتم به دوران قدیم که هارد کور و از طرفداران قدیمی های فیفا بودم . اگه توی نسل آینده مجددا pes به دوران طلایی خودش برگرده و فیفا رو جا بزاره مجددا میرم سراغ pes .
    این احتمال هم وجود داره که pes توی نسل بعد پوست اندازی کنه چون چند سالی میشه کونامی بخش توسعه بازیها در آینده رو راه اندازی کرده و با اختصاص نیرو و سرمایه داره روی این جریان کار میکنه . اما از اونطرف فیفا هم به نظر نمیرسه براحتی صحنه رو خالی کنه و بازار مشتریان خودشو که چند سالیه روند صعودی به خودش گرفته به رقیب قدیمی خودش واگذار کنه .
    جالبه اینو بدونی تا 3-4 سال پیش تعداد نسخه های فروش رفته pes از فیفا با یک فاصله بسیار خوبی بیشتر بود نقطه برابری این جریان سال 2008 اتفاق افتاد و از اون سال به بعد هر سال بخشی از طرفداران pes به سمت فیفا نقل مکان کردن و این روند همچنان ادامه داره .

15. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

Data file : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Install:
    Instructions:
    Paste Files In This Folder C:\Program Files (x86)\EA Sports\FIFA 11\Game\data\db If Not Exist You Can Create, And After Run FIFA 11 i68 Regenerator 1.5 With The Option “Take Care Of Edited Files Stored Directly In Folders” Click On “GO” Button And Wait The Process Finishing.

Note: If You Have A Previous Edited DB Make A Backup
    Note 2: If You Have A Previous Edited DB Only Replace, Dont Needed Run Regenerator.

After You Copy DB Files, Remove SQUADS Files Localized In My Documens > FIFA 11.
    دوستان اینو از یکی از سایتها پیدا کردم،ظاهرا همون فایل ایدیت فیفا هست که باید تو db کپی بشه ولی چون انگلیسیم خوب نیست گفتم یکی اینو معنی کنه تا از شر این اسکواید راحت بشیم و با ریختن این فایل رو بازی ترنسفرها انجام بشه...

17. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •