بنزین سوپر بزن.
بنزین سوپر بزن.
سلام. دوستان بعد از چند هزار كيلومتر ماشين رو براي سرويس اوليه ببريم نمايندگي؟
سرویس اولیه نداره
10000 تا باید بره برای سرویس 10000 تا
من که هروقت بنزین سوپر زدم مصرف بیشتر شده نه کمتر!!
دوست عزیز dops dops مصرف 9.2 خیلی زیاد نیست شما اگه دنده ها رو روی 3000 عوض کنید و خیلی تخته گاز نرید و ترافیکم نباشه نهایتن مصرف بشه 8 ولی اگه به ماشین گاز بدین و ترافیک شهرتون (یادمه اراک بودین) زیاد باشه
همون 9 میشه مصرف اینا تجربه منه شاید برای بقیه دوستان متفاوت باشه
درسته .
من بین 3000 تا 3500 دنده عوض می کنم امروز بعد از بنزین(سوپر) زدن بررسی کردم سرعت متوسط تو 30 کیلومتر رانندگی 28 کیلومتر بر ساعت بود و 2.8 بنزین مصرف کرده بود و مصرف هم 9.6 بود البته من لاستیک هام هم 205 هست و بعضی وقتا هم تخته گاز میرم. ولی به نظرم زیاده. یکی از دوستان میگفت چون بد آببندی شده جداول به هم ریخته و باید جداوله ECU رو ریست کنن و دوباره بنویسن.
من همیشه بنزین سوپر میزنم.
Last edited by dops dops; 10-12-2011 at 00:11.
[QUOTE=dops dops;6690524]درسته .
من بین 3000 تا 3500 دنده عوض می کنم امروز بعد از بنزین(سوپر) زدن بررسی کردم سرعت متوسط تو 30 کیلومتر رانندگی 28 کیلومتر بر ساعت بود و 2.8 بنزین مصرف کرده بود و مصرف هم 9.6 بود البته من لاستیک هام هم 205 هست و بعضی وقتا هم تخته گاز میرم. ولی به نظرم زیاده. یکی از دوستان میگفت چون بد آببندی شده جداول به هم ریخته و باید جداوله ECU رو ریست کنن و دوباره بنویسن.
احتمال بالارفتن سوخت بخاطر بد آببندی شدن وجود داره ولی اینکه با ریست کردن مشکل حل بشه بعید میدونم چون آببندی کردن ماشین از جنبه سخت افزاری و مکانیکیه و ریست کردن تاثیری بر اون نداره ولی اگر افزایش مصرف سوخت بخاطر مسائل نرم افزاری باشه که احتمالش بیشتره با ریست کردن درست میشه که اونهم باید حتما نمایندگی مجاز انجام بده چون در غیر اینصورت امکان سوختن کامپیوتر وجود داره و با توجه به قیمت بالای اون و دستکاری توسط تعمیرکار غیرمجاز شاید گارانتی هم قبول نکنه( این مشکل برای خودم البته در ماشین پژو 405 بوجود آمد و گارانتی هم قبول نکرد و حدود 2 تومن برام خرج برداشت)
چقد خرجشه؟![]()
سرعت متوسط 28 کیلومتر بر ساعت خیلی کمه. یعنی اکثرا دنده 2 بودید و مصرف 8.2 برا این سرعت که احتمالا از ترمز و گاز و کلاج هم زیاد استفاده کردید به نظر من خوب هم هست.
من خودم تو جاده به مصرف 5.5 هم رسیدم ولی تو شهر تا 12 13 هم بستگی به نوع ترافیک و حتی بیشترش هم رسیده.
یه چیزی که قبلا هم تو این تاپیک گفته شد و خیلی تاثیر داره اینه حتی المقدور به جای استفاده از دنده خلص در جاهایی مثل سرازیری یا حفظ سرعت تا سر تقاطع ها و ... از تو دنده مناسب بودن ماشین استفاده کنید و گاز ندید اینجوری تو اون مقطع مصرف خودرو به صفر میرسه.
متاسفانه خرجش یکم بالاست!!چقد خرجشه؟
بدجایی تصادف کرده
فشردگی قطعات موتور در آن قسمت وقعا زیاد هست
شما پلوس ، سگدست ، سیبک ، کمک را بطور کامل از دست دادی تا اینجا 1. تا 2.5
از اونطرف هم ظاهرا پمپ هیدرولیک ، قسمت abs و ebd و همچنین دینام و احتمالا قسمت هایی از موتور هم آسیب دیده!!
با این اوصاف صاف کردن بدنه میشه گفت راحتترین کار هست
پ.ن: اینو به کجا زدی؟![]()
حیف ماشینه نو و تمیزی هم بوده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)