لطفا بكيد اگر گوشيم فارسي نميشه من تحملشو دارم
برم بفروشم گلگسي ٢ بخرم
لطفا بكيد اگر گوشيم فارسي نميشه من تحملشو دارم
برم بفروشم گلگسي ٢ بخرم
چرا عزيز جون ٢٠٣٠٤ نكنم مگر نمشه
يا كوشي اينكاره نيست
ممنون فایر جان,میشه یکم در مورد روش کار واسه ما تازه کارا توضیح بدی چجوری با این روش آپدیت میشه؟دیگه نیازی به دانلود و نصب motoroli software updater نیست؟آخه نصبش خیلی سخته,نمیدونم نت فریم و اینجور چیزا میخواد!دو ستان کار مارم راه بندازید خداییش!میخوام به 2.2 رسمی آپ کنم!2.1 امارات ام!
ممنون فایر جان,میشه یکم در مورد روش کار واسه ما تازه کارا توضیح بدی چجوری با این روش آپدیت میشه؟دیگه نیازی به دانلود و نصب motoroli software updater نیست؟آخه نصبش خیلی سخته,نمیدونم نت فریم و اینجور چیزا میخواد!دو ستان کار مارم راه بندازید خداییش!میخوام به 2.2 رسمی آپ کنم!2.1 امارات ام.
سلام احسان خان!منم مهدی,آقا مگه اینکه شما به داد ما برسید!به نظرت منم به 2.2 آپ کنم ؟در کل کارایی گوشی بهتر میشه یا بدتر؟مگه نه اینکه نسخه جدید تر باید از قبلی بهتر باشه؟پس چرا هنگ میکنه؟2.1 که اصلا هنگ براش انگار تعریف نشده!حتی تو چند برنامه سنگین.مصرف باطری بهترمیشه یا بدتر؟مثل 2.1 اصلی چیز درست درمونی هست یا نه؟من فقط به خاطر مشکل دوربینم میخوام آپدیت کنم!در جریان که بودی؟همه چیو سروته نشون میداد.اکه پیشنهاد میکنی یه روش مطمئن و ساده هم بگیوو.با موتو آپدیتر میشه یا نه؟مرسی که به این همه سوال جواب میدیو!ای جواب دهندهیو!![]()
با اجازه آقا احسان. یکم زودتر جواب دوستتون رو تا جایی که میدونم میدم تا شما برسی
اگه بخواین به 2.2 رسمی آپ کنین باید فارسی رو هم انجام بدین چون فارسی رو خوب ساپورت نمیکنه. یعنی توی وبگردی وارونه و جدا جدا نشون میده حروف رو ولی کل حروف رو میاره و ی رو هم مربعی نشون نمیده ولی میگم ج د ا ج د ا هست حروف. پس بهتره 2.2 عربی رو فلش بزنی. اگر نمیخوای بری به 2.3.4 و روی همون 2.2 عربی بمونی از این صفحه که هادی زحمت کشیده تا مرحله 4 رو انجام میدی و با روت کردن کار رو تموم میکنی
من که فکر میکنم 2.2 رسمی (غیر از این عربی اونی که بچه ها آدرس دادن من باهاش کار کردم 2 هفته) بیشتر از این 2.1 که داری باطری میخوره. البته نه اونقدر که اذیت کنه ولی کلا مزایاش بیشتر از این عیب کوچیکش هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با موتو آپدیتر بهتره نری تو کارش آخه قطعی برق و اینترنت ممکنه اذیتت کنه. حداقل 4-5 ساعت طول میکشه با اون! حالا فک کن تو این مدت اینترنت بپره برق بره چه میدونم حوصله سر بره.. همون sbf فلش بزنی راحت تر هستی![]()
این 2.2 عربی هم که زحمت لینکشو کشیدن رسمیه دیگه!
mad-defy عزیز منظورتون از رسمی حتما 2.2 با برنامه آپدیت کردن گوشیه؛ درسته؟
لينكي كه براتون گذاشتم رسميه و فارسي رو ساپورت ميكنه و بايد فلش كنيد...
مراحل نصب رام جدید! (مثلا عربی 2.2.2)
1- گوشی را با برنامه معروف سوپر وان کلیلک که بر روی کامپیوتر نصب کرده اید روت کنید.
نکته: (آموزش این برنامه به وفور قابل دریافت است)
2- توصیه می شود با کمک منوهای گوشی هنگام بالا آمدن از سیستم عامل موجود فعلی نصب شده بر روی گوشی خود (همان رام) بکاپ بگیرید.
نکته: (سیستم عامل نصب شده بر روی گوشی بهمراه تنظیمات و درایورهای قطعات سخت افزاری گوشی همان رام است. همان ایمیج ویندوز خودمان! است. )
نکته: (این توصیه برای این است که اگر دوست داشتید بتوانید به همین جایی که الان هستید برگردید)
3- فایل رام دلخواه خود را دانلود کنید.
نکته: (فرمت این فایل بعد از آنزیپ باید اس بی اف. باشد)
4- برنامه آر اس دی لایت را روی کامپیوتر نصب کنید.
5- گوشی را در حالت صفحه بوت بیاورید. (با دکمه های پاور و ولوم بالا) سپس یو اس بی را متصل کنید.
6- فایل رام مرحله دانلود شده را در فولدر نصب برنامه آر اس دی لایت کپی کنید.
7- استارت را بزنید.
8- بعذ از مدتی و انجام نصب رام ، گوشی بطور خودکار بوت شده و بالا میاید.
Last edited by vafa1353; 19-07-2011 at 21:45.
سلام مهدی جان، به نظرم ضرر نمی کنی اگه به 2.2.2 آپدیت کنی، سرعت گوشی بهتر میشه و امکانات جدیدتری به گوشی اضافه میشه، ( مثلا مثل 2.1 لازم نیست هر بار که sms میفرستی delivery report رو هم فعال کنی و یک بار برای همیشه کافیه و گالری جدید داره و ...) مشکل هنگ کردن و اینا رو نداره در مورد دوربینت هم احتمالا مشکلت حل بشه، نحوه فلش زدن گوشی رو هم چند ماه پیش جناب آرش خان(Arash0065) زحمت کشیدن آموزشش رو به طور کامل گذاشتن و من اون موقع ازش عکس گرفتم، طبق این عکس عمل کنید، خیلی ساده و بی دردسره و نیازی به موتو آپدیتر نیست
در ضمن به جای رام معرفی شده در عکس بالا این رام رو از اینترنت دانلود کنید:
JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1.rar
2.2.2 رسمی اماراته و نیازی به فارسی سازی و هیچ کار اضافی دیگه نداره و رام خوبیه از هر نظر، ساپورت کامل فارسی و مصرف باتری بهتری از 2.1 داره به نظرم. الان خودم دارم ازش استفاده میکنم
سوال دیگه ای داشتید در خدمتم![]()
دوستان تا حالا کسی تو ایران از این آداپتور های سیم کارت واسه دیفای دیده؟ چنده قیمتش؟
با این آداپتور کوچیک دیفای 2سیم کارته میشه
پ.ن:
(اینم از پست 500م، بالاخره ما هم پروفشنال شدیم!)
Last edited by ehsan_update; 20-07-2011 at 01:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)