اگه بتونه دروازه بان اتلتیکو رو بیاره خوبه. دخیه آ....
اگه بتونه دروازه بان اتلتیکو رو بیاره خوبه. دخیه آ....
پی چی فکر کردی
فکر کردی ما داریم دنبال قهرمانی میدویم
نه
ما نشستیم قهرمانی خودش میاد ...
آرسنال با این آمار ها هم نمیتونه قهرمانی امسال رو بدست بیاره
به نظرم 6 سال پیش بود که من طرفدار ارسنال بودم اون موقع که
یادم میاد تا چند سال قبلش هیچ جامی در کار نبود
حالا ...
بازم میگم
پیروزی از آن ماست
![]()
جناب dirver رئال هم جمعی از بهترین بازیکن های دنیا و بهترین مربی سال رو داره....قهرمانی به این چیزا نیس....الان تاتنهام هم میتونه قهرمان بشه....هرچند ارسنال تیم خوبیه و قبولش دارم ولی....به قول دوستمون...قهرمانی از ان ماست![]()
6 هفته مونده به آخر لیگ قهرمانیمون قطعی میشه .
حالا ببینید کی بهتون گفتم .
واقعا چه قدر شما رویا پردازید!
بهتون تبریک میگم![]()
رویا پردازی اینه که از رتبه اول
بیای 6 ....
![]()
زين الدين زيدان: سمير نصري آينده فوتبال فرانسه است
نصري در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر بازي هاي بسيار خوبي به نمايش گذاشته است.
سايت گل- زين الدين زيدان، اسطوره فوتبال فرانسه معتقد است سمير نصري، ستاره تيم آرسنال، مي تواند در يك دهه آينده ستاره اول تيم ملي فرانسه باشد.
نصري كه مانند زيدان اهل شهر مارسي است، در رقابت هاي اين فصل ليگ برتر بازي هاي بسيار خوبي به نمايش گذاشته و زيدان معتقد است كه اين بازيكن 23 ساله مي تواند در تركيب تيم لورن بلان نيز چنين نمايش هايي را تكرار كند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "من واقعا فكر مي كنم سمير دوران درخشاني را در پيش رو دارد. از نظر من او آينده فوتبال فرانسه و بزرگترين اميد ماست."
از سوي ديگر به تازگي خبرگزاري رويترز گزارش داد كه زيدان قصد دارد از كريستوفر آلوكه، كمدين، به دليل اظهار نظر در مورد حضوررش در كميته حمايت از ميزباني قطر براي جام جهاني 2022 شكايت كند.
اما آلبرتو بروسو، وكيل زيدان در اين مورد گفت: "آقاي زيدان معتقد است كه اين اظهار نظرها براي شهرت، سابقه و افتخاراتش به عنوان كسي كه در جامعه فردي شناخته شده مي باشد، مضر است."
2011/1/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابا دیگه این دمیتال ترکوند
نیمه اول 2 گل زد
قهرمانی از آن ماست![]()
4.0 یونایتد با هتریک بربا
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)