آخه من شنیدم هر کی از مخابرات نت بگیره بعد تو سایتای ... بره زنگ میزنن خونه هاشون....حالا بیا درست کن....
ولی فک نکم صبا این کارو بکنه ....
آخه من شنیدم هر کی از مخابرات نت بگیره بعد تو سایتای ... بره زنگ میزنن خونه هاشون....حالا بیا درست کن....
ولی فک نکم صبا این کارو بکنه ....
تو این یکی دو هفته ایه وقتی از سرعت تست میگفرفتم پینگ همش زیره 300 بود
دیشب واسه ما که قطعی نداشت.1 گیگ هم شبانه دانلود کردم.پریشبم 3.50 گیگ.
مشهد-مرکز نبوت.
امروز مشکل ما حل شد. فعلا کانکتیم
سلام
اگه الان بخوام شارژ کنم یک گیگ چقد میشه؟
128 دارم مشهد
من همش وقتی میخوام وصل شم این ارور می یاد
باید چند بار ردیال بزنم تا وصل شه
![]()
اقا تهران مرگز نبوت افتضاح یه فیلو میزاری دانلود بشه 5 مگ اولشو باسرت خوب بین 115-تا 90 میگیره بعدش وقتی 5 مگ گرت از اون فایل سرعت می اد روی 20تا 30 مشکلاز چی؟؟؟؟ بعد وقتی دیسکانکت میکنم کانکت میکنم با همینجوره 5 مگ اول خوب میگیره بعد باز همون آش همون کاسه
5300 تومن.
دوست عزیز مشکل همه تقریبا همین بود؛از جمله خودم که اولش تا 240 کیلو میرفت 2 مگ که کامل میشد میرسید به 60 کیلو بایت وشبانه 400 مگ بیشتر نمیگرفت.(من که 1 ماهه رفتم پارس آنلاین)ولی خراسان رضوی مثل اینکه یه هفته ایه خوب شده روزا تا 200 میرسه و شبا هم 2-3 گیگ دانلود دارن..البته باید ببینیم ادامه داره یا برا جذب مشتری های از دست داده شه.ولی مثل اینکه تهران هنوز مشکل داره.یادمه همون یه ماه پیش که همه صبانتی ها این مشکل رو داشتن قم و اصفهان خوب شده بود.دوستان قمی و اصفهانی از یه ماه پیش سرعت روزانه و شبانشون اکیه و پایی نیومده؟ممنون.
---------- Post added at 09:48 AM ---------- Previous post was at 09:46 AM ----------
این مشکل همیشگی صبا بوده و فکر کنم هست.ما که نتونستیم کاریش کنیم یا مجبور بودم که مودم رو چند لحظه خاموش کنم یا اینکه مرتب redial کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)