از عجایب روزگاره که اکبر پور داره درس اخلاق میده
راستی عادل اون تیکه مو قشنگ رو باحال اومد
از عجایب روزگاره که اکبر پور داره درس اخلاق میده
راستی عادل اون تیکه مو قشنگ رو باحال اومد
دقیقا من هم هر چند سعی می کنم مطقی فکر کنم ( حتی اگه پستی ندم) بعضی از پست های دوستان بد می ره رو اعصاب .
.................................................. .................................................. ...
اخه برادر یا خواهر من این بازی چه ربطی به استقلال لیگ 8 داره . اخه پیام استقلال رو قهرمان کرد ؟! ما بیش تر مدیون فولادیم و البته اس اس توی کل لیگ هم حقش بود قهرمانی .
کمی منطقی تر فکر کنیم دوستان جوری نباشه که بگن جنبه ی برد رو ندارند .
من هم گفتم به عنوان یک استقلالی این جور برد خیلی می چسبه(فرض که خودش رو الکی زد زمین ) الان می دونم طرفدارای پرسپولیس چه حالی دارند .
چون که خوش بختانه یا متاسفانه توی فوتبال ایران فقط 3 امتیاز مهمه!
نوش جون
به نظرتون دقیقه 50 - 60 هم این اتفاق می افتاد باز علی دایی می گفت توپو بهشون ندید ؟
چرا سوشا مکانی توپو انداخت اونجا می تونست توپو بفرسته وسط زمین .
و اگه یه تیم روبرو پرسپولیس همین طوری گل میزن باز هم می گفتید حقشون بوده ؟
Last edited by pouya_99999; 15-04-2011 at 21:16.
100000% تایید میشه داداش
اونجور پستها نشونه ی بارزه حسادتو سوزشه...(با یه جعبه شیرینی توبه پرسپولیسیا پذیرفته میشه)
مدیریت احساسی اونم تو فوتبال به درد لای جرز هم نمیخورهوي در اين زمينه گفت: مسئولان هر كاري ميخواهند انجام دهند، جريمهمان كنند. ديگر حتي يك لحظه هم در اين فوتبال نميمانم و از هم اكنون انحلال استيل آذين را اعلام ميكنم.
هدايتي در پايان گفت: خداحافظ فوتبال، بخش خصوصي نباشد بهتر است.
اقای هدایتی خوب یادمونه که چی کارا کردی واسه پرسپولیس
همه مکانی هم هدایتی فهمیدن که چوب خدا صدا نداره
خوب این عقیده شماست و ما ضمن احترام به این عقاید موافق نیستیم و... بر میگرده به بحث داوری و که دیگه ارزشی نداره بحث دربارش.دوست عزیز منطق اونجایی مرد که بازی رفت دربی گل سالم پرسپولیس ...
اونجایی که برگشت دربی محمدی و امیر آبادی اخراج نشدند یا حدا اقل پنالتی گرفته نشد یا استقلالیها وقت تلف کردند
شما خودت ببین چندتا تیتر خبری رو با فونت درشت پست کردی؟در ضمن کجای حرفها بی منطق است؟
این خودش مصداق کامل قضاوت یکطرفه و تعصب کورکورانه است.لاعقل دوتا مصاحبه به نقل از بازیکنان اونوری هم میزاشتی.
نه من و نه شما در جایگاهی نیستیم که بازی منصفانه رو شرط گذاری کنیم.بازی منصفانه هر شرطی که برش وارد باشه جوانمردی رکن اصلیشه.حالا اینکه یه تیم عقب باشه،نیاز به برد داشته باشه،در حال سقوط باشه یا هر حالت دیگه موظف به اجرای کامل اونه.
شما خواهشا شرایط بازی منصفانه را بخوانید
باشگاه استيلآذين را منحل كرد
هه هه!! مدیر افتاده به چوون پست های من و میگه لحن نامناسب!!!
کجاش لحن نامناسبه؟!
اینکه بگم علی دایی اسطوره ی فوتباله؟!
یا اینکه بگم باید ازش بخاطر شجاعتش تشکر کنیم؟!
ایا این لحن نامناسبه که بگیم،باید جلوی تیم هایی که بازیشون رو با وقت کشی جلو میبرن،مثل استقلال و استیل اذین وایساد؟!
یا این لحن نامناسبه که بگم وقتی سوشا دستش رو گذاشته بود رو کمرش و می خندیدو می گفت مصدوم شدم،احساس کردم داره میزنه تو گوشم؟!
بله درسته بحث داوری را در بازی تراکتور دیدیم !خوب این عقیده شماست و ما ضمن احترام به این عقاید موافق نیستیم و... بر میگرده به بحث داوری و که دیگه ارزشی نداره بحث دربارش.
ما بد معنی می کنیم و نطر میدهیم.نه من و نه شما در جایگاهی نیستیم که بازی منصفانه رو شرط گذاری کنیم.بازی منصفانه هر شرطی که برش وارد باشه جوانمردی رکن اصلیشه.حالا اینکه یه تیم عقب باشه،نیاز به برد داشته باشه،در حال سقوط باشه یا هر حالت دیگه موظف به اجرای کامل اونه.
فیر پلی جوانمردانه نمی شود ، معنیش منصفانه هست(نزدیک ترین)چون نمی شود به فوتبال زنان اطلاق کرد !
منصفانه را حالا معنا کنید ما ببینیم !
فقط پست بدین در مورد پرسپولیس و حال کنیم امشب
چه حالی داد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)