دوستان لطفا صفحه اول رو با دقت بخونید مخصوصا پست 7 که بعضی مطالب مفید گذاشته شده
مقایسه 5470 و 550v هم لینکش اونجا هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان لطفا صفحه اول رو با دقت بخونید مخصوصا پست 7 که بعضی مطالب مفید گذاشته شده
مقایسه 5470 و 550v هم لینکش اونجا هست
گرافیک شما احتمالا 550v هست و احتمالا چون 550v هم همون 4650 با مقداری تغییره اینطور نشون میده اما بچه هایی که این کارت رو دارن باید بگن مال اونا چی نشون میدهدر ضمن شاید به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم ربط داشته باشه چون اگه در صفحه اول ببینید(در قسمت rate ها) ویندوز 64 بیتی یکی از دوستان گرافیک رو 4650 شناخته اما همون لپ تاپ با ویندوز 32 بیت گرافیک رو 550v نشون میده، چیزی که مشخصه گرافیک لپ تاپ شما 5470 نیست
2. در همون صفحه گزینه ی view and print detailed.. رو بزن و در صفحه جدید در قسمت storage ببین مقابل عبارت total size of hard.. چند نوشته ، همون ظرفیت هاردته (البته طبق فرمول 1kB=1024B یه مقدار ظرفیت رو کمتر نشون میده مثلا هارد 300 رو 298 گیگ نشون میده) اگه هاردت 500 هست باید بیشتر از 450 نشون بده
نباید چنین صدایی بده ، حداقل لپ تاپ من تا حالا هیچ صدایی نداشته، نمیدونم دلیلش چیه
Last edited by sheytoon001; 06-12-2010 at 17:53.
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
درایورش رو دوباره نصب کنید باید درست شه
در control panel قسمت mouse در سربرگ devise setting اگه درایور نصب شده باشه میتونی تاچ پد رو ببینی و تنظیماتش رو تغییر بدی
برا تغییر تنظیمات در همین قسمت که گفتم باید عبارت synaptics touchpad.. وجود داشته باشه
روش کلیک کنید و دکمه settings رو بزنید ، در پنجره جدیدی که میاد تمام قابلیت های تاچ پد مانند زوم و اسکرول قابل تنظیم یا تغییره
بازم تاکید میکنم با نصب مجدید باید درست شه![]()
Last edited by sheytoon001; 06-12-2010 at 18:16.
در زیباییش شک نکن! به نظر من اگه به امکانات و قیمتش نمره 8 از 10 بدیم زیباییش نمره 9 میگیره![]()
دوستانی که برنامه dell support center لپ تاپشون فعال نمیشه
اون برنامه که از سایت dell دانلود و نصب کردن رو uninstal کنن و این برنامه رو دانلود کنن
با اجرای این برنامه support center جدید بصورت آنلاین روی لپ تاپتون نصب میشه(پس نیاز به اینترنت بهتر از dial up دارین)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم نصب از روی اینترنت حدود 50 مگابایته
توجه کنین در موقع نصب اسم فایل رو مینویسه پس بعد از کامل شدن اون فایل رو جستجو کنین و جای دیگه کپی کنید تا با تعویض ویندوز نیازی به نصب مجدد بصورت آنلاین نباشه
سلام عزیزم
آره اتفاقا امروز از فروشنده پرسیدم گفت 64 بیته .توی servis tag م 550 نوشته.خوب حالا من چی کار کنمچون اینو یه کانفیگ با گرافیک 5470 به من داده یه بهتر بگم انداخته به نظر شما عوض میکنه لب تابو برام که خودم بعید میدونم یا حد اقل باید به همون قیمت 550 باهم حسابش کنه راستی اختلاف قیمتشون چقدره ومسلما 5470 گرون تر دیگه
در مورد هارد همون قسمتی که شما میگین بازم نوشته 379 گیگ ولی اونم توی سرویس تگ نوشته 500 و توی ستاپم بازم نوشته 500 به فروشنده که گفتم گفت واسه ویندوزه -یه مقدار از اولو اخره هاردتو گرفت منم فقط با تعجب بهش نگاه میکردم اخه کپ کرده بودم از این همه اطلاعاته ناقصش
الن من دقیقا باید چی کار کنم هم در مورد کارت گرافیک هم هارد
پیشاپیش ممنون از جوابتون
سلام.
واسه من هم زومش کار می کنه هم اسکرولش.
سرویس تگتو تو سایت دل وارد کن اونوقت تمومه درایورای مربوط به لپ تاپت می یاد.من خودم همین کارو کردم.همه رو دانلود و نصب کردم.الانم همه چیه لپ تاپم کار می کنه.
سلام
این dell support center واسه چیه؟
سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
.
.
.
.
ببینید دوست من اگه برای شما ساپورت کردن دایرکت ایکس 11 مهم نیست باید بگم باتوجه به مشخصات 550v و مقایسه اون در این پست
550v باید قویتر از 5470 باشه، راستش درباره تفاوت قیمتش نمیدونم کدوم گرونتره اما نباید زیاد فرقی کنن چون قدرتشونم اونقدرا فرق نداره، خلاصه تکنولوژیه 5470 جدیدتره اما قدرتش روی کاغذ کمترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با این حال اگه گرافیک 5470 برات مهمه میتونی بابت این مورد با فروشنده صحبت کنی
در غیر این صورت به نظرم چندان هم این مورد مهم نیست
اما در مورد هارد
من احتمال میدم اون مقدار هاردت پارتیشن بندی نشده
به این آدرس که میگم برو و یه عکس ازش بذار تا با اطمینان بهت جواب بدم
روی My computer راست کلیک کن و manage رو بزن
در سمت چپ صفحه ای که باز شده روی گزینه ی disk management کلیک کن
حالا سمت راست تمام هاردت ، چه پارتیشن بندی شده و چه نشده مشخصه
شما با دکمه PrntScr که کنار delete قرار داره ازش عکس بگیر و عکس رو بذار تا بهت بگم مشکل از چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)