تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 421 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میخاستم تفاوت های 550v و 5470 رو به طور کامل بگید یا اگه جایی درباره اون بحث شده راهنماییم کنید.
    در ضمن (core i5_hdd 500_4g ram_ATI 5470) به قیمت 970 تومن خوبه؟
    دوستان لطفا صفحه اول رو با دقت بخونید مخصوصا پست 7 که بعضی مطالب مفید گذاشته شده
    مقایسه 5470 و 550v هم لینکش اونجا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه ی دوستان
    من ده روزه که 5010 رو با کانفیگ زیر گرفتم
    ci5 m 460
    ram 4 gb
    hdd500
    ati 5470
    حالا چند تا سوال یا بهتره بگم مشکل دارم
    1.چرا توی قسمتdevice manager که میرم کارت گرافیکه 5470 رو نمیشناسه یعنی به جاش نوشتهati HD 4650
    2.از اینجا که میرمcontorol panel>performance informition and tools ظرفیت هارد رو 379 گیگ نشون میده چرا مگه نباید حد اقل 490 تا باشه
    3.بعضی وقتا از قسمت چپ تاچ پدش که فکر کنم هاردش باشه یه صدایی میاد مثل اینه یه لحظه دستتو به فن میزنی همچین صداییه مشکل داره
    ممنون اگه لطف کنید جواب بدید خیلی بهم کمک کردید
    گرافیک شما احتمالا 550v هست و احتمالا چون 550v هم همون 4650 با مقداری تغییره اینطور نشون میده اما بچه هایی که این کارت رو دارن باید بگن مال اونا چی نشون میده در ضمن شاید به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم ربط داشته باشه چون اگه در صفحه اول ببینید(در قسمت rate ها) ویندوز 64 بیتی یکی از دوستان گرافیک رو 4650 شناخته اما همون لپ تاپ با ویندوز 32 بیت گرافیک رو 550v نشون میده، چیزی که مشخصه گرافیک لپ تاپ شما 5470 نیست
    2. در همون صفحه گزینه ی view and print detailed.. رو بزن و در صفحه جدید در قسمت storage ببین مقابل عبارت total size of hard.. چند نوشته ، همون ظرفیت هاردته (البته طبق فرمول 1kB=1024B یه مقدار ظرفیت رو کمتر نشون میده مثلا هارد 300 رو 298 گیگ نشون میده) اگه هاردت 500 هست باید بیشتر از 450 نشون بده
    نباید چنین صدایی بده ، حداقل لپ تاپ من تا حالا هیچ صدایی نداشته، نمیدونم دلیلش چیه
    Last edited by sheytoon001; 06-12-2010 at 17:53.

4. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این مشکل مارو کسی نمیده از کدوم تنظیماته:

بچه ها این اسکرول گوشه موس برای بالا پایین کردن صفحه سایت دیگه کار نمی کنه؟
    مشکل چیه؟

---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------

دوست عزیز من اینو دانلود کردم نصب کردم ولی بازم اسکرول بالا پایین و زوم نمیکنه فقط یه موس معمولیه؟
    آیا برای شما اسکرول و زوم میشه کرد بت تاج پدتون؟
    من یه مشکلی برای تاچ برام امروز پیش اومد

من همیشه با دوبار زدن روی تاچ کار دابل کلیک رو میکردم

یا وقتی روی یک لینک یک بار روی تاچ میزدم اون لینک کلیک میشد

حالا امروز نمیدونم چرا اینطور شده که باید حتما" با کلید زیر تاچ این کار رو بکنم
    درایورش رو دوباره نصب کنید باید درست شه
    در control panel قسمت mouse در سربرگ devise setting اگه درایور نصب شده باشه میتونی تاچ پد رو ببینی و تنظیماتش رو تغییر بدی
    برا تغییر تنظیمات در همین قسمت که گفتم باید عبارت synaptics touchpad.. وجود داشته باشه
    روش کلیک کنید و دکمه settings رو بزنید ، در پنجره جدیدی که میاد تمام قابلیت های تاچ پد مانند زوم و اسکرول قابل تنظیم یا تغییره
    بازم تاکید میکنم با نصب مجدید باید درست شه
    Last edited by sheytoon001; 06-12-2010 at 18:16.

6. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاید قشنگ نباشه اما نست به قیمتش امکانات فوقالعاده ای داره (حداقل در مدل های DELL )
    در زیباییش شک نکن! به نظر من اگه به امکانات و قیمتش نمره 8 از 10 بدیم زیباییش نمره 9 میگیره

8. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستانی که برنامه dell support center لپ تاپشون فعال نمیشه
    اون برنامه که از سایت dell دانلود و نصب کردن رو uninstal کنن و این برنامه رو دانلود کنن
    کد:
    با اجرای این برنامه support center جدید بصورت آنلاین روی لپ تاپتون نصب میشه(پس نیاز به اینترنت بهتر از dial up دارین)
    حجم نصب از روی اینترنت حدود 50 مگابایته
    توجه کنین در موقع نصب اسم فایل رو مینویسه پس بعد از کامل شدن اون فایل رو جستجو کنین و جای دیگه کپی کنید تا با تعویض ویندوز نیازی به نصب مجدد بصورت آنلاین نباشه

10. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت MY LOVE IS N5010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

5

گرافیک شما احتمالا 550v هست و احتمالا چون 550v هم همون 4650 با مقداری تغییره اینطور نشون میده اما بچه هایی که این کارت رو دارن باید بگن مال اونا چی نشون میده در ضمن شاید به 32 یا 64 بیتی بودن ویندوز هم ربط داشته باشه چون اگه در صفحه اول ببینید(در قسمت rate ها) ویندوز 64 بیتی یکی از دوستان گرافیک رو 4650 شناخته اما همون لپ تاپ با ویندوز 32 بیت گرافیک رو 550v نشون میده، چیزی که مشخصه گرافیک لپ تاپ شما 5470 نیست
    2. در همون صفحه گزینه ی view and print detailed.. رو بزن و در صفحه جدید در قسمت storage ببین مقابل عبارت total size of hard.. چند نوشته ، همون ظرفیت هاردته (البته طبق فرمول 1kB=1024B یه مقدار ظرفیت رو کمتر نشون میده مثلا هارد 300 رو 298 گیگ نشون میده) اگه هاردت 500 هست باید بیشتر از 450 نشون بده
    نباید چنین صدایی بده ، حداقل لپ تاپ من تا حالا هیچ صدایی نداشته، نمیدونم دلیلش چیه
    سلام عزیزم
    آره اتفاقا امروز از فروشنده پرسیدم گفت 64 بیته .توی servis tag م 550 نوشته.خوب حالا من چی کار کنمچون اینو یه کانفیگ با گرافیک 5470 به من داده یه بهتر بگم انداخته به نظر شما عوض میکنه لب تابو برام که خودم بعید میدونم یا حد اقل باید به همون قیمت 550 باهم حسابش کنه راستی اختلاف قیمتشون چقدره ومسلما 5470 گرون تر دیگه

در مورد هارد همون قسمتی که شما میگین بازم نوشته 379 گیگ ولی اونم توی سرویس تگ نوشته 500 و توی ستاپم بازم نوشته 500 به فروشنده که گفتم گفت واسه ویندوزه -یه مقدار از اولو اخره هاردتو گرفت منم فقط با تعجب بهش نگاه میکردم اخه کپ کرده بودم از این همه اطلاعاته ناقصش
    الن من دقیقا باید چی کار کنم هم در مورد کارت گرافیک هم هارد
    پیشاپیش ممنون از جوابتون

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

دوست عزیز من اینو دانلود کردم نصب کردم ولی بازم اسکرول بالا پایین و زوم نمیکنه فقط یه موس معمولیه؟
    آیا برای شما اسکرول و زوم میشه کرد بت تاج پدتون؟

سلام.
    واسه من هم زومش کار می کنه هم اسکرولش.
    سرویس تگتو تو سایت دل وارد کن اونوقت تمومه درایورای مربوط به لپ تاپت می یاد.من خودم همین کارو کردم.همه رو دانلود و نصب کردم.الانم همه چیه لپ تاپم کار می کنه.

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام
    این dell support center واسه چیه؟

آخر فروم باز mehdi666lp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران جلس

پيش فرض

سلام بچه ها لطفا تو این پست برید نظر بدید ممنون
    .
    .
    .
    .
    کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام عزیزم
    آره اتفاقا امروز از فروشنده پرسیدم گفت 64 بیته .توی servis tag م 550 نوشته.خوب حالا من چی کار کنمچون اینو یه کانفیگ با گرافیک 5470 به من داده یه بهتر بگم انداخته به نظر شما عوض میکنه لب تابو برام که خودم بعید میدونم یا حد اقل باید به همون قیمت 550 باهم حسابش کنه راستی اختلاف قیمتشون چقدره ومسلما 5470 گرون تر دیگه

در مورد هارد همون قسمتی که شما میگین بازم نوشته 379 گیگ ولی اونم توی سرویس تگ نوشته 500 و توی ستاپم بازم نوشته 500 به فروشنده که گفتم گفت واسه ویندوزه -یه مقدار از اولو اخره هاردتو گرفت منم فقط با تعجب بهش نگاه میکردم اخه کپ کرده بودم از این همه اطلاعاته ناقصش
    الن من دقیقا باید چی کار کنم هم در مورد کارت گرافیک هم هارد
    پیشاپیش ممنون از جوابتون
    ببینید دوست من اگه برای شما ساپورت کردن دایرکت ایکس 11 مهم نیست باید بگم باتوجه به مشخصات 550v و مقایسه اون در این پست
    کد:
    550v باید قویتر از 5470 باشه، راستش درباره تفاوت قیمتش نمیدونم کدوم گرونتره اما نباید زیاد فرقی کنن چون قدرتشونم اونقدرا فرق نداره، خلاصه تکنولوژیه 5470 جدیدتره اما قدرتش روی کاغذ کمتره
    با این حال اگه گرافیک 5470 برات مهمه میتونی بابت این مورد با فروشنده صحبت کنی
    در غیر این صورت به نظرم چندان هم این مورد مهم نیست
    اما در مورد هارد
    من احتمال میدم اون مقدار هاردت پارتیشن بندی نشده
    به این آدرس که میگم برو و یه عکس ازش بذار تا با اطمینان بهت جواب بدم
    روی My computer راست کلیک کن و manage رو بزن
    در سمت چپ صفحه ای که باز شده روی گزینه ی disk management کلیک کن
    حالا سمت راست تمام هاردت ، چه پارتیشن بندی شده و چه نشده مشخصه
    شما با دکمه PrntScr که کنار delete قرار داره ازش عکس بگیر و عکس رو بذار تا بهت بگم مشکل از چیه

16. این کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •