تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 203 از 515 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

سلام داداش خوبی یکی از پوستاتو خوندم گفته بودی این هفته قلمچی عمومی نیست
    میخواستم بهت بگم برنامه عمومی هست اشتباه نکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!
    توی دفتر چه ثبت نشده توی اول کتاب کار هست اگه خواستی بگو بهت بدم من تجربی هستم ولی عمومیامون یکیه

---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

سلام داداش خوبی یکی از پوستاتو خوندم گفته بودی این هفته قلمچی عمومی نیست
    میخواستم بهت بگم برنامه عمومی هست اشتباه نکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!
    توی دفتر چه ثبت نشده توی اول کتاب کار هست اگه خواستی بگو بهت بدم من تجربی هستم ولی عمومیامون یکیه
    منظورم با عکسی بود که برای طرف نهاده بودم کاری به برنامه این هفته قلم چی نداشتم
    کل برنامه نهادم گفتم عکس عمومی رو ندارم که براش بزارم

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

بچه ها اینجا یه سمپادی مازندرانی هست؟

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه سوال داشتم
    من متولد مرداد 71 هستم
    پارسال که پیشدانشگاهی بودم ،کنکور سراسری قبول نشدم و الان دارم دوباره برای کنکور میخونم
    1-آیا برای ثیت نام کنکور باید کار خاصی مربوط به سربازی کنم؟ (دفترچه و ...) به طور خلاصه.. آیا نحوه
    ثبت نام من تو کنکور و اون قسمت شرایط نظام وظیفه با پارسالم فرق کرده ؟ (پارسال کد 5 بودم..)
    2-اگر جواب 1 خیر است ، آیا برای ثبت نام دانشگاه باید کار خاصی کنم؟
    خواهش میکنم کمکم کنید.. از هرکی میپرسم یه جوابی میده..
    Last edited by dark fear; 06-12-2010 at 15:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omnia.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها یه سوال داشتم
    من متولد مرداد 71 هستم
    پارسال که پیشدانشگاهی بودم ،کنکور سراسری قبول نشدم و الان دارم دوباره برای کنکور میخونم
    1-آیا برای ثیت نام کنکور باید کار خاصی مربوط به سربازی کنم؟ (دفترچه و ...) به طور خلاصه.. آیا نحوه
    ثبت نام من تو کنکور و اون قسمت شرایط نظام وظیفه با پارسالم فرق کرده ؟ (پارسال کد 5 بودم..)
    2-اگر جواب 1 خیر است ، آیا برای ثبت نام دانشگاه باید کار خاصی کنم؟
    خواهش میکنم کمکم کنید.. از هرکی میپرسم یه جوابی میده..
    سلام شما هم دقیقا مثل من هستید منم مرداد 71 هستم و پارسال انتخاب رشته نکردم
    ما نباید دفترچه سربازی پر کنیم چون 71 هستیم 70 ها باید دفترچه سربازی رو پر کنن تا غیبت نخورن
    کاره خاصیم نداریم موقع ثبت نام کنکور اگه صوابق تحصیلیت تو سایت درست ثبت شده بود که هیچ تا اونجا که من میدونم اگه که نه باید بری پروندتو از مدرسه بگیری و بری اموزش پرورش واسه تصحیح
    خوب خیلی خوشحال شدم چون هم ماه هستیم راستی رشتت چیه؟
    من تجربیم
    ببخشید اگه ناقص بود فعلا خدا نگهدار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خونه

پيش فرض

سلام

کسی یادگار ماندگار 89 رو داره ؟ لینکش رو میخوام . ممنون میشم ...

پروفشنال Amirdb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من چون زیاد نمیخوام روی درس ریاضی سرمایه گذاری کنم یه سری مباحث راحت رو میخوام انتخاب کنم و همونا رو بخونم بعد از کلی بررسی با راهنمایی سینا جان به این نتیجه رسیدم اینا رو بخونم:

ممنون میشم یه نگاه کنید چیزی از دستم در نرفته باشه..فقط زیاد نیمخوام مبحث وقت گیر باشه و راحت باشه و زود بشه جمعش کرد
    اینا رو انتخاب کردم..رشتم هم تجربیه

آمار،رفع ابهام های حد،مشتق گیری توابع،تصاعد،معادله درجه دو،ماتریس،لگاریتم

یه سوال دیگه:
    اینا کلا حدودا چند درصد کنکور میشه؟

ممنون

+
    چند صفحه قبل رو که میخوندم دیدم چند تا از بچه ها که از ریاضی اومدن تجربی (مثل خودم)
    در مورد معدل نگران بودند
    من تا حالا دو بار از سایت سنجش پرسیدم....باور کنید خودشون هم نمیدونند چه طور میخوان اعمال کنند
    هر دو بار که پرسیدم گفتند :موقع ثبت نام اعلام خواهیم کرد

ممنون

7. این کاربر از Amirdb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان من چون زیاد نمیخوام روی درس ریاضی سرمایه گذاری کنم یه سری مباحث راحت رو میخوام انتخاب کنم و همونا رو بخونم بعد از کلی بررسی با راهنمایی سینا جان به این نتیجه رسیدم اینا رو بخونم:

ممنون میشم یه نگاه کنید چیزی از دستم در نرفته باشه..فقط زیاد نیمخوام مبحث وقت گیر باشه و راحت باشه و زود بشه جمعش کرد

سلام امير جان...
    والا اگه بتوني خوب اين مباحثو بخوني و تسلطت روشون بالا باشه كه خوبه اما اين مورد رو كه براي خود من امسال پيش اومد هم در نظر بگير!
    ممكنه تو كنكور يهو هوس كنن طبق سالهاي قبل سوال ندن!! مثلا مثل امسال از لگاريتم يا مباحث ديگه سوال طرح نكنن!

9. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سلام

کسی یادگار ماندگار 89 رو داره ؟ لینکش رو میخوام . ممنون میشم ...
    مال 89 كه الان نمياد...تابستون سال بعد احتمالا !
    اما اين يادگار ماندگار88 براي رشته هاي مهندسي :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    يادگار ماندگار 88 رشته هاي علوم پايه:
    کد:
    يادگار ماندگار 88 پزشكي:
    کد:
    يادگار ماندگار 88 رشته هاي انساني:
    کد:
    يادگار ماندگار 88 رشته هاي كارشناسي:
    کد:
    يادگار ماندگار 87:
    کد:
    يادگار ماندگار 86:
    کد:

11. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه entezar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آغاز ثبت نام کنکور سراسری 90 از فردا/ جزئیات ثبت نام و برگزاری کنکور90

معاون سازمان سنجش آموزش کشور با تشریح جزئیات کنکور سراسری گفت: ثبت نام برای کنکور سال 90 از فردا سه شنبه آغاز می شود و تا 28 آذرماه ادامه خواهد داشت که داوطلبان باید پس از مطالعه دفترچه راهنما نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

حسین توکلی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: داوطلبان شرکت در کنکور 90 پس از خرید کارت اعتباری و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون می توانند از بعدازظهر فردا 16 آذرماه و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی
    کد:
    اقدام کنند.

وی درباره روشهای پرداخت وجه و دریافت کارت اعتباری برای ثبت نام گفت: پرداخت اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور یکی از این روشها است. برای خرید کارت اعتباری به روش اینترنتی از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور داوطلبان می توانند با استفاده از هر یک از کارت های بانکی عضو شبکه شتاب که رمز پرداختی اینترنتی آن را قبلاً از طریق بانک صادر کننده دریافت کرده اند و مراجعه به سایت سازمان سنجش به نشانی
    کد:
    نسبت به خرید کارت اصلی یا علاقه مندی اقدام کنند.
    توزیع کارت ثبت نام از سه شنبه در دفاتر پستی

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش مراجعه به دفاتر پستی را یکی دیگر از روشهای ثبت نام در کنکور 90 اعلام کرد و گفت: داوطلبان متقاضی این آزمون از روز سه شنبه 16 آذرماه با مراجعه به هر یک از دفاتر پستی می توانند نسبت به خرید کارت یا کارت های اعتباری ثبت نام و همچنین دریافت دفترچه راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند.

وی پایانه های فروش (دستگاه های کارت خوان) شرکت آسان پرداخت پرشین را یکی دیگر از روشها نام برد و اضافه کرد:
    در این روش داوطلبان با مراجعه به نزدیکترین پذیرنده دستگاه کارت خوان (pos) در محل سکونت خود می توانند به صورت نقدی یا با استفاده از کارت های عضو شتاب نسبت به خرید کارت اصلی یا علاقه مندی به تعداد مورد نیاز اقدام کنند.

توکلی گفت: از طریق دستگاه های کارت خوان (پایانه های فروشگاهی) بانک پارسیان نیز داوطلبان می توانند کارت اعتباری ثبت نام کنکور دریافت کنند.

وی افزود: در این روش داوطلبان می توانند با مراجعه به فروشگاه های معرفی شده از طرف بانک پارسیان از طریق دستگاه های کارت خوان منتخب پارسیان و به وسیله کارت های بانکی عضو شبکه شتاب نسبت به خرید کارت های اعتباری آزمون سراسری اقدام کنند.

معاون سازمان سنجش آموزش کشور دستگاه های کارت خوان (پایانه های فروشگاهی) بانک سامان را نیز یک روش دیگر برای ثبت نام کنکور اعلام کرد و به مهر گفت: در این روش داوطلبان می توانند با مراجعه به فروشگاههای معرفی شده از طرف بانک سامان از طریق دستگاههای کارت خوان منتخب سامان و به وسیله کارت های بانکی عضو شبکه شتاب نسبت به خرید کارتهای اعتباری آزمون سراسری اقدام کنند.

امکان دریافت کارت اعتباری از طریق موبایل

وی اظهار داشت: از طریق تلفن همراه نیز به کمک سامانه همراه 24 سامان می توان نسبت به دریافت کارت اعتباری ثبت نام اقدام کرد.

توکلی افزود: در این روش داوطلبان می توانند اطلاعات کارت اعتباری ثبت نام خود را از طریق تلفن همراه خریداری کنند جهت استفاده از این خدمت کافی است داوطلبان یک کارت بانکی عضو شبکه شتاب با رمز دوم (رمز خرید اینترنتی) و سیم کارت همراه کیش، ایرانسل یا تالیا در اختیار داشته باشند.

حدود سئوالات کنکور 90

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش کشور با بیان اینکه سئوالات آزمون سال 90 در حدود اطلاعات علمی مشخص شده نظام جدید متوسطه سالی واحدی است به مهر گفت: دروس نهایی سال سوم دبیرستان 25 درصد در کنکور سراسری 90 تأثیرگذار است.

حسین توکلی افزود: کنکور سراسری سال 90 برای پذیرش دانشجو در دوره های شبانه، روزانه، بین الملل، دانشگاهها و دانشگاه پیام نور، مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی و مراکز تربیت معلم وابسته به آموزش و پرورش ویژه فرهنگیان شاغل همانند سال گذشته در یک مرحله برگزار می شود.

مجازین به ثبت نام در کنکور سراسری 90

وی اظهار داشت: در این آزمون دارندگان دیپلم نظام قدیم و مدرک پیش دانشگاهی و داوطلبان شاغل به تحصیل در دوره پیش دانشگاهی که 31 شهریور فارغ التحصیل می شوند، می توانند ثبت نام کنند.

معاون اجرایی سازمان سنجش آموزش به مهر گفت: دارندگان مدرک کاردانی مورد تأیید وزارت علوم، بهداشت و شورای عالی انقلاب فرهنگی و دارندگان مدرک کاردانی پیوسته فنی و حرفه ای حق ثبت نام در این آزمون را خواهند داشت.

وی اظهار داشت: این آزمون برای کلیه داوطلبان اعم از نظام جدید و قدیم شامل آزمون عمومی اختصاصی به صورت تستی و در حدود اطلاعات علمی مشخص شده نظام جدید متوسطه سالی واحدی است.

سوابق تحصیلی در آزمون 90

توکلی گفت: سوابق تحصیلی در این آزمون به صورت نمرات تراز شده دروس امتحانات نهایی برای دیپلمه های نظام جدید یکی از سالهای 84 تا 89 که امتحانات سال سوم آنها نهایی برگزار شده به میزان 25 درصد در نمره آزمون 90 تأثیر خواهد داشت.

وی اظهار داشت: ثبت نام برای شرکت در کنکور 90 از روز سه شنبه 16 آذرماه و به صورت اینترنتی آغاز می شود و 28 آذرماه پایان می یابد.

معاون سازمان سنجش گفت: اطلاعیه سازمان در خصوص شرایط و ضوابط آزمون در نشریه پیک سنجش روز دوشنبه 15 آذرماه و 22 آذرماه منتشر می شود.

بر اساس برنامه آزمون سراسری سال 90 در حوزه های امتحانی سراسر کشور 9 تیر ماه برگزار می شود.

به گزارش مهر، براساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون سراسری سال 1390 در صبح و بعدازظهر روزهای پنجشنبه 9، جمعه 10، صبح روز شنبه 11 تیرماه در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور بطور همزمان برگزار خواهد شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nelly joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه سوال دیگه:
    اینا کلا حدودا چند درصد کنکور میشه؟

ممنون
    یادمه سینا جان در جواب یکی از بچه ها که میخواست ریاضی رو فقط چند تا مبحث بخونه گفت که هرسال از این مباحث به نظر آسون ریاضی از نظر بچه ها سوال سخت طرح میشه،یعنی خیلی سوالو میپیچونن.ولی از مباحث به ظاهر سخت ریاضی سوالای معمولی طرح میشه چون خیلی از بچه ها نمیخونن.
    پس سعی کن همه ی مباحث رو بخونی،مخصوصا الان که هنوز فرصت کافی داری.
    اما اگه خواستی مبحثی بخونی به نظر من هندسه رو هم به اینا اضافه کن،چون هندسه واسه تجربی ها 4 تا سوال ازش میاد که سوالاش اصلا سخت نیست.

14. 5 کاربر از nelly joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •