آهان..مرسی...ممنون
آهان..مرسی...ممنون
دوستان comodo یه bitlocker درست کرده میخواستم ببینم چقدر مطمئن و قابل اطمینانه ؟
و آیا روی ویندوز 7 کار میکنه چون توی سیستم عامل هایی که نوشته بود ویندوز 7 نبود
ممنون
با سلام.
GHOST RECON عزیز bitlocke کارایش چی به چه درد میخوره
آیا جزو نرمافزارهای Free جدید کومودو هست.
سلام
لطفا راهنمائی کنید در باره فایروال comodo البته موقع نصب سوال کرد که
firewall only
... firewall with optmum
... firewall with maximum
حالا کدام از این گذینه ها بهتر است و چه فرق داره و بعد از اینکه نصب شد چه تنظیماتی باید در آن ایجاد کنیم یا اینکه نیازی به تنظیمات نداره و موقع نصب میگه میخواهی ip را تعغیر بدهید خوب این را فعال کنیم یا خیر و چکاری میکند
ممنون
خداحافظ
سلام
لطفا راهنمائی کنید در باره فایروال comodo البته موقع نصب سوال کرد که
firewall only
... firewall with optmum
حالا کدام از این گذینه ها بهتر است و چه فرق داره و بعد از اینکه نصب شد چه تنظیماتی باید در آن ایجاد کنیم یا اینکه نیازی به تنظیمات نداره و موقع نصب میگه میخواهی ip را تعغیر بدهید خوب این را فعال کنیم یا خیر و چکاری میکند
ممنون
خداحافظ
برای قفل گذاری روی درایو های ویندوز استفاده میشه و رایگان هستشبا سلام.
GHOST RECON عزیز bitlocke کارایش چی به چه درد میخوره
آیا جزو نرمافزارهای Free جدید کومودو هست.
سلام
آقا ممنون از راهنمائی اطلاعات خوب بود
ولی در مورد اینکه همون اول میپرسه که میخواهی ip شما را خودمون تعغیر دهیم چی ؟ آیا فغال کنیم این گذینه را و تاثیری دارد ؟
و اینترنت را روی دو کامپیوتر share کردم و قبلا مشکلی نداشت ولی الان که این فایروال را نصب کردم اون کامپیوتر نمیتونه به اینترنت وصل بشود چه گذینه ای را فعال کنم که بتونه وصل بشود
و چه فرقی دارن هنگام نصب کردن این گذینه ها را میپرسد
firewall only
... firewall with optmum
و کدام بهتر است که فعل کنیم
ممنون
خداحافظ
1_اون درخواست کمودو دی ان اس سرور هست. بله فعال کنید. با فعال کردن اون سایت های آلوده و کلا url های مخرب تا حدودی بلاک میشند.
2_این پست رو بخونید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3_ موقع نصب فقط دقت کنید تیک فایروال و آنتی ویروس خورده باشه که پیش فرض هم خورده و آنتی ویروس و فایروال نصب میشند. و مراحل نصب رو پیش فرض طی کنید.
Last edited by Dr Hannibal; 20-02-2011 at 14:29.
سلام
خب ما رو هم جو گرفت و کاسپر ردیفم رو مرخص کردم تا جا برای کومودو باشه !
حالا ... زمان کاسپر تا فلش رو میزدیم به کامپیوتر یه منو میزاشت جلومون مثه گارسونها که ما انتخاب کنیم که اسکن کنه فلش رو یا نه
اما کومودو به صورت پیشفرض اینجور نیست ظاهراً، فرمولش چیه اگه بخوایم مثه کاسپرش کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)