تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 451 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش این پست رو واسه دوستانی میگم که بین خرید این مدل از ایسوس و مدلهای دیگه از برندهای مختلف شک دارن
    من دنبال این جور کانفیگی بودم واسه لب تاپی که میخواستم بخرم
    اول از همه با دل 1558 برخورد کردم
    تحقیق که کردم دیدم خرابی زیاد داره و از خریدش صرفنظر کردم
    بعد رفتم سراغ سری اف سونی و y560 lenovo
    سونی هم قیمتش زیاده و میگن مثل اینکه سری افش جالب نیست
    لنوو هم از اسمش ترسیدم گفتم نمیشناسم بیخیالش شدم
    تنها برند و مدلی که ازش ایرادی ندیدم همین ایسوس بود که به نظر من از همش بهتره
    یک هفته دیگه هم میخوام برم بخرمش
    اینم بگم واسه خرید لبتاپ کل فرومها رو زیر رو رو کردم و کلی تحقیق کردم

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

امیر هستم . عزیز . والا فعلا منتظر ینم که دوباره خراب بشه! اخه میگفت بردت نیمسوز شده تو1 روزم که نمیتونست بردرو عوض کنه نمیدونم والا اصلا نمیفهمم شانسی شانسی درست شد! خدا کنه خراب نشه پلیزززززززززز
    بنظر من بزار بنچ مارک کنه چند بار اگه همه چی طبیعی بود ok شده

---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

راستش این پست رو واسه دوستانی میگم که بین خرید این مدل از ایسوس و مدلهای دیگه از برندهای مختلف شک دارن
    من دنبال این جور کانفیگی بودم واسه لب تاپی که میخواستم بخرم
    اول از همه با دل 1558 برخورد کردم
    تحقیق که کردم دیدم خرابی زیاد داره و از خریدش صرفنظر کردم
    بعد رفتم سراغ سری اف سونی و y560 lenovo
    سونی هم قیمتش زیاده و میگن مثل اینکه سری افش جالب نیست
    لنوو هم از اسمش ترسیدم گفتم نمیشناسم بیخیالش شدم
    تنها برند و مدلی که ازش ایرادی ندیدم همین ایسوس بود که به نظر من از همش بهتره
    یک هفته دیگه هم میخوام برم بخرمش
    اینم بگم واسه خرید لبتاپ کل فرومها رو زیر رو رو کردم و کلی تحقیق کردم
    بابا چرا شما لنوو رو نمیشناسید خیلی کارخونه ی شاخی هست. لنوو سری idea pad ش خوب نیست ولی سری think pad ش از نظر من بهترین لپتاپ های دنیاس

3. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yperion(-)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام به دوستان..من یه Auto cad 2011 خریدم وخواستم نصب کنم که در نصب قسمت آخر متوقف شد .. هنگ نکرد ولی پیش هم نرفت. پیام خاصی هم نداد. زنگ زدم پشتیبانیش گفت چون ویندوزتون اورجیناله کرک نرم افزار را میشناسه و نصب نمیکنه .به حرفش شک دارم.چون هنوز نصب نشده که بخواهم کرکش را فعال کنم(product cod)کسی میتونه راهنمایی کنه؟آخه لنگم.دفعه اول هم که اینطور شد چند بار امتحان کردم دیدم اینجوری دی وی دیش را بردم پیش فروشنده و گفتم خرابه. گفت من ویندوزم 32 بیته. نمیتونم نصب کنم.گفتم تعویضش کن.بنده خدا هم عوضش کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز . من یک سوال داشتم باطری رو واسه بار اول 10 ساعت گذاشت تو شارژ یا نه ؟
    چون فروشنده می گفت که نه اینها نسل جدید هستند . و همون یک بار 2 ساعت کافی هست
    با تشکر

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام به دوستان..من یه Auto cad 2011 خریدم وخواستم نصب کنم که در نصب قسمت آخر متوقف شد .. هنگ نکرد ولی پیش هم نرفت. پیام خاصی هم نداد. زنگ زدم پشتیبانیش گفت چون ویندوزتون اورجیناله کرک نرم افزار را میشناسه و نصب نمیکنه .به حرفش شک دارم.چون هنوز نصب نشده که بخواهم کرکش را فعال کنم(product cod)کسی میتونه راهنمایی کنه؟آخه لنگم.دفعه اول هم که اینطور شد چند بار امتحان کردم دیدم اینجوری دی وی دیش را بردم پیش فروشنده و گفتم خرابه. گفت من ویندوزم 32 بیته. نمیتونم نصب کنم.گفتم تعویضش کن.بنده خدا هم عوضش کرد.
    من اتوکد کار نمیکنم. یعنی خیلی کم کار میکنم. اما نصبش کردم. ورژن 2010 32 بیتی رو نصب کردم مشکلی نداشت.
    این یارو عجب آدمی بوده چه ربطی داره به ویندوز اوریجینال آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دیگه این یکی رو نشنیده بودیم این هم شنیدیم.

فقط میتونم بگم موقع نصب یعنی شروع نصب کردن به صورت ادمینیستریتور ران کن. یعنی راست کلیک کن بزن ران از ادمینیستریتور. Run as administrator.
    فکر کنم خودتون هم میدونستین و مورد از این نبوده. چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه. اگه اروری چیزی میداد باز یه سرچی میشد کرد ولی اینطوری که هیچی ...

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز . من یک سوال داشتم باطری رو واسه بار اول 10 ساعت گذاشت تو شارژ یا نه ؟
    چون فروشنده می گفت که نه اینها نسل جدید هستند . و همون یک بار 2 ساعت کافی هست
    با تشکر
    من که اولش گوشی گرفتم و لپ تاپ هم همین طور زدم تو برق با آداپتورش و شروع کردم ور رفتن. چیزی هم نشد خدا رو شکر. جنس این باتری ها همشون لیتیوم یون هست و این قضیه رو که میگین من هم شنیدم ولی جایی ندیدم دلیل علمیش رو هم گفته باشن.

اگه دلیلش رو از کسی شنیدین به من هم بگین ... خیلی کنجکاوم بدونم جریان چیه ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

من که اولش گوشی گرفتم و لپ تاپ هم همین طور زدم تو برق با آداپتورش و شروع کردم ور رفتن. چیزی هم نشد خدا رو شکر. جنس این باتری ها همشون لیتیوم یون هست و این قضیه رو که میگین من هم شنیدم ولی جایی ندیدم دلیل علمیش رو هم گفته باشن.

اگه دلیلش رو از کسی شنیدین به من هم بگین ... خیلی کنجکاوم بدونم جریان چیه ؟؟
    سلام علیرضا جان.دلیل علمیش اینه که سلولهای این باطری ها تا به حال استفاده نشده(باطری نو) و قدرت خیلی کمتری در جذب انرژی دارند و در صورتی که در موقع شارژ اول از وسیله استفاده کنیم به طور مداوم شارژ و دشارژ میشه و عمر باطری کاهش پیدا میکنه .وگرنه برای خود وسیله مشکلی ایجاد نمیکنه.اون 10 ساعت شارژ هم برای اینه که باطری نمیتونه شارژ را کامل نگه داره و به طور خودکار یه درصدی از شارژش میپره که باید دوباره شارژ بشه.البته من خودم با این که این موضوع را گرفتم نتونستم جلوی ذوق خودم را بگیرم و از لپ تاپ استفاده کردم.امید وارم مفید بوده باشه.

9. این کاربر از yperion(-) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ما آخر نفهمیدم بزارمش 12 ساعت شارژ یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اصفهان

11

ما آخر نفهمیدم بزارمش 12 ساعت شارژ یا نه ؟
    8ساعت کافیه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام علیرضا جان.دلیل علمیش اینه که سلولهای این باطری ها تا به حال استفاده نشده(باطری نو) و قدرت خیلی کمتری در جذب انرژی دارند و در صورتی که در موقع شارژ اول از وسیله استفاده کنیم به طور مداوم شارژ و دشارژ میشه و عمر باطری کاهش پیدا میکنه .وگرنه برای خود وسیله مشکلی ایجاد نمیکنه.اون 10 ساعت شارژ هم برای اینه که باطری نمیتونه شارژ را کامل نگه داره و به طور خودکار یه درصدی از شارژش میپره که باید دوباره شارژ بشه.البته من خودم با این که این موضوع را گرفتم نتونستم جلوی ذوق خودم را بگیرم و از لپ تاپ استفاده کردم.امید وارم مفید بوده باشه.
    آهان. این شد حرف حساب. دلیل منطقی ای هست. البته درصد عمری که کم میشه باید کم باشه چون تعداد سیکل های شارژ و دشارژ این باتری ها باید زیاد باشه.
    حالا با پیشرفت باتری ها این شمکل رو هم احتمالا حل میکنن. نمیدونم این لیتیوم پلیمر ها رو کی میشه واسه لپ تاپ و گوشی به کار. احتمالا اون هم یه دلیلی داره که هنوز استفاده نشده وگرنه چگالی انرژی بیشتری داره و باید بهتر هم باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •