با سلام به دوستم خوب jooya راستی منو شرمنده کردید .....
متاسفانه من بخاطر مشغله ای که دارم زیاد نمی تونم آن بشم ....
اما در مورد این فایل و اینگونه فایلها مثل کیجن ها ، نرم افزارهای ن ک ش ر ت ل ی ف ( از سمت چپ بخونید ) و امثالهم که به نوعی حالت دور زدنی دارندباید یه توضیحاتی بدم اکثر این فایلها بخودی خود مخرب نیستند اما به خاطر نحوه عملکرد و ساختارشون توسط نرم افزارهایی که برای بررسی فایلها بطور خودکار در کمپانی های تولید نرم افزارهای ضد ویروس استفاده می شوند به عنوان یک بد افزارشناسایی می شوند.
برای مثال این نرم افزار و نرم افزارهای ن ک ش ر ت ل ی ف چون از پورتهایی غیر از پورتهای معمول برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند توسط این نرم افزارهابعنوان یک backdoor شناسایی میشند و یا به علت نحوه پک شدنشون و استفاده از پکرهائیکه برای پک کردن بدافزارها بکار می روند به عنوان فایل مخرب شناسایی میشند.
اصولا کارهائیکه یک بدافزار موقع اجرا شدنش در کامپیوتر انجام میده بصورت این موارد : کپی کردن مولفه هاش در شاخه سیستمی ویندوز و ایجاد پروسس در حافظه سیستم - تغییرات در ریجیستری - استفاده و باز کردن پورتهایی که برای مبادله اطلاعات به داخل و یا خارج سیستم است و توسط سیستم بسته شده بدون اینکه فرد متوجه اش بشه و این کار مورد دلخواهش باشه ...
برای این فایلی که شما گذاشتید تنها موردش استفاده از یک پورت غیرمعموله و اینکه بخواهد مثل یک تروجان یا کی لوگر چیزی رو تو دایرکتوری سیستمی ویندوز کپی کنه یا تغییراتی رو در ریجیستری ایجاد کنه عمل نمی کنه. البته استفاده از یک پورت غیر معمول هم صد در صد نشانه مخرب بودن نیست و خیلی از نرم افزارهای سالمی هم که وجود داره از یکسری پورتهای خاص برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند . در هرصورت این فایل به تنهایی یک کی لوگر نیست . استفاده از این فایل هم دیگه به نظر خودتون بستگی داره چون این فایل دوکاربرده است هم میتون کاربرد مثبت داشته باشه و چیزی رو از روی سروری که قراره
بهتون پسورد و یوزر نیم بده داخل سیستم آپلود نکنه و هم میتونه مخرب باشه و بدون اطلاع شما نخود تو سیستم بریزه
.gif)
.البته اینو هم بگم من این فایلو تو ویروس توتال هم چک کردم 9 تاشون به عنوان بد افزار شناسایی کردن که البته اکثرشون به عنوان فایل مشکوک شناخته بودنش...