تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 215 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

monster489 جان اگه برات امکان داره این فایل رو هم واسم چک کن ببین اون ایمیلی که واسه طرف میرفرسته چیه خیلی ممنون .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته من مطمئن نیستم که اینم کی لپگر هست یکی از بچه های توی پی تی می خواست خیلی ممنون .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز

برام مشکلی پیش آمده که البته یقین دارم که آلودگی نیست . ولی چون جایی برای مطرح کردنش ندیدم بهتر دیدم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونند کمک کنند .

من چند وقت پیش avg7.5 را نصب کرده بودم بعد از مدتی آن را حذف کردم و کاسپر را نصب کردم .
    حالا وقتی حتی کاسپر را میبندم سیستم پیغام عدم امنیت نمیده و وقتی به سکیوریتی سنتر مراجعه میکنم میبینم که avg رو به عنوان یک آنتی ویروس و فایروال فعال میشناسه و همه چراغها سبز است این در صورتی است که من تمامی اضافات این محصول را نیز پاک کرده ام .

حالا نمیدونم مشکل از ویندوز یا چیز دیگه.

اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم ( اصلا باید نگران این موضوع باشم یا نه؟)
    با سلام
    دوست من این مساله زیاد مهم و نگران کننده نیست موقعی که شما یک آنتی ویروس بر روی سیستمتون نصب می کنید ویندوز بطور اتوماتیک اونو از نظر خاموش یا روشن بودن و اینکه بروز باشه بررسی میکنه و برای این منظور از طریق ریجستری یک value برای آنتی ویروس در نظر میگیره .علت بوجود آمدن این حالت هم بخاطر اینه که موق آنیستال کردن avg این رج کی پاک نشده البته همونطور که گفتم این مساله زیاد مهم نیست . اگر هم تمایل دارید این قضیه را حل کنید در قسمت سکیوریتی سنتر و در بخش آنتی ویروس بر روی recommendations کلیک کنید و مربع کنار ..... I Have an رو تیک بزنید . البته با این کار دیگه ویندوز آنتی ویروستونو ازلحاظ روشن یا خاموش بودن و بروز بودن مونیتور نمی کنه .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام .دوستان عزیز یک پوشه با نام عجیب و یک فایل عجیبتر روی درایو سی من هست که هر کاری میکنم پاک نمیشن.فقط فایله پاک میشه ولی دوباره بعد از چند لحظه میبینم سر جاشه.این چیه ویروسه اسپای یا تروجانه؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

دوست عزیز این عکستون خیلی کوچیکه یه عکسی بزار که جزئیات رو بهتر نشون بده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

monster489 جان اگه برات امکان داره این فایل رو هم واسم چک کن ببین اون ایمیلی که واسه طرف میرفرسته چیه خیلی ممنون .

کد:
    البته من مطمئن نیستم که اینم کی لپگر هست یکی از بچه های توی پی تی می خواست خیلی ممنون .
    با سلام به دوستم خوب jooya راستی منو شرمنده کردید .....
    متاسفانه من بخاطر مشغله ای که دارم زیاد نمی تونم آن بشم ....
    اما در مورد این فایل و اینگونه فایلها مثل کیجن ها ، نرم افزارهای ن ک ش ر ت ل ی ف ( از سمت چپ بخونید ) و امثالهم که به نوعی حالت دور زدنی دارندباید یه توضیحاتی بدم اکثر این فایلها بخودی خود مخرب نیستند اما به خاطر نحوه عملکرد و ساختارشون توسط نرم افزارهایی که برای بررسی فایلها بطور خودکار در کمپانی های تولید نرم افزارهای ضد ویروس استفاده می شوند به عنوان یک بد افزارشناسایی می شوند.
    برای مثال این نرم افزار و نرم افزارهای ن ک ش ر ت ل ی ف چون از پورتهایی غیر از پورتهای معمول برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند توسط این نرم افزارهابعنوان یک backdoor شناسایی میشند و یا به علت نحوه پک شدنشون و استفاده از پکرهائیکه برای پک کردن بدافزارها بکار می روند به عنوان فایل مخرب شناسایی میشند.
    اصولا کارهائیکه یک بدافزار موقع اجرا شدنش در کامپیوتر انجام میده بصورت این موارد : کپی کردن مولفه هاش در شاخه سیستمی ویندوز و ایجاد پروسس در حافظه سیستم - تغییرات در ریجیستری - استفاده و باز کردن پورتهایی که برای مبادله اطلاعات به داخل و یا خارج سیستم است و توسط سیستم بسته شده بدون اینکه فرد متوجه اش بشه و این کار مورد دلخواهش باشه ...
    برای این فایلی که شما گذاشتید تنها موردش استفاده از یک پورت غیرمعموله و اینکه بخواهد مثل یک تروجان یا کی لوگر چیزی رو تو دایرکتوری سیستمی ویندوز کپی کنه یا تغییراتی رو در ریجیستری ایجاد کنه عمل نمی کنه. البته استفاده از یک پورت غیر معمول هم صد در صد نشانه مخرب بودن نیست و خیلی از نرم افزارهای سالمی هم که وجود داره از یکسری پورتهای خاص برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند . در هرصورت این فایل به تنهایی یک کی لوگر نیست . استفاده از این فایل هم دیگه به نظر خودتون بستگی داره چون این فایل دوکاربرده است هم میتون کاربرد مثبت داشته باشه و چیزی رو از روی سروری که قراره
    بهتون پسورد و یوزر نیم بده داخل سیستم آپلود نکنه و هم میتونه مخرب باشه و بدون اطلاع شما نخود تو سیستم بریزه .البته اینو هم بگم من این فایلو تو ویروس توتال هم چک کردم 9 تاشون به عنوان بد افزار شناسایی کردن که البته اکثرشون به عنوان فایل مشکوک شناخته بودنش...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم shadli_m7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ممنون از تاپیک عالیتون
    من چند وقتیه که یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم . به این شکل که وقتی تو یاهو مسنجر یوزر و پسورد رو وارد می کنم بعد که sign in می زنم . مسنجر بسته میشه .
    من فکر میکنم تروجان باشه . رو سیستم من مک آف نصبه اما هیچی پیدا نمی کنه !
    میشه بگین با چه آنتی ویروسی سیستم رو اسکن کنم ؟

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوست عزیز این عکستون خیلی کوچیکه یه عکسی بزار که جزئیات رو بهتر نشون بده
    با سلام اگر میشه این عکس را در ادرس زیر ببینید و در صورت امکان توضیح بدید که اینها چی هستند و هر بلایی که بگید سرشون با برنامه های مختلف و خود ویندوز اوردم ولی پاک نمیشن که نمیشن.helpppppppppppp meeeeeeee

کد:

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

monster489 خیلی ممنون که بازم پاسخ دادید.

البته این فایل رو من خودم هم اجرا کردم ولی بد از اون با کسپر که چک کردم چیزی نشون نداد ولی دوستان توی پی تی می گفتند که به علت استفاده از این برنامه براشون مشکلاتی پیش اومده .

بازم ممنون

داره خودمونی میشه liliputboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام

خسته نباشید..

سیو پسورد یاهو مسنجرم رفته..

لطفا F1

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

13

با سلام به دوستم خوب jooya راستی منو شرمنده کردید .....
    متاسفانه من بخاطر مشغله ای که دارم زیاد نمی تونم آن بشم ....
    اما در مورد این فایل و اینگونه فایلها مثل کیجن ها ، نرم افزارهای ن ک ش ر ت ل ی ف ( از سمت چپ بخونید ) و امثالهم که به نوعی حالت دور زدنی دارندباید یه توضیحاتی بدم اکثر این فایلها بخودی خود مخرب نیستند اما به خاطر نحوه عملکرد و ساختارشون توسط نرم افزارهایی که برای بررسی فایلها بطور خودکار در کمپانی های تولید نرم افزارهای ضد ویروس استفاده می شوند به عنوان یک بد افزارشناسایی می شوند.
    برای مثال این نرم افزار و نرم افزارهای ن ک ش ر ت ل ی ف چون از پورتهایی غیر از پورتهای معمول برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند توسط این نرم افزارهابعنوان یک backdoor شناسایی میشند و یا به علت نحوه پک شدنشون و استفاده از پکرهائیکه برای پک کردن بدافزارها بکار می روند به عنوان فایل مخرب شناسایی میشند.
    اصولا کارهائیکه یک بدافزار موقع اجرا شدنش در کامپیوتر انجام میده بصورت این موارد : کپی کردن مولفه هاش در شاخه سیستمی ویندوز و ایجاد پروسس در حافظه سیستم - تغییرات در ریجیستری - استفاده و باز کردن پورتهایی که برای مبادله اطلاعات به داخل و یا خارج سیستم است و توسط سیستم بسته شده بدون اینکه فرد متوجه اش بشه و این کار مورد دلخواهش باشه ...
    برای این فایلی که شما گذاشتید تنها موردش استفاده از یک پورت غیرمعموله و اینکه بخواهد مثل یک تروجان یا کی لوگر چیزی رو تو دایرکتوری سیستمی ویندوز کپی کنه یا تغییراتی رو در ریجیستری ایجاد کنه عمل نمی کنه. البته استفاده از یک پورت غیر معمول هم صد در صد نشانه مخرب بودن نیست و خیلی از نرم افزارهای سالمی هم که وجود داره از یکسری پورتهای خاص برای اتصال به اینترنت استفاده می کنند . در هرصورت این فایل به تنهایی یک کی لوگر نیست . استفاده از این فایل هم دیگه به نظر خودتون بستگی داره چون این فایل دوکاربرده است هم میتون کاربرد مثبت داشته باشه و چیزی رو از روی سروری که قراره
    بهتون پسورد و یوزر نیم بده داخل سیستم آپلود نکنه و هم میتونه مخرب باشه و بدون اطلاع شما نخود تو سیستم بریزه .البته اینو هم بگم من این فایلو تو ویروس توتال هم چک کردم 9 تاشون به عنوان بد افزار شناسایی کردن که البته اکثرشون به عنوان فایل مشکوک شناخته بودنش...

اين فايل خودش يک تروجان هست ,
    چون بعد از اجرا تمام Private Data , فايرفکس رو تويه سه فايل ذخيره می کنه:
    در درايو C سه تا فايل درست ميکنه:

key.db
    signon.txt
    textm1.txt

اينجوری که من فايل Signon.txt رو نگاه کردم از چند قسمت تشکيل شده:
    1- قسمت اول, سايتهايي که من تو فايرفاکس گفتم هيچ وقت پسوردشون رو حفظ نکند
    2- سايتهايي که فاير فايکس Pass رو حفظ کرده
    3- تنظيمات اتصال به اينترنت تو فاير فاکس
    4- تمامی cookiesهای فايرفاکس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]

فايل Key.db حجمش حدود 16kb هست و محتواش مشخص نيست فقط اين جمله رو ميشه توش يافت:
    §password-check******* qBglobal-saltVersion

فايل textm1.txt هم که کلا به رمز هست

به نظر ميرسه يه الگوريتمی برای شکستن Pass هست
    به اين سايتها يه نگاهی بندازيد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [url]http://www.drh-consultancy.demon.co.uk/key3.html[/url

چون ازين الگوريتم هم برای شکستن رمز Opera استفاده شده...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از تاپیک عالیتون
    من چند وقتیه که یه مشکلی با یاهو مسنجر دارم . به این شکل که وقتی تو یاهو مسنجر یوزر و پسورد رو وارد می کنم بعد که sign in می زنم . مسنجر بسته میشه .
    من فکر میکنم تروجان باشه . رو سیستم من مک آف نصبه اما هیچی پیدا نمی کنه !
    میشه بگین با چه آنتی ویروسی سیستم رو اسکن کنم ؟

نرم افزار hijack this رو که دوستان در پست اول این تاپیک قرار دادن دانلود کنید و نتایجشو قرار بدید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •