تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 674 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

9 بخش سوم نقد - صداگذاری

صداگذاری توی PES هیچ وقت هیچ کس رو راضی نکرد اما چیزی که از این دمو بر میاد اینه که کاملا روی این آیکن کار شده درسته گزارشگری نیست که بازی رو گزارش کنه ولی به لطف همین گزارش نکردن شما صداهایی رو میشنوی که واقعا طبیعی هست نمی دونم چند نفر اینجا به زبان اسپانیایی آشنایی دارند اما تقریبا شناخت خوبی از این زبان و محاوره زبان اسپانیایی دارم که باعث شده فریاد هایی که به زبان اسپانیایی از روی نیمکت زده میشه رو متوجه بشم دستور ها و تشویق ها نیمکت مطابق اتفاقات بازی به گوش می رسن که حس جالبی رو در گیمر ایجاد می کنه. کونامی امسال روی این بخش کار کرده و نسبتا خروجی عالی و بی نقصی داشته بخصوص که گزارش بازی در نسخه نهایی به نظر خیلی متفاوت خواهد بود.

استفاده از تکنولوژی پیشرفته دالبی دیجیتال واقعا توی این نسخه جزو نکات رو به جلوی کونامی بود که باید توی این مورد بهش تبریک گفت

2. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ژاپن و اسپانیا رو چطوری میشه آزاد کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان جان

اگه میشه یه لینک 100% سالم و چند قسمتی بهم بدین تا دوباره دان کنم.

این دفعه اگه نشد هم خودم ،هم شما رو می کشم.
    Last edited by ali_santori; 17-09-2010 at 19:48.

پروفشنال Phonix Live's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    تاریخ عرضه نسخه نهایی PES 2011 کی هستش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

دوستان جان

اگه میشه یه لینک 100% سالم و چند قسمتی بهم بدین تا دوباره دان کنم.

این دفعه اگه نشد هم خودم ،هم شما رو می کشم.
    من جات بودم صبر میکردم تا کاملشو بگیرم خوددانی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

میشه این نتیجه گیری ها رو در آخر پیامت قرار ندی؟ من به شخصه واقعا اذیت میشم از خوندن چنین چیزهایی! نمی دونم چرا اکثر کسایی که به دلایلی علاقمند به فیفا هستن این حس خود برتربینی رو دارن، و همیشه یه طوری حرف می زنن انگار طرفدارای PES یه عده آدم کم سواد و سطحی و بچه ن که فقط بلدن دسته دست بگیرن و بازی کنن و از چیزای دیگه سر در نمیارن... این واقعا آزار دهنده و توهین آمیزه!

با کمال احترام به نظرات شما باید بگم اونچه شما گفتید نظر شخصی شماس (و قابل احترامه) و نه یک حقیقت مطلق و درش هم تماما دیدگاه های شخصی مطرح شده نه مستندات و مستدلات علمی و قابل اتکا. البته تا اینجا کار هیچ مشکلی نداره و هرکس بازخوردش رو از بازی میگه، که از 100 تا 100- ممکنه متغیر باشه، ولی این جمع بندی های آخر ارسال هاتون واقعا آزار دهنده س! (صرف نظر از نکاتی که من به یاد دارم شما یکی دو هفته پیش به عنوان مزایای خیره کننده بازی یاد کردی و امروز به عنوان ضعف بیان می کنی! که به جهت احترام به حریم شخصی من وارد اون بحث نمیشم.)

خواسته یا ناخواسته طرفداران PES تو ایران بیشترن، یه مقایسه سرانگشتی بین فعالیت تاپیک های دو تا بازی این رو نشون میده. و به همین دلیلم هست که طرفداران PES شدن انجمنی برای بحث باز و انتقاد صریح (و گاهی غیر منصفانه از بازی) اما انگار دوست داران فیفا (استناد به جمله آخری که نقل کردم) یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن.

من به شخصه عقیده دارم PES همیشه از نظر مسائل گرافیکی، به خصوص بازیکن ها، چهره ها و لباس ها و اندامشون، به مراتب از فیفا سر بوده و امسال گیم پلیش رو (که چند سال اخیر نقطه مانور دوست داران فیفا بوده) به این بازی رسونده و به نظر من حتی از این نظر جلو زده، اما هرگز نمیام جملات مشابهی رو در مورد طرفداران فیفا به کار ببرم، حتی اینجا که تاپیک دوست داران PES هست نه فیفا!

گاهی بعضی ارسال ها انقدر غیر منصفانه و غیر منطقی و مغرضانه میشه که به خودم میگم اصلا برای چی میام و اینجا رو می خونم که اذیت بشم، دلم هم نمی خواست این حرفا رو بزنم، ولی گاهی بحث یک طرفه در کوبیدن غیر معقول PES واقعا فضای این تاپیک رو غیر قابل تحمل می کنه!
    همون حدسی که می زدم اتفاق افتاد حدس می زدم که با این حرفم کسی رو اذیت کرده باشم... متاسفانه من برای اون نتیجه گیری آخرم می تونم به اندازه ای سند و مدرک برات رو کنم که واقعا از مخالفتی که کردی تغییر نظر بدی. و حقیقت شدیدا تلخه واسه همین شما رو به هم ریخته من قبول دارم که هر کس خصلت ها و عقایدی داره ولی این عقاید رو میشه به سادگی طبقه بندی کرد. نمی خوام بحث راه بیفته

یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن.
    نمی دونم چرا این جمعیت اندک فقط در محفل P30World خودمون کسانی هستند از جمله

Sam Fisher 10
    عنوان : مدیر اسبق انجمن بازی - کابر حرفه ای حال حاضر
    تعداد تشکر هایی که از ایشان شده : 4,958 بار و در 1,255 مطلب

4039
    عنوان : کاربر فعال انجمن بازی
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 7,587 بار و در 1,173 مطلب

pedram_sad
    عنوان : کاربر فعال انجمن کنسولها
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 6,693 بار و در 2,429 مطلب

779
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 1,370 بار و در 449 مطلب

resident_evil
    عنوان : همکار اسبق انجمن کنسول ها
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 5,283 بار و در 1,925 مطلب

S A A M
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 5,648 بار و در 2,060 مطلب

Maggy_P
    عنوان : همکار انجمن بازی
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 4,057 بار و در 1,414 مطلب

amin 2010
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 2,027 بار و در 459 مطلب

Masoud King
    عنوان : همکار انجمن بازی
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 6,908 بار و در 1,861 مطلب

Electronic Arts EA
    عنوان : پروفشنال
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 920 بار و در 340 مطلب

vahidgame
    تعداد تشکرهایی که از ایشان شده : 3,276 بار و در 1,031 مطلب

خوب به نظرت این کاربرها جزو بهترین گیم خور ها و با اطلاعات ترین ها در مورد گیم و اخبار گیم و جزئیاتش نیستند؟ اگه برتری کیفی فیفا به لحاظ تخصصی یک حس واهی و یک تخیل هست پس چرا این کاربران فیفا رو به PES ترجیح می دن؟ اونهم در مورد نکست جنریشن؟ جای توضیح داره که اشخاصی مثل حسین و وحید با اتکا به قدرت شناخت بالا و منطق عقلی بالا فکر کردن تفکر و شکستن مرزهای سر سخت تعصب گرایی به مسائلی رسیدن که من می بینم خیلیا دارن در جا می زنن توی این زمینه ها و حتی علاقه ای ندارن که در موردشون فکر کنن. من مشکلی با PES و کونامی ندارم. فقط اعتقاد دارم توی سالهای اخیر کونامی خشت اول رو کج نهاده و همین باعث شده که انتخاب اول اهل فن نباشه. من خودم رو توی لیست بالا قرار ندادم چون خودم هم نمی تونم بگم 100 درصد با PES مخالف هستم. من به بازی PES علاقه دارم و کاستی هاش باعث آزارم میشه. من تا قبل PES 2009 حتی ذره ای نمی تونستم با PES ارتباط برقرار کنم اما از 2009 تا حالا بهش عادت کردم ولی وقتی می بینم تا این اندازه در مورد قسمت های تخصصی بازی از قبیل گیم پلی هوش مصنوعی و ضعف مفرط در زمینه درک از موضوع گیمی که اون رو می سازه ( که هماناشبیه سازی فوتبال هست) داره در جا می زنه و از خودش ضعف نشون میده... نا امیدتر و نا امید تر میشم.

اما اینکه کابران بالا رو با شرایط شون مثال زدم صرفا به دلیل این جمله شما بود
    اما انگار دوست داران فیفا (استناد به جمله آخری که نقل کردم) یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن
    به نظرت کمی عجیب نیست که اونهایی که با فیفا راحت تر هستند و فعلا اون رو به PES ترجیح میدن جزو تخصصی ترین کاربران بازی هستند...

هدفم از تبلیغ این کاربرا نبود چون به اندازه کافی معرف حضور هستند... فقط خواستم کمی به این موضوع فکر کنید و در مورد عده قلیلی که به قول شما متعصب نسبت به فیفا هستند اینقدر راحت اظهار نظر نکنید. نمی خوام با این پستم شما یا هر PES باز دیگه ای که شما فکر می کنید دید ما بهش مثل بچه آماتوری که دسته دستش می گیره سر خورده کنم ولی حداقل خوبی که میشه برای این پست در نظر گرفت اینه با این ها بحث کرد و نظرشون رو پرسید و پرسید که با چه چیز PES مشکل دارن و از چه چیز فیفا مچ شدن که اون رو انتخاب اول خودشون برای سیمولیشن فیفا قرار دادن

گاهی بعضی ارسال ها انقدر غیر منصفانه و غیر منطقی و مغرضانه میشه
    نقد نوشتم بلند... پس با دلیل و مدرک بوده... دیگه اینکه به بعضی ها بر می خوره برمیگرده به همون جریان ذهن های سرسختی که اصلی ترین آیکن اونها زوم شده روی تعصب و قدغن بودن تجربه چیزهای بهتر با هدف رسیدن به ایده آل

اونچه شما گفتید نظر شخصی شماس (و قابل احترامه) و نه یک حقیقت مطلق
    الته نظر شخصی نبود مشاهداتی بود که می تونم مدرک رو کنم براشون... دست بر قضا بعضی چیزها حقیقت مطلق هست چه اذیتتون کنه چه باعث خوشحالیتون بشه نمره فیفا نکست از نمره PES Next بالاتره.

8. 11 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

نظر من در pc باز هم pes جلوتره و من امسال هم pes میزنم

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مشکل اینجاست دوستان میان فقط میگن این بهتره اون بهتره همین ارمین ( krauser خودمون !!) فنی بحث می کنه 10 نفر ناراحت میشن !!!
    مشکل این دو تاپیک اینه که برخلاف تمام تاپیک های این بخش انجمن بیشتر افرادی که میان گیمر حرفه ای نیستن و بسیاریشون بازی ها رو فقط انجام میدن !!!(بعضی هم که فقط یکی از این دوتا بازی رو انجام میدن !!!) در نتیجه بحث حرفه ای و فنی هم کم جواب میده . کلا تاپیکای جالبین این دو تا .
    راستی یه سوال برام پیش اومد جنبه کلی داره .چرا بیشتر ایرانی ها هر چی رو بیشتر دوست دارن یا صاحبشن طرفدار سر سختش میشن . توی کنسول ها همینه یکی 360 داره یکی ps3 هر کی هر کدومو داشته باشه طرفدار سرخستش میشه به اون یکی دستگاه 1000 جور مشکل فنی و ظاهری و .. میگیرن. یا طرف سمند داره هر چی بهش میگی این ماشین نیست میگه نه بنزم تو سرعت بالا میگیره !!! اینجا هم همون شکلیه چون جز دو سه نفر معدود مثل ارمین و حسین و ..بقیه فنی بحث نمی کنن نمیشه امید زیادی به نتیجه گیری در چنین تاپیکی داشت .
    بار ها اینو گفتم بازیسازی یک صنعت هستش و بدون اطلاعات نمیشه در موردش صحبت کرد . کونامی فقط یک pes رو نداره بازی های بسیار زیادی رو داره که کمپانی هایی مثله سونی یا مایکرو سر و دست میشکنن که بتونن اون بازی رو انحصاری کنن یا حداقل مولتی پلتفرمش بکنن نمونش RISING که کونامی کنفرانس سال پیشش در E3 رو فقط به معرفی این بازی برای 360 و صحبت های کارگردانش کوجیما گذروند !!! در ضمن pes بازار کشور ها شرقی رو در دست داره ( هر چقدر هم که بازیش ضعیف باشه ) در نتیجه کونامی سرمایشو میزاره روی بازیی مثله MGS یا castelvania که میدونه هم رقیب سرسختی براشون نیست هم اینکه فروشی جهانی دارن نه قاره ای به علاوه کونامی از نظر وسعت کمپانی بودجه و تعداد نفرات وضعیت بسیار بدتری نسبت به EA داره که باعث میشه ریسک پذیریش برای بازیی مثله pes پایین بیاد.در عوض EA یک کمپانی کاملا جهانیه ( برخلاف کونامی ) و در ضمن بازی هایی که میسازه ازنظر کمی بسیار بیشتر از کونامیه .ازطرفی بازی هاش مورد پسند تمام بازیکن های جهانیه و فروش زیادی هم داره ، پس از نظر بازگشت بودجه یا سود دغدغه ای نداره درنتیجه FIFA براش یک منبع درامده که اگه بتونه قسمتی از فروش بازار شرق رو هم بگیره برای EA پیروزیه بزرگیه
    اینا رو گفتم تا بدونید ضعف بازی pes در این نسل فقط ناشی از کم کاری کونامی نیست بلکه بحث های اقتصادی تجاری و .. زیادی در کاره که من ینمونشو مثال زدم

11. 7 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون حدسی که می زدم اتفاق افتاد حدس می زدم که با این حرفم کسی رو اذیت کرده باشم... متاسفانه من برای اون نتیجه گیری آخرم می تونم به اندازه ای سند و مدرک برات رو کنم که واقعا از مخالفتی که کردی تغییر نظر بدی. و حقیقت شدیدا تلخه واسه همین شما رو به هم ریخته من قبول دارم که هر کس خصلت ها و عقایدی داره ولی این عقاید رو میشه به سادگی طبقه بندی کرد. نمی خوام بحث راه بیفته
    از حرفای من بر می اومد که به هم ریخته باشم؟
    اعوذ بالله ان اکون من الجاهلین!

نمی دونم چرا این جمعیت اندک فقط در محفل P30World خودمون کسانی هستند از جمله...
    من استقرا زدم از فعالیت دو تا تاپیک، و گرنه این هم یه استدلال استقرایی که طرفدارای PES بیشترن و اثباتی براش نیست.

خوب به نظرت این کاربرها جزو بهترین گیم خور ها و با اطلاعات ترین ها در مورد گیم و اخبار گیم و جزئیاتش نیستند؟ اگه برتری کیفی فیفا به لحاظ تخصصی یک حس واهی و یک تخیل هست پس چرا این کاربران فیفا رو به PES ترجیح می دن؟ اونهم در مورد نکست جنریشن؟ جای توضیح داره که اشخاصی مثل حسین و وحید با اتکا به قدرت شناخت بالا و منطق عقلی بالا فکر کردن تفکر و شکستن مرزهای سر سخت تعصب گرایی به مسائلی رسیدن که من می بینم خیلیا دارن در جا می زنن توی این زمینه ها و حتی علاقه ای ندارن که در موردشون فکر کنن.
    شناخت و منطق همه این دوستان محترم، اما ظاهرا از نظر شما هرکس میگه فیفا بهتره، صاحب نظر و منطق و علمه و هرکس مخالف اون بگه متعصب و متحجر و بی سواد و بی منطقه! از قضا همین دیدگاهه که درون مرزهای سر سخت تعصب گرایی محبوس شده!

من مشکلی با PES و کونامی ندارم. فقط اعتقاد دارم توی سالهای اخیر کونامی خشت اول رو کج نهاده و همین باعث شده که انتخاب اول اهل فن نباشه. من خودم رو توی لیست بالا قرار ندادم چون خودم هم نمی تونم بگم 100 درصد با PES مخالف هستم. من به بازی PES علاقه دارم و کاستی هاش باعث آزارم میشه. من تا قبل PES 2009 حتی ذره ای نمی تونستم با PES ارتباط برقرار کنم اما از 2009 تا حالا بهش عادت کردم ولی وقتی می بینم تا این اندازه در مورد قسمت های تخصصی بازی از قبیل گیم پلی هوش مصنوعی و ضعف مفرط در زمینه درک از موضوع گیمی که اون رو می سازه ( که هماناشبیه سازی فوتبال هست) داره در جا می زنه و از خودش ضعف نشون میده... نا امیدتر و نا امید تر میشم.
    تا زمانی که اون قسمت آبی اول حرفا هست، هیچ مشکلی نیست، حتی اون قسمت قرمز؛ چون تا به اینجا همه چیز نظر شخصی و دیدگاه نسبیه. مشکل زمانی شروع میشه که تعمیم تفکر و دیدگاه شخصی به حقیقت مطلق شروع میشه!

به نظرت کمی عجیب نیست که اونهایی که با فیفا راحت تر هستند و فعلا اون رو به PES ترجیح میدن جزو تخصصی ترین کاربران بازی هستند...
    شاید اینطور باشه، شاید هم نه. ولی هیچ متری برای سنجش میزان تخصصی بودن کاربری بازی وجود نداره! اگر وجود داره لطفا معرفی کن که همه خودمون رو بسنجیم.

حداقل خوبی که میشه برای این پست در نظر گرفت اینه با این ها بحث کرد و نظرشون رو پرسید و پرسید که با چه چیز PES مشکل دارن و از چه چیز فیفا مچ شدن که اون رو انتخاب اول خودشون برای سیمولیشن فیفا قرار دادن
    ای کاش مرزهای تفکرتون رو می شکستید و عکس این سوالم می پرسید! البته شاید هم نمی خواید باور کنید چیزی که می خواید ازش تصویری بی نقص ارائه بدید، از قضا پر از نقصه.

نقد نوشتم بلند... پس با دلیل و مدرک بوده... دیگه اینکه به بعضی ها بر می خوره برمیگرده به همون جریان ذهن های سرسختی که اصلی ترین آیکن اونها زوم شده روی تعصب و قدغن بودن تجربه چیزهای بهتر با هدف رسیدن به ایده آل
    اگر مدرکی و دلیلی باشه که چه خوب، مطلب قابل استناد رو هر انسان متمدن و صاحب اندیشه ای می پذیره. البته مدرک باید چیزی قابل اتکا باشه، نه حرفی که روزی در تایید چیزی زده میشه و روز دیگه در نفیش!

الته نظر شخصی نبود مشاهداتی بود که می تونم مدرک رو کنم براشون... دست بر قضا بعضی چیزها حقیقت مطلق هست چه اذیتتون کنه چه باعث خوشحالیتون بشه نمره فیفا نکست از نمره PES Next بالاتره.
    من هر دو بازی رو دارم و به هر دو هم علاقه دارم و برای اوقات فراغتم بازی می کنم. خدا رو شکر انقدر چیزهای مهم در زندگیم دارم که رتبه بندی چند تا بازی در چند تا مجله باعث خوشحالی و ناراحتیم نشه. از اول هم گفتم اینکه شما و حتی 7 میلیارد منهای یک نفر دیگه عاشق فیفا باشید، اصلا باحث ناراحتی من نمیشه. ناراحتی اونجایی شروع میشه که دید از بالا به پایین و تعمیم نظرات شخصی به نظریه های جهان شمول و امثال اون آغاز میشه!

پ.ن: من انتظار واکنش خیلی منطقی تری رو از شما داشتم، چون اون کس که در زمین منطق و استدلال دستش کوتاه میشه، به متهم کردن مخاطبش به بسته بودن فکر و متعصب بودن و ناتوانی در دیدن افق بالاتر و ... رو میاره!

13. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

....
    مطلق هست چه اذیتتون کنه چه باعث خوشحالیتون بشه نمره فیفا نکست از نمره PES Next بالاتره.
    ممنون از مطلب کرازر عزیز ...
    دوست عزیز مسئله فقط همین چند نفر تو فروم ما نیست ! خیلی ها هستن که اصلا در فرومها شاید حاضر نباشن ولی می تونن خیلی حرفه ای تر از فرومی ها باشن ( چه در بازی / چه در سایر اطلاعات ) ...
    جدا از 2 - 3 خط بالا یه مثال واستون میزنم : برادر بزرگتر بنده که 4 سال از من بزرگتر هست کل فوتبالهای کنسولی و PC رو تا قبل از فیفا نکست بازی کرده بود ! و تا همین پارسال که نسخه کنسولی رو بازی نکرده بود - و از سال 2005 که فیفا pc گند زد - فقط PES بازی می کرد ! ولی فقط بعد از یکبار بازی کردن فیفا نکست ! از همون روز به بعد تا حالا PES بازی نکرده !!! اگر هم دو سه بازی همینطوری بازی کرده محض آرکید بودنش بازی کرده و گفته باخودش بیاد یه شانس دیگه به این بازی بده و از یه دیدگاه دیگه به بازی نگاه کنه , ولی بازم راضی نشده که فیفا نکست رو کنار بزاره ! و حداقل خودم 10 نفر دیگه رو هم که حرفه ای فقط فوتبال بازی می کنن (دقت کنین تو تمام بازی کنسولی و پی سی فقط فوتبال بازی می کنن !!!) که همین وضعیت رو داشتن !
    - البته PES بازی بزرگی هست و بعد فیفا در رده ی دوم قرار میگیره ! شما این مسئله رو با دیدن بازی ها فوتبالی آنلاین (تحت بروزر یا چیزهایی شبیه به اون) و کنسول ها نسل قبل یا فیفا نسل قبل متوجه می شین !
    در هر صورت انتخاب نهایی با خود فرد هست و کسی حق نداره انتخاب کسی رو تغییر بده و به نظرش احترام نگذاره .. ولی متاسفانه یا خوشبختانه وضعیف fifa , pes به صورتی هست که کرازر و سایر دوستان و سایتهای معتبر خارجی می گویند ....

15. 5 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •