چند صفحه قبل دوسته عزیزمون فرزان کله فیلمو گذاشته بود. برو ببین خودت میفهمی![]()
چند صفحه قبل دوسته عزیزمون فرزان کله فیلمو گذاشته بود. برو ببین خودت میفهمی![]()
سلام دوستان من بازی رو تو سون اجرا میکنم ولی تو xp اجرا نمیشه.
برنامه سرور مجازی اجرا نمیشه
دلیلش چیه؟
کسی راه حلی نداره تا درست بشه؟
چطور میتونم تو xp بازی کنم
تو 7 خیلی افت فریم دارم ولی ac1 رو تو xp بازی میکردم اصلا افت فریم نداشتم
پچی نیومده که مشکل افت فریمشو حل کنه؟
Last edited by hamed_dij; 17-04-2010 at 16:55.
دوستان اگه میشه یه پج 100درصدی برای این بذارید حجمش هم خیلی زیاد نباشه و اصلا ارور نده من می خوام با دیال آب خورد خورد در یک ماه دانلود کنم و حالا اگه کار نکنه دیگه است که آدم دیوانه بشه
سلام
آقا اون مرحله که میری زیر زمین که اسکلتا ریختن میرم جلو بعد دنبال یه نفر می رم بعد می رم بالای اون اتاق که یواشکی به حرفاشون باید گوش بدی بعد از اینکه گوش میدم بازم علامت همون جاست می گه باید به حرفاشون گوش بدی ولی دیگه کسی نیست!!!!!!!!!!!
سلام.دوست عزيز من الان سكانس 5 ميموري 4 هستم
آقا بكمكيد
كسي داستان كل بازيو داره آخه آدم هيچي نميفهمه مثلا اون مرحله ي كه بايد ميرفتي بالاي برج پيش اون مرده من نميدونستم اون كيه تا اينكه امروز دوستمون گفت
فكرشو بكن چقدر ضد حاله![]()
شما فیلمشو ببینی شخصیتا قشنگ میاد دستت!!
سلام
من بازی رو تموم کردم ولی در لیست غول ها()که میرم دو نفرشون یعنی نفر آخر و dante maro اسمشون با رنگ بقیه نوشته نشده!!و دارن چشمک میزنن!!
این یعنی چی؟؟مال همه اینطوریه یا مال من اینطور شده؟؟
ممنون
![]()
البته من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی احتمالا این دو نفر شخصیت های مهمی هستن که اسمشون رو با قرمز نوشته!!!!!!!!!!
چقدر بازی باحالیه...تا حالا 1 دونه باگ هم ندیدم...داستان قوی...گیم پلی هم نسبت به 1 زیر و رو شده...زره الطائر رو گرفتم عجب چیزیه!
یه جوون مرد جواب ما رو بده ثواب داره .
اجرت با آقا.![]()
با سلام، من الان یک هفته است که بازی رو تموم کردم. ولی وقت نکردم پست بزارم.
خیـــــــــــــــــــــــ ــلی بازیه جالبی بود. و این لذت رو مدیون بچه های باحاله p30world هستم.
ممنون... .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)