خاک بر سر من کنن که 20 روز پیش 16 رو 640 گیر اوردم نخریدم.![]()
خاک بر سر من کنن که 20 روز پیش 16 رو 640 گیر اوردم نخریدم.![]()
الان قيمتش650 هستش زياد فرقي نميكنه تازه طبقه ي اول ميگفت650 طبقه6 ارزونتره من همين الان پاساژ علاالدين بودم 8گيگ 600
16 رو650ميداد تازه گفتم كه طبقه ي اول
Last edited by sososoli; 30-09-2010 at 18:19. دليل: م
ابی تو ترکوندی!!!!!همین فقط منتظر بود تو بری بگیری.....
بعضی از دوستان میگفتن که بعد از نصب رام گوشی تو آرم گلکسی گیر میکنه و بالا نمیاد آیا این قضیه حل شده؟
سلام
من دو تا مشکل دیگه با گوشی دارم
1.وقتی شارژ گوشی نزدیک 30 درصد میشه دیگه نه فیلم اجرا میکنه نه موزیک ولی اگه تو همین حالت گوشی رو خاموش روشن کنم گوشی درست میشه
2.چطوری میتونم تنظیمات دستی همراه اول رو برای این گوشی انجام بدم؟
سلام دوستان
Samsung Continuum(SCH-i400) (گوشی با 2صفحه نمایش):
این گوشی که قرار هست توسط Verizon عرضه شود دارای دو صفحه نمایش میباشد:
صفحه دوم که از نوع OLED است در پایین صفحه اصلی قرار گرفته است و با نام Ticker شناخته میشود که کاربرد ان برای نمایش notification ها,RSS updates , نمایش ساعت وتاریخ و شرایط اب و هواست.
در حقیقت وجود این صفحه کوچک به صرف جویی در مصرف باتری کمک میکند چرا که شما دیگر برای اطلاعات و نیازهای ضروریتان احتیاجی به روشن کردن صفحه نمایش اصلی ندارید.
این صفحه نمایش کوچک هنگامی که پایین گوشی را در دست میگیرید بطور خودکار روشن میشود.
امکانات مشخص شده:
3G
GPS/Bluetooth/ Wi-Fi 802.11n
a camera with LED flash
a microSD card slot on the side that can be pulled off easily.
.................................................. ........................
Samsung Transform:
این گوشی که در امریکا و توسط اپراتور Sprint عرضه خواهد شد احتمالا فاقد 4G است و دارای کیبورد میباشد.
منابع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 30-09-2010 at 23:24.
سلام یه خبر خوب . تا چند روز دیگه آپدیت froyo برای گالاکسی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی این مشکل 3 دکمه چیه؟ من اصلا نفهمیدم این یعنی چی؟ یعنی مال شماها نمیره رو حالت آپدیت؟
این مشکل که چند روزه حل شده .. خوابی؟![]()
برخی از 16 گیگ هاش،به حالت داونلودینگ نمی رفت!!!راستی این مشکل 3 دکمه چیه؟ من اصلا نفهمیدم این یعنی چی؟ یعنی مال شماها نمیره رو حالت آپدیت؟
خوشبختانه الان راه حل هایی هستش که میشه با استفاده از اونها،مشکل داونلودینگ رو حل کرد،با این وضعیت،دیگه خیلی راحت یمشه یه گوشی 16 گیگ خرید و بدون نگرانی،مشکل دانلودینگش رو حل کرد...(البته اگه خودکار با اپدیت 2.2 حل نشده باشه و شما مجبور باشین دستی حلش بکنین!!)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)