دوستانیکه سرویس 1مگ دارند سرعت دانلود روزانه و شبانشون چنده؟ ثابته یا متغیر؟ ممکنه بعضی شب ها دوباره 16 باشه؟
با کارت دانشجویی سرویس را میدهند؟
ممنون
دوستانیکه سرویس 1مگ دارند سرعت دانلود روزانه و شبانشون چنده؟ ثابته یا متغیر؟ ممکنه بعضی شب ها دوباره 16 باشه؟
با کارت دانشجویی سرویس را میدهند؟
ممنون
با کارت میوه خوری هم سرویس می دهند
در مورد سرعت اما: همانا سرعت ها بر دو گونه اند. روزانه و شبانه
128 { روزانه 1024 (128 کیلوبایت) ، شبانه 128 (16 کیلوبایت) }
256 { روزانه 1024 (128 کیلوبایت) ، شبانه 256 (32 کیلوبایت) }
512 { روزانه 2048 (256 کیلوبایت) ، شبانه 512 (64 کیلوبایت) }
1024 { روزانه 2048 (256 کیلوبایت) ، شبانه 1024 (128 کیلوبایت) }
2048 { روزانه 2048 (256 کیلوبایت) ، شبانه 2048 (256 کیلوبایت) }
پ.ن. الان که من اینارو نوشتم ساعت 3:48 دقیقه بامداده، اینکه در یک دقیقه آینده محتویات این کروشه ها چه تغییراتی می کنه المخابراتُ اعلم! بنده سعی می کنم هر چند دقیقه یک بار این لیستو بروز کنم! بزن اون تشکر قشنگرو
Last edited by qpuzh; 18-05-2011 at 12:36.
عجب شانسي دارم من جابجا شديم.شاتر بي مصرف را گذاشتيم كنار تو اين محله جديد هم فقط مخابرات سرويس ميده اونم كه ميگه همه پورتهام پره . بشين تا شايد يكيش خالي بشهوا مصيبتا.
مگه سرعت 2 مگ هم میدهند؟!
اون گزینه اخری چیه؟ چطوری باید گرفت؟!
ممنون بابت پاسخ کاملتون
می گم شما زیادی بروز هستید فکر کنم سرعت های بعد مخابرات را هم پیش بینی کردید. مخابرات اصلا سرعت 2مگ نمی ده !! بعدشم این لیست یک حالت طنز دارد البته قسمت شبانه.
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:04 PM ----------
دیگه جدیدن دارم همه نوع اتفاقی را میبینم سرعت افتضاح قطع شدن های پیاپی در روز پینگ بسیار بالا چند وقت دیگه فکر کنم ریس قسمت ADSL مخابرات فراری بشه !!
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
شما اصلا ناراحت نباش چون چیزی از دست ندادی دیال آپ الان با صرفه تر از ADSL هست مخصوصا سرعت.
دو سه شب که سرعت افتضاحه قعطی فراوان خدا بدادمون برسه یک روز خوبه 2 روز مصیبت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باصرفه تر از دایل آپ حتی، استفاده از خدامات پستی و چه بسا کبوتر بیت بر است نازنین. به خصوص از لحاظ سرعت و شتاب اولیه lolشما اصلا ناراحت نباش چون چیزی از دست ندادی دیال آپ الان با صرفه تر از ADSL هست مخصوصا سرعت.
آره! حدودا یک ماهی میشه! باید بصورت حضوری اقدام کنید و ترجیحا با کارت دانشجویی
جدی سرویس دو مگ میدهند؟
قیمتش چطوریه؟
چرا توی سایتشون نیست؟
ممنون
از صبح امروز هم که ping 1700 میده زنگ زدم گفتن مشکل پهنای باند از تهران دارن
دو روز سرعت خوب بود حالا میخوان از تو دماغمون در بیارن ! روزانه 10کیلوبایت !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)