خب دیشب مشکل پیدا کردم فکر کردم از پیشگامان هست ولی از پریز بود
اینم تک کانکشن ساعت ۱۲:۲۵
البته سرعت رو یک سری ساعات محدود می کنن میاد رو 740 کیلوبایت
خب دیشب مشکل پیدا کردم فکر کردم از پیشگامان هست ولی از پریز بود
اینم تک کانکشن ساعت ۱۲:۲۵
البته سرعت رو یک سری ساعات محدود می کنن میاد رو 740 کیلوبایت
Last edited by farshad_scientist; 23-03-2020 at 12:32. دليل: شت مشکل از سمت خودم بود برای یک بار
8 تا 12 که خیلی خوبه! خلیج فارس آفلاین خراب شده twitch رو با کیفیت 720 (اونم معمولی نه 60 فریم) نمیتونه پخش کنه. سرعتمم خیر سرشون 8 مگابیته! صبح ها امتحان نکردم ولی فکر نکنم تفاوت خاصی هم داشته باشه. اما از ساعت یک بعد از ظهر دیگه اینترنت تعطیله. سرعت آپلودم که 700 کیلوبیته از سرعت تک کانکشنم و بعضی مواقع از مولتی کانکشنم بیشتره !بدتر اینه که هیچ راه حل دیگه ای هم نداری و میدونی که همهاش برنامهریزی عمدی اون حرومزاده خائن و دور و بریهای بیشرفتر از خودشه.
پس این شرکت هم شانسیه. چون من ساعت 4 بعد از ظهز تست گرفتم.
پیشگامان تماس گرفتم پرسیدم برای تخلیه چقدر زمان میبره گفت بخواطر کرونا و تعطیلی و اینا حداقل 1 ماه زمان میبره ، درست میگه؟ کسی این اواخر درخواست تخلیه داده؟ چقدر طول کشیده تا تخلیه بشه؟
من همین امروز درخواست تخلیه زدم، امور مشترکین گفت حداکثر 72 ساعت کاری طول میکشه.
کدوم ISP ترافیک بالا میده و از ساعت 8 شب به بعد داغون نمیشه حالا سرعتت میخواد 8 و 16 مگابیت باشه و گهگاهی رو 4مگ قفل نشه و Packet Loss نداشته باشه که حتی یه ویدئو آنلاین نتونی ببینی!؟![]()
![]()
سلام دوستان
وضعیت پیشگامان خیلی نابوده:
-سرعت نابود
-پینگ پر تایم اوت و نوسان (یک پینگ 80 یه پینگ 800)
-و .....
یه اشتباهی کردم سه ماهه گرفتم ببخشید به گ.ه خوردن افتادم
به معنای واقعی کلمه مضخرف![]()
آخه با این خط باید سرعت اینطوری باشه؟ من فکر میکردم های وب نابوده ولی .....
اینم پینگ 8.8.8.8 :
اینم تست مولتی کانکشن با سرور ایران
![]()
پیشگامان در تهران
از ظهر چند ساعت میشه 4 مگ و همینطور چند ساعت از شب کلا میشه چیزی حدود 8 تا 10 ساعت محدودیت پهنای باند بین الملل(البته این قضیه بازم معلوم نیست چون بعضی وقتا هم مشکلی نداره)، من فکر میکردم درست کردن این رو حداقل ظهر ها ولی مثل اینکه اینطور نیست
ولی داخلی و پینگ همیشه پایدار هست تو این یک سال هم زیاد ازشون شکایت کردم ولی درست نکردن محدودیت بین الملل رو الان هم 195 و در داخل سایت و تلفنی شکایت کردم منتظرم
اینم تست سرعت داخلی ساعت 23:15
مولتی بین الملل ساعت 1:22 بعد از ظهر
اینم تست پینگ با چیز پی ان و بدون اون که بستگی به مسیر تغییر میکنه با چیز پی ان پایداری بیشتری داره ولی در کل عالیه چون تایم اوت نداره هیچ جوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داتک هم یک ماه تست کردم که مزخرف ترین اینترنتی بود که به عمرم دیده بودم بین الملل رو که با دیال آپ اشتباه گرفته بودن و داخلی هم برای همه مشترکین نصف کرده بودن سرعت رو، پینگ هم پر از تایم اوت بود و روی فست نمیذاشتن و دست به هیچ چی نمیزدن، پشتیبانیشون هم افتضاح بود.
Last edited by farshad_scientist; 30-03-2020 at 12:15.
من میخواستم از پیشگامان بیام های وب . های وبم خوب نیس؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)