تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 228 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دیشب مشکل پیدا کردم فکر کردم از پیشگامان هست ولی از پریز بود
    اینم تک کانکشن ساعت ۱۲:۲۵

البته سرعت رو یک سری ساعات محدود می کنن میاد رو 740 کیلوبایت
    Last edited by farshad_scientist; 23-03-2020 at 12:32. دليل: شت مشکل از سمت خودم بود برای یک بار

2. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

دوستان من الآن از شرکت خلیج فارس آنلاین (برای استان بوشهر با پهنای باند رسپینا) تست گرفتم. سرویس 2 مگ بود ولی توییچ رو 720 بدون بافر میرفت. از همه اینا که بگذریم و بقیه شرکت ها رو نادیده بگیریم، دیروز زنگ زدم به بخش فنی پیشگامان، گفتن ما به هیچ عنوان سرعت تک کانکشن رو تضمین نمی کنیم. آخه سرعت 100 کیلوبایت تک کانکشن (سرویس 8 مگ) بدرد چی میخوره؟؟؟!!! البته این سرعت از ساعت 8 شب تا 12 هست. در بقیه ساعات سرعت تک کانکشنم حداکثر700 هست. قبلا درست بود ولی از چند روز قبل از اختلالات اخیر اینجوری شد. هر بار هم زنگ زدم یه چیزی گفتن که همشون رو توی پست های قبلیم توی همین تاپیک نوشتم. همونطور که گفتم با مرکز انقلاب هم حرف زدم. اونا هم میگن اینا هیچ کمبود پهنای باندی ندارن. من که 6 فروردین تخلیه میزنم هر چند 11 روز مونده از سرویسم، ولی خداییش این رسم مشتری مداری نیست که اول سرویس رو خوب ارائه کنی ولی بعد که مشکل پیدا کردی، مسئولیتش رو از خودت ساقط کنی. کسی اینجا تخلیه زده تا حالا؟ چند روز طول میکشه تا تخلیه کنن؟ برای تخلیه اذیت هم میکنن؟
    8 تا 12 که خیلی خوبه! خلیج فارس آفلاین خراب شده twitch رو با کیفیت 720 (اونم معمولی نه 60 فریم) نمیتونه پخش کنه. سرعتمم خیر سرشون 8 مگابیته! صبح ها امتحان نکردم ولی فکر نکنم تفاوت خاصی هم داشته باشه. اما از ساعت یک بعد از ظهر دیگه اینترنت تعطیله. سرعت آپلودم که 700 کیلوبیته از سرعت تک کانکشنم و بعضی مواقع از مولتی کانکشنم بیشتره ! بدتر اینه که هیچ راه حل دیگه ای هم نداری و میدونی که همه‌اش برنامه‌ریزی عمدی اون حرومزاده خائن و دور و بری‌های بیشرف‌تر از خودشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

8 تا 12 که خیلی خوبه! خلیج فارس آفلاین خراب شده twitch رو با کیفیت 720 (اونم معمولی نه 60 فریم) نمیتونه پخش کنه. سرعتمم خیر سرشون 8 مگابیته! صبح ها امتحان نکردم ولی فکر نکنم تفاوت خاصی هم داشته باشه. اما از ساعت یک بعد از ظهر دیگه اینترنت تعطیله. سرعت آپلودم که 700 کیلوبیته از سرعت تک کانکشنم و بعضی مواقع از مولتی کانکشنم بیشتره ! بدتر اینه که هیچ راه حل دیگه ای هم نداری و میدونی که همه‌اش برنامه‌ریزی عمدی اون حرومزاده خائن و دور و بری‌های بیشرف‌تر از خودشه.
    پس این شرکت هم شانسیه. چون من ساعت 4 بعد از ظهز تست گرفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

پیشگامان تماس گرفتم پرسیدم برای تخلیه چقدر زمان میبره گفت بخواطر کرونا و تعطیلی و اینا حداقل 1 ماه زمان میبره ، درست میگه؟ کسی این اواخر درخواست تخلیه داده؟ چقدر طول کشیده تا تخلیه بشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

پیشگامان تماس گرفتم پرسیدم برای تخلیه چقدر زمان میبره گفت بخواطر کرونا و تعطیلی و اینا حداقل 1 ماه زمان میبره ، درست میگه؟ کسی این اواخر درخواست تخلیه داده؟ چقدر طول کشیده تا تخلیه بشه؟
    من همین امروز درخواست تخلیه زدم، امور مشترکین گفت حداکثر 72 ساعت کاری طول میکشه.

7. این کاربر از alirezafaghih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MXRX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کدوم ISP ترافیک بالا میده و از ساعت 8 شب به بعد داغون نمیشه حالا سرعتت میخواد 8 و 16 مگابیت باشه و گهگاهی رو 4مگ قفل نشه و Packet Loss نداشته باشه که حتی یه ویدئو آنلاین نتونی ببینی!؟

9. این کاربر از MXRX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    وضعیت پیشگامان خیلی نابوده:
    -سرعت نابود
    -پینگ پر تایم اوت و نوسان (یک پینگ 80 یه پینگ 800)
    -و .....

یه اشتباهی کردم سه ماهه گرفتم ببخشید به گ.ه خوردن افتادم

به معنای واقعی کلمه مضخرف

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    وضعیت پیشگامان خیلی نابوده:
    -سرعت نابود
    -پینگ پر تایم اوت و نوسان (یک پینگ 80 یه پینگ 800)
    -و .....

یه اشتباهی کردم سه ماهه گرفتم ببخشید به گ.ه خوردن افتادم

به معنای واقعی کلمه مضخرف
    آخه با این خط باید سرعت اینطوری باشه؟ من فکر میکردم های وب نابوده ولی .....

اینم پینگ 8.8.8.8 :

اینم تست مولتی کانکشن با سرور ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیشگامان در تهران
    از ظهر چند ساعت میشه 4 مگ و همینطور چند ساعت از شب کلا میشه چیزی حدود 8 تا 10 ساعت محدودیت پهنای باند بین الملل(البته این قضیه بازم معلوم نیست چون بعضی وقتا هم مشکلی نداره)، من فکر میکردم درست کردن این رو حداقل ظهر ها ولی مثل اینکه اینطور نیست
    ولی داخلی و پینگ همیشه پایدار هست تو این یک سال هم زیاد ازشون شکایت کردم ولی درست نکردن محدودیت بین الملل رو الان هم 195 و در داخل سایت و تلفنی شکایت کردم منتظرم
    اینم تست سرعت داخلی ساعت 23:15

مولتی بین الملل ساعت 1:22 بعد از ظهر

اینم تست پینگ با چیز پی ان و بدون اون که بستگی به مسیر تغییر میکنه با چیز پی ان پایداری بیشتری داره ولی در کل عالیه چون تایم اوت نداره هیچ جوره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    داتک هم یک ماه تست کردم که مزخرف ترین اینترنتی بود که به عمرم دیده بودم بین الملل رو که با دیال آپ اشتباه گرفته بودن و داخلی هم برای همه مشترکین نصف کرده بودن سرعت رو، پینگ هم پر از تایم اوت بود و روی فست نمیذاشتن و دست به هیچ چی نمیزدن، پشتیبانیشون هم افتضاح بود.
    Last edited by farshad_scientist; 30-03-2020 at 12:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آخه با این خط باید سرعت اینطوری باشه؟ من فکر میکردم های وب نابوده ولی .....

اینم پینگ 8.8.8.8 :

اینم تست مولتی کانکشن با سرور ایران

من میخواستم از پیشگامان بیام های وب . های وبم خوب نیس؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •