عاليه ! من كه راضيم
الماس ميده 2120![]()
عاليه ! من كه راضيم
الماس ميده 2120![]()
آقا من یه سوال دارم.
من انتخابم رو کردم و میخوام 516 بگیرم ولی امروز که رفتم بازار (ولیعصر+پایتخت)هزار نوع قیمت و گارانتی دیدم حالا میخوام بدون در نظر گرفتن مسئله عدم تبلیغ یه راهنمایی کنید از کدوم شرکت و با چه گارانتی بخرم؟الماس بگیرم پارسی سیستم , امرتات ( امرتات پایتخت رو ترکونده بود ),رای اپل؟؟؟؟؟؟؟ چی؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
من چند صفحه قبل یه نتیجه گیری روی قیمت چند تا از تامین کنندگان لب تاپ اپل گذاشتم.
خلاصه اش اینه که:
به نظر بنده الماس و اپل ایران قیمت های مناسبی دارن.
اپل نیاز به گارانتی و ضمانت نداره ، پول اضافه برای گارانتی ندیدیعنی داشتن ضمانت فایده ای نداره چون اپل تو ایران نمایندگی رسمی نداره
از فروشگاه معتبر مانند الماس ، نقش ، اپل ایران ، رادان مک با خیال راحت بخرید ، امرتات هم تازه زده تو کار اپل و قیمتهاش یه زره بالاست![]()
واقا قویترین چیپست گرافیک تو اپل gt330 ؟
پس یعنی اپل برای گیم مناسب نیست؟
یا gt330 اپل یه چیزه دیگس؟
بله بدرد بازی های سنگین نمیخوره![]()
ممنون
ولی از اپل بعیده
چرا یه لپتاپ برای گیم نمیزنه
iphone بازیاش خیلی باحاله نسبت به گوشی بودنش
راستی این imac ها گرافیک قوی دارن ؟
قیمتشم زیر 2 تومن باشه
نه مهرداد جان ! آی مک هم برای بازی خوب نیستبه فکر یک پی سی خفن باش
![]()
ممنون از راهنمایی دوستان
به نظرم مدل MC375LL/A خوب اومد ، البته از ظاهر مک بوک وایت هم فوق العاده خوشم اومده ، در اصل اونو دیدم که تصمیم جدی به خرید مک بوک گرفتم
فقط دوستان فروشگاه های خاصی رو برای خرید مرتب معرفی کردن مثل نقش و الماس
برای خرید واسه مایی که شهرستان زندگی میکنیم چه پیشنهادی دارید؟ اعتماد به نمایندگی ها؟ یا خرید از فروشگاه های معتبر اپل؟
به نظرتون بین MC375LL/A و Mb991LL/A کدوم بهتره ؟
تو تهران اگر گفته شده ، الماس ، چون قیمت هاش مینیمم ه و نقش ، چون اپل رو گارانتی میکنه و نسبت به بقیه اعتبارش بیشتره!!
و اگر نه ، نه اپل نیازی به گارانتی داره! و نه بین فروشنده ها فرقی میکنه! چون همشون به یه چیز فکر می کنند !
- اونم جیب مبارک شماست!
تو زندگی سعی کنید ، به همه اعتماد کنید ، مگر اینکه خلافش ثابت شه!من جای شما بودم ، اعتماد میکردم!برای خرید واسه مایی که شهرستان زندگی میکنیم چه پیشنهادی دارید؟ اعتماد به نمایندگی ها؟ یا خرید از فروشگاه های معتبر اپل؟
به نظرتون بین [/B] [B]MC375LL/A و Mb991LL/A کدوم بهتره ؟
MC375LL/A
فکر میکنم ، به اندازه ی کافی بین این دو مدل بحث شده!اما بازم اگر سؤالی بود بفرمایید!
موفق باشید ،
امید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)