با تشکر
امروز مدلTD-W8951NDرو گرفتم 89 تومن. دکمه خاموش/ روشن وایرلس داره و یه دکمه دیگه هم داره WPS نمی دونم چیه.
با تشکر
امروز مدلTD-W8951NDرو گرفتم 89 تومن. دکمه خاموش/ روشن وایرلس داره و یه دکمه دیگه هم داره WPS نمی دونم چیه.
سلام خدمت دوستان
مودم زایکسل داشتم مدل 660hw بعلت اپدیت اشتباه، فریمورش پرید و متاسفانه دیگه قابل تعمیر نیس
توی این 2مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
zyxel 650 hw
tplink-W8951ND
از لحاظ برد وایرلس، دیسکانکت نشدن و کیفیت ساخت مهمه برام
زیر 100 تومن پیشنهاد بهتری هس بفرمایید
همین الان یدونه ایسوس دارم مدل AM604 G همش دیسکانتک میکنه اصلا جالب نیس
باتشکر
با این بودجه مودم نو و آکبند گیرت نمیاد ! حداقل باید 80 هزینه کنی !
wps رو که بزنی فک کنم بتونی بدون دادن پسورد و اینا با دستگاه مورد نظرت pair شی ... البته واسه موبایل و لپتاپ باید اپ داشته باشی ... بعضی جنگولکا هم مث psp خودشون دارن ! ... البته من زیاد مطمین نیستم دوستان یه توضیحی بدن بد نیس ...شما اگه لپتاپ داشته باشی میتونی هات اسپات کنی و بدون مودم هم شیر کنی ...با این قیت فک نکنم مودم نو گیرتون بیاد ...سلام
مودمی که بتونم اینترتم رو بصورت وایرلس شیر کنم ارزون قیمت چی پیشنهاد میکنید ؟ در حد 60-50 تومن ؟
سوال منم هست
اگه توی تاپیک جستجو میکردین به جواب میرسیدین !
جناب من تو گوگل سرچ کردم ،هم به اون پست رسیدم،هم مطلب کامل ترشو تو سایتای دیگه دیدم میخوام یکی به صورت عام بگه،نه از بیرون کپی پیست کنه مثلا من وقتی اون دکمه رو میزنم یکم چشمک میزنه و بعده اینکه با وسیله ای به صورت وایرلس وصل شدی ،چراغش خاموش میشه
ترجیحا میخوام از برند دی لینک استفاده کنم با بودجه 100 تومن میتونم چیزی تهیه کنم؟ ایسوس چطوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربر sei_pm خیلی خوب توضیح دادن !
بهتره باقی سوالاتتون رو هم در همون تاپیک مطرح کنید !![]()
سلام
من یک مودم وایرلس با این خصوصیات میخوام :
برای به اشتراک گذاشتن اینترنت بین لپ تاپ ، تبلت، گوشی و کامپیوتر رومیزی
دارای پورت usb و LAN
قیمت مودم هم مهم نیست کیفیتش برام مهم
اینترنت adsl ام از مخابرات است (512)
ممنون میشم کمکم کنید
Last edited by 1_zahra; 14-12-2012 at 20:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)