بله mmesgari درست میگه تا 2 مگ که بیشتر نداره!!
بله mmesgari درست میگه تا 2 مگ که بیشتر نداره!!
اولا که همونطور که دوستمون گفت ایرانسل تا 2 mg سرویس ارائه میده نه 5 mg
دوما اون سرعتی که دید سرعت تست هست (اسمش هم روشه دیگه) برای بررسی کیفیت ارتباط cpe با آنتن ,که اگه اشتباه نکنم تا 128 mb به شما اجازه ترافیک میده.
مبین نت کم فروشی نمیکنه اگه از سرعت ناراضی هستید مطمئن باشید مشکلی در ارتباط وجود داره که معمولا هم از طرف خود مبین نت هست باید حسابی دنبال کنید موضوع رو تا براتون برطرفش کنند.
در مورد اینترنت ماهواره ای زیاد اطلاعات ندارم ولی تصور میکنم حالت Send & Recieve احتیاج به مجوز داشته باشه
یا اینکه میشه send رو با اینترنت معمولی بفرستی و Recieve رو از طریق ماهواره که البته قیمتش هم کم نیست.
Last edited by Cyber-PC; 06-03-2011 at 20:45.
اینترنت ماهواره ای فقط recieve میکنه و واسه send باید دایل آپ یا ADSL داشته باشی ..
یکی در مورد اکانت تست مبین نت توضیح میده؟
باسلام . میخواستم وایمکس بگیرم دو دل شدم واسه خرید البت با اینکه اینترنت داخل ایران چرته ولی یه مشاوره درمورد خرید وایمکس مبین نت و ایرانسل از اونهایی که در اهواز خریدن بگیرم![]()
- مبین نت سرعت اندازه ی سرویس خریداری شده
- پینگ معمولاً بالای 230 و زیر 300 البته به 4.2.2.4 اما با پینگ تست و هر سروری بالای 300.
البته مودم وایمکس خارج از ایران بیشتر به کارت میاد تا مودم ADSL
سلام...
من می خوام واسه کافینت یه سرویس 1 مگ بگیرم...همین امشب هم ایرانسل ثبت نام کردم...ولی هنوز پول پرداخت نکردم...ولی ظاهرا اینجوی که دوستان میگن مبین نت باید سرویس دهی بهتری نسبت به ایرانسل داشته باشه...من در منطقه گلستان اهواز زندگی می کنم که تحت پوشش هر دو شرکت هست...لطفا راهنمایی کنید که بالاخره از کدومشون سرویس بگیرم بهتره ؟؟؟
ایرانسل اون طرف ها مشکل نداره؟ bts هاش قطع نیست؟
مطمئن نیستم...یکی از دوستام یکی از مناطق نزدیک ما داره استفاده میکنه...حدود 2 کیلومتری فاصله داریم...در کل می خوام ببینم پشتیبانی کدوم بهتره؟ایرانسل یا مبین نت؟
فکر میکنم پشتیبانی مبین نت بهتره. کیفیت سرویس ایرانسل رو نمیدونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)