سلام
تو این صفحه راجع به میزان محدودیت نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
تو این صفحه راجع به میزان محدودیت نوشته
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تقریبا چند روز هست که آنتن دهی در اطراف پونک قویتر شده و از 3 آنتن به 5 آنتن کامل رسیده ولی پینگ زیاد شده و تقریبا 2 تا 3 برابر شده !!
جاهای دیگه هم همینطور بوده یا نه؟
سلام دوستان.من وایمکس ایرانسل را ثبت نام کردم.بعد با من تماس گرفتند که از طریق یکی از شرکت هااقدام کنم.میخواستم بدونم نمیشه مستقل از شرکت عمل کرد ؟ یعنی من پس از ثبت نام از طریق اینترنت و ریختن پول به حساب (بدون هماهنگی با نماینده فروش) خود ایرانسل برای راه اندازی اقدام میکنه؟
سوال بعدی من 512 (6 ماهه) نامحدود گرفتم برای خانه و تنها مدرکم یک معرفی نامه از شکت با سربرگ هست.این به نظر شما کافیه؟
اره مدرکت کافیه.
فوقشم اگر بخواد گیر بده میگه کپی روزنامه رسمی شرکت فکس کن
البته به احتمال زیاد روزنامه رسمی نمی خواد
![]()
من بالاخره 256 گرفتم.سه تا کامپیوتر همزمان استفاده میکنن.راهی هست که سرعت زیاد کم نشه؟
مرسی
سلام دوستان...
میخواستم راهنمایی کنین مودم OUTDOOR ایرانسل دارم و میخوام نصبش کنم... چه عددهایی تغییر سیگنال رو نشون میده؟؟؟
+ کلا پارامترهایی که تو صفحه WIMAX Status هست رو توضیح بدین مثل CINR -- RSSI -- DL-FEC و.... کلا همه پارامترها و راهنمایی کنین چجوری با چرخاندن مودم آنتن BTS پیدا کنم.... در کل کمکم کنین بهترین سیگنال رو داشته باشم...
+ فقط تو رو خدا دوستان کمکم کنین... بد جوری گیرم !!!!! از همتون ممنونم و مرسی
اشتراک اعتباری-128-3 گیگ
کسی هست که از این مودم جدید وایرلس، BM632 استفاده کرده باشه؟ اینم ریست میشه یا مشکل ریست شدن و هنگ کردن نداره؟؟؟
سلام
دوستان پیشنهادتون چیه به من ؟
من یه سروی 512 یا 1000 مگ وایمکس میخوام
از چه شرکتی بگیرم ؟
مزایا و معایبش چیه ؟
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
سلام
دوستان پیشنهادتون چیه به من ؟
من یه سروی 512 یا 1000 مگ وایمکس میخوام
از چه شرکتی بگیرم ؟
مزایا و معایبش چیه ؟
من یکی از مشترکین وایمکس ایرانسل هستم. چندتا سوال دارم که میخوام کسانی که اطلاعاتی در این رابطه دارن جوابمو بدن.
قبل از هر چیز باید بگم که وقتی سازمان و یا شرکتی توانایی انجام وعده ای که میده رو نداره، مگه مجبور هست که چنین ادعایی میکنه !! خوب شاید اینهم از ویژگیهای زندگی کردن در کشوری هست به اسم ایران.
بنده مدتهاست که با این مشکلات دست به گریبان هستم. مودم من از نوع outdoor هست و خودم هم در محدوده مرزداران تهران هستم. چراغ سیگنال آداپتور مودم بالاترین حد خودش هست یعنی برای یکبار هم که شده من ندیدم این چراغ از حد بالای خودش که کنار اون شکلک مثلث بزرگ هست پایین تر بیاد اما ... با این دریافتی سیگنال ، هیچ صفحه ای رو نمیتونم باز کنم به غیر از گوگل که اونهم اگه خیلی خوش شانس باشم ! بعد از 50 بار ریست کردن آداپتور مودم و 20 بار از برق کشیدن بالاخره یه ip که کمی سرعت درست و حسابی داره روی سیستم من ست میشه اما اونهم بلافاصله بعد از چند دقیقه مودم من از طرف BS مرکزی ریست میشه !! و یه ip برام ست میکنه باز همون ویژگی اول رو داره ! و یا فقط جند دقیقه سرعت هست و به یکباره هیچ صفحه ای رو بالا نمیاره .اینهم از شاهکارهای troubleshooting متخصصین شبکه ایرانسل !!
با مرکز که تماس میگیری، کسانی که پاسخگو هستن بیشتر نقش کبوترهای نامه رسون رو ایفا میکنن. پیغام من رو ثبت میکنن و میگن منتظر باشید تا باهاتون تماس بگیرن حالا کو تا آقای متخصص بخواد تماس بگیره . من نمیدونم این چه صیغه ای هست که کاربر نباید با پشتیبانی ارتباط داشته باشه ! خوب حتمن جـــیـــــــزه دیگه ! اینهم از شاهکار پشتیبانی ایرانسل !
آدرس آی پی gateway ای که من ازش سرویس میگیرم 172.23.133.46 هست اگه کسی این gateway روی سیستمش ست میشه بگه که کیفیتش چطوره
مشخصات سیگنال دریافتی من این هست:
RSSI -28
CINR Reuse1 34
اگه کسی محدوده ی این پارامترهارو برای وایمکس ایرانسل میدونه بهم بگه
متاسفانه اپراتور دیگه ای هم برای انتخاب وجود نداره غیر از مبین نت.دوستانی که فکر میکنن مثلا شرکت ایرانسل و مبین نت از تکنولوژی و زیرساختهای مختلف استفاده میکنن کاملا در اشتباه هستن. این 2 شرکت هردو از زیرساختهای شرکت بدسابقه چینی HUAWEI استفاده میکنن . شنیدین میگن طرف غورباقه رو رنگ میکنه جای فولکس جامیزنه ؟ حکایت همین ِ .
اول اینکه هر دو برای اتصال به کنسول مودم از شماره IP 192.168.0.10 استفاده میکنن. فقط firmware مودم های مبین نت طوری upgrade شده که آرم خوده مبین نت به جای آرم HUAWE قرار گرفته از firmware جدید ایرانسل اطلاعی ندارم اما برای مودم من که ورژن 3.02.04 هست همون آرم HUAWE رو داره.
دوم اینکه درسته که مودم های این 2 شرکت شبیه به هم هستن اما شما با داشتن آدرس MAC هر مودم یا NIC میتونید به سازنده ی اون شرکت پی ببرید. 24 بیت اول این آدرس یعنی 6 رقم اول اون از سمت چپ معرف شرکتی هست که اون NIC رو ساخته . اگه وارد سایت زیر بشین و 6 رقم اول اون رو وارد textbox سایت کنید و دکمه lookup mac address رو بزنید اسم سازنده رو بهتون میده . من این رو امتحان کردم چون یکی از دوستان از مبین نت سرویس گرفته و آدرس هر 2 MAC نشون میده سازنده کمپانی HUAWEI هست !!!! اینهم شاهکاری دیگر در عرصه رقابت و ارائه سرویس های متنوع برای مشتریان و گول مالیدن روی سر اونها !!!
آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی خوبت
در مورد اینکه سازنده مودم های شرکت مبین نت و ایرانسل Huawei هست اکثر دوستان اینو میدونیم و جای تعجب نداره.
چون تجهیزات شبکه مبین نت و ایرانسل کار Huawei هست ،پس یکم منطقی بود که از مودم های این شرکت هم استفاده بشه(البته به نظر من بهتر هم هست چون همانگی بیشتری داره)
ولی در مورد اینکه انتخاب شرکت Huawei برای اجرای پروژه وایمکس خوب بوده یا بد.این دیگه چیزیه که مجبوریم قبول کنیم چون به قول خودت داریم تو ایران زندگی میکنیم.
![]()
Last edited by d.b23; 01-01-2011 at 10:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)