تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 1049 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303703 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

فوآد جان اینا رو تو ایران دیدی؟

---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

شما سیستم چی گرفتی؟
    نه تو ایران ندیدم از خارج دارم میخرم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

NaughtyCat از جمهوری خریدی؟ صداش قوی هست؟ پلیر هم دارد؟
    Last edited by Artam01; 27-09-2010 at 21:46.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

NaughtyCat از جمهوری خریدی؟ صداش قوی هست؟ پلیر هم دارد؟
    تو جمهوری 2 تا جا داشتن: یکی تو پاساژ شرکا بود (اسمش یادم نیست) یکی دیگه هم همین آکوستیک تو پاساژ برزگمهر.
    صداش واسه یه محیط کوچیک آره خوبه، یعنی زیاد هم هست! پلیر هم نه نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان!

اگه یادتون باشه من چندوقت پیش دنبال این سیستم Onkyo بودم که با بچه های این هم خیلی بحث کردیم:

خوشبختانه اینو پیدا کردم! اول از همه تشکر میکنم از دوستانی که منو راهنمایی کردن: Pejman3 و mr_rayan عزیز.

فقط یه توضیحی بدم واسه کسانی که شاید بخوان تو این رنج 500 تومن همچین سیستمی بگیرن.

اونی که من دنبالش بودم مدل Onkyo S3300 بود ولی دقیقا همین مدل تو بازار اروپا و خاورمیانه مدلش اینه: S5305

اینو الان گرفتم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقا همون مدله فقط اسمش فرق میکنه.

آخرش شد 560. کلا الان خیلی ازش راضیم، اگه دنبال یه سیستم جمع و جور و نه چندان گرون میگردید به نظرم بهترین گزینه هستش.

فقط یه چیزی که یه کم اذیت میکنه اینه که واسه هر ورودی باید کابل جدا رد کرد، یعنی واسه ورودی های HDMI یه خروجی HDMI. واسه Component ها هم یه کامپوننت واسه Composite ها هم یه Composite. اونجوری نیست که همه رو از HDMI رد کنه. ولی خب با توجه به قیمتش نمیشه زیاد ازش انتظار داشت. در کل از کیفیت صداش هم خیلی راضیم، به شدت توصیه میشه!

بازم ممنون از همه دوستان.
    با سلام دوست عزیز
    شما با بلندگوهاش مشکلی نداری اولا که کوچیکه و به اون صورت تفکیک جالبی نمیتونه داشته باشه ثانیا بدون پایه هستن. اما ریسیورش اگه dts-hd master داره بنظرم خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فقط یه چیزی که یه کم اذیت میکنه اینه که واسه هر ورودی باید کابل جدا رد کرد، یعنی واسه ورودی های HDMI یه خروجی HDMI. واسه Component ها هم یه کامپوننت واسه Composite ها هم یه Composite. اونجوری نیست که همه رو از HDMI رد کنه. ولی خب با توجه به قیمتش نمیشه زیاد ازش انتظار داشت. در کل از کیفیت صداش هم خیلی راضیم، به شدت توصیه میشه!

در مورد وروريها و خروجيها فكر نكنم كه اينجوري باشه، شما ميتونيد توي يك سينما و يا آمپ، با كامپوزيت يا كامپوننت وارد شده و با Hdmi خارج شويد. فقط يادتون باشه توي منوي سيستم، بايد هر ورودي رو تعريف كنيد. فكر ميكنم دستگاه شما هم اين قابليت رو حتما داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با درود خدمت اساتید
    سینمای خانوادگی تا حدود 350 تا حداکثر 400 تومن چی پیشنهاد میکنید؟

در مورد مدل های جدید سامسونگ مثل :

HT-C445
    HT-C5550
    HT-C655
    نظرتون چیه ؟

این پرتاب صدا چیه که فقط یک بلندگو داره ؟
    کسی این نوع صدا که پرتاب صدا است را شنیده و یا استفاده میکنه ؟ نسبت به 1/5 چه مزیتی داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    آقا سینمای خانگی فیلیپس 3578 امکانات وکیفیت صداش مناسب نیست که معمولا پیشنهاد نمیشه؟
    چون وایرلس بودن باندهای عقب تقریبا برای من مهمه.
    راستی یه مدل جدید سینمای خانگی فیلیپس فکر کنم 5578یا همچین چیزی چند روز پیش در هایپراستار دیدم که میگفت قابلیتهاش مثل 3578 هست به جز اینکه وایرلس نیست واینکه این جدید صدای سه بعدی پخش میکنه.
    شماراجع به این سینمای خانگی اطلاعاتی دارید؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

تو جمهوری 2 تا جا داشتن: یکی تو پاساژ شرکا بود (اسمش یادم نیست) یکی دیگه هم همین آکوستیک تو پاساژ برزگمهر.
    صداش واسه یه محیط کوچیک آره خوبه، یعنی زیاد هم هست! پلیر هم نه نداره.
    عزیزم این پاساژ بزرگمهر کجاست؟

---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------

سلام
    آقا سینمای خانگی فیلیپس 3578 امکانات وکیفیت صداش مناسب نیست که معمولا پیشنهاد نمیشه؟
    چون وایرلس بودن باندهای عقب تقریبا برای من مهمه.
    راستی یه مدل جدید سینمای خانگی فیلیپس فکر کنم 5578یا همچین چیزی چند روز پیش در هایپراستار دیدم که میگفت قابلیتهاش مثل 3578 هست به جز اینکه وایرلس نیست واینکه این جدید صدای سه بعدی پخش میکنه.
    شماراجع به این سینمای خانگی اطلاعاتی دارید؟
    من تو این هایپر خواستم صدای یه دستگاه تست کنم یارو گفت آهنگت غیر مجازه!!! حالم گرفته شد.
    خیلی شلوغ پلوغه، جای خوبی برا تست و خرید نیست.

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    شما با بلندگوهاش مشکلی نداری اولا که کوچیکه و به اون صورت تفکیک جالبی نمیتونه داشته باشه ثانیا بدون پایه هستن. اما ریسیورش اگه dts-hd master داره بنظرم خوبه.
    سلام
    آره نسبتا کوچیکه بلندگوها ولی میشه برای هر کدم صدا رو زیاد و کم کرد. از نظر تفکیک صدا هم میتونم بگم بد نیست، اگه درست تنظیم شده باشه. بعد این کلا برای جاهای کوچیکه, اسپیکرهاش بزرگتر بود اصلا دنبالش نمیرفتم!
    در مورد وروريها و خروجيها فكر نكنم كه اينجوري باشه، شما ميتونيد توي يك سينما و يا آمپ، با كامپوزيت يا كامپوننت وارد شده و با Hdmi خارج شويد. فقط يادتون باشه توي منوي سيستم، بايد هر ورودي رو تعريف كنيد. فكر ميكنم دستگاه شما هم اين قابليت رو حتما داره.
    نه متاسفانه این نمیشه اینجوری!

عزیزم این پاساژ بزرگمهر کجاست؟
    کنار پاساژ علاء الدین.

10. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان،
    صدای اینو تست کردید تا حالا؟

Panasonic SC-ZT1

قیمت: 12,000,000

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •