تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 481 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

بازهم سلام و بازهم درخواست کمک
    یک اتفاق عجیب(نمیدونم چرا این اتفاقها همش واسه من میفته)
    خب واما توضیح قضیه: گوشی بعد از چندثانیه خودبخود قفل میشه درسته؟تا اینجا که هیچی بعدش شما هرکدوم از سه تا دکمه سبز قرمز یا وسط روبزنی بعدشم unlockاز قفل خارج میشه درسته؟ تا اینجا رو داشته باشید
    ازدیروز تا به الان گوشی در حالتی که هیچ کاری باهاش ندارم یهو صدایی مثل صدای دلیور شدن اس ام اس میاد اماصفحه همچنان سیاه و تاریک هست و نوری ظاهر نمیشه این بوق رو که زد دیگه هیچکدوم از دکمه های سبز وقرمز و وسط کارنمیکنه انگار گوشی خاموشهحتما باید برای از قفل خارج کردن گوشی از دکمه بالای گوشی استفاده کنم
    حالا به نظرتون مشکل از چیه؟اینم بگم من برنامه جدیدی نصب نکردم که گوشی قاط زده باشه و از این حرفا
    نگرانیم از اینه که دوباره در آستانه خراب شدن گوشی قرارگرفته باشم و...
    ممنون میشم نظرتون رو بگید
    عجب مشکلات عجیبی
    شما از قبل برنامه فون لاک یا چنین چیزی نصب کرده بودین ؟
    همون برنامه هایی که برای قفل گوشی کاربرد دارند
    من ویواز بخرم یا پرو؟من می خوام با گوشیم چت کنم.....عکس بگیرم.....وب گردی کنم......اس بدم.......آهنگم می گوشم......زنگم 7-8 مین در روز....و... کدوم بهتره واس من؟من خودم از پرو خیلی خوشم میاد......جیگری واسه پرو هم هست؟ممنون.

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

ای بابا همه شما ها به جز آقا پیمانو آقا گل محمدی با ویواز مشکل دارین که دارین منصرفم می کنینا.....
    شما ویواز پرو بگیرین
    حقیقتش من نمیدونم جریان چیه
    ولی مال من هیچکدوم از این مشکلاتو نداره

آقا من دارم از N85 ام و هنگها و سرعت کمش تو منو و اینا فرار میکنم ، میخوام بیام سراغ ویواز ! پشیمون نمیشم ؟!! تمام معایب جزئیش رو اگه دوستان استفاده کردن لیست کنن ، مرسی
    من ان86 داشتم که از ان85 سریعتر بود
    سرعت اونا در مقابل ویواز خیلی کم بود (هرچند اونها هم نسبت به ان95 و ان82 خیلی بهتر بودند)
    من قبلا گفتم الانم میگم
    ویواز تنها گوشی هست که باهاش کارکردم و هیچوقت کند نشده

منم هيچ مشكلي ناشتم با گوشيم اما بعد از اپديت يه مشكل ديگه به سراغم اومده نميدونم چي شد ديروز رفتم تو مديا و بعدش pictures/video/music سه تاشو باز كرد و ولي داخل هر سه تاشون هر كدوم رو انتخاب مي كردم باز نمي كرد و بعد از چند ثانيه مياورد داخل منو اصلي تا اينكه ديشب اول مموري رو فرمت كردم بعدشم ريست و بعدشم گوشي رو وصل كردم كامپيوتر و يه مشت ويديو ريختم تو گوشي البته اين يه مشت يه 3 گيگي شد و بعد اومدم چنتاشو پاك كنم كه ديدم قفل كرد و خاموش روشن كردم و دوباره اومدم تك تك پاك كنم ديدم بعضياش پاك شد و بعضياش بازم قفل كرد در حالي كه همين فايل ها قبل از اپديت رو گوشي و مموري من بوده حالا هم كه وقتي ميرم تو منو اصلي همه ي موارد به جز مديا رو باز مي كنه مديا رو هم انتخابش مي كنه ولي باز نميكنه مثل اين كه زياد روش نگه داشته باشي تو رو خدا كمك كنيد لازمه كه يه بار ديگه گوشي رو اپديت كنم يا فلش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما Refrash کردین لیست مدیا رو ؟
    یه بار هم سر من اومد فایل تصویری که میشه فیلم خود گوشیو باز نکرد
    اما بعدش درست شد

گلی جون ی مشکل.................
    من برنامه spb mobile shell رو ویواز نصب کردم وقتی میخام وارد برنامه بشم به ی لووود طولانی روبرو میشم بعضی وقتها لووود تمام میشه و وارد برنامه میشم ولی اکثر وقتها لووود هیچوقت تمام نمیشه و هنگ میکنه و مجبور به ریست گوشی میشم
    ضمنا بعضی وقتا هم که وارد برنامه میشم اگه رو بعضی آیکون های برنامه در منو اوپشن کلیک کنم بازم هنگ میکنه
    از اونجایی که این برنامه واقا فوق الاده است لطفا بگین چکار کنم .........

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوستانی که سوال درمورد ویواز پرسیدن بهتون میگم که ویواز حرف نداره و هیچوقت هنگ نمیکنه این مشکل به احتمال زیاد از برنامه است که با سیستم گوشی مشکل داره
    من spb mobile shell را قبلا بدون مشکل اجرا میکردم
    شما کدوم ورژن را نصب کردین ؟
    دقیقا بگین
    بعد اینکه رو بعضی آیکونها کلیک میکنین قفل میکنه عادیه
    چون این برنامه در اصل مال ویندوز موبایل هست
    و پورت شده واسه سیمبیان
    واسه همین بعضی آیکونها در سیمبیان کار نمیکنه
    چون وجود نداره و یا فرق داره
    مرسي
    اين كارو يكي دوبار كردم،‌ولي قبلش تنظيمات قبلي رو پاك نكرده بودم،‌حالا باز امتحان ميكنم...
    --------------------------------------
    يه سوال
    تو تنظيمات network واسه network mode‌سه تا گزينه گذاشته،
    gsm - umts - Dual mode
    اينا چين؟
    دونا گزينه ديگه هم هست كه من نميدونم واسه چيه ،يه موقع اونا مشكل ندارن؟
    شما همون دوتایی را بزن
    دو گزینه دیگر:
    اتخاب اپراتور که رو اتو هست و باید باشه
    وقتی سیمکارت ایرانسل هست اتوماتیک پیداش میکنه و اد میکنه
    اگه همراه او باشه شبکه اونا انتخاب میکنه
    گزینه دوم هم Cell info Display
    نمایش اطلاعات سلولی
    با فعال کردنش اسم دکل(BTS) را که ازش آنتن میگیره را در صفحه اصلی گوشی مینویسه

بله خوب که خیلی هست تازه خیلی شیک هست من واقعا عاشق ظاهرش هستم حرف نداره هیچ گوشی تاچی به زیبایی ویواز نیست شک نکنید!!مخصوصا واسه دخترا خیلی جمع و جور و قشنگه
    آره دیگه اینجا مسائل و مشکلات مطرح میشه
    مشکل هم مثلا معمولا کسی مثل من که هیچ برنامه ای رو نصب نکرده روی گوشی نباید مشکل خاصی داشته باشه اما خب من استثنا هستم
    یکی به من کمک کنه
    اره دخترا خیلی زود عاشق این گوشی میشند
    جدیدا هم خواهرم عاشقش شده

اینقدر تبلیغ ویواز رو نکنید خز میشه ! دی:

(به یاد لاستیک دنا : هر چی میخاین بخرین فقط ویواز نخرین ! )

===
    نمیشه بک آپ از دفترچه تلفن رو کاری کرد که توی یک فایل ذخیره بشه ؟ مثل سایر گوشیای سونی اریکسون .
    اینجوری import کردنش یک ماه طول میکشه که !
    منم دیدم کنتاکتها را تو 1 فایل ضخیره نیمکنه
    اما میشه از برنامه های دیگه ای کمک گرفت
    به هر حال سیمبین هست
    اقايون من الان گوشيمو وصل كردم به كامپيوتر واسه اپديت و رفتم بعد از 3-2 ساعت كه اومدم ديدم اپديت قطع شده ولي حالا هم سيمكارت دائمي رو مي خونه هم مديا رو باز مي كنه حالا صبر مي كنم ببينم ديگه اينطور نميشه
    شما هیچ کاری نکردین
    در واقع مثل اینکه گوشیو ریستارت کردین
    چون اپدیت اون قسمت آخریش مهمه
    زمانی که 110 مگ دانلود شد و شروع به اپدیت یا فلش کرد
    شما متونین ادامه اپدیت را بزنین چون ریزوم داره
    خوب عزیز دلم درسته دیگه ، موقع برگردوندن هم میری تو قسمت contact گوشی وبا همون گزینه ای که بکاپ گرفتی contact هارو import میکنی ! دیگه لازم نیست یکی یکی هر کدوم رو از فایلش یزنی که !

---------- Post added at 10:31 AM ---------- Previous post was at 10:27 AM ----------

حالا vallio جان ویواز هرچی باشه از گوشی خودم که بدتر نیست که !
    من صدا واسم مهم نیست و هدست مهم تره! و دوربین 5 معمولی هم برام کافیه ! تنها انتظارم هنگ نکردن و سرعت بالا تو حرکت بین منوهاست ! بیشتر هم از GPRS استفاده میکنم و نمیخوام تحت وب ازیت کنه ! مهم ترین چیز واسم هنگ نکردنه ، غیر چنتا برنامه نت و چت و امنیتی چیزی رو گوشی نصب نمیکنم !!
    حالا میشه شما منظورت رو بیشتر توضیح بده ؟!
    اگه خیلی از اینترنت استفاده میکنی پاکت پی سی بهتره
    ولی اگه بخری باید بیشتر خرج کنی
    چون تمام گوشهای پاکت پی سی با این قیمت نمیتونند از ویواز قویتر باشند
    به هر حال من که هیچ ایرادی از گوشی ندیدم
    البته ضعف صدا به هر حال چیزی هست که قبل از خرید ادم میدونه اینو ایراد نمیگم
    ایراد اونیه که رو گوشی باشه و درست کار نکنه
    مثلا یه گوشی که بزنه حافظه داخلی 16 گیگ بعد از مدتی بسوزه
    و یا تاچش زود خراب بشه
    و یا پرش آنتن و افت سرعت داشته باشه و یا ...
    متاسفانه گوشیهای سیمبین جز سیمبین های نوکیا خصوصا" ویواز با بعضی از نرم افزار های این سری از سیمبین مشکل دارند !
    هنگ رو پس از 5 - 6 تا برنامه سنگین واقعا" درک میکنید ! ( اگه 20 - 30 تا بود تعجب نمیکردم ) !
    و
    دوست عزیز باید بگم که این گوشی در مقابل این که سی پی یوی بالایی داره سرعت آنچنانی نداره !
    متاسفانه باید بگم که سرعت این گوشی در مقابل بقیه گوشیهای 400 - 500 مگاهرتزی یکیه !
    مورد اولی اره متاسفانه
    اما در عوض مزایایی هم داره نسبت به گوشیهای سیمبیان نوکیا
    مثلا گالری در گوشیهای نوکیا مضخرفه چون بسیار بسیا کند هست
    اما در ویواز که سونی اریکسون ساخته، نه تنها کند نیست بلکه سریع هم هست
    محیط گوشی در نوکیا(سیمبیان) هیچوقت تغییر نکرده واسه همین بسیاز تکراری و خسته کننه میشه
    در حالی که محیط گوشی در سونی اریکسون بهتر میشه (در سامسونگ هم بهتر میشه)
    مثل همین ویواز که محیطش (تودی اسکرین) بمراتب بهتر از محیط سمبیان هست
    و یا حتی در ویندوز موبایل در xperia ها که xpanel را سونی اریکسون ساختش

اما مورد بعدی را اصلا تائید نمیکنم
    اگه وقت کنم یه فیلمی از گوشی میذارم
    تا ببینید که هیچ مشکل سرعتی نداره

و به نظر من سریعترین گوشی سیمبیان فعلا ویواز هست
    و سرعتش قابل قیاس با گوشیای با سی پی یو 1 گیگاهرتزی هست

راستی شرمنده که غلط املائی دارم
    به خاطر تایپ سریع و داشتن کاور کیبورد
    Last edited by golmohammadi; 08-09-2010 at 10:08.

2. 11 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااابابا دمت گرم داداش گل محمدی عجبا!استاد این گوشی هستیاگوشیتو می فروشی بم؟3-4 روز دیگه می خرم مشکل نداره گوشیش دیگه؟من بگیرم تا 2 سال دیگه عوض نمی کنمش.........می تونه این چنین باشه.....البته پروش..........راس می گن دوربینش یه کمی مات می گیره؟یه نفر از دیوایس پرو یه چن تا با دوربینش می تونه عکس بگیره؟

مشکلات اصلی این گوشیو برام می شه فهرست کنین؟

4. این کاربر از tired friend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

شما هیچ کاری نکردین
    در واقع مثل اینکه گوشیو ریستارت کردین
    چون اپدیت اون قسمت آخریش مهمه
    زمانی که 110 مگ دانلود شد و شروع به اپدیت یا فلش کرد
    شما متونین ادامه اپدیت را بزنین چون ریزوم داره
    سلام ممنون
    يعني اگه ديگه ادامه ندم مشكل ايجاد مي كنه اخه با ريستارت سيمكارتمو نخوند ولي وقتي اين كارو كردم سيمكارتمو خوند

داره خودمونی میشه azarbarzin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

توی این فروم خیلی مطالب مرتبط با دوربین خوندم و متاسفانه حرفهای غیر فنی کم ندیدم. لطف کنید توجه کنید که کیفیت دوربین عکاسی دیجیتال بر اساس مگاپیکسل آن مشخص نمی شود. بر اساس یک سنسور با اندازه ی برابر ، بالا بردن مگاپیکسل فقط قابلیت بزرگ چاپ کردن عکسها را بیشتر میکند و عکسها حجیم ترند. کیفیت عکسها تغییری نمی کند. شک دارم کسی بخواهد از گوشی موبایل برای شرکت در مسابقات عکاسی جهانی شرکت کند یا نمایشگاه عکس حرفه ای ترتیب دهد تا مثلا بخواهد عکس ویواز را در ابعاد 50x70 سانتی متر مربع چاپ کند. بخواهیم یا نخواهیم بهترین گوشیها قابلیت رقابت با دوربین های کامپکت را هم ندارند. حالا کسانی هستند که ذاتا هنرمند و گرافیست و عکاسند و با یک گوشی ساده عکس میگردند و با کمک فتوشاپ و پلاگ این های افزوده و نرم افزار فتوزوم کارهای قابل توجهی ایجاد میکنند و تا حد زیادی آنها را بزرگتر می نمایند.
    حالا بارها و بارها می بینم که نوشته شده ""....من ویواز را برای سه مگاپیکسل بالا بودن و بهتر بودن کیفیت عکاسی آن انتخاب کردم.""
    این اشتباهات به کرات در سایتهای فارسی و بعضی از سایتهای خارجی دیده می شود. به این سایت که کلا میانه ی خوبی با دوربینهای سونی اریکسون هم ندارد و امتیازات پایینی هم نصیب آنها می کند سر بزنید و در این لینک کیفیت عکاسی دوربینها را هم با هم مقایسه کنید. قضاوت با خودتان.

{{
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    }}

توجه داشته باشید که ملاک تعریف یک دارنده ی گوشی از کیفیت عکاسی اش دلیل بر کیفیت آن نیست و باید مقایسه شوند. فردی که تا دیروز با وبکم کامپیوترش که کیفیت خوبی هم نداشته با دیدن عکسهای گوشی خوبش از خوشحالی ذوق میکند. اما یک عکاس حرفه ای بعکس بهترین گوشیها هم راضی اش نمیکند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

آقاي گلمحمدي كاري كه گفته بوديدو انجام دادم، با همراه اول كه اصلا كانكت نميشه، علامت E چند دقيقه چشمك ميزنه و بعدش ارور ميده، با سيمه ايرانسل هم بعد از كلي سروكله زدن يه بار كانكت شد، ولي چند مين بعد دي سي شدو ديگه هركاري كردم وصل نشد! چيكار كنم؟
    -----------------------------------------------------------
    يه سوال ديگه
    بعضي از برنامه هارو كه نصب ميكنم عكساي مربوط به برنامه ميرن تو گالري، چه جوري ميشه تو گالري نديدشون؟
    ----------------------------------------------------------
    اينم الان يادم افتاد
    يه فايله word ريختم تو گوشي، كه زبانش فارسي بود و فونتش Arial ولي وقتي تو گوشي بازش كردم همه حرفا تبديل به مربع شده بودن!!!‌
    واسه چيه به نظرتون؟ چي كارش كنم درست بشه؟
    ميشه copy& paste كرد جاي ديگه؟ مثلا تو قسمت sms?
    مرسي
    Last edited by NiKtA20; 08-09-2010 at 16:55.

داره خودمونی میشه payam20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

توی این فروم خیلی مطالب مرتبط با دوربین خوندم و متاسفانه حرفهای غیر فنی کم ندیدم. لطف کنید توجه کنید که کیفیت دوربین عکاسی دیجیتال بر اساس مگاپیکسل آن مشخص نمی شود. بر اساس یک سنسور با اندازه ی برابر ، بالا بردن مگاپیکسل فقط قابلیت بزرگ چاپ کردن عکسها را بیشتر میکند و عکسها حجیم ترند. کیفیت عکسها تغییری نمی کند. شک دارم کسی بخواهد از گوشی موبایل برای شرکت در مسابقات عکاسی جهانی شرکت کند یا نمایشگاه عکس حرفه ای ترتیب دهد تا مثلا بخواهد عکس ویواز را در ابعاد 50x70 سانتی متر مربع چاپ کند. بخواهیم یا نخواهیم بهترین گوشیها قابلیت رقابت با دوربین های کامپکت را هم ندارند. حالا کسانی هستند که ذاتا هنرمند و گرافیست و عکاسند و با یک گوشی ساده عکس میگردند و با کمک فتوشاپ و پلاگ این های افزوده و نرم افزار فتوزوم کارهای قابل توجهی ایجاد میکنند و تا حد زیادی آنها را بزرگتر می نمایند.
    حالا بارها و بارها می بینم که نوشته شده ""....من ویواز را برای سه مگاپیکسل بالا بودن و بهتر بودن کیفیت عکاسی آن انتخاب کردم.""
    این اشتباهات به کرات در سایتهای فارسی و بعضی از سایتهای خارجی دیده می شود. به این سایت که کلا میانه ی خوبی با دوربینهای سونی اریکسون هم ندارد و امتیازات پایینی هم نصیب آنها می کند سر بزنید و در این لینک کیفیت عکاسی دوربینها را هم با هم مقایسه کنید. قضاوت با خودتان.

{{
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    }}

توجه داشته باشید که ملاک تعریف یک دارنده ی گوشی از کیفیت عکاسی اش دلیل بر کیفیت آن نیست و باید مقایسه شوند. فردی که تا دیروز با وبکم کامپیوترش که کیفیت خوبی هم نداشته با دیدن عکسهای گوشی خوبش از خوشحالی ذوق میکند. اما یک عکاس حرفه ای بعکس بهترین گوشیها هم راضی اش نمیکند.
    واسه همین بود که من پیشنهاد زدن یه تاپیک واسه صحبت های حرفه در مورد دوربین رو دادم که خوب رد شد...
    شما یه سری به فوتوبلاگ من که لینکش تو امضام هست بزنین. اون عکسها بدون هر گونه ویرایش پست شدن. بعضی از اون عکسها رو همزمان با IXUS 110 کانن و آگفاماتیک بچگیم هم گرفتم. خواستین واسه مقایسه پست میکنم. آگفاماتیک غیرمگاپیکسلی گاهی از IXUS110 هم بهتر عکس گرفته و گاهی ویواز بهتر از کانن. مقایسه بر اساس مگاپیکسل معیار درستی نیست. در مورد تفاوت پرو و معمولی هم اگر از جزئیات در مقیاس 100% که بگذریم فکر میکنم بشه راجع به رنگ تصویر بحث کرد. ویواز کلا روشنتر از گوشی های دیگه عکس میگیره که مجبور میشین تو فوتوشاپ تصحیحش کنین. پرو از معمولی هم روشنتر عکس میگیره که امکان تصحیح کافی رو از آدم میگیره. در حالیکه اون سایت کاملا برعکس معرفی کرده. البته فیلمش تفاوت محسوسی تو نور مناسب روز داره. ولی در مورد کیفیت ماکرو میشه گفت تا حدودی در یک حد هستن. البته این سایتی که شما معرفی کردین کلا گند زده به دوربین ویواز معمولی!!!!!! کجا ویواز در مقایسه با پرو همچین عکسهایی می گیره؟ یه مقدار اغراق کرده اونم در حد خنده دار . اینها جفتشون پروسسور تصویر ندارن و با لنز یکسان تنها فرقشون جزئیاتی هست که نشون میدن که دیگه این مقایسه یه مقدار توهین به شعور بیننده هست... فکر میکنم جای تصاویر ویواز، عکسهای w810 رو گذاشته.... یعنی کلا پرو 5 عالی عکس میگیره و ویواز 8 افتضاح ؟!!!! احتمالا صاحبش دیوونه ی پرو بوده... کلی سوتی داره از جمله اینکه ویواز رو روی تریپاد نصب کرده موقع تست!!!!! لابد از سوراخ هدفون!

مرسي
    اين كارو يكي دوبار كردم،‌ولي قبلش تنظيمات قبلي رو پاك نكرده بودم،‌حالا باز امتحان ميكنم...
    --------------------------------------
    يه سوال
    تو تنظيمات network واسه network mode‌سه تا گزينه گذاشته،
    gsm - umts - Dual mode
    اينا چين؟
    دونا گزينه ديگه هم هست كه من نميدونم واسه چيه ،يه موقع اونا مشكل ندارن؟
    اگر فقط تو ایران زندگی میکنین و سیمکارت خارجی استفاده نمیکنین بهتره بزارین روی gsm
    پروتکل های دیگه تو شبکه های ایران فعال نیستن و فقط مصرف گوشی رو با جستجوی بیهوده دنبال اون شبکه ها بالا میبرن. مثلا umts استاندارد تولیدات و مصرف کننده های یونیکام چینه. قدیما که گوشیا یه پروتکل رو ساپورت میکردن موقع رفتن به چین باید اونجا گوشی میخریدین. ولی الان دوال تولید میشن که خود گوشی با فقدان دسترسی به یکیش روی اون یکی سوئیچ میکنه... و اینکار رو به دفعات واسه امکان سنجی دسترسی بهتر تکرار میکنه...اطرافمون آذربایجان و بحرین و اتصالات دبی هم با این پروتکل کار میکنن.

بهتره گزینه دوم رو روی manual بزارین
    اگه همراه اول روشه و رفت آمد های نزدیک مرزی دارین حتما باید روی manual بزارین. چون اگه اتو باشه آنتن دادن از دکل خارجی همانا و قبض میلیونی همان... ولی واسه ایرانسل چون باید دستی رومینگ رو فعال کنین مهم نیست. البته اینم اگه روی اتو باشه روی مصرف باتری تاثیر داره و پیشنهاد Uinfo اینه که روی manual باشه... تو manual چه روی ایرانسل و چه روی دولتی خودش شبکه دیفالت رو پیدا میکنه، احتیاجی به اتو مود نیست.
    با فعال بودن گزینه سوم هم ماشالا اینروزا همراه اول به جای نوشتن موقعیت فقط تبلیغات میندازه!

آقاي گلمحمدي كاري كه گفته بوديدو انجام دادم، با همراه اول كه اصلا كانكت نميشه، علامت E چند دقيقه چشمك ميزنه و بعدش ارور ميده، با سيمه ايرانسل هم بعد از كلي سروكله زدن يه بار كانكت شد، ولي چند مين بعد دي سي شدو ديگه هركاري كردم وصل نشد! چيكار كنم؟
    يه سوال ديگه
    بعضي از برنامه هارو كه نصب ميكنم عكساي مربوط به برنامه ميرن تو گالري، چه جوري ميشه تو گالري نديدشون؟
    اينم الان يادم افتاد
    يه فايله word ريختم تو گوشي، كه زبانش فارسي بود و فونتش Arial ولي وقتي تو گوشي بازش كردم همه حرفا تبديل به مربع شده بودن!!!‌
    مرسي
    اولی رو متوجه نشدم... مربوط به سوال بالایی میشد؟
    برای نشون ندادن اون عکسها میتونین یه برنامه مدیریت فایل مثل explore نصب کنین و برین اون پوشه ای رو که روی گوشیتونه و اون عکسها توشن پیدا کنین. بعدش روی اون فولدر منو رو بزنین و از فایل، گزینه attributes رو انتخاب کنین و بعدش گزینه های hidden و system رو تیک بزنین. در اینصورت دیگه اون فایل ها توی گالری نمیان.
    مورد سوم اگه فایل یونیکد باشه و utf8 نباید مشکلی تو دیده شدن داشته باشه. مگر اینکه اون برنامه قابلیت ساپورت unicode رو نداشته باشه... شاید با کپی پیست تو Note حل بشه...

جیگری واسه پرو هم هست؟ممنون.

---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

ای بابا همه شما ها به جز آقا پیمانو آقا گل محمدی با ویواز مشکل دارین که دارین منصرفم می کنینا.....
    پرو فقط تو دو رنگ سیاه و سفید هست...

پیمان = پیام ؟!

آقا من دارم از N85 ام و هنگها و سرعت کمش تو منو و اینا فرار میکنم ، میخوام بیام سراغ ویواز ! پشیمون نمیشم ؟!! تمام معایب جزئیش رو اگه دوستان استفاده کردن لیست کنن ، مرسی
    سرعت ویواز واقعا عالیه. هم پرو هم معمولی
    پشیمون نمیشی. ولی اگه کلا سرعت کاری براتون مهمه ویواز یه چیزی داره که منو اذیت میکنه. اونم این که وقتی یه popup مثل کپی شدن تکست تو کلیپبورد یا دلیور شدن مسیج یا همچین چیزی میده باید صبر کنی تا خودش بعد از یکی دو ثانیه بره. تو نوکیا ها میشد با زدن یه کلید یا هر چیزه دیگه ای بلافاصله hide کردش. البته منم زیاد جوگیر سرعت میشم و این به چشم میخوره... امیدوارم تو fw های بعدی حلش کنن...
    غیر از صداش واقعا ایراد دیگه ای رو نمیشه واسش شمرد که بزرگ باشه...

اینقدر تبلیغ ویواز رو نکنید خز میشه ! دی:

(به یاد لاستیک دنا : هر چی میخاین بخرین فقط ویواز نخرین ! )

===
    نمیشه بک آپ از دفترچه تلفن رو کاری کرد که توی یک فایل ذخیره بشه ؟ مثل سایر گوشیای سونی اریکسون .
    اینجوری import کردنش یک ماه طول میکشه که !
    اگر تیک بزنین خیلی راحت همش کپی میشه. من 362 تا کنتاکت رو که ایمیل و چند شماره ای و عکسدار هم هستن در عرض کمتر از یه دقیقه import میکنم. اینجوری تو برنامه های مدیریت ایمیل و address book ... تو ویندوز یا لینوکس هم بصورت خام قابل استفاده هستن.
    ولی واسه بک آپ گیری یکپارچه برنامه هم هست که البته من دل خوشی ازشون ندارم. چون یه بار بک آپ گرفتم و بعدا بک آپ باز نشد و همشون به فنا رفت... قابل اعتماد نیستن...

گلی جون ی مشکل.................
    من برنامه spb mobile shell رو ویواز نصب کردم وقتی میخام وارد برنامه بشم به ی لووود طولانی روبرو میشم بعضی وقتها لووود تمام میشه و وارد برنامه میشم ولی اکثر وقتها لووود هیچوقت تمام نمیشه و هنگ میکنه و مجبور به ریست گوشی میشم
    ضمنا بعضی وقتا هم که وارد برنامه میشم اگه رو بعضی آیکون های برنامه در منو اوپشن کلیک کنم بازم هنگ میکنه
    از اونجایی که این برنامه واقا فوق الاده است لطفا بگین چکار کنم .........
    درسته که سوال از کس دیگه ای هست، ولی به خاطر زحمتی که واسه برنامه کشیده شده باید آبروش رو حفظ کنم.
    تنها shell های بدون مشکل این برنامه واسه نصب روی ویواز، sense edition ورژن 2010.6.21 ویرایش رضائی و Iphone edition ورژن 2010.7 باز ویرایش رضائی هست که روی ویواز درست کار میکنه.
    در ضمن این برنامه هم ورژن سیمبیان داره، هم ویندوز موبایل غیرتاچ، هم آیفون، هم بلک بری، هم Maemo و هم آندروید. اینطور نیست که از ویندوز موبایل پورت شده باشه واسه بقیه... ویندوز موبایل های تاچ عموما خودشون ذاتا این اینترفیس رو دارن...
    تو shell هایی که بالا گفتم تمام ویجت ها و مود ها درست کار میکنن و رابط صحیحشون روی گوشی وجود داره. اینجا آدرس نمیدم که تبلیغ نشه. ولی میتونین dailymobile رو ببینین. همش اونجا منتشر شده.
    Last edited by payam20; 08-09-2010 at 20:55.

9. 6 کاربر از payam20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

يه سوال ديگه
    اينم الان يادم افتاد
    مرسي
    دیگه نمیدونم باید چیکار کرد
    حداقل یک برنامه چت نصب کن مثل Nimbuzz
    ببین درست کار میکنه ؟
    اگه نه یا با شبکه تماس بگیر یا با گارانتی
    گوشیهای دیگه درست میرند اینترنت در محل شما ؟

در مورد فایل ورد
    اگه اسمش فارسی هست تغییر بده به انگلیسی
    با این که گوشی من فارسی نداره ولی فونت فارسی را درست نشون میده
    فقط بعضی جاها حرف ی را یـ نمایش میده

در مورد گالری
    در گوشی من فقط در قسمت pictures عکسهای مختلط میاره
    در گالری و بقیه فقط عکسهای خود گوشی را میازه

11. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من در مورد ویواز تحقیقات زیادی کردم و تمام اشکالاتی را که دوستان از این گوشی میگیرن رد میکنم.
    ویواز در حال حاظر از بهترین گوشی های موجود در بازار میباشد و دوستانی که قصد خرید این گوشی را دارن در خرید شک نکنید

13. 2 کاربر از bibak_fa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J U N I P E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واسه همین بود که من پیشنهاد زدن یه تاپیک واسه صحبت های حرفه در مورد دوربین رو دادم که خوب رد شد...
    موافقم، اگر تاپیکی باشه که مستند صحبت بشه، برداشت‌های شخصی هم نباشه، خیلی خوبه. معلومات کاربرایی مثل بنده هم بالا می‌ره.

مثلا بنده قبل از خرید ویواز، یه سوال پرسیدم که قوی‌ترین camera phone چیه؟
    هنوز که هنوزه این یکی میاد میگه فقط ایکس‌هشت، اون یکی میاد میگه ساتیو رو عشقست، یکی دیگه میاد میگه پیکسون از فلان دوربین canon بهتره (!)، یکیم اومده بود می‌گفت 1100 یه‌چیز دیگس!

اگر واقعا تخصصی بحث بشه . اجازه‌ی صحبت‌های این‌چنینی هم توش نباشه، حتما مفید خواهد بود.

15. این کاربر از J U N I P E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با تشکر از گل محمدی و پیمان
    برنامه spb mobile shell پاک کردم و ایندفه بر روی حافظه گوشی نصبیدم مشکل گیر کاملا حل شد
    راستی پیمان ویرایش رضائی رو گیر آوردم واقا اسمی بود ایول ~

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •