مگه میشه دوباره آنلاین بازی کرد ؟!
من آخرین باری که اینجا اومدم دیگه کرکو اون یارو چیه اسمش استیم ! هم کار نمیکرد حالا از ظاهر مباحث اینطور بر میاد که میشه آنلاین بازی کرد !
پس اگه میشه لینک آموزش جدیدشو بدین چون پست اول تاپیک همون قدیمیس
مگه میشه دوباره آنلاین بازی کرد ؟!
من آخرین باری که اینجا اومدم دیگه کرکو اون یارو چیه اسمش استیم ! هم کار نمیکرد حالا از ظاهر مباحث اینطور بر میاد که میشه آنلاین بازی کرد !
پس اگه میشه لینک آموزش جدیدشو بدین چون پست اول تاپیک همون قدیمیس
Last edited by dashmojtaba; 14-10-2010 at 06:05.
به پست آخر از صفحه قبل مراجعه کن من اونجا گفتم که چه جوری آن لاین بازی کنید...خودم هم دارم هنوز بازی می کنم ............
آقا دستت درد نکنه برم امتحانش بکنم ببینم دوباره بخت بهمون رو میکنه یا نه
تشکرا کار نمیکرد به هرحال ممنون
به جز دو لینک اولی که مال سایت ماکروسافته همه لینکهای دانلود حذف شده
یکی از بچه ها معرفت بگذاره این فایلها رو آپ کنه
آقا یه مطلب قشنگو خلاصه بزارید
که جواب هم بده الکی دانلود نکنیم
.................................................. .................................................آقا یه مطلب قشنگو خلاصه بزارید
که جواب هم بده الکی دانلود نکنیم
دوستا یه سری به لینک زیر بزنید آخرین بروز رسان ها و آپدیت ها رو گذاشته و به همراه آموزش کامل تا روز 10/10/2010 .......................به جز دو لینک اولی که مال سایت ماکروسافته همه لینکهای دانلود حذف شده
یکی از بچه ها معرفت بگذاره این فایلها رو آپ کنه
می خواستم اینجا بزارم دیدم همونه و فرقی نداره ...........این تنها راهنماییه که باهاش می تونید بازی رو به صورت آن لاین انجام بدید............
موفق باشید ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بگید با چه ID بازی می کنید تا اگه دیدیمتون یه سلامی عرض کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Last edited by kortol; 16-10-2010 at 18:29.
این آموزشه بهتر نیست ؟ برای بازی آنلاین از این روش برم یا روشی که این لینکه گفته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا از این لینک من خودم اینجا رفتم همه مراحلو انجام دادم
الان داشتم بازی میکردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این آموزشه بهتر نیست ؟ برای بازی آنلاین از این روش برم یا روشی که این لینکه گفته ؟آقا از این لینک من خودم اینجا رفتم همه مراحلو انجام دادم
الان داشتم بازی میکردماین همون لینکی هست که من و بقیه دوستان گذاشتند....کلا کار بچه های اونجا MW2 هستش و همیشه هم بروز و آپدیت هستند بهتره به همون لینک مراجعه کنید............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اوکی !
رفتم تو کار دانلود تقریباً یه گیگ فایل ! خدا کنه در آخر پشیمون نشم و برای منم جواب بده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)