تو برتری htc نسبت به شرکت هایه دیگه شکی نیست! ولی شنیدم nexus one ضعفه سیستم عامل و باطری داره مشخصات تو کاتالوگ و سایتا خوبه ولی باید دید تو عمل چیکار میکنه؟
واسه من باطری خیلی حیاتی هستش واسه همین احتمالا 3gs بخرم.
تو برتری htc نسبت به شرکت هایه دیگه شکی نیست! ولی شنیدم nexus one ضعفه سیستم عامل و باطری داره مشخصات تو کاتالوگ و سایتا خوبه ولی باید دید تو عمل چیکار میکنه؟
واسه من باطری خیلی حیاتی هستش واسه همین احتمالا 3gs بخرم.
نه شما در اشتباهین یکی از بچه ها تو تاپیک نکسوس خریده بود و خیلی از باتری راضی بود البته ضعف آندروید و سیستم عامل اپل (مک) یکیه اونم اینه که 1- هر دو همیشه و هر لحظه به اینترنت نیاز دارن (تو ایران که ...!!!) 2- به دلیل رایج نبودن هر دو گوشی شما برای هر نوع مشکل و نرم افزار و بازی باید به اینترنت مراجعه کنین!.....البته HD2 از هر دو کم دردسر تر هستش و شما اصلا نیازی به اینترنت برای استفاده از امکانات ندارین!!
حاجی یعنی اینترنت وایرلس نداشته باشیم با ایفون نمیشه کار کرد ؟ من فقط دی اس ال دارم
پیشنهادت بدجوری وسوسه کنندس.....
من nexus one دارم. کی گفته باطریش ضعیفه؟
با مصرف متوسط حداقل 4 روز شارژ نگه می داره.
جدی میگی؟ پس چرا دوست من هر روز میزنه شارژ؟ اگه واسه تو اینجوریه دقیقا همون چیزییه که من میخوام!
واسه اون بعضی جاهایه تهران هیچی انتن نمیده واسه توام اینجورییه؟؟؟
سلام.
آقایون اینجا تاپیک HD2 هست نه مقایسه اپل و اندروید و....و نه مشاوره خرید.
اگر رعایت بکنید الکی صفحات تاپیک بالا نمیره تا اگر یکی احتیاج به چیزی داشت مجبور بشه الکی 200 صفحه رو بخونه تا مشکلش حل بشه.
سلام دوستان.
بردارم به تازگی این گوشی رو خریده.
برای راه اندازی اینترنت توی گوشی تنظیمات رو طبق آموزش ها انجام دادم ولی با سیم کارت ایرانسل نتونستم راه بندازم اینترنت رو
الان هم سیم کارت همراه اول رو گذاشتم.درخواست ارسال تنظیمات رو از طریق سایت همراه اول انجام دادم و اس ام اس تنظیمات هم واسه گوشی اومد.ولی باز سایتی رو باز نمیکنه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام ، می خواستم بدونم میشه تو صفحه اصلی منوها و ساعت رو مخفی کرد تا عکس دسکتاپ به طور کامل دیده بشه؟
این گوشی که تنظیمات نمی خواد.خیلی پیشرفتس.مال من خودش وصل شد.
شما برید در تب connection که با لمس کردن محل آنتن می تونید وارد تب تنظیمات بشید و بعد connection.بعد بازدن این قسمت وارد تنظیمات میشه و البته خودش اگه در محدوده انتن دهی gprs باشید نوع شبکه رو نشون میده.برای من شبکه mtnirancell رو نشون داد .فقط باید شما ok کنی به همین راحتی.
قبلش به بالای صفحه بقل آنتن نگاه کن.اگه حرف E رو به طور کامل و پررنگ نشون داد آنتن دهی داری ولی اگه به صورت کمرنگ و محو بود انتن gprs نداری.این انتن جدای از آنتن مکالمه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)