هزینه ثبت نام کاردانی به کارشناسی چنده؟ ما که وضعیت کنکور دولتی کاردانی به کارشناسیمون مهر میاد باید چیکار کنیم؟
هزینه ثبت نام کاردانی به کارشناسی چنده؟ ما که وضعیت کنکور دولتی کاردانی به کارشناسیمون مهر میاد باید چیکار کنیم؟
اکی.یعنی دیگه ازمون تستی در کار نیست و بر حسب مدلم وارد دانشگاه میشم.
فقط یه سوال دیگه:(ببخشید دیگه)مهلت ثبت نام برای دوره ترمی علمی کاربردی تا کی هست؟تو دفترچه که نوشته بود مهلتش تا امروزه؟
- مهلت ثبت نام : تا پایان روز شنبه 1391/06/18 می باشد
گند بزنن به این سیستم با این برنامه ریزیشون
با این وضع اعلام نتایج ناپیوسته سراسری و آزاد حق انتخابی نداری مجبوری یا علمی کاربردی که قبول شدی پولشو بدی ثبت نام کنی یا بیخیال شی وایسی تا اعلام نتایج سراسری-آزاد که ریسک قبول نشدن هم وجود داره. اونوقت باید آدم دودستی بزنه تو سرش که جفتشو از دست داده.
یه حالتیم هست اینکه بری علمی کاربردی ثبت نام کنی بعد دیدی مثلاً سراسری جای خوب قبول شدی انصراف بدی که در این حالتم پول یه ترمت مفت و مسلم میره تو خیکشون و آدم تا... میسوزه.
شدیدا تایید میشه..
چقدر باید پول بدیم برای ثبت نام؟
من در حال ثبت نام برای کاردانی هستم.کد نظام وظیفه را چی بزنم؟متولد 4/اذر/71 هستم.تو را خدا سریع بگید...منتظر هستم.صفحه ثبت نام بازه....................
من این کد را از کجا پیدا کنم آخه.تا ساعت 23 امشب فرصت دارم ثبت نام کنم.
تو را خدا سریع جوابمو بدید
Last edited by matlabdoni; 08-09-2012 at 19:15.
[SPOILER][/SPOILER]دوست عزیز خودت باید نگا کنی ببینی کدوم یکی از اون 14 مورد به شرایطت میخوره
کدام 14 مورد.لطفا دقیق راهنماییم کن.
ممنون.منتظرم ...
من کارهای سربازی را انجام دادم و چون دانشگاه قبول دم از معافیت موقت تحصیلی استفاده می کنم. و وقتی درسم تموم شد با سربازی اعزام میشم و سالم هم هستم چی بزنم.در ضمن تا حالا انصراف هم ندادم و 1 ترم که دانشگاه رفتم و الان میخوام تغییر رشته بدم
منتظر جوابتون هستم ...........
Last edited by matlabdoni; 08-09-2012 at 19:37.
دوست عزیز دفترچه رو دانلود کن صفحه 3 بند 3-2 نوشته مقررات وظیفه عمومی اونارو بخون ببین کدومش بهت میخوره
اکی کد 5 را زدم.امیدوارم اشتباه نکرده باشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)