منظورم اینه که شرکت باید نامه رو دستی ببره ..
ولی من یه بارم رفتم مخابرات ... (البته واسه زمانیکه خواستن واسم جمع کنن)
تا شلوغتر نشده برو قراردادو پر کن تا سریع واست راه بندازن ...
داریم یواش یواش میریم تو تابستون همه میخوان adsl بگیرن ....
منظورم اینه که شرکت باید نامه رو دستی ببره ..
ولی من یه بارم رفتم مخابرات ... (البته واسه زمانیکه خواستن واسم جمع کنن)
تا شلوغتر نشده برو قراردادو پر کن تا سریع واست راه بندازن ...
داریم یواش یواش میریم تو تابستون همه میخوان adsl بگیرن ....
آها...
من خطم رو داده بودم استعلام کنن که 3شنبه جوابش اومد. 4شنبه و 5شنبه نتونستم برم قرارداد ببندم. شنبه هم که تعطیل رسمیه(15 خرداد). دیگه 1شنبه حتما میرم.
Last edited by mojtaba-civil; 04-06-2010 at 23:51.
راستی بچه ها. شما به بلاگفا دسترسی دارین؟
من هر چی جون کندم نتونستم برم تو بلاگفا. حتی با ...شکن هم امتحان کردم نشد.
اکثر شرکتها مسئول فروششون تا 4 5 عصر بیشتر نیست ...
ولی اکثراً پشتیبانی 24 ساعته دارند ...
فارا هم تا 3 مسئول فروشش هست ولی تا 8 باز هستند .... پشتیبانی تلفنی 24 ساعته هم دارند ...
در ضمن مخابراتم بخش مربوط به ای دی اس الش (یه اسمی داه اون دفعه که رفتم مخابرات بهم گفت یارو یادم رفت) 24 ساعته و تمامی روزها کشیک دارن ...
من تا حالا چند بار روزای تعطیل و یا حتی عصرها خطم رانژه یا جمع آوری شده ...
با تشکر فراوان .من از منطقه گلستان-دقیقا معین زاده با پیش شماره 372 اسمم مهدی است سو ء تفاهم نشه.
من پکیج ep1-3یک ماهه را گرفتم همراه بامودم ونصب هزینش شد125تومن البته مودمم وایرلس داره-اوایل ظهر ها نتم قطع میشد اما بعد ازچند بار تماس تا الان دیگه قطع نشده در ضمن سرعتم روزا60تا65 هست و شبا هم 30تا40هست.البته خطم فیبرنوری بود مرکز آزادی![]()
شاتل تهران اینطور نیست
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 14:17.
یکی از بچه ها توی کیانپارس از نیماد گرفته ....
با سلام !کسی هست که بگه اشتراک پارس انلاین 128کیلو همراه با ارایه مودم از شرکت چند پامون در می آد وقراردادش چند ماهست؟درضمن اگر خودمون مودمشو تهیه کنیم چطور آیا قبول میکنند؟درضمن منطقه ما گلستان -معین زاده ست با پیش شماره 372 با توجه به اینکه من تقریبا تمام صفحات این بخش رو خوندم(adslاهواز) و از تجربیات تمام اساتید عزیز استفاده کردم به این نتیجه رسیدم که شاتل سرویس شبانش افتضاحه آیا سرویس روزانش هم به این شکله در ضمن کسانی که توی منطقه گلستانند تجربه خودشون رو ارایه بدن ممنون میشم. همچنین می خواستم بدونم پارس آنلاین تو این منطقه خوب جواب می ده.مخلص شما مهدی هستم.ارسال:15/3/89
شاتل تهران اینطور نیست
Last edited by HardWare Professor; 21-10-2010 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)