1.درسته...
2. آرکید و الایت کپی خور شدن و اسلیم هم فقط یه درایو که گیر نمیاد و قیمتش هم 620 تومنه و مدل درایوش هم 9504 هست کپی خور شده و 0225 هم هست که سخت گیر میاد 4 گیگش و کپی خورش تا چند وقت دیگه میاد که حداقل 100 تومن پول کپی خورش میشه 0401 هم هست که تو بازار ندیدم و کپی خورش چندین وقت دیگه میاد و 0500 هم هست که هیچ خبری از کپی خورش نیست...
3- آرکید نو گیر نمیاد و گیر بیاد : 480 - الایت نو گیر نمیاد گیر بیاد حدود : 550 - اسلیم 9504 : 620 - اسلیم 0225 (کپی خورش 100 تومن و تا چند وقت دیگه میاد و با توجه به اینکه سنشون کمه و نمی خوان دردسر واس کپی خور داشته باشن سخته) : 430 - اسلیم 0500 : نیدونم
.gif)
4- اگه فت می خرید ببینید حتما بورد جاسپر باشه و درایو هم سالم باشه (اگه Lite On باشه درایو هم عمرش بیشتره هم ال تی ریختنش راحت تره هم صداش کمتره)... اسلیم هم ببینین درایوش همونیه که می خواین...
اگه نو میخواین که توپخونه ولی دست دو توی اینترنت بگردین و مغازه های توپخونه (واس دسته دو حتما سعی کنین مهلت تست بگیرین)
5- گفتیم
.gif)
کلا من به همه فت (آرکید و الایت) دسته دو توصیه می کنم (خودم هفته پیش گرفتم و میخواستم 0225 بگیرم اما متوجه شدم در نهایت خیلی بیشتر واسم تموم میشه و ارزششو نداره) تازه شما می گین که نمی خواد واس کپی خور و این جور کارا دردسر واسش داشته باشه که 100% فت بهتره...
مزایای اسلیم نسبت به فت :
سبک تر - کوچیک تر - خوشگل تر - فن کم صدا تر - فن قوی تر و دمای پایین تر قطعات (من به شخصه اینو قبول ندارم چون خودم جفتشونو کنار هم گذاشتم و تست کردم) - وایرلس داخلی - مصرف برق کمتر
اگه هم خواستین اسلیم بگیرین حتما 4 گیگ بگیرین و بعدا یه هارد WD از یه مدل های خاص بگیرین و هــکش کنین و بزنین به کنسول که قیمتش خیلی خیلی پایین تر در میاد (هم مدل هاش هم آموزش هــکش توی فروم هست

)