تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 416 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213253303 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 4160

نام تاپيک: لیست قیمت + مشاوره خرید کنسول های بازی و لوازم جانبی ( پست اول خوانده شود ! )

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

سلام . دوستام پسر عمه ی من قراره xbox 360 بخره . چون 12 سالشه زیاد اطلاعی از مدلها و نکات خرید نداره . به من گفته

که براش تحقیق کنم!

1. الان چه مدلهایی در بازار تهران پیدا میشه ( تا جایی که من میدونم اینها بودن: elite . arcade . slim ) ؟

2. کدوم مدل کپی خور هست ؟ ( بدون دردسر چون این فقط 12 سالش هست )

3. قیمت ؟ ( البته زیاد مهم نسیت )

4. نکات در موقع خرید؟ و معتبرترین جا برای خرید در تهران ؟

5. اگر بزرگی کنید زود جواب بدبن چون تا امشب باید بهش بگم و خودمم هم وسط امتحانات هستم .

البته اگر ps3 بهتره در مورد اونم یکم اطلاعات بدبد!
    Last edited by hormozan m; 22-06-2011 at 15:57.

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام . دوستام پسر عمه ی من قراره xbox 360 بخره . چون 12 سالشه زیاد اطلاعی از مدلها و نکات خرید نداره . به من گفته

که براش تحقیق کنم!

1. الان چه مدلهایی در بازار تهران پیدا میشه ( تا جایی که من میدونم اینها بودن: elite . arcade . slim ) ؟

2. کدوم مدل کپی خور هست ؟ ( بدون دردسر چون این فقط 12 سالش هست )

3. قیمت ؟ ( البته زیاد مهم نسیت )

4. نکات در موقع خرید؟ و معتبرترین جا برای خرید در تهران ؟

5. اگر بزرگی کنید زود جواب بدبن چون تا امشب باید بهش بگم و خودمم هم وسط امتحانات هستم .

البته اگر ps3 بهتره در مورد اونم یکم اطلاعات بدبد!
    1.درسته...
    2. آرکید و الایت کپی خور شدن و اسلیم هم فقط یه درایو که گیر نمیاد و قیمتش هم 620 تومنه و مدل درایوش هم 9504 هست کپی خور شده و 0225 هم هست که سخت گیر میاد 4 گیگش و کپی خورش تا چند وقت دیگه میاد که حداقل 100 تومن پول کپی خورش میشه 0401 هم هست که تو بازار ندیدم و کپی خورش چندین وقت دیگه میاد و 0500 هم هست که هیچ خبری از کپی خورش نیست...
    3- آرکید نو گیر نمیاد و گیر بیاد : 480 - الایت نو گیر نمیاد گیر بیاد حدود : 550 - اسلیم 9504 : 620 - اسلیم 0225 (کپی خورش 100 تومن و تا چند وقت دیگه میاد و با توجه به اینکه سنشون کمه و نمی خوان دردسر واس کپی خور داشته باشن سخته) : 430 - اسلیم 0500 : نیدونم
    4- اگه فت می خرید ببینید حتما بورد جاسپر باشه و درایو هم سالم باشه (اگه Lite On باشه درایو هم عمرش بیشتره هم ال تی ریختنش راحت تره هم صداش کمتره)... اسلیم هم ببینین درایوش همونیه که می خواین...
    اگه نو میخواین که توپخونه ولی دست دو توی اینترنت بگردین و مغازه های توپخونه (واس دسته دو حتما سعی کنین مهلت تست بگیرین)
    5- گفتیم کلا من به همه فت (آرکید و الایت) دسته دو توصیه می کنم (خودم هفته پیش گرفتم و میخواستم 0225 بگیرم اما متوجه شدم در نهایت خیلی بیشتر واسم تموم میشه و ارزششو نداره) تازه شما می گین که نمی خواد واس کپی خور و این جور کارا دردسر واسش داشته باشه که 100% فت بهتره...
    مزایای اسلیم نسبت به فت :
    سبک تر - کوچیک تر - خوشگل تر - فن کم صدا تر - فن قوی تر و دمای پایین تر قطعات (من به شخصه اینو قبول ندارم چون خودم جفتشونو کنار هم گذاشتم و تست کردم) - وایرلس داخلی - مصرف برق کمتر
    اگه هم خواستین اسلیم بگیرین حتما 4 گیگ بگیرین و بعدا یه هارد WD از یه مدل های خاص بگیرین و هــکش کنین و بزنین به کنسول که قیمتش خیلی خیلی پایین تر در میاد (هم مدل هاش هم آموزش هــکش توی فروم هست )

3. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HO3IN-Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شــــــــایـد ...

پيش فرض

سلام من شهرستان هستم قیمت ps3 160gb هم که 700 هست توی شهرستان.واسه همین من میخوام از digikala خرید کنم چون میده 480 میخواستم بدونم کسی از شما ها از digikala خرید کرده مورد اطمینان هست برای تهران وشهرستانها؟ بعد هم کپی خور شدش خوبه یا نشده اش یعنی ممکنه جنساش دسته دوم باشه به اسم آکبند بفروشه؟ بعد فریمور کپی نشه هاش چنده؟ خواهش میکنم زودتر جواب بدید میترسم قیمت digikala هم تا فردا بشه 700 تومان

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

1.درسته...
    2. آرکید و الایت کپی خور شدن و اسلیم هم فقط یه درایو که گیر نمیاد و قیمتش هم 620 تومنه و مدل درایوش هم 9504 هست کپی خور شده و 0225 هم هست که سخت گیر میاد 4 گیگش و کپی خورش تا چند وقت دیگه میاد که حداقل 100 تومن پول کپی خورش میشه 0401 هم هست که تو بازار ندیدم و کپی خورش چندین وقت دیگه میاد و 0500 هم هست که هیچ خبری از کپی خورش نیست...
    3- آرکید نو گیر نمیاد و گیر بیاد : 480 - الایت نو گیر نمیاد گیر بیاد حدود : 550 - اسلیم 9504 : 620 - اسلیم 0225 (کپی خورش 100 تومن و تا چند وقت دیگه میاد و با توجه به اینکه سنشون کمه و نمی خوان دردسر واس کپی خور داشته باشن سخته) : 430 - اسلیم 0500 : نیدونم
    4- اگه فت می خرید ببینید حتما بورد جاسپر باشه و درایو هم سالم باشه (اگه Lite On باشه درایو هم عمرش بیشتره هم ال تی ریختنش راحت تره هم صداش کمتره)... اسلیم هم ببینین درایوش همونیه که می خواین...
    اگه نو میخواین که توپخونه ولی دست دو توی اینترنت بگردین و مغازه های توپخونه (واس دسته دو حتما سعی کنین مهلت تست بگیرین)
    5- گفتیم کلا من به همه فت (آرکید و الایت) دسته دو توصیه می کنم (خودم هفته پیش گرفتم و میخواستم 0225 بگیرم اما متوجه شدم در نهایت خیلی بیشتر واسم تموم میشه و ارزششو نداره) تازه شما می گین که نمی خواد واس کپی خور و این جور کارا دردسر واسش داشته باشه که 100% فت بهتره...
    مزایای اسلیم نسبت به فت :
    سبک تر - کوچیک تر - خوشگل تر - فن کم صدا تر - فن قوی تر و دمای پایین تر قطعات (من به شخصه اینو قبول ندارم چون خودم جفتشونو کنار هم گذاشتم و تست کردم) - وایرلس داخلی - مصرف برق کمتر
    اگه هم خواستین اسلیم بگیرین حتما 4 گیگ بگیرین و بعدا یه هارد WD از یه مدل های خاص بگیرین و هــکش کنین و بزنین به کنسول که قیمتش خیلی خیلی پایین تر در میاد (هم مدل هاش هم آموزش هــکش توی فروم هست )
    مرسی شرمنده کردی عزیز! خوب با این تفاسیر اکس باکس فت بهتره برای این پسر عمه ی ما!

ولی فرمودید که نوش گیر نمیاد!! پس بهتر نیست ps3 بگیرن !؟؟

مرسی!

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

منظورتون از توضیح چیه ؟ چیز گنگی نوشتم ؟
    کجای المان؟؟؟؟؟؟؟؟
    من احتمالا بتونم گیر بیارم چون پدرم راننده هست و تو خط اروپا کار میکنه......
    برای همین توضیحات دقیق بدین ممنون میشم...

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

کجای المان؟؟؟؟؟؟؟؟
    من احتمالا بتونم گیر بیارم چون پدرم راننده هست و تو خط اروپا کار میکنه......
    برای همین توضیحات دقیق بدین ممنون میشم...
    میلاد که تو هامبورگ هست . زالترون رو نمیدونم شاید تو هامبورگ باشه یا نه !

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مرسی شرمنده کردی عزیز! خوب با این تفاسیر اکس باکس فت بهتره برای این پسر عمه ی ما!

ولی فرمودید که نوش گیر نمیاد!! پس بهتر نیست ps3 بگیرن !؟؟

مرسی!
    پی اس 3 واس بازی خریدن اذیت میشه... چون باید هارد یا کنسول ببری بیرون بعد یکی دو ساعت واست بریزن...

9. این کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال معمولی 500 گیگ حدودا 78 هزارتومن هست .

اجرای بازی از روی هارد خیلی بهتره و خیلی راحت و بدون دردسری بازی از روی هارد PS3 اجرا میشه فقط کافیه که کپی کنی روی هاردPS3 (کار اضافه دیگه ای اصلا نداره). حتی بازیهایی که تکه تکه split نشده اند رو میتونی از همون هارد اکسترنال اجرا کنی و نیازی به کپی کردن روی هارد اینترنال PS3 نیست .

مدت زمان لازم برای کپی کردن هم بستگی به حجم بازی داره مثلا کپی کردن بازی killzone3 که حجیم ترین و برترین بازی هست و حدودا 40 گیگ هست حدودا نیم ساعت طول میکشه . این برای وقتی هست که هارد اکسترنالتان usb2 باشه اما اگر هارد اکسترنال usb3 و یا esata باشه این زمان خیلی کوتاه میشه !!!

نکته : ps3 اسلیم فقط usb2 میشناسه که اگر هاردتون usb3 باشه باید یه هاب سر راهش بذارین !!!
    البته اگر هارد اکسترنال شما سیگیت مدل goflex باشه میتونین برای خرید بازی و بالا بردن سرعت کپی از آداپتر usb3 استفاده کنین و برای کپی روی هارد ps3 یا اجرای بازی از روی هارد اکسترنال از آداپتر usb2 استفاده کنین .

در زیر هارد اکسترنال سیگیت مدل goflex که آداپتر آن قابل جدا کردنه مشاهده میکنین !!!

در xbox بیشتر از 16 گیگ هارد اکسترنال قابل استفاده نیست ولی در ps3 تمامی فضای هارد اکسترنال قابل استفاده هست . استفاده بیش از حد از درایو Xbox در بازی میتونه باعث استهلاک و به صدا افتادن درایو بشه .
    همچنین PS3 درایو آن بلوری هست که میتونین فیلمهای بلوری رو هم تماشا کنین !!!
    Last edited by ata.royalfalcon; 23-06-2011 at 14:12.

11. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال معمولی 500 گیگ حدودا 78 هزارتومن هست .

اجرای بازی از روی هارد خیلی بهتره و خیلی راحت و بدون دردسری بازی از روی هارد PS3 اجرا میشه فقط کافیه که کپی کنی روی هاردPS3 (کار اضافه دیگه ای اصلا نداره). حتی بازیهایی که تکه تکه split نشده اند رو میتونی از همون هارد اکسترنال اجرا کنی و نیازی به کپی کردن روی هارد اینترنال PS3 نیست .

مدت زمان لازم برای کپی کردن هم بستگی به حجم بازی داره مثلا کپی کردن بازی killzone3 که حجیم ترین و برترین بازی هست و حدودا 40 گیگ هست حدودا نیم ساعت طول میکشه . این برای وقتی هست که هارد اکسترنالتان usb2 باشه اما اگر هارد اکسترنال usb3 و یا esata باشه این زمان خیلی کوتاه میشه !!!

نکته : ps3 اسلیم فقط usb2 میشناسه که اگر هاردتون usb3 باشه باید یه هاب سر راهش بذارین !!!
    البته اگر هارد اکسترنال شما سیگیت مدل goflex باشه میتونین برای خرید بازی و بالا بردن سرعت کپی از آداپتر usb3 استفاده کنین و برای کپی روی هارد ps3 یا اجرای بازی از روی هارد اکسترنال از آداپتر usb2 استفاده کنین .

در زیر هارد اکسترنال سیگیت مدل goflex که آداپتر آن قابل جدا کردنه مشاهده میکنین !!!

در xbox بیشتر از 16 گیگ هارد اکسترنال قابل استفاده نیست ولی در ps3 تمامی فضای هارد اکسترنال قابل استفاده هست . استفاده بیش از حد از درایو Xbox در بازی میتونه باعث استهلاک و به صدا افتادن درایو بشه .
    همچنین PS3 درایو آن بلوری هست که میتونین فیلمهای بلوری رو هم تماشا کنین !!!

عطا جون همش درست بود به جز ائن تیکه KZ3 که گفتی نیم ساعت طول میکشه.........
    KZ3 حدود 1 ساعت و 10 دقیقه با USB2 و حدود 45 دقیقه با USB3 طول میکشه...........

13. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

و نکته اصلیش اینه که فروشنده ها عمرا سر این مدت واستون بریزن و تحویل بدن 1 ساعت قبلش معطل می کنن

15. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •