تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 203 از 218 اولاول ... 103153193199200201202203204205206207213 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,021 به 2,030 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 2 تا هارد وسترن دیجیتال پاسپورتی دارم که تقریبا جفتشون پر شده
    هارد لپ تاپم هم پر شده

حالا تو فکرم یه هارد 2 ترابایت اکسترنال 3.5 اینچی بگیرم برای اینکه اکثر فایل هایی که برایم کمتر کاربرد دارند به این هارد منتقل بکنم

نمی دونم هارد my book وسترن بگیرم 2 ترابایت؟ یا مدلی دیگر پیشنهاد می کنید؟
    فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم

سیگیت یه مدل هایی داره که افقی هست اما نمی دونم شاید هم به خاطر داغ شدن اکثرا ایستاده طراحی می کنند؟
    سرعت های سیگیت مقداری بالاتر هست اما واقعا خیلی برایم کارایی نداره! و فکر نمی کنم خیلی تاثیری در کار ها بگذارد.

به وسترن دیجیتال بیشتر اطمینان دارم! اما باز دوستان پیشنهادی داشتند ممنون میشم.
    قیمت هم خیلی حاضر نیستم خرج بکنم همین حدود مای بوک 2 ترا یا مشابه فکر می کنم مناسب باشد مگر اینکه تفاوت زیادی وجود داشته باشد.

(چون وسترن دیجیتال بک آپ گیری دارد و یه حجم قابل توجه ای از فایل هایم نامرتب هستند و... یکی دو باری که تست زدم بک آپ گیریش خیلی راضیم نکرد اما بالاخره بهتر از هیچ چیزی هست و بعد از دوباره خودم می تونم فایل بندی مناسب تری ایجاد بکنم.)
    فقط تنها دلیلی که دو دل هستم چون ایستاده هست (واقعا دلیل خاصی داره هارد های 3.5 اینچی رو اکثرا ایستاده می سازند؟ و اینکه اگر هارد رو به حالت افقی قرار بدهیم مشکلی براش پیش نمیاد؟) ضربه نخوره و اون وقت بد بخت بشم
    میتونید هارد را بصورت خوابیده یا افقی بذارید و مشکلی هم نیست . البته دقت کنید که تا حد امکال لیبلی که روی هارد داخلی آن چسبیده رو به بالا باشه .

اشغال کمتر فضا ، تهویه بهتر و ... از دلایل ایستاده طراحی کردن این مدلها هست . مدلهای جدید Seagate Backup plus بصورت افقی (خوابیده) طراحی شده و فکر میکم که کمپانی وسترن باید یه تجدید نظری در مدلهاش بکنه .

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من با دو تا هارد، یکی 2 ترای مای پاسپورت و یکی 1 ترای مای پاسپورت کار کردم
    هارد 2 ترا موقع استفاده وقتی روش دست میزاشتم خیلی کم لرزش داشت و خیلی کم گرم شده بود
    اما هارد 1 ترا نه لرزش داشت نه گرم شده بود.
    اشکال از هارد 2 ترا هست یا طبیعت اینا اینطوریه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با دو تا هارد، یکی 2 ترای مای پاسپورت و یکی 1 ترای مای پاسپورت کار کردم
    هارد 2 ترا موقع استفاده وقتی روش دست میزاشتم خیلی کم لرزش داشت و خیلی کم گرم شده بود
    اما هارد 1 ترا نه لرزش داشت نه گرم شده بود.
    اشکال از هارد 2 ترا هست یا طبیعت اینا اینطوریه؟
    هارد اکسترنال را بر روی سطح کاملاً صاف و ثابت قرار بدید (مثلاً شیشه روی میز) ، در غیر اینصورت در موقع کار باعث تشدید لرزش میشود . وجود لرزش و تولید گرما ذات هر هارد دیسک هست و نشاندهنده وجود مشکل نیست . صدا و لرزش و میزان گرمای تولیدی در همه مدلها و مخصوصاً در حجمهای متفاوت یکسان نیست .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

هارد کامپیوترم 4 تا درایو داره c,d,e,f وقتی روی درایوهای c,e,d فایل کپی میکنم اعداد مقابل reallocate sector count و reallocate event count ثابت هست اما وقتی روی درایو f کپی میکنم اعداد زیر ستون data در مقابل reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا میکنه
    هارد رو با hdd regenerator اسکن کردم در 10درصد پایانی 30-40 delay پیدا کرد چطور مشکل حل میشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد کامپیوترم 4 تا درایو داره c,d,e,f وقتی روی درایوهای c,e,d فایل کپی میکنم اعداد مقابل reallocate sector count و reallocate event count ثابت هست اما وقتی روی درایو f کپی میکنم اعداد زیر ستون data در مقابل reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا میکنه
    هارد رو با hdd regenerator اسکن کردم در 10درصد پایانی 30-40 delay پیدا کرد چطور مشکل حل میشه؟
    1. اگر بدنبال راهی برای کاهش مقادیر reallocate event count و reallocate sector count هستید ؛ باید گفت که با ابزارها معمولی و نرم افزارهای رایج نمیتوان اینکار را انجام داد .
    2. اگر گارانتی دارد توصیه میکنم در اسرع وقت بفرستید گارانتی .
    3. اگر گارانتی قبول نکرد یکبار zero fill کنید (که من بعید میدونم مشکل برطرف بشه) . کلاً راه حلی ندارید یا اینکه یک هارد دیسک جدید بخرید یا اینکه بفرستید کلینیکهای تخصصی .
    4. میتونید قسمتهای انتهایی هارد را پارتیشن بندی نکنید (یا اینکه درایو f را حذف کنید) تا سیستم عامل به آن قسمت دسترسی نداشته باشد تا مقادیر reallocate event count و reallocate sector count افزایش پیدا نکند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اعداد زیر ستون های current و wonst در مقابل reallocated sector count و reallocated event count داره کاهش پیدا میکنه مشکل هارد چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعداد زیر ستون های current و wonst در مقابل reallocated sector count و reallocated event count داره کاهش پیدا میکنه مشکل هارد چیه؟
    هارد دیسک مورد نظر در وضعیت مطلوبی قرار ندارد و هر لحظه امکان دارد هارد دیسک Fail و غیر قابل استفاده بشود ، هیچکاری از دست شما برنمیاد . از اطلاعات مهم یک کپی داشته باشید . تنها راه خرید یک هارد دیسک نو و یا ارسال آن به کلینیکهای تخصصی هست . در مورد reallocated sector count و reallocated event count در انتهای این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتی دادم .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-02-2014 at 11:03.

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بنده یه هارد 2 ترا مای بوک وسترن خریدم.

حدود 400 - 500 گیگ فایل ریختم.

حالا اومدم امشب یه هارد یک ترا رو روش منتقل بکنم.
    شدیدا (حالا نه به این شدتی که گفتم! ) یه صدا هایی داره ازش میاد! مثل تیک تیک ولی ممتد و هر از گاهی قطع و وصل میشه.

نمی دونم اون 400 -500 گیگ رو که از دفتر ریختم سر و صدا زیاد بود که متوجه نمی شدم یا نه الان این جوری شده؟!

قبل هارد وسترن چه پاسپورتی چه مای بوک چندین بار کار کردم هیچ کدومشون این چنین صدایی نداشتن.

حالا نمی دونم چه کار بکنم؟!

برام از این جهت مهم هست که دارم کلی فایل که برایم خیلی مهم هست رو روش منتقل می کنم که بعدا آرشیو داشته باشم و از مابقی هارد ها پاک بکنم.

خیلی نگران هستم که مثلا چند ماه دیگه هارد خراب بشه و من بدبخت بشم!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنده یه هارد 2 ترا مای بوک وسترن خریدم.

حدود 400 - 500 گیگ فایل ریختم.

حالا اومدم امشب یه هارد یک ترا رو روش منتقل بکنم.
    شدیدا (حالا نه به این شدتی که گفتم! ) یه صدا هایی داره ازش میاد! مثل تیک تیک ولی ممتد و هر از گاهی قطع و وصل میشه.

نمی دونم اون 400 -500 گیگ رو که از دفتر ریختم سر و صدا زیاد بود که متوجه نمی شدم یا نه الان این جوری شده؟!

قبل هارد وسترن چه پاسپورتی چه مای بوک چندین بار کار کردم هیچ کدومشون این چنین صدایی نداشتن.

حالا نمی دونم چه کار بکنم؟!

برام از این جهت مهم هست که دارم کلی فایل که برایم خیلی مهم هست رو روش منتقل می کنم که بعدا آرشیو داشته باشم و از مابقی هارد ها پاک بکنم.

خیلی نگران هستم که مثلا چند ماه دیگه هارد خراب بشه و من بدبخت بشم!
    صدای تیک تیک کردن دلایل متعددی دارد . از حرکت هدها بر روی پلاتر (که کاملاً عادی هست) و وجود مشکلات دیگری که باعث میشود هارد دیسک غیر قابل استفاده بشود . صدای تیک تیک که گاهی اوقات Click of Death هم گفته میشود میتواند به خاطر وجود مشکل در Heads ، وجود مشکل در System Area ، وجود مشکل در Firmware ، وجود مشکل در Preamp و ... شود که در اینصورت هارد دیسک کلاً غیر قابل استفاده خواهد بود که در مورد هارد اکسترنال شما اینطور نیست چون در حال استفاده از آن هستید .

آیا Smart Status هارد مورد نظر را چک کردید ؟ بدسکتوری احتمالی ؟ آیا دچار مشکلاتی مثل کاهش سرعت ، قطع و وصل شدن ، هنگ کردن و ... روبرو شدید ؟ میتونید با استفاده از برنامه هایی مثل WD Drive Utilities (که در همان برنامه های همراه هارد اکسترنال موجود هست) و از قسمت complete drive test و برنامه های مشابه دیگر مثل wd diagnostic tool به طور کامل هارد را تست کنید تا اگر مشکل احتمالی ظاهر شود . اینکار زمانبر هست و هارد به اصطلاح تحت فشار قرار میگیرد پس مراقب دمای آنهم باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Guidance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام.
    جناب عطا هارد 1tb wd ultra (که جعبه اش سفیده و کاور پارچه ای داره) با هارد 1tb wd ultra absolutely (که جعبه اش آبی هستش و کاور هم داخل جعبه اش نبود) چه تفاوتی دارند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •