ببینین کنکور غیر پزشکی کلا روزای 17 و 18 تیر هست
پزشکی ها هم اول مرداد
من منظورت متوجه نشدم
ریاضی 1 ؟؟؟
نه متاسفانه اطلاعی ندارمشما در مورد سوال من اطلاع دقیق ندارید؟
ببینین کنکور غیر پزشکی کلا روزای 17 و 18 تیر هست
پزشکی ها هم اول مرداد
من منظورت متوجه نشدم
ریاضی 1 ؟؟؟
نه متاسفانه اطلاعی ندارمشما در مورد سوال من اطلاع دقیق ندارید؟
اولی اختصاصی مال خودمه
اینم کارنامه مخ کلاسمون آزاد نرفت الان تبریز مکانیک میخونه
اینم دوتا از رفقا شاید بدرتون خورد
![]()
ببین من دوتا کارت غیر پزشکی گرفتم می خوام هم ریاضی شرکت کنم هم تجربی می خوام بدونم برگزاری این آزمونها تو روزهایبینین کنکور غیر پزشکی کلا روزای 17 و 18 تیر هست
پزشکی ها هم اول مرداد
من منظورت متوجه نشدم
ریاضی 1 ؟؟؟
متفاوت هست یا هم زمانه؟یعنی می تونم دوتارو بدم همین
سلام به همه دوستان
من در انتخاب رشته دچار تردید شدم
واقعا به دامپزشکی علاقه دارم ولی نمیدونم کجا بزنم
در حقیقت نمیدونم بزنم گرمسار یا کرج
گرمسار 100 نفر میگیره ولی کرج 50
لطفا راهنمایی کنید
ترتیب انتخابم اینطوری هستند
دامپزشکی گرمسار یا کرج
بابل
سنندج
شبستر
تنها مشکل من انتخاب اولمه![]()
من دانشگاه آزاد گرمسار درس می خونم البته رشته ی کامپیوتر ولی کاملا رشته ی دامپزشکی گرمسار رو می دونم اوضاع و شرایطش چجوریه.الان یه کار کوچولو دارم چند لحظه بعد مفصلا واست گرمسار رو توضیح میدم تا خودت تصمیم بگیری کجا رو اتخاب کنی.
کاشکی همه دوستان توجه کنند و مثل من متحمل ضرر نشن...
برای شرکت در آزمون زبان باید قید مجموعه های دیگه رو بزنید.یعنی ،نمیتونید هم غیر پزشکی(ریاضی،تجربی،انسانی) شرکت کنید و هم یه آزمون دیگه برای زبان بدید.
والا قدیما اینجوری نبود و ما دو تا شو امتحان میدادیم.الان گفتم تا دوستان مد نظر داشته باشند![]()
مسلما سطح علمی دانشگاه آزاد کرج از گرمسار بالاتره.
ولی به نظر من گرمسار بزنی بهتره.چون احتمال قبولیت بالاتره و از انتخاب های دوم به بعدت که در نظر داری هم واقعا خیلی بهتره.
صبح ها از اکثر نقاط تهران و کرج.مثلا در منطقه ی شرق تهران از هفت حوض،رسالت،تهرانپارس،امامت ،سر پیروزی و ........ سرویس داره.یعنی واسه ی رفت و آمد مشکلی نداری و راحتی.
بعد کلاسای دامپزشکی تو خود گرمسار برگزار نمیشه یه دهات هست نزدیکه گرمسار اونجاست دانشکده ی دامپزشکیش.(واسه اونم از خود گرمسار سرویس داره)
من یه بار دانشکده ی دامپزشکیش رفتم
اونجور که شنیدم استادای خیلی خیلی خوبی واسه این رشته داره
تو دانشکده ی دامپزشکیش مرکز پرورش کروکودیل هستیه عالمه شتر مرغ هست
و واقعا اکثر امکاناتی که برای این رشته لازمه رو داره.سلف سرویس دانشکده دامپزشکی هم واقعا غذاهاش خوبه
راجع به خود شهر گرمسار اکثر گرمساری ها آدمای جالبی نیستن.آب و هواش اصلا خوب نیست.تابستون ها گرم گرم و زمستون ها صبح هاش خیلی خیلی سرد هست.
جو بین دانشجوها خیلی خیلی خوب هست.ولی متاسفانه برخورد مسئولان و کارمندان زیاد با دانشجوها جالب نیست و حراستش هم زیاد گیر میده(البته همه ی دانشگاه های ایران همینجوریه چه دولتی چه آزاد)
این دو تا لینک زیر رو هم سر بزنی بد نیست:
اعتراض دانشجویان گرمسار:
آخر و عاقبت تموم شدن بنزین در گرمسار:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی احسان عزیز از راهنماییت واقعا ممنون
خودمم اول تصمیم گرفته بودم بزنم گرمسار ولی از اونجایی که از خود گرمسار خوشم نمیاد و احساس میکنم شهر جالبی نیست نظرم عوض شد ولی خوب اینم باید در نظر گرفت قبولی کرج سخت تره به هر حال باید تا فردا انتخاب رشته کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)